Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja on kuollut iltalehti 07:41 18.08

Suomen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja on kuollut 65-vuotiaana. - Rakkaan veljeni Pertin voimat uupuivat aamuyöllä ja hän siirtyi taivaallisille pelikentille. Kiitos Pertti, olet saanut levon, Alajan veli Erkki kertoi omalla Twitter-tilillään. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.


Meneekö mölkyn MM taas Ranskaan? iltasanomat 07:00 18.08

Tänä viikonloppuna Tshekin Rakovnikissa kisataan puukalikan heiton maailmanmestaruudesta. Helsingin Mölkkyseuran Nuevo Bueno -joukkue on harjoitellut kisaan huolella.


Helsingin lisäraha köyhien alueiden kouluille todella toimii – Etenkin suomalaispojat ja maahanmuuttaja­tytöt jatkavat useammin toiselle asteelle hs 02:00 18.08


Pian Helsingin ainoaksi synnytys­sairaalaksi jäävä Naistenklinikka on vakavissa sisäilma­ongelmissa – Husin mukaan remonteista selvitään hs 21:19 17.08


IL vertaili ruokakorien hinnat: Tallinnassa jo kalliimpaa kuin Helsingissä iltalehti 21:15 17.08

Suomessa hintoja alennetaan, mutta Virossa elintarvikkeet kallistuvat rajusti. Ruokakorin saa Helsingistä jo halvemmalla kuin Tallinnasta. Virolaisille Viron elintarvikkeet ovat olleet kalliita jo pitkään, ja nyt ne ovat suomalaisillekin. Peruselintarvikkeista koottu ruokakori maksaa Tallinnassa nyt jo enemmän kuin Helsingissä. Hintaeroa Tallinnan ja Helsingin välille on revähtänyt useita euroja.


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingin keskustassa - liikenne kulkee taas iltalehti 17:55 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa putosi raiteille sähkökaapeli. Liikenne ruuhkautui joksikin aikaa ja raitiovaunuliikenne seisoi. Risteyksen keskelle jäi jumiin raitiovaunu. Liikenne palautui sittemmin normaaliksi, mutta kaikilla raitiovaunulinjoilla on luvassa viivästyksiä onnettomuuden vuoksi.


Vera todisti sähkökaapelin putoamisen Helsingissä: "Yhtäkkiä kuului ihan järkyttävä pamaus" iltalehti 17:53 17.08

Onnettomuuden läheltä nähnyt Vera kertoo ihmisten yrittäneen ylittää jalan vielä savunnutta kaapelia. Helsingin keskustassa Forumin puolelta Sokoksen puolelle kävellen matkalla ollut Vera todisti sähkökaapelin putoamisen raiteille torstaina. - Yhtäkkiä kuului ihan järkyttävä pamaus, Vera kuvailee tilannetta.


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingin keskustassa - liikenne ruuhkautuu, ratikat seisovat iltalehti 17:06 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa on pudonnut raiteille sähkökaapeli. Poliisin mukaan liikenne ruuhkautuu. Risteyksen keskelle on jäänyt jumiin raitiovaunu. Helsingin seudun liikenteen (HSL) mukaan tilanne aiheuttaa pahoja viivästyksiä kaikilla raitiovaunulinjoilla.


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingin keskustassa ?  liikenne ruuhkautuu, ratikat seisovat iltalehti 16:55 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa on pudonnut raiteille sähkökaapeli. Poliisin mukaan liikenne ruuhkautuu. Risteyksen keskelle on jäänyt jumiin raitiovaunu. Helsingin seudun liikenteen (HSL) mukaan tilanne aiheuttaa pahoja viivästyksiä kaikilla raitiovaunulinjoilla.


Sähkökaapeli putosi tielle, raitiovaunu jäi jumiin keskelle risteystä – Helsingin keskustan liikenne ruuhkautuu iltasanomat 16:40 17.08

Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa on pudonnut raiteille sähkökaapeli.


Sähkökaapeli putosi raiteille Helsingissä iltalehti 16:39 17.08

Poliisin mukaan liikenne ruuhkautuu Helsingin keskustassa. Helsingin keskustassa Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa on pudonnut raiteille sähkökaapeli. Risteyksen keskelle on jäänyt jumiin raitiovaunu.


Hengitysoireita maahanmuuttajien kotoutuskeskuksessa – Poliisi: Kyse ehkä ruokapalosta iltasanomat 15:42 17.08

Poliisin epäilee ruokapaloa Helsingin Pikku-Huopalahden onnettomuudessa.


Helsingin hiippakunta ripotteli piispanvaalituloksia julki kesken äänestyksen – ”Meidän vaalisysteemimme on outo” hs 15:31 17.08


Epäily suuresta vaarallisen aineen onnettomuudesta maahanmuuttajien kotoutuskeskuksessa – 11 sai oireita iltasanomat 14:53 17.08

Helsingin Pikku Huopalahdessa on epäily suuresta vaarallisen aineen onnettomuudesta. 11 ihmistä sai lieviä oireita.


Kaasualtistukselle erikoinen selitys: Opiskelijalta paloi ruoka-astia mikrossa iltalehti 14:39 17.08

Helsingin torstaisen kaasualtistuksen todellinen syy selvisi hetki sitten. Helsingin poliisilaitos tviittasi hetki sitten, että Mannerheimintie 160:ssa tapahtunut kaasualtistus johtui palaneesta ruoasta. - Mannerheimintie 160:ssä olevasta keittiöstä löydetty sulanut muoviastia, jossa on palanutta ruokaa. Kyseessä voi olla ruokapalo, poliisi tviittasi hetki sitten.


11 altistunut kaasulle maahanmuuttajien kotoutuskeskuksessa Helsingissä - poliisi: mahdollisesti tahallisesti aiheutettu iltalehti 14:19 17.08

Helsingin Mannerheimintiellä on käynnissä hälytystehtävä nimikkeellä suuri vaarallisen aineen onnettomuus. Helsingin Mannerheimintiellä on käynnissä tehtävä vaarallisen aineen onnettomuus, kokoluokkaa suuri, pelastuslaitoksen tiedotusjärjestelmässä ilmoitetaan. Paikalle lähetettiin jopa 15 pelastuslaitoksen yksikköä. Mannerheimintie 160:ssa sijaitsevat maahanmuuttajien kotoutuskeskuksen tilat, joissa havaittiin ilmassa hengitysteitä ärsyttävää ainetta. Paikalla oli tapahtuma-aikaan aamupäivällä ennen kahtatoista 100-200 henkilöä. Koulutettavat ovat olleet aikuisia ulkomaalaistaustaisia henkilöitä.


Mannerheimintien kaasualtistuksen silminnäkijä Iltalehdelle: "Sihteeri juoksi ympäriinsä ja laittoi kaikki hälytykset päälle" iltalehti 14:13 17.08

Helsingissä torstaina tapahtuneen kaasualtistuksen silminnäkijä luuli aluksi evakuointia harjoitukseksi. Helsingin Mannerheimintie 160:ssa on käynnissä hälytystehtävä nimikkeellä suuri vaarallisen aineen onnettomuus. Paikalle lähetettiin jopa 15 pelastuslaitoksen yksikköä.


Uutiset