Sumupilvi teki Helsingistä hetkeksi taianomaisen – katso lukijoiden upeat kuvat iltasanomat 21:31 11.10

Aurinkoisena päivänä mereltä levinnyt sumu tallentui IS:n lukijoiden kameroihin pääkaupunkiseudulla.


Huikeita temppuja ja hurjaa voimaa – katso street workoutin maailmancupin kisa suorana ISTV:ssä! iltasanomat 15:45 11.10

Pistetään nippuun aimo annokset akrobatiaa, telinevoimistelua ja voimaharjoittelua, niin syntyy street workout. Katson lajin maailmancupin osakilpailu Helsingistä suorana lähetyksenä lauantaina 13.10.2018!


Toisen erän jäähyily koitui Jokereiden kohtaloksi – SKA:n tähtisikermä haki vakuuttavasti täydet pisteet Helsingistä MTV 18:20 06.10

Jokerit hävisi Pietarin SKA:lle lukemin 2-6 KHL:n huippuottelussa lauantaina.


Syyttäjä: Poliisijohto katsoi Jari Aarnion toimintaa läpi sormien – "Jotain konkreettista olisi pitänyt tehdä" MTV 18:26 03.10

Syyttäjä tiputteli keskiviikkona Helsingin käräjillä lähes virkapäivän verran perusteluja sille, miksi muun muassa entiset ja nykyiset poliisijohtajat ovat rikkoneet syyttäjän mielestä lakia Helsingin poliisin tietolähdetoiminnan valvomisessa. Helsingistä ei löytynyt vuosiin ainoatakaan rekisteröityä tietolähdettä.


KalPa haki voiton Helsingistä hylättyjen maalien illassa – HIFK:n pisteputki jatkuu jatkoaika.com 21:33 29.09

HIFK oli niskan päällä ensimmäisessä erässä, jossa joukkueelta hylättiin kaksi maalia. Toisessa erässä KalPa oli kuskin paikalla. Ennakko-odotusten mukaisesti ottelu säilyi tasaisena loppuun asti. Ratkaisu venyi voittolaukauskilpailuun.


Lauri Marjamäki ihasteli KHL:n kärkipelin tasoa: ”Ei pysty omiakaan moittimaan” MTV 10:30 22.09

Ilman maalia jääminen kotijäällä ei saanut Jokerien päävalmentajaa Lauri Marjamäkeä murehtimaan, kun KHL:n kärkijoukkue Avtomobilist Jekaterinburg kävi hakemassa pisteet Helsingistä 3-0-voitolla.


Jokerien pitkä pisteputki päättyi: KHL:n ykkösseura tylyllä ryöstöreissulla MTV 21:03 21.09

Jokerit kärsi vasta jääkiekon KHL-kauden toisen tappionsa, kun sarjaa johtava Avtomobilist Jekaterinburg nappasi Helsingistä 3–0-vierasvoiton. Helsinkiläisseura jäi ensimmäistä kertaa tällä sesongilla kokonaan ilman maalia.


Junaliikenne oli lähes 2 tuntia poikki Etelä-Suomessa – Rataliikennekeskus: Liikenneviraston ohjausjärjestelmän häiriö iltasanomat 21:33 19.09

Junat eivät kulkeneet lähes 2 tuntiin Helsingistä Turkuun eivätkä Riihimäelle. Myös Helsingin lähijunaliikenne oli täysin poikki.


Junaliikenne jo kaksi tuntia poikki Etelä-Suomessa – Rataliikennekeskus: Sähkökatko, korjausajasta ei tietoa iltasanomat 21:15 19.09

Junat eivät kulje Helsingistä Turkuun eivätkä Riihimäelle. Myös Helsingin lähijunaliikenne on täysin poikki.


Junaliikenne katkesi Etelä-Suomessa – Rataliikennekeskus: Sähkökatko, merkittävä häiriö iltasanomat 20:24 19.09

Junat eivät kulje Helsingistä Turkuun eivätkä Riihimäelle.


Junaliikenne katkesi Etelä-Suomessa – Rataliikennekeskus: Merkittävä häiriö iltasanomat 20:19 19.09

Junat eivät kulje Helsingistä Turkuun eivätkä Riihimäelle.


Iso hämähäkki jolkotteli Jyriä vastaan helsinkiläisellä parkkipaikalla – biologi myrkkylemmikistä: Pystyy puremaan ihmistä ihon läpi iltasanomat 22:19 18.09

Hämähäkille löytyi nopeasti sijaiskoti Itä-Helsingistä.


Nuorelta naiselta koskettava huomionosoitus junassa itkeneelle Marille: "Hän on tähtityttö" MTV 05:49 12.09

26-vuotias Mari Heino oli matkalla paikallisjunalla Helsingistä kotiinsa. Päivä oli ollut rankka ja mieli maassa. Mari puhui puhelimessa äidilleen itkuisena saadakseen tukea.


Puola murskasi Pikkuhuuhkajien EM-unelman iltasanomat 20:48 11.09

Puola haki Helsingistä 3–1-vierasvoiton.


Selvitys: Helsingin, Turun ja Tampereen välille tarvitaan tunnin pikajunayhteys työntekijöille MTV 09:18 11.09

Tunnin junayhteydet Helsingistä Tampereelle ja Turkuun ovat tarpeen sekä työvoiman liikkumisen että päästötavoitteiden vuoksi, toteaa tuore selvitys. Siinä suositetaan hallitukselle näiden nopeiden junayhteyksien suunnittelua ja toteuttamista.


Selvitys: Työntekijöille Helsingin, Turun ja Tampereen välille tarvitaan tunnin pikajunayhteys MTV 09:18 11.09

Tunnin junayhteydet Helsingistä Tampereelle ja Turkuun ovat tarpeen sekä työvoiman liikkumisen että päästötavoitteiden vuoksi, toteaa tuore selvitys. Siinä suositetaan hallitukselle näiden nopeiden junayhteyksien suunnittelua ja toteuttamista.


”Ihan jäätävää rispektiä!” – Kai Suikkanen nautti suurta arvostusta Bolzanossa MTV 09:51 07.09

HIFK taipui toisen kerran peräkkäin italialaiselle HC Bolzanolle jääkiekon Champion Hockey Leaguessa, kun vieraat hakivat Helsingistä voiton 2-1-tuloksella voittolaukauskisan jälkeen.


murhatutkinnasta –

Uutiset