Helsinki-Vantaan matkustajamäärä kasvaa Pohjoismaiden pääkentistä nopeimmin MTV 11:02 18.04

Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajamäärä kasvaa Pohjoismaiden pääkentistä nopeimmin. Maaliskuu oli 11. kuukausi peräkkäin, jolloin Helsinki-Vantaan matkustajaliikenne kasvoi Pohjoismaiden pääkentistä eniten.


Rikollispomon talossa tiukat turvajärjestelmät: Poliisi tutkii, tallentuiko Raimo Anderssonin tappo valvontakameroille iltalehti 06:43 18.04

Vantaalla surmatun rikollispomon talossa oli lukuisia valvontakameroita, joiden tallenteista poliisi toivoo olevan apua rikostutkinnassa. On mahdollista, että henkirikos olisi tallentunut kameralle. Poliisi tutkii viime lauantaina Vantaalla paljastunutta Raimo Juhani Anderssonin henkirikosta tappona. Se on pidättänyt ainakin neljä henkilöä tekoon liittyen. Kolme epäiltyä otettiin kiinni paikan päältä, neljäs myöhemmin muualta. Viikonlopun vankilomalle vasta päässyt elinkautisvanki Raimo Andersson löytyi kuolleena omakotitalosta Kehä kolmosen ja Helsinki-Vantaan lentokentän väliltä. Talo on hänen vaimonsa nimissä, ja se on myös ollut myös Anderssonin vankilalle ilmoittama lomaosoite. Tarkoin valvottu


Helsinki-Vantaan palohälytyksen syy olikin rasvakäry - palomestari: ei viitteitä tulipalosta, suuri operaatio varotoimenpide iltalehti 16:52 15.04

Pelastuslaitoksen mukaan Helsinki-Vantaan lentoaseman palohälytys sai alkunsa rasvakärystä. Pelastuslaitoksen mediapalveluun tuli ilmoitus suuresta rakennuspalosta Vantaalla Lentoasemantiellä sunnuntaina kello 15.13. Päivystävän palomestarin Arto Latvalan mukaan tulipaloa ei kuitenkaan ole havaittu. - Paljon asiakkaita hampurilaisravintolassa ja normaalia enemmän paistamista ja rasvankäryä. Rasvakäry levisi sisätiloissa ja ilmastointikanavien kautta tuli ulos huomattavasti normaalia enemmän savua, mikä viittasi siihen, että olisi voinut olla ilmastointikanavan sisällä rasvapalo.


Helsinki-Vantaan palohälytyksen syy olikin rasvakäry - palomestari: ei viitteitä tulipalosta iltalehti 16:29 15.04

Pelastuslaitos selvittää parhaillaan, mistä savua on muodostunut Helsinki-Vantaalle. Pelastuslaitoksen mediapalveluun on tullut ilmoitus suuresta rakennuspalosta Vantaalla Lentoasemantiellä kello 15.13. Pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kertro Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tviitannut asiasta. - Pelastuslaitos selvittää savunmuodostusta TOKE:ssa, tilapäistä haittaa liikenteelle T2 saapuvat.


Mittavan operaation aiheuttaneen palohälytyksen syy selvisi – käry nousi keittiöstä Helsinki-Vantaalla MTV 16:16 15.04

Helsinki-Vantaan lentokentällä tapahtuneen palohälytyksen syy on selvinnyt. Terminaali2:n katolta nousi savua, mikä aiheutti mittavan operaation lentokentällä.


Savua nousee terminaalin päädystä Helsinki-Vantaan lentoasemalla - saapuvat-liikenne estynyt toistaiseksi iltalehti 16:10 15.04

Pelastuslaitos selvittää parhaillaan, mistä savua on muodostunut Helsinki-Vantaalle. Pelastuslaitoksen mediapalveluun on tullut ilmoitus suuresta rakennuspalosta Vantaalla Lentoasemantiellä kello 15.13. Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tviitannut asiasta. - Pelastuslaitos selvittää savunmuodostusta TOKE:ssa, tilapäistä haittaa liikenteelle T2 saapuvat.


Helsinki-Vantaalla terminaalin katolla havaittu savua – paikalla useita pelastuslaitoksen yksiköitä MTV 16:01 15.04

Helsinki-Vantaan lentokentällä on tehty savuhavaintoja, minkä johdosta paikalle on ajanut runsaasti pelastuslaitoksen yksiköitä.


Helsinki-Vantaalla savuhavaintoja – terminaalin katolla havaittu savua MTV 16:01 15.04

Helsinki-Vantaan lentokentällä on tehty savuhavaintoja, minkä johdosta paikalle on ajanut runsaasti pelastuslaitoksen yksiköitä.


Hälytys suuresta rakennuspalosta Helsinki-Vantaan lentoasemalla: Toimintakeskuksessa havaittu savua - ”Tilapäistä haittaa liikenteelle” iltalehti 16:01 15.04

Pelastuslaitos selvittää parhaillaan, mistä savua on muodostunut Helsinki-Vantaalle. Pelastuslaitoksen mediapalveluun on tullut ilmoitus suuresta rakennuspalosta Vantaalla Lentoasemantiellä kello 15.13. Itä-Uudenmaan poliisilaitos on tviitannut asiasta. - Pelastuslaitos selvittää savunmuodostusta TOKE:ssa, tilapäistä haittaa liikenteelle T2 saapuvat.


Ravintolan rasvankäry aiheutti palohälytyksen Helsinki-Vantaan lentokentällä iltasanomat 15:57 15.04

T2-terminaalin liikennettä rajoitettiin pelastuslaitoksen selvittäessä savutuksen syytä sunnuntai-iltapäivänä.


Helsinki-Vantaan lentoasemalla palohälytys – terminaalin päädystä nousee savua iltasanomat 15:57 15.04

Poliisin mukaan terminaali 2:n katolta nousee savua.


Paksu sumu peitti pääkaupunkiseudun aamulla – videolla myös Helsinki-Vantaa sumuvaipan alla MTV 15:05 04.04

Hätkähdyttävä video paljastaa olosuhteet tältä aamulta Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeesta. Sankka sumuverho rajoitti autoilijoiden näkyvyyttä roimasti.


Jari Sillanpään Sari-sisko: ”Meillä on hyvät ja rakkaat välit edelleen” iltalehti 20:52 03.04

Iltalehti tavoitti huumekohun keskellä olevan laulajan siskon. Isosisko Sari kertoi, että sisarukset ovat viikoittain yhteydessä toisiinsa. Iltalehti uutisoi viime kuussa, että Jari Sillanpäätä epäillään jälleen huumerikoksesta. Laulaja oli palaamassa Thaimaasta, kun hänet pidätettiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Uutisen jälkeen Sillanpäältä on peruttu lukuisia keikkoja. Suosikkilaulaja palasi julkisuuteen muutama päivä pidätyksensä jälkeen, kun hän saapui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman vieraaksi. Hän tunnusti ohjelmassa olevansa narkomaani ja kertoi tarkemmin huumeidenkäytöstään.


Yle: Ketjuravintoloiden työoloissa vakavia puutteita - Eniten epäkohtia Subwayn, Kotipizzan ja lentokentän ravintoloissa iltalehti 08:20 03.04

Franchising-toimintamallissa yrittäjät ovat vastuussa työnantajavelvoitteista, eikä ketjutason valvontaa käytännössä ole. Jopa nimekkäiden kotimaisten ja kansainvälisten ravintolaketjujen työolot saattavat olla pahasti rempallaan, ilmenee selvityksestä, jossa käytyiin läpi 1 500 Etelä-Suomen aluehallintoviraston (Avi) raporttia vuosilta 2016 ja 2017. Suurista ketjuista eniten puutteita löytyi Subwaysta, Helsinki-Vantaan lentokenttäravintoloista, Kotipizzasta ja S-ryhmän ravintoloista.


0/10! jättiyllätys – kyllästyivät ja myivät kyllästyneet tähän mitä varten Liike pointtia Kim Jong-unin ratkaisumaalista sylissä”

Uutiset