Matkustajat säikähtivät junassa - ikkuna pamahti säpäleiksi kesken matkan iltalehti 11:12 19.01

Pieksämäeltä Helsinkiin matkalla olleen Intercity-junan ikkunalasi hajosi kovaäänisesti kesken matkan. Intercity-juna 140:n matkustajat saivat torstaina aamupäivällä todistaa erikoista sattumusta junan vitosvaunussa. Juna oli matkalla kohti Helsinkiä, kun hieman ennen Vantaan Tikkurilan asemaa yksi junan ikkunoista pamahti rikki. Tilanteesta kertoo paikalla ollut naismatkustaja.


Talvi saapui viimein Helsinkiin – katso vaihtokuvat ennen ja jälkeen lumimyräkän! iltasanomat 06:13 19.01

IS kuvasi neljä tunnettua kohdetta Helsingissä ennen lumimyräkkää ja sen jälkeen.


Haluatko päästä viettämään Salkkareiden 19-vuotissynttäreitä? Kerro meille miksi! mtv 08:38 18.01

Tule juhlimaan Salkkareiden 19-vuotista taivalta yhdessä näyttelijöiden kanssa sarjan studiolle Helsinkiin.


Lumisade saapuu Helsinkiin – suora lähetys iltasanomat 16:14 17.01

Lumisade on viimein saapumassa lumettomalle Suomen etelärannikolle. Voit seurata yllä olevalta videolta suoraa lähetystä Helsingin keskustasta Sanomatalon kattokamerasta.


Uusi päävalmentaja sai Ässät iskuun - silti kuudes tappio putkeen iltalehti 21:00 16.01

HIFK voitti Ässät voittolaukauskisan jälkeen maalein 4-3. Porilaiset saapuivat Helsinkiin viiden tappion putkessa. Suurin mielenkiinto kohdistuikin siihen, saako Jyrki Ahon päävalmentajana korvannut entinen kakkosluotsi Mikael Kotkaniemi Ässien peliin uutta puhtia. Alku ei luvannut vieraille hyvää. IFK:n nuori hyökkääjä Niklas Nordgren oli minuutin pelin jälkeen puolittain läpi, mutta kuti osui tolppaan.


Nordiksella kaksijakoinen avauserä - Ässät haastaa HIFK:n uuden päävalmentajan johdolla iltalehti 19:19 16.01

HIFK ja Ässät ovat avauserän jälkeen tasatilanteessa 1-1. Porilaiset saapuivat Helsinkiin viiden tappion putkessa. Suurin mielenkiinto kohdistuukin siihen, saako Jyrki Ahon päävalmentajana korvannut entinen kakkosluotsi Mikael Kotkaniemi Ässien peliin uutta puhtia. Alku ei luvannut vieraille hyvää. IFK:n nuori hyökkääjä Niklas Nordgren oli minuutin pelin jälkeen puolittain läpi, mutta kuti osui tolppaan.


Viking Mariella jättää väliin pysähdyksen Maarianhaminassa – syynä kova tuuli MTV 20:39 15.01

Viking Linen autolautta Mariella jättää väliin pysähdyksen Maarianhaminassa tiistain vastaisena yönä. Alus on päätetty ajaa Tukholmasta suoraan Helsinkiin kovan tuulen vuoksi.


Viking Line peruu tämän illan risteilyn - Syynä sääolosuhteet iltalehti 20:30 15.01

Viking Line kertoo verkkosivuillaan, että tämän illan risteily Maarianhamina-Helsinki on peruttu. Syyksi on ilmoitettu sääolosuhteet. Risteily lähti Tukholmasta Maarianhaminaan tänään iltapäivällä paikallista aikaa kello 16.30. Huonontuneiden sääolosuhteiden takia yhteys Maarianhaminasta Helsinkiin jouduttiin perumaan. Tiedote risteilyn perumisesta julkaistiin hieman ennen kello viittä Suomen aikaa. Risteilyn oi tarkoitus lähteä kohti Helsinkiä paikallista aikaa kello 23.40. Väliä liikennöi risteilyalus Mariella.


EM-koris oli Suomessa menestys, kannattaa järjestää uudelleen uusisuomi 15:10 15.01

Helsingissä viime syyskuussa järjestetty koripallon EM-kisojen alkulohko tuotti taloudellisesti voittoa niin Koripalloliitolle kuin Helsingin talousalueelle. Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) teettämän tutkimuksen mukaan EM-kisat toivat Helsinkiin 41,3 miljoonan euron suuruisen vaikutuksen.


Koripallon EM-kotikisoista Suomeen yli 43 miljoonan euron vaikutus – lopullinen tulos varmistui MTV 14:57 15.01

Viime elo-syyskuussa pelatut koripallon EM-kisat toivat kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n teettämän tutkimuksen mukaan 41,3 miljoonan euron suuruisen vaikutuksen Helsinkiin. Koko Suomen osalta lukema kasvaa 43,3 miljoonaan euroon.


Keskusta kutsui puolueaktiivit Helsinkiin – puolueväen äänet halutaan omalle presidenttiehdokkaalle MTV 23:45 13.01

Presidentinvaalien kampanjointi kiihtyy, kun vaaleihin on aikaa kaksi viikkoa. Keskusta on kutsunut täksi viikonlopuksi yli 300 puolueaktiivia puheenjohtajapäiville Helsinkiin vauhdittaakseen vaalikampanjaa.


Suomalaistutkija: Iranin levottomuudet kumpuavat nuorison syvästä katkeruudesta - ”Heillä ei ole mahdollisuutta tulevaisuuteen” iltalehti 20:35 13.01

Iranin pingottunut tilanne on heijastunut tammikuussa Helsinkiin asti, jossa on järjestetty ainakin kaksi mielenosoitusta. Vaikka mielenosoitukset Iranin hallintoa vastaan näyttävät lauhtumisen merkkejä, maassa vallitsee yhä poikkeuksellisen kireä ilmapiiri. Yhteensä 22 ihmistä on kuollut ja yli tuhat on pidätetty viime viikkojen yhteenotoissa. Maan pingottunut tilanne on heijastunut kuluvalla viikolla Helsinkiin asti. Viime viikolla vajaa satapäinen ihmisjoukko osoitti mieltään Iranin hallitusta vastaan maan , ja kymmenet mielenosoittajat kerääntyivät saman viestin kanssa Kolmen sepän aukiolle.


Kankaanperä palasi Vaasaan jatkoaika.com 20:14 13.01

Viime viikolla HIFK ja Vaasan Sport pääsivät yhteisymmärrykseen ja Markus Kankaanperä siirtyi Vaasasta Helsinkiin. Tänään lauantaina kyseiset joukkueet kohtasivat toistamiseen tällä viikolla, ja HIFK vei pisteet 4-2-lukemin.


Äijä-koira pääsi lavalle Kultainen Venla -gaalassa - lähti matkaan jo keskiviikkona iltalehti 23:09 12.01

Parhaan tv-ohjelman palkinnon voittaneen Eränkävijöiden Aki Huhtanen ja lapinkoira Äijä matkustivat Helsinkiin Kilpisjärveltä. Eränkävijät vei parhaan tv-ohjelman palkinnon Kultainen Venla -gaalassa. Tuottaja Teemu Hostikka ja ohjelman tähdet Aki Huhtanen ja suomenlapinkoira Äijä kävivät lavalla pokkaamassa yleisöäänestyksen perusteella jaetun palkinnon. Voiton jälkeen takahuoneessa Äijä jaksoi poseerata valokuvaajille, mutta oli omistajansa Huhtasen mukaan tavallista vaitonaisempi. - Äijä meni sanattomaksi, kun piti antaa ensimmäisen kerran haastattelua kameralle. Äijä ei edes haukkunut, kun yleensä se osaa puhua, Huhtanen kertoo nauraen.


Finnairin lento joutui kääntymään takaisin Riikaan: Kentällä varauduttiin hätälaskuun MTV 16:35 12.01

Riiasta Helsinkiin matkalla ollut matkustajakone joutui perjantaina kääntymään takaisin kesken lennon teknisen vian takia.


Perheenisä tuomittiin vankeuteen: Nappasi juopuneen naisen kyytiinsä - raiskasi autossa iltalehti 13:36 12.01

Humalaisen naisen kyytiinsä ottanut ja autossa uhrinsa raiskannut perheenisä väitti, että nainen oli ollut aloitteellinen seksiin. Oikeus ei tätä uskonut, vaan tuomitsi miehen lähes 2 vuodeksi vankeuteen. Kohtalokas tapahtumasarja alkoi, kun Helsingin keskustassa sijaitsevassa DTM-yökerhossa juhlimassa ollut nainen poistui pahoinvoinnin vuoksi ulos kadulle. Paikalle autolla tullut mies huomasi avuttoman naisen ja meni tarjoamaan hänelle kyytiä. Maaseutukaupungista Helsinkiin käymään tullut nainen oletti, että kyseessä oli pimeä taksi. Hän meni kyytiin päästäkseen ystävänsä luokse loppuyöksi.


Helsinkiin uusi elokuvateatteri Cinema Pressa – vain yrityskäyttöön stara 12:00 12.01

Helsingissä uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin 350-paikkainen auditorio toimii jatkossa


Asianajajapäivillä vastustetaan seksuaalista häirintää ”kaikilla hauskaa” -tunnuslauseella - ”Seksuaalinen häirintä on halpamaista, säälittävää ja noloa” iltalehti 10:42 12.01

Asianajajaliiton mukaan seksuaalista häirintää vastustavan sloganin viesti on myös käänteinen. Asianajajaliiton vuotuinen päätapahtuma Asianajajapäivä järjestetään perjantaina 50. kertaa. Tapahtuma kokoaa vuosittain Helsinkiin 1 500 asianajajaa ja muuta oikeuselämän vaikuttajaa. Tänä vuonna Asianajajapäivässä otetaan kantaa myös seksuaaliseen häirintään työelämässä. Osallistujille jaetaan rintatarrat, joissa juhlistetaan 50-vuotista tapahtumaa ja vastustetaan seksuaalista häirintää.


Uutiset