Marko Anttila pelasi toista kertaa pitkän loukkaantumisen jälkeen: "Fyysisesti tuntuu hyvältä" jatkoaika.com 09:29 24.01

Jokerien vahva työjuhta Marko Anttila pelasi keskiviikkona toisen ottelunsa pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta fyysinen suoritus oli jo nyt korkealla tasolla. Helsinkiläisten on kokeneen kiekkoilijan mukaan löydettävä tasaisuus pelaamiseen, kun käynnissä on raskaampi vaihe.


Kuluttajaliiton sote-hämmästys: ”Miksi hallitus haluaa nostaa helsinkiläisten terveysmaksuja?” uusisuomi 11:02 09.01

Kuluttajaliitto katsoo, että Juha Sipilän (kesk) hallituksen lakiesitys sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuista on viemässä ”väärään suuntaan”.


Jokerit toilaili ja kärsi ruman selkäsaunan Moskovassa jatkoaika.com 20:46 18.12

Helsingin Jokereiden Moskovan reissu päättyi 5–0-tappioon. Helsinkiläisten esitys oli vaisu ja sekava.


Wärnin maalit veivät Jokerit jatkoajalle jatkoaika.com 21:34 17.12

Jokerit saalisti Avangard Omskin vieraana yhden pisteen. Helsinkiläisten illan molemmat osumat iski aiemmin pienessä roolissa ollut Max Wärn.


Wärnin maalit veivät JOkerit jatkoajalle jatkoaika.com 21:34 17.12

Jokerit saalisti Avangard Omskin vieraana yhden pisteen. Helsinkiläisten illan molemmat osumat iski aiemmin pienessä roolissa ollut Max Wärn.


Helsingin vanhojen raitiovaunujen saajat julki, yksi muutetaan konserttipaikaksi iltasanomat 10:52 03.12

HKL on julkistanut käytöstä poistettujen helsinkiläisten raitiovaunujen saajat.


Huippuvireinen Hrachovina riisti Jokereilta seuraennätyksen jatkoaika.com 22:41 23.11

Jokerit lähti tavoittelemaan perjantai-illan ottelussa yhdeksättä peräkkäistä kotivoittoaan ja samalla joukkueen KHL-ajan seuraennätystä. Vastaan luistellut Barys Astana ja näiden maalilla ilmiömäisesti pelannut Dominik Hrachovina mitätöivät kuitenkin helsinkiläisten haaveet viemällä pisteet pitkän kaavan kautta.


Jokereille valtava haaste huipputasoisesta reissuremmistä jatkoaika.com 09:30 21.11

KHL:n itäisen konferenssin toisena oleva Avangard Omsk pistää Jokerit keskiviikkona kovaan testiin. Halliongelmiensa takia myös kotiottelunsa vieraissa pelannut venäläisjoukkue on todella nimekäs ja tasaisesti suorittava nippu, jonka kaataakseen loukkaantumissumassa kärvistelevien helsinkiläisten täytyy onnistua liki täydellisesti.


Onnekkaat pomput Jokereiden puolella jatkoaika.com 19:29 18.11

Helsingin Jokerit kaatoi sunnuntain kotiottelussaan sarjataulukossa niskaansa hengittävän Jaroslavlin Lokomotivin. Onnekkaat pomput olivat isännille suurena apuna, sillä peräti kolme neljästä helsinkiläisten maalista kimposi sisään venäläisjoukkueen pelaajasta.


HIFK:lle nolo seuraennätys - Hämeenlinnassa puhelinlangat lauloivat jatkoaika.com 20:32 17.11

HIFK kärsi jo seitsemännen perättäisen tappionsa, kun HPK vei voiton jatkoajalla maalein 4-3. Tappioputki on myös helsinkiläisten historian pisin.


Uutiset