Millaista F1-historiaa Narain Karthikeyan teki 2005? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 05:55 21.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä Englannin Valioliigan seuraa Liverpooliin menossa oleva Mohammed Salahon aiemmin edustanut? 2) Kuka on aiturihuippu Nooralotta Nezirin henkilökohtainen valmentaja?


Nooralotta Neziri huonossa kunnossa - valmentajalta suorat sanat taustoista iltalehti 10:34 19.06

Nooralotta Nezirin heikko vire hämmästyttää. Henkilökohtainen valmentaja Jussi Ihamäki pesee kätensä aitajuoksijan ongelmista. Vuosi sitten Kuortaneen eliittikisoissa Nooralotta Neziri juoksi 100 metrin aidoissa Suomen ennätyksen 12,81. Ura oli jyrkässä nousukiidossa. Lauantaina porilainen palasi Kuortaneelle, mutta nousukiidosta ei ole enää kuin muisto. Kellot pysähtyivät aikaan 13,53.


Touko Aalto: Totta kai pyrin pääministeriksi iltasanomat 22:02 17.06

Touko Aallon mukaan kokoomuksessa otettiin Ville Niinistön henkilökohtainen haukkuminen käyttöön, kun ei muuta enää keksitty.


CNN: Myös Trumpin asianajaja palkkasi asianajajan Venäjä-tutkinnan takia iltalehti 03:49 17.06

Presidentin asianajaja koki tarpeelliseksi palkata oman asianajan päädyttyään todistajaksi Venäjä-tutkinnassa. Yhdysvalloissa myös presidentti Donald Trumpin henkilökohtainen asianajaja Michael Cohen on palkannut asianajajan Venäjä-tutkinnan takia. Cohen kertoi asiasta uutiskanava CNN:lle. Yhdysvaltain edustajainhuoneen tiedustelukomitea antoi muutama viikko sitten virallisen haasteen Cohenille, jonka komitea haluaa todistavan Venäjä-tutkinnassa. Cohen kertoi aiemmin tällä viikolla aikovansa todistaa komitean edessä.


Halla-aho ripitti tasavallan presidenttiä: "Otti melko kyseenalaisella tavalla kantaa henkilövalintoihimme" iltalehti 18:49 13.06

- Henkilökohtainen kantani on muuttunut, Jussi Halla-aho kommentoi presidentinvaaleja. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kritisoi työmiehen tuumaustunnilla tiistaina tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä perussuomalaisten henkilövalintoihin sotkeutumisesta. - Hän otti melko kyseenalaisella tavalla mielestäni kantaa meidän henkilövalintoihimme ja myös ministerivalintoihimme, Halla-aho sanoi.


Mercedes-pomolta yllättävä tunnustus: Henkilökohtainen virhe päästi Kimin ja Vettelin edelle iltalehti 22:10 10.06

Merdeceksen tallipäällikkö Toto Wolff harmittelee, että Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas eivät lähteneet mukaan Pirellin rengastesteihin. Saksalaisilla on tällä kaudella ollut jatkuvia ongelmia Pirellin renkaiden kanssa, ja samaan aikaan Ferrari on saanut paljon irti uudesta SF70H-autostaan. Rengasvalmistaja Pirelli levensi autojen renkaita tälle kaudelle. Italialaistalli testasi kumeja urakalla. Vettel puski yli 2220 kilometriä testejä, kun Hamilton ajoi vain 50 kilometriä.


USA:n edustajainhuoneen Venäjä-tutkinta etenee: Haasteet ex-neuvonantaja Flynnille ja Trumpin asianajajalle iltasanomat 02:45 01.06

Trumpin henkilökohtainen asianajaja Michael Cohen on aiemmin sanonut, ettei tee yhteistyötä kongressin kanssa.


Pääministeri Sipilän omakohtainen puhe: "Tuoreesta kokemuksesta tiedän surun olevan hyvin henkilökohtainen asia" iltalehti 17:01 25.05

Pääministeri Juha Sipilä piti koskettavan puheen, jossa hän muistutti Koiviston vaikutuksesta Suomen menestykseen tänä päivänä. Pääministeri Juha Sipilä piti koskettavan puheen presidentti Mauno Koiviston muistotilaisuudessa Säätytalossa. Sipilä sivusi puheessa myös edesmennyttä poikaansa kertomalla omasta surukokemuksestaan. Sipilän viisilapsisen perheen kuopus, 22-vuotias Tuomo menehtyi helmikuussa 2015 yllättäen leikkauksen jälkikomplikaatioihin. - Tuoreesta kokemuksesta tiedän surun olevan hyvin henkilökohtainen asia. Suhtaudumme kaikki siihen eri tavalla. Erityisen tärkeää on päästä surun keskeltä vaiheeseen, jossa voimme iloita yhdessä vietetyistä vuosista. Uskon teidän olevan kiitollisia rakkaanne pitkästä ja antoisasta elämästä, Sipilä sanoi.


Toimi näin, jos epäilet sisäilmaongelmaa iltalehti 14:15 20.05

Jos epäilet sisäilmaongelmaa koulussa tai päiväkodissa, kerro siitä johdolle ja hakeudu lääkäriin. Pidä oireista kirjaa. Pahoin oireileville lapsille on usein syytä tehdä henkilökohtainen opetuksen suunnitelma.


Macron ja Le Pen kohtaavat tv-väittelyssä - luvassa katkera kohtaaminen iltalehti 07:44 03.05

Ranskan presidenttiehdokkaat Emmanuel Macron ja Marine Le Pen kohtaavat tänään tv-väittelyssä. Väittelyn on etukäteen arvioitu olevan katkera, henkilökohtainen ja mahdollisesti ratkaiseva vaalien lopputuloksen kannalta. Presidentinvaalien toinen kierros järjestetään tulevana sunnuntaina. Viimeisien mielipidemittausten mukaan keskustalainen Macron olisi voittamassa vaalit, mutta äärioikeiston ehdokas Le Pen on ottanut kilpakumppaniaan kiinni. Mittausten mukaan Macron olisi saamassa 59 prosenttia äänistä ja Le Pen 41 prosenttia.


Uutiset