Usain Boltin henkilökohtainen ura päättyi pettymykseen - Justin Gatlin sai vihdoin haluamansa! iltalehti 23:48 05.08

Yleisurheilun MM-kisojen toinen kisapäivä huipentui miesten 100 metrin finaaliin, joka oli tällä tietoa ME-mies Usain Boltin juoksu-uran viimeinen henkilökohtainen kilpailu. Tältä Eurosportin tuottamalta videolta voit katsoa, kuinka Usain Boltin 100 metrin maailmanennätys puretaan atomeiksi. Ennakkoon finaalin asetelma oli selvä.


Usain Bolt varjelee ME-tuloksiaan: "Haluan pullistella lapsilleni" iltalehti 18:09 02.08

Legendaksi jo aikaa sitten julistetulla Usain Boltilla on 11 maailmanmestaruutta ja kahdeksan olympiavoittoa. Boltilla on edessä vielä yksi henkilökohtainen arvokisastartti, Lontoon MM-kisojen satanen. Pikajuoksijan urakka alkaa perjantain alkuerissä. - Ei huolta. Hoidan homman, Bolt vakuutteli yleisölleen tiistai-iltana Lontoossa järjestetyssä mediatapahtumassa.


Gerard Piqué selitti yhteiskuvasta noussutta kohua - ajaako Messin tähtistatus Neymarin muualle? iltalehti 08:22 26.07

Barcelonan tähtipuolustaja Gerard Piqué aiheutti Neymarin kanssa otetulla yhteiskuvalla kohun, mutta sanoo nyt ymmärtävänsä, mikäli Neymar jättää joukkueen. Neymarin siirtymisestä pariisilaisseura PSG:hen on huhuiltu jo pitkään. Piqué löi vettä myllyyn muutama päivä sitten kuvalla, jossa hän poseeraa Neymarin kanssa ja jonka saatetekstiksi Piqué kirjoitti "hän jää". - Se oli henkilökohtainen mielipide, Piqué selitti myöhemmin.


Putinin edustaja: Donetskin ja Luhanskin yhdistyminen kapinallisjohtajan oma aloite iltalehti 20:28 18.07

Venäjän presidentin edustajan mukaan Itä-Ukrainan kapinallisalueiden yhdistyminen on Donetskin kapinallisjohtajan henkilökohtainen aloite. Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin mukaan Kreml sai tietää asiasta tänään tiedotusvälineistä, kertoo uutistoimisto Ria Novosti . Peskovin mukaan Venäjä on sitoutunut Minskin sopimukseen, jolla Itä-Ukrainan sotaa on yritetty ratkoa.


Osanottajapula peruu Matti Vanhasen presidenttitentin iltalehti 15:54 17.07

Vanhanen on silti tyytyväinen, että Sauli Niinistö "otti kritiikin huomioon". Presidenttiehdokkaiden ajankohtaiskeskustelu Salossa 11. elokuuta on peruttu. Tilaisuuden järjestäjä, keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen kertoo Iltalehdelle perumisen syynä olevan osallistujapula. - Kun tiedotimme tilaisuudesta, RKP:n Nils Torvalds ja vihreiden Pekka Haavisto olivat jo vahvistaneet tulonsa. Mutta Pekalle tulikin samaan aikaan ulkomaanmatka ja Merja Kyllösellä (vas) on henkilökohtainen meno, Vanhanen sanoo.


Millaista F1-historiaa Narain Karthikeyan teki 2005? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 05:55 21.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mitä Englannin Valioliigan seuraa Liverpooliin menossa oleva Mohammed Salahon aiemmin edustanut? 2) Kuka on aiturihuippu Nooralotta Nezirin henkilökohtainen valmentaja?


Nooralotta Neziri huonossa kunnossa - valmentajalta suorat sanat taustoista iltalehti 10:34 19.06

Nooralotta Nezirin heikko vire hämmästyttää. Henkilökohtainen valmentaja Jussi Ihamäki pesee kätensä aitajuoksijan ongelmista. Vuosi sitten Kuortaneen eliittikisoissa Nooralotta Neziri juoksi 100 metrin aidoissa Suomen ennätyksen 12,81. Ura oli jyrkässä nousukiidossa. Lauantaina porilainen palasi Kuortaneelle, mutta nousukiidosta ei ole enää kuin muisto. Kellot pysähtyivät aikaan 13,53.


Touko Aalto: Totta kai pyrin pääministeriksi iltasanomat 22:02 17.06

Touko Aallon mukaan kokoomuksessa otettiin Ville Niinistön henkilökohtainen haukkuminen käyttöön, kun ei muuta enää keksitty.


CNN: Myös Trumpin asianajaja palkkasi asianajajan Venäjä-tutkinnan takia iltalehti 03:49 17.06

Presidentin asianajaja koki tarpeelliseksi palkata oman asianajan päädyttyään todistajaksi Venäjä-tutkinnassa. Yhdysvalloissa myös presidentti Donald Trumpin henkilökohtainen asianajaja Michael Cohen on palkannut asianajajan Venäjä-tutkinnan takia. Cohen kertoi asiasta uutiskanava CNN:lle. Yhdysvaltain edustajainhuoneen tiedustelukomitea antoi muutama viikko sitten virallisen haasteen Cohenille, jonka komitea haluaa todistavan Venäjä-tutkinnassa. Cohen kertoi aiemmin tällä viikolla aikovansa todistaa komitean edessä.


Halla-aho ripitti tasavallan presidenttiä: "Otti melko kyseenalaisella tavalla kantaa henkilövalintoihimme" iltalehti 18:49 13.06

- Henkilökohtainen kantani on muuttunut, Jussi Halla-aho kommentoi presidentinvaaleja. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kritisoi työmiehen tuumaustunnilla tiistaina tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä perussuomalaisten henkilövalintoihin sotkeutumisesta. - Hän otti melko kyseenalaisella tavalla mielestäni kantaa meidän henkilövalintoihimme ja myös ministerivalintoihimme, Halla-aho sanoi.


Mercedes-pomolta yllättävä tunnustus: Henkilökohtainen virhe päästi Kimin ja Vettelin edelle iltalehti 22:10 10.06

Merdeceksen tallipäällikkö Toto Wolff harmittelee, että Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas eivät lähteneet mukaan Pirellin rengastesteihin. Saksalaisilla on tällä kaudella ollut jatkuvia ongelmia Pirellin renkaiden kanssa, ja samaan aikaan Ferrari on saanut paljon irti uudesta SF70H-autostaan. Rengasvalmistaja Pirelli levensi autojen renkaita tälle kaudelle. Italialaistalli testasi kumeja urakalla. Vettel puski yli 2220 kilometriä testejä, kun Hamilton ajoi vain 50 kilometriä.


USA:n edustajainhuoneen Venäjä-tutkinta etenee: Haasteet ex-neuvonantaja Flynnille ja Trumpin asianajajalle iltasanomat 02:45 01.06

Trumpin henkilökohtainen asianajaja Michael Cohen on aiemmin sanonut, ettei tee yhteistyötä kongressin kanssa.


Pääministeri Sipilän omakohtainen puhe: "Tuoreesta kokemuksesta tiedän surun olevan hyvin henkilökohtainen asia" iltalehti 17:01 25.05

Pääministeri Juha Sipilä piti koskettavan puheen, jossa hän muistutti Koiviston vaikutuksesta Suomen menestykseen tänä päivänä. Pääministeri Juha Sipilä piti koskettavan puheen presidentti Mauno Koiviston muistotilaisuudessa Säätytalossa. Sipilä sivusi puheessa myös edesmennyttä poikaansa kertomalla omasta surukokemuksestaan. Sipilän viisilapsisen perheen kuopus, 22-vuotias Tuomo menehtyi helmikuussa 2015 yllättäen leikkauksen jälkikomplikaatioihin. - Tuoreesta kokemuksesta tiedän surun olevan hyvin henkilökohtainen asia. Suhtaudumme kaikki siihen eri tavalla. Erityisen tärkeää on päästä surun keskeltä vaiheeseen, jossa voimme iloita yhdessä vietetyistä vuosista. Uskon teidän olevan kiitollisia rakkaanne pitkästä ja antoisasta elämästä, Sipilä sanoi.


Toimi näin, jos epäilet sisäilmaongelmaa iltalehti 14:15 20.05

Jos epäilet sisäilmaongelmaa koulussa tai päiväkodissa, kerro siitä johdolle ja hakeudu lääkäriin. Pidä oireista kirjaa. Pahoin oireileville lapsille on usein syytä tehdä henkilökohtainen opetuksen suunnitelma.


Macron ja Le Pen kohtaavat tv-väittelyssä - luvassa katkera kohtaaminen iltalehti 07:44 03.05

Ranskan presidenttiehdokkaat Emmanuel Macron ja Marine Le Pen kohtaavat tänään tv-väittelyssä. Väittelyn on etukäteen arvioitu olevan katkera, henkilökohtainen ja mahdollisesti ratkaiseva vaalien lopputuloksen kannalta. Presidentinvaalien toinen kierros järjestetään tulevana sunnuntaina. Viimeisien mielipidemittausten mukaan keskustalainen Macron olisi voittamassa vaalit, mutta äärioikeiston ehdokas Le Pen on ottanut kilpakumppaniaan kiinni. Mittausten mukaan Macron olisi saamassa 59 prosenttia äänistä ja Le Pen 41 prosenttia.


Uutiset