Kuvat: Raisiossa omakotitalo tulessa - palo aiheuttaa mittavat vahingot iltalehti 21:51 21.04

Palon sammutustyöt ovat käynnissä. Raisiossa omakotitaloalueella palaa asuinpinta-alaltaan 130-neliöinen omakotitalo. Sammutustyöt ovat käynnissä. Päivystävä palomestari Marko Virolainen kertoo, että talo oli remontissa, eikä siinä ollut tällä hetkellä asukkaita. Talossa ei myöskään ollut syttymishetkellä ketään sisällä, joten henkilövahingoilta vältyttiin.


Autoilija väisti estettä pyörätielle ja törmäsi pyöräilijään iltalehti 08:35 19.04

Porissa Kuninkaantiellä sattui keskiviikkona kello 16.25 aikoihin henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen yhteentörmäys. Vuonna 1939 syntynyt autoilija väisti estettä reunakivellä korotetulla kevyen liikenteen väylälle ja törmäsi samalla pyöräilijään. Vuonna 1988 syntynyt pyörällä liikkunut mies lensi törmäyksen voimasta auton tuulilasiin pudoten siitä asfaltille. Pyöräilijä toimitettiin paikalta SKS:aan tarkastettavaksi. Vakavilta henkilövahingoilta säästyttiin.


Tulipalo pakotti evakuoimaan potilaat istanbulilaisesta sairaalasta iltasanomat 18:17 05.04

CNN Turkin mukaan palossa vältyttiin henkilövahingoilta, vaikka se levisi useisiin kerroksiin rakennuksessa.


Jyväskylässä paloi kerrostaloasunto, ulko-ovi oli ilmiliekeissä - poliisi toivoo vihjeitä iltalehti 10:08 02.04

Henkilövahingoilta vältyttiin. Poliisi tutkii palon syttymissyytä. Jyväskylän Pupuhuhdassa paloi kerrostaloasunto sunnuntaina noin kello 18 aikoihin. Poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa paikalle Pupuhuhdantie 11:sta sijaitsevan kerrostalon porraskäytävässä oli runsaasti savua.


Joensuussa entisen Siwan myymälähallin katto romahti sisään - alue eristetty iltalehti 13:40 31.03

Henkilövahingoilta vältyttiin, vaikka kaksi ihmistä oli ollut sisällä rakennuksen toisessa päässä. Joensuussa Karsikon alueella Pajakadulla sijaitsevan entisen Siwan myymälähallin katto romahti sisään lauantaina puolenpäivän jälkeen. Myymälähalli ei ollut enää pitkään aikaan ollut käytössä, mutta rakennuksen toisella puolella sijaitsevassa pieneläinvastaanotossa oli ollut kaksi ihmistä paikalla.


emoineen kömpi ulos Ex-pornotähti Mia Khalifa henkilöbrändiä Hollanti on hyvää syytä – ja laihtui on nähnyt 391 ota paineita nimestäni” Pariisin ilmastosopimukselle - puolialaston ampuja puukosta vatsaan RoPSin ylivoimalle saa hyytyä SM-finaaleissa Tulli käräytti salakuljettajat, tulvan armoilta utopiaa – mutta – aivan – ”Pehmeiden arvojen ”Ajaminen loppuu ”Halusin vain ”Koko Lähi-itä

Uutiset