Autokorjaamo paloi raivokkaasti Raisiossa - kaasupullot ja kemikaalit uhkasivat sammuttajia iltalehti 11:55 19.01

Henkilövahingoilta onneksi säästyttiin. Autoklinikka-niminen autokorjaamo paloi Raisiossa rajusti eilen illalla. Pelastuslaitos sai tiedon tulipalosta kello 21:n jälkeen. Sammutustöissä meni päivystäjäpäällikkö Juha Virton mukaan lähes kolme tuntia. Palo saatiin sammumaan puolenyön kieppeillä ja rakennusta on vartioitu yön ajan. Autoklinikka toimii suuressa rakennuskompleksissa, jossa toimii paljon autokorjaamoja ja auton huoltoon liittyviä yrityksiä. Kompleksin vahvistamaton neliömäärä on 1 500-1 900. Kompleksissa toimii paljon autokorjaamoja ja auton huoltoon liittyviä yrityksiä.


Ex-huippukiekkoilija Aki Bergin 150 neliön hirsikoti tuhoutui täysin tulipalossa iltalehti 20:17 12.01

Jääkiekkoilija Aki-Petteri Berg perheineen ei ole hengenvaarassa, mutta Naantalissa sijaitseva omakotitalo tuhoutui korjauskelvottomaksi. NHL-tähden Aki-Petteri Bergin Naantalissa sijaitseva huvila oli perjantaina ilmiliekeissä. Sammutustöitä johtava päivystävä palomestari Timo Saari kertoi, että omakotitalo oli vielä illalla täyden palon vaiheessa. - Tässä on yhden rakennuksen kokoinen, vakava tulipalo. Talo palaa kokonaan ja joka puolelta. Keskitymme sammutukseen. Henkilövahingoilta onneksi kuitenkin vältyttiin tällä kertaa. Ihmisiä ei ole hengenvaarassa, he olivat omin avuin päässeet ulos palavasta talosta, Saari sanoo.


Bussikuski pyörtyi kesken ajon - valmentajan rohkea reaktio pelasti koko joukkueen USA:ssa iltalehti 09:46 02.01

Naisten yliopistokoripallojoukkue joutui paniikkia aiheuttavaan tilanteeseen turnausmatkalla. Dubuquen yliopiston joukkue oli uudenvuodenaattona matkalla Iowasta Nashvilleen, kun bussin kuljettaja menetti tajuntansa. Tilanne ehti kehkeytyä vaaralliseksi, sillä valtateillä kovassa vauhdissa kulkenut auto ehti jo kolhaista tien vieressä olevaa suojakaidetta. Apuun syöksyi Dubuquen apuvalmentaja Justin Smith, joka pinkaisi kuskin paikalle ja tarttui rattiin. Smith onnistui pysäyttämään bussin ja henkilövahingoilta vältyttiin.


Puukoulu oli lähellä palaa poroksi Sipoossa iltasanomat 10:53 01.01

Puurakenteisen Gumbostrand skolan palo sai alkunsa koulun ulkopuolelta. Palossa vältyttiin henkilövahingoilta.


Puukoulu palaa Sipoossa iltasanomat 09:13 01.01

Puutalokoulun palo sai alkunsa koulun ulkopuolelta. Palossa vältyttiin henkilövahingoilta.


Kolmen auton ketjukolari hidasti liikennettä Jyväskylässä - ”joululiikenteessä on syytä pitää maltilliset ajonopeudet” iltalehti 20:06 22.12

Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuudessa vältyttiin vakavilta henkilövahingoilta. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Nelostiellä Jyväskylän Kirrin kohdalla sattui perjantaina noin 19.30 aikaan kolmen auton peräänajokolari pohjoisen suuntaan menevällä kaistalla. - Kussakin autossa oli vain kuljettaja kyydissä. Keskimmäinen autoista lensi katolleen, mutta vakavia henkilövahinkoja ei syntynyt. Kaikki kuskit kävivät tarkastettavana ambulansseissa paikan päällä, kertoo päivystävä palomestari Matti Salkojärvi.


Helsingissä neljän auton ketjukolari kesken jouluruuhkan iltasanomat 17:12 22.12

Henkilövahingoilta vältyttiin neljän auton peräänajo-onnettomuudessa.


Lahdenväylällä neljän auton ketjukolari kesken jouluruuhkan iltasanomat 17:12 22.12

Henkilövahingoilta vältyttiin neljän auton peräänajo-onnettomuudessa.


Käsiase laukesi ravintolassa Turussa iltasanomat 01:52 16.12

Lounais-Suomen poliisi kertoo, että henkilövahingoilta vältyttiin.


Tulipalojen sarja Espoossa - ”En näe muuta syytä kuin sytytetty tahallaan” iltalehti 06:34 12.12

Pelastuslaitoksen mukaan he saivat kolmesta tulipalosta hälytykset yhdeksän minuutin sisällä. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella oli maanantain ja tiistain välisenä yönä samanaikaisesti kädet täynnä töitä. Espoossa kolmesta tulipalosta tuli hälytykset yhdeksän minuutin sisällä Sunantielle, Järvitorpan päiväkotiin ja Puolarniitynkujalle alkaen kello 23.56. Sunantien ja Puolarniitynkujalla tulipalot olivat syttyneet roskakatoksissa sekä kaksi autoa paloi kokonaan. Neljään autoon tuli tulipalosta vaurioita. Henkilövahingoilta vältyttiin. Pelastuslaitoksen mukaan Järvitorpan päiväkoti joudutaan sulkemaan pariksi päiväksi.


Aamun liukas keli yllätti autoilijat: Kehä kolmosen rampeissa kymmenkunta kolaria ja ulosajoa Länsi-Uudellamaalla iltalehti 11:34 18.11

Lauantaina pelti ruttaantui liikenteessä Länsi-Uudellamaalla, kun autoilijat liukastelivat tieltä etenkin Kehä kolmosen rampeissa. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos sai lauantaiaamuna ilmoituksen kymmenkunnasta peltikolarista. Peltiä ruttaantui, mutta ainakin suuremmilta henkilövahingoilta vältyttiin. - Risteysalueiden liukkaus yllätti autoilijat, samoin rampit olivat liukkaita, kertoo palomestari Mika Mäkelä.


Peuraonnettomuus johti viiden auton kolarisumppuun Äetsässä iltasanomat 14:30 17.11

Henkilövahingoilta vältyttiin, kolme kuljetettiin terveyskeskukseen tarkistettavaksi.


Sunnuntaiajelu sai yllättävän käänteen - auto syttyi ilmiliekkeihin ajon aikana Juvalla iltalehti 16:23 05.11

Auto paloi lähes kokonaan, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Kaksi henkilöä oli ollut sunnuntaiajelulla Juvan vitostiellä, kun heidän autonsa oli yhtäkkiä syttynyt palamaan. Palomestari Markku Mäkelän mukaan palo oli todennäköisesti lähtenyt auton alustasta, mutta sitä on vaikea vielä tässä vaiheessa määritellä tarkemmin.


Lumikaaos Pirkkalassa katkaisi tien - bussi suistui poikittain ajoradalle iltalehti 16:39 26.10

Pirkkalan Takamaantie on poikki linja-autojen jumiuduttua ajoväylälle. Talvi yllätti linja-autoilijat torstaina iltapäivällä Pirkkalassa. Kaksi linja-autoa juuttui Pirkkalan Takamaantielle ylämäkeen noin 200 metrin päähän toisistaan. Toinen linja-auto suistui ajoradalla poikittain ja katkaisi tien. Henkilövahingoilta vältyttiin.


Surkeiden sattumusten sarja Nurmeksessa: Puu kaatui, sähköt meni, mökki syttyi tuleen, paloauto kolaroi iltasanomat 14:13 17.10

Tapahtumasarjassa vältyttiin onneksi henkilövahingoilta.


Neljä asuntoa tuhoutui Loimaan rivitalopalossa iltasanomat 16:49 15.10

Vänniläntien palossa vältyttiin henkilövahingoilta.


Uutiset