Rakkaustarina sai alkunsa myrskyisästä kolmiodraamasta – Veikka Gustafssonin pitkä liitto tuli tiensä päähän mtv 13:59 19.04

Veikka Gustafssonin ja ex-missi Henna Gustafssonin (omaa sukua Meriläinen) suhde alkoi, kun Meriläinen asui avoliitossa entisen puolisonsa kanssa. Myrskyisää kolmiodraamaa seurattiin viikkoja otsikoissa.


Veikka Gustafsson ja missivaimo Henna: Avioero iltalehti 09:28 19.04

Vuorikiipeilijän ja entinen missin rakkaus päättyi noin kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson, 50, ja vuoden 1994 Miss Suomi Henna Gustafsson (os. Meriläinen) ovat eronneet. Pari jätti avioerohakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen jo lokakuussa. Toinen vaihe tuli haettavaksi eilen keskiviikkona, mutta toistaiseksi sitä ei oltu vielä jätetty. Asiasta ensimmäisenä kertoi . Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista ensimmäinen syntyi vuonna 2010. He avioituivat kaikessa hiljaisuudessa ja häät tulivat julkisuuteen vuonna 2012.


Veikka Gustafsson ja ex-missi Henna Meriläinen: Ero! mtv 07:28 19.04

Vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson ja vuoden 1994 Miss Suomi Henna Gustafsson (omaa sukua Meriläinen) ovat hakeneet avioeroa. 


Seiska: Veikka Gustafsson ja ex-missi Henna Meriläinen: Ero! mtv 07:28 19.04

Seiskan mukaan vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson ja vuoden 1994 Miss Suomi Henna Gustafsson (omaa sukua Meriläinen) ovat hakeneet avioeroa. 


Epäily: 15-vuotias tyttö makasi haudalla kukka kädessään - kuva johti poliisitutkintaan iltalehti 16:04 17.04

Kuva haudalla ruusu kädessään makaavasta nuoresta on levinnyt nuorten keskuudessa sosiaalisessa mediassa. Poliisi tiedotti tiistaina tutkivansa tapausta hautarauhan rikkomisena. Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Henna Kelloniemi julkaisi maanantaina Facebookissa napakan kannanoton hölmöilystä sosiaalisessa mediassa. Kelloniemi käytti esimerkkinä viime viikolla levinnyttä kuvaa, jossa nuori makaa haudalla ikään kuin kuolleena. Käsissään nuori pitää ruusua, jonka voi päätellä olevan peräisin omaisen haudalle tuomasta kimpusta. - Voittaako kuoleman viehätys terveen harkinnan? Onko upeasti somessa leviävä kuva merkittävämpi juttu kuin kuolleen ihmisen omaisten tuska? Tätä(kin) huomaan pohtivani nykyään usein. En liene ole ajatusteni kanssa yksin, Kelloniemi kirjoitti päivityksessään.


Nuorison keskuudessa levinnyt kuva suututtaa - poliisi selvittää mahdollista hautarauhan rikkomista iltalehti 15:00 16.04

Poliisi avautuu somessa levinneestä kuvasta, jossa nuori henkilö poseeraa haudalla ikään kuin kuolleena. Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Henna Kelloniemi kertoo Facebook-tilillään kuvasta, jossa nuori henkilö poseeraa haudalla katse ylöspäin, kädet rinnalle asetettuna ja polvet koukussa. - Käsiensä välissä hän pitää kaunista ruusua, jonka on ottanut kuvasta päätellen omaisen haudalle tuomasta kimpusta. Kimppu näyttää siltä, että on aivan vastikään tuotu. Pysäyttävä kuva, mutta aivan eri tavalla kuin kuvan henkilö ehkä itse odotti, Kelloniemi kirjoittaa päivityksessään.


Lahdessa ammuttiin parissa viikossa yli 200 punaista naista keväällä 1918 – tutkija törmäsi konkreettisesti siihen, että aihe on vieläkin tabu iltasanomat 12:29 12.04

Lahden Hennalassa tapahtui Suomen historian suurin naismurha.


IS:n suuri 1918-tapahtuma Tampereella: Miksi Hennalan leirillä ammuttiin yli 200 naista? iltasanomat 16:18 11.04

Ilta-Sanomat järjesti keskiviikkona 11.4. Tampereen yliopiston juhlasalissa 1918-tilaisuuden kello 13 alkaen.


IS:n suuri 1918-tapahtuma Tampereella, suora lähetys keskiviikkona klo 13: Miksi Hennalan leirillä ammuttiin yli 200 naista? iltasanomat 15:30 11.04

Ilta-Sanomat järjestää keskiviikkona 11.4. Tampereen yliopiston juhlasalissa 1918-tilaisuuden kello 13 alkaen. Voit seurata täältä suoraa ISTV:n lähetystä.


Asiantuntijat: Nämä olivat koko kevään 1918 hirveimmät yksittäiset tapahtumat iltasanomat 19:02 10.04

Kirjailija Anneli Kanto ja historioitsija Teemu Keskisarja pitivät Hennalan ja Viipurin surmia sisällissodan pahimpina tekoina.


Raiskauksista Ranskassa epäilty Oxfordin professori maksoi naisen hiljaiseksi Belgiassa 2015 iltalehti 11:44 05.04

Sveitsiläisprofessori maksoi 27 000 euroa, jotta nainen ei kirjoittaisi heidän suhteestaan netissä. Ranskassa ainakin kahdesta raiskauksesta epäilty Tariq Ramadan on kolme vuotta sitten maksanut belgialais-marokkolaisen naisen hiljaiseksi. Asiasta kertoi AFP:lle brysseliläisen tuomioistuimen johtaja Luc Hennart. Brysselissä tehtiin julkinen sopimus Ramadanin ja Majda Bernoussin välillä, jotta nainen poistaisi jo kirjoittamansa, Ramadania koskevat tekstit verkosta eikä kirjoittaisi uusia. Nainen suostui myös lopettamaan "loukkaavien tai uhkaavien" viestien lähettämisen Ramadanille ja hänen perheelleen, Mediapart-verkkosivusto kertoi. Bernoussi ei syyttänyt miestä raiskauksesta tai seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta kertoi miehen "psyykkisestä vallasta" häneen.


-Tappara, ottelusarjaraportti Tamperelaisjoukkueen 105 kappaletta kausi – oli sellainen olisi osannut ovat kyllästyneet syttynyt tulipalo Tapparan jatkoerässä – uskomaton tilanne yritti jättää juhlasuihkun

Uutiset