Henna Peltonen etsii jälleen Suomen kauneinta luomumissiä - ehdoton kielto silikoneille ja irtoripsille iltalehti 11:43 16.01

Henna Peltonen järjesti viime vuonna ensimmäistä kertaa Miss EW -kisan, jonka suosio yllätti järjestäjän. Henna Peltonen järjesti vuosi sitten ensimmäistä kertaa Miss EW -kisan, jossa etsittiin Suomen kauneinta luomumissiä. - Kilpailun saama suosio yllätti minut viime vuonna, Henna kertoo.


Oudot ”munapäät” ilmestyivät myös Suomi-meppien Twitter-tileille – ”Vaikuttaminen osa Venäjän sotilasdoktriinia” uusisuomi 15:42 12.01

Europarlamentaarikot Heidi Hautala (vihr.), Liisa Jaakonsaari (sd.), Petri Sarvamaa (kok.) ja Henna Virkkunen (kok.) kertovat saaneensa joulun aikana runsaasti outoja Twitter-seuraajia.


Pyhä liitto: Kirkko alkaa harjoittaa parisuhdeneuvontaa yhteistyössä Vauva.fi -sivuston kanssa iltalehti 16:20 11.01

Suositulla Vauva.fi -sivustolla on avattu Parisuhdeneuvola-palvelu, jossa kirkon perheneuvojat vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin. Kirkkohallituksen koordinaattori Henna Ahlfors kertoo Iltalehdelle, että yhteistyöllä halutaan tuoda kirkon asiantuntijoiden osaamista lähelle ihmisiä, jotka voivat hyödyntää niitä matalla kynnyksellä. - Vauva.fi tavoittaa kaikista eniten suomalaisia lapsiperheitä, ja siellä ovat muutenkin pinnalla parisuhdeteemat. Lapsiperheiden vanhemmat ovat luonnollisesti kaikkein kovimmilla, kun eletään ruuhkavuosia ja elämässä on paljon vaatimuksia, Ahlfors sanoo.


22-vuotias suomalaisnainen kuoli Intiassa – miesystävä sairaalahoidossa MTV 15:02 10.01

Suomalainen 22-vuotias nainen on kuollut Intian Chennaissa, kertovat intialaismediat The Hindu ja The Time of India. Suomen ulkoministeriö vahvistaa naisen kuoleman MTV Uutisille.


Parikymppinen suomalaisnainen kuoli Intiassa iltalehti 13:39 10.01

Nainen oli matkalla miesystävänsä kanssa. Miesystävä on toimitettu sairaalahoitoon. Kaksikymppinen suomalaisnainen on kuollut Intian Chennaissa. Times of India -lehden mukaan nainen löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Triplicanen alueelta keskiviikkoaamuna. Lehden mukaan paikalliset viranomaiset epäilevät naisen kuolleen huumeiden yliannostukseen. Naisen kanssa matkustanut miesystävä on toimitettu sairaalaan päihtymistilansa vuoksi.


Henna Kalinaista epäillään törkeästä pahoinpitelystä – uhrina mieshenkilö iltasanomat 08:52 29.12

Epäilty mieshenkilön törkeä pahoinpitely on tapahtunut heinäkuussa 2016.


Henna Kalinainen käräjille törkeästä pahoinpitelystä - kohteena mies iltalehti 08:22 29.12

Tosi-tv:stä tuttu Henna Kalinainen joutuu toukokuussa Helsingin käräjäoikeuteen. Henna Kalinainen joutuu vastaamaan Helsingin käräjäoikeudessa törkeästä pahoinpitelystä. Epäillyn rikoksen uhrina on ollut mies.


”Koko kansan Niinistön” tukijat: rikkaita vuorineuvoksia, monimiljonäärejä, sote-firmoja, Panama- veroparatiisisijoittaja ja talousrikoksista syytetty iltalehti 20:42 28.12

Sauli Niinistön vaalirahailmoitus paljastaa, millainen pienen piirin talouseliitti tukee Niinistöä ”koko kansan presidentiksi”, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen. Aamulehti uutisoi keskiviikkona tasavallan presidentin Sauli Niinistön käyneen joulunpyhinä pelaamassa rennosti lätkää helsinkiläislasten kanssa. Vaikka kyseessä on Niinistölle varsin normaali toiminta, sellainen ei lainkaan vähennä hänen huikeita kannatusprosenttejaan, päinvastoin. Niinistön suosio onkin tällä hetkellä täysin omaa luokkaansa, ja hänestä voi hyvällä syyllä puhua koko kansan presidenttinä - ja presidenttiehdokkaana. Esimerkiksi Iltalehden tuoreimmassa kyselyssä Niinistöä kannatti seuraavaksi presidentiksi 60 prosenttia suomalaisista.


Poliisilta kajahtaa joulutervehdys komeasti keskellä talven ihmemaata iltalehti 11:05 24.12

Poliisi toivottaa kaikille hyvää joulua laulaa luikauttaen. Poliisin tämänvuotinen joulutervehdys huokuu harrasta tunnelmaa ja todellista joulurauhaa. Poliisien erikoistehtävä 2-4-12 vie konstaapelit Henna Kelloniemen ja Lauri Nikulan keskelle sinistä hetkeä talviseen maisemaan. Illan hämärtyessä konstaapelit laulavat joulutervehdyksen ilmoille. Voit katsoa koko joulutervehdyksen alta.


Poliisin vaikuttava joulutervehdys – partio laulaa Jouluyö, juhlayö -laulua Lapin maagisissa maisemissa iltasanomat 12:13 21.12

Suomen poliisi julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa poliisit Henna Kelloniemi ja Lauri Nikula lähtivät suorittamaan erikoistehtävää 2-4-12.


Hennan, 26, oudot raskausoireet paljastuivat syöväksi – odotuksen onni vaihtui järkytykseen: ”Ajattelin, että miten tässä käy” iltasanomat 09:45 16.12

SuomiLOVE-jaksossa nähdään koskettava tarina, kun 26-vuotiaan Hennan Simo-isä yllättää hänet.


Hennan, 26, oudot raskausoireet paljastuivat syöväksi – onni vaihtui järkytykseen: ”Kallonpohjasta löytyi kananmunan kokoinen muutos” iltasanomat 09:45 16.12

SuomiLOVE-jaksossa nähdään koskettava tarina, kun 26-vuotiaan Hennan Simo-isä yllättää hänet.


Isä yllättää tänään tyttärensä SuomiLOVEssa: Syöpäsairas Henna synnytti kesken sädehoitojen iltalehti 09:00 16.12

Simo haluaa kertoa Hennalle olevansa tämän tukena kaikin mahdollisin keinoin. Henna ja Jani odottivat vuonna 2014 perheenlisäystä, kun suuren ilon ylle tuli yhtäkkiä tumma varjo. Kävi ilmi, että Hennalla ilmenneet ongelmat eivät liittyneetkään raskauteen, vaan johonkin todella vakavaan. Hennalta löydettiin kallonpohjasta syöpäkasvain. Tyttärensä taistelusta kertoo illan SuomiLOVEssa Simo-isä.


Henna oli nelivuotiaansa kanssa vaunu­lenkillä Espoossa, kun lumen paino kaatoi puun lastenrattaiden päälle iltasanomat 17:20 12.12

Nelivuotias lapsi selvisi rytäkästä säikähdyksellä.


Suomalaishyökkääjä iski ensimmäisen osumansa uudessa seurassaan Intiassa suomifutis 23:18 07.12

FC Interissä viime kaudella pelannut Njazi Kuqi siirtyi Intiaan Atlético de Kolkatan riveihin. Torstaina Kuqi avasi maalitilinsä uudessa seurassaan. ATK hävisi vieraskentällä Chennaiyin FC:lle maalein 2-3. Kuqi...


KSML: Europarlamentaarikko Virkkunen ehdottaa aikavyöhykkeen vaihtamista iltalehti 11:10 28.10

Aikavyöhykkeestä maat voivat päättää itsenäisesti, kun taas kesäaikaan sitoo EU-direktiivi. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok) ehdottaa, että Suomi siirtyisi Keski-Euroopan aikavyöhykkeelle, uutisoi Keskisuomalainen. Suuressa osassa Eurooppaa kello on pysyvästi tuntia vähemmän kuin Suomessa. Virkkusen mielestä sen lisäksi, että Suomen tulisi luopua kesäajasta, voisi maa vaihtaa aikavyöhykettä.


KSML: Henna Virkkuselta raju ehdotus: Suomi osaksi Keski-Euroopan aikavyöhykettä iltasanomat 07:06 28.10

Lehden mukaan liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner on valmis selvittämään asiaa.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Koemanin kantti koetuksella iltalehti 14:05 22.10

Sunnuntain vetovihje ei uskaltaisi tällä hetkellä lyödä ropojaan likoon Evertonin menestyksen tai sen managerin Ronald Koemanin pitkän jatkon puolesta. Evertonin kausi on ollut synkkä. Valioliigassa se on voittanut kaksi peliä kahdeksasta ja on aivan sarjan hännässä ja torstaina tuli käytännössä lähtö Eurooppa liigasta 1-2 Lyon-kotitappion myötä. Joukkue on rakennettu heikosti ja peli näyttää juuri tällä hetkellä huonolta ja hitaalta. Osaltaan ongelmat kulminoituvat joukkueen "tähtipelaajaan" Wayne Rooneyhin. Periaatteessa Rooneyta pitäisi peluuttaa, mutta mies ei tällä hetkellä tee muuta kuin hallaa Evertonin pelaamiselle. Manageri Ronald Koeman onkin koko lailla hankalassa paikassa - ja tämä näkyy myös miehen tämän hetken habituksessa. Periaatteessa Koemanilla pitäisi riittää karismaa kääntää näitä vaikeita tilanteita, mutta juuri nyt Evertonin touhu näyttää aika toivottomalta. Everton-Arsenal-pelissä molemmilla joukkueilla on rasitushaittaa torstain Eurooppa Liigan otteluista, mutta en tässä vähennä siitä ihan hirveästi Arsenalilta vieraspelistä huolimatta, sillä Arsene Wenger käytti ihan kohtuullisesti rotaatiota.


NYT: Poliisien haalarikamerat eivät tutkimuksen mukaan vähennä voimakeinoja tai valituksia iltalehti 05:14 22.10

Poliisijohtajan mukaan kameroilla on kuitenkin muita myönteisiä vaikutuksia Haalarikameroilla ei ole juuri vaikutusta poliisien käyttäytymiseen, kertoo tuore yhdysvaltalaistutkimus. Asiasta uutisoi New York Times. Tutkimuksessa ilmeni, että poliisit käyttivät voimakeinoja ja saivat ihmisiltä valituksia yhtä paljon riippumatta siitä, oliko heillä haalarikamera vai ei.


Kahdelle papille varoitus samaa sukupuolta olevien parien vihkimisestä iltalehti 19:45 18.10

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kertoo antaneensa kahdelle hiippakunnan papille kirjallisen varoituksen samaa sukupuolta olevien parien vihkimisestä. Varoituksen saivat seurakuntapastorit Henna Salo Seinäjoelta ja Eeva-Kaisa Rossi Jyväskylästä. Salo oli vihkinyt sateenkariparin kesäkuussa ja Rossi elokuussa. Tuomiokapitulin mukaan papit olivat toimineet tietoisesti vastoin kirkon kantaa. Tuomikapitulin päätökset olivat yksimielisiä.


Uutiset