Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Työtehtävissä toimivien laittomasta uhkauksesta virallisen syytteen alainen rikos

yle 14:31 27.05

Lähestymiskieltoa halutaan parantaa uhria paremmin suojaavammaksi.


Henrik Karlsson jatkaa Barysin maalilla – Joukkueelle tukku sopimuksia

jatkoaika.com 20:20 20.05

Ruotsissa syntynyt ja sittemmin Kazakstania maajoukkueessakin edustanut isokokoinen maalivahti Henrik Karlsson on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen KHL-joukkue Barys Nur-Sultanin kanssa. Joukkue teki lisäksi sopimukset kahden hyökkääjän ja yhden puolustajan kanssa.


Suomalaisen NHL-pelaajan kausi päättyi munuaisen repeytymiseen – huhut vaihdosta Jesse Puljujärveen vellovat kuumina: "En ole pelannut pleikkaria viime aikoina"

MTV 06:20 20.05

Florida Panthersin NHL-organisaatioon kuuluva Henrik Borgström sai maaliskuussa AHL-pelissä kovan tällin, joka lopetti kauden ennen aikojaan. Nimi on ollut tapetilla viime päivinä siirtohuhujen yhteydessä.


Henrik Borgströmin agentti kommentoi Jokerit-kytköstä kanadalaismedialle: "NHL on ykkösprioriteetti"

jatkoaika.com 18:51 19.05

Jokerit ei ole agentin mukaan ainoa seura, joka on kiinnostunut Borgströmin palveluksista. Tähtäin helsinkiläissentterillä on hänen mukaansa yhä NHL:ssa.


Turvavälit aiheuttavat pähkäilyä kouluissa – video näyttää, miten tamperelainen opettaja ratkaisi asian huumorilla

yle 16:13 18.05

Opettaja Henrik Katon mukaan kaksi viikkoa menee vaikka päällä seisten. Ulkona opettamisesta ja turvaväleistä löytyy myös huumoria Katon videoilla.


Katariina Aragonialainen siirtyi oikeastikin veljeltä toiselle, mutta tv-sarjassa on myös paljon höpöhöpöä

iltalehti 06:10 12.05

Espanjalainen prinsessa perustuu Katariina Aragonialaisen tositarinaan. Katariina Aragonialainen (1485–1536) oli ensimmäinen Henrik VIII:n kuudesta vaimosta. Hänellä oli parempi tuuri kuin seuraajallaan Anna Boleynilla ja Katariina Howardilla, jotka teloitettiin, mutta onnellista loppua Henrikin rinnalla hänkään ei saanut. TV1:n uusi draama, jo maksullisesta C Moresta löytyvä Espanjalainen prinsessa käynnistyy vuodesta 1501 ja seuraa nuoren Katariinan matkaa kuningattareksi. Hän jättää synnyinmaansa Espanjan ja matkustaa Englantiin, jossa häntä odottaa prinssi Arthur, Henrik VII:n vanhin poika.


Uutta: Jokerit on yllätysvärväyksen jäljillä – NHL-lupaus Henrik Borgström lähellä Suomeen paluuta

jatkoaika.com 17:56 09.05

Jokerit haluaa tuoda oman kasvattinsa takaisin Suomeen.


Valtaistuimelta sysätyn Henrik Lundqvistin NHL-ura vaakalaudalla? Ruotsalaisikoni heitti löylyä villeille spekulaatioille – "Katsotaan, mitä tapahtuu"

MTV 16:23 09.05

New York Rangersin pitkäaikainen tähtivahti Henrik Lundqvist on tällä kaudella joutunut pahimmillaan jopa statistin rooliin joukkuessaan, mikä on herättänyt spekulaatioita ruotsalaisikonin NHL-uran jatkumisesta.


Tanskan prinssi Henrik täyttää 11 vuotta – hovi julkaisi poikkeukselliset kuvat: Kuvaajana prinsessa Athena

iltalehti 11:04 04.05

Tanskan prinssi Henrik viettää 4. toukokuuta 11-vuotissyntymäpäiviään. Tanskan prinssi Henrikin 11-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Tanskan hovi julkaisi Instagramissa kaksi tuoretta kuvaa prinssistä. Poikkeuksellisesti kuvia ei ole ottanut valokuvaaja, vaan prinssi Henrikin pikkusisko, prinsessa Athena. Hovi kertoi avoimesti Instagramissa kuvien alkuperästä.


”Kuningas” Henrik Lundqvist on miettinyt päänsä puhki tylyä kohtaloaan – ”Joskus tulee itsensä pahimmaksi viholliseksi”

iltasanomat 00:27 04.05

New York Rangersin Henrik Lundqvist kertoo viime talven olleen rankka.


Ykkösvahdin paikkansa menettänyt ruotsalaislegenda Henrik Lundqvist kertoo talven olleen henkisesti hyvin raskas: "Minulla on ollut tietty asema joukkueessa lähes 15 vuotta"

yle 12:55 03.05

Ruotsalaisvahti Henrik Lundqvistilla on New York Rangersin kanssa sopimus vielä ensi kaudesta.


Henrik Dettmannin kolumni: On aika näyttää, että opimme 90-luvun laman virheistä – ratkaisu lasten auttamiseen ja kansanterveyden vaalimiseen löytyy läheltä

yle 06:30 28.04

Lukuisilla ammattivalmentajilla olisi juuri nyt tarjota taitoa, jota koko kansakunta tarvitsee, kirjoittaa Henrik Dettmann.


Ruotsalaislegendan Henrik Lundqvistin kohtelu oli liikaa – NHL-tähti raivostui totaalisesti entiselle seuralleen

MTV 16:46 26.04

Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Mats Zuccarello ei ole katsonut lainkaan hyvällä sitä, miten hänen hyvää ystäväänsä Henrik Lundqvistia kohdellaan New York Rangersissa.


Ruotsalainen NHL-tähti hiipunut supertähdestä statistiksi – joutuminen koirankoppiin ärsyttää entistä joukkuetoveria: ”Seurajohdosta et ole paskankaan arvoinen”

iltalehti 08:20 26.04

Henrik Lundqvistin asema New York Rangersin organisaatiossa on entisen joukkuetoverin mielestä häpeällistä. NHL-seura New York Rangersia koko NHL-uransa edustaneen Henrik Lundqvistin tippuminen seuran hierarkiassa kolmosmaalivahdin rooliin on joukkueen entisen pelaajan Mats Zuccarellon mielestä häpeällistä. Norjalaishyökkääjän mielestä joukkue ei toiminnallaan osoita minkäänlaista kunnioitusta seuraa vuosikausia palvelleelle maalivahdilleen. 38-vuotias Lundqvist on pelannut Rangersissa kaudesta 2005–2006. 887 runkosarjaottelua vyölleen kerännyt Lundqvist on ollut vuosia joukkueen tuki ja turva, mutta tänä vuonna ruotsalainen on menettänyt paikkansa joukkueen ykkösveskarina.


Yritykset koronakriisissä: Kone pääsi Kiinassa jo vauhtiin, Ehrnrooth haluaa myös Eurooppaan yhteisen tiekartan talouden avaamiseen

yle 17:41 22.04

"Maaliskuusta alkaen Kiina on toipunut nopeasti ja toimitusmäärämme ovat korkealla tasolla", Koneen toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth sanoo.


Yritykset koronakriisissä: Kone pääsi Kiinassa jo vauhtiin, Ehrnrooth haluaa myös Eurooppaan yhteisen tiekartan talouden avaamiseen.

yle 17:41 22.04

"Maaliskuusta alkaen Kiina on toipunut nopeasti ja toimitusmäärämme ovat korkealla tasolla", Koneen toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth sanoo.


KooKoon tähtivahti siirtyy Ruotsin SHL-liigaan

yle 22:30 09.04

Henrik Haukeland edustaa ensi kaudella Färjestadia.


SM-liigan yllättäjä­joukkueen maalilla urakoinut maajoukkue­vahti vaihtaa osoitetta

iltasanomat 21:01 09.04

Henrik Haukeland ehti pelata Suomessa kahden kauden ajan.


Koripallon EM-kisat siirtyvät – Susijengin luotsi Henrik Dettmann latoo suoraan: ”Lyhytnäköistä ja huonoa ajattelua”

iltasanomat 20:41 09.04

Koripallon EM-kisojen oli määrä olla ensi vuoden syyskuussa.


Koripallon EM-kisat siirtyvät – Susijengin luotsi Henrik Dettman latoo suoraan: ”Lyhytnäköistä ja huonoa ajattelua”

iltasanomat 20:41 09.04

Koripallon EM-kisojen oli määrä olla ensi vuoden syyskuussa.


Hot topics