Martinan ja Stefanin Espanjan-huvila valmistui – julkaisi luksusta huokuvan kuvan uima-altaalta iltalehti 16:45 18.09

Yrittäjäpariskunnan kakkoskoti Espanjassa on vihdoin remontoitu. Martina Aitolehden ja hänen kihlattunsa Stefan Thermanin Espanjan-kodin remontti on saatu päätökseen. Martina esittelee lopputulosta Instagramissa poseeraten uima-altaalla yhdessä tyttärensä kanssa. Kuva Instagramissa.


Antti Tuisku, Olli Herman, Sami Hedberg, Elastinen ja VilleGalle kertovat: julkkismiehet kuulevat jatkuvasti haukkuja ulkonäöstään – ”Kaikenlaista homottelua” iltasanomat 15:11 17.09

Ulkonäköpaineet eivät ole vain naisten ongelma, vaan niitä kokevat myös miehet. Viisi suomalaista julkkismiestä kertovat omista kokemuksistaan.


Olli Herman paljastaa suurimman haasteensa tänä syksynä: "Hahmotan biisit ihan eri tavalla" mtv 11:06 15.09

Olli Herman nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa Katri Mäkisen parina.


Annimari Korte juoksi viidenneksi kovassa kilpailussa Minskissä iltalehti 21:38 10.09

Annimari Korte oli viides 100 metrin aitajuoksussa Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa. Annimari Korte juoksi Minskissä ajan 12,98, joka riitti viidenteen sijaan. Edellä oli kaksi yhdysvaltalaista ja kaksi eurooppalaista: Sharika Nelvis, Karolina Koleczek, Elvira Herman ja Queen Claye. Yhdysvaltalaisen Nelvisin voittoaika oli 12,80. Eurooppalaisista Kortteen taakse jäi italialainen Luminosa Bogliolo ajalla 13,05.


Olli Herman ottaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vakavasti: "Kun ollaan äärirajoilla, niin treenaaminen vasta alkaa" mtv 18:03 28.08

Olli Herman nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tulevana syksynä.


Olli Herman muutti avoliittoon Tytti-rakkaansa kanssa – ”kakkukaunotar” on tuttu näky rokkarin keikoilla: ”Se on vähän ällöromanttista” iltasanomat 17:06 28.08

Olli Herman on yksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailun uusista tähtioppilaista. Häntä tanssitaipaleella tukee tuore avopuoliso Tytti.


Joona-Hermanni Mäkisen kolumni: Pitkä lento on ilmastosynti yle 06:45 26.08

Lentoala kasvaa nopeasti, mutta pelkää imagonsa puolesta, kirjoittaa Joona-Hermanni Mäkinen.


Kihlautunut Martina Aitolehti salaa Stefan-rakkaansa julkisuudelta: ”On parempi, ettei kukaan tiedä elämästämme mitään” iltalehti 21:36 15.08

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti on asettautunut kesän aikana uuteen kotiin kihlattunsa liikemies Stefan Thermanin kanssa. Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Martina Aitolehden kesään on mahtunut monia muutoksen tuulia. Yksi ihanimmista uutisista oli rapujuhlissa tapahtunut kihlautuminen puoliso Stefan Thermanin kanssa. Martinan mukaan kihlaus ei kuitenkaan muuttanut mitään hänen ja Stefanin välillä, onhan yhteistä matkaa takana jo yhdeksän vuotta.


Olli Herman yhteiskuvassa rakkaansa kanssa – hempeilevät kommenteissa mtv 21:01 14.08

Muusikko julkaisi kuvan treffeiltään Tytti-rakkaansa kanssa.


Näin Martinan ja Stefanin myrskyisä suhde on edennyt ennen kihlautumista: yhdet perutut häät, repiviä riitoja... – lopulta rakkaus voitti iltalehti 14:26 06.08

Martina Aitolehti vahvisti tänään Instagramissa pariskunnan kihlautuneen. Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden suhde Stefan Thermaniin on kestänyt yhdeksän vuoden ajan huolimatta myrskyistä ja väliaikaisista eroista. Aitolehti vahvisti tänään Instagramissa parin olevan kihloissa. Parin tavatessa Aitolehti oli eronnut sekä pienen Victoria-tytön äiti, kun taas Stefan oli 23-vuotias sinkku. Erilaisista elämäntilanteista huolimatta pari muutti yhteen ja avoliittoa on jatkunut kahdeksan vuoden ajan. Suhteeseen on mahtunut romantiikkaa ja draamaa.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman menivät kihloihin – häät peruttiin jo kerran iltasanomat 12:57 06.08

Martina Aitolehti kertoo ilouutisen Instagramissa.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman menivät kihloihin! ”Mut yllätettiin täysin” iltasanomat 12:57 06.08

Martina Aitolehti kertoo ilouutisen Instagramissa.


Martina Aitolehti kihloihin! Ex-mies Esko Eerikäinen kommentoi ilouutista mtv 12:47 06.08

Martina Aitolehti kertoo, että hän ja Stefan Therman ovat menneet kihloihin.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman kihloihin - takana jo yhdet peruuntuneet häät: "Teemme tämän omalla tavallamme" iltalehti 12:42 06.08

Martina Aitolehti esittelee sormustaan Instagramissa. Yrittäjä Martina Aitolehti kertoo kihlautuneensa miehensä Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti lisäsi Instagramiinsa kuvan, jossa hänen sormessaan koreilee suuri sormus. Näet kuvan alta. – Yes, my friends it means YES. Pari viikkoa sitten rapujuhlissa mun rakkaiden ympäröimänä, mut yllätettiin täysin. Olen totutellut ajatukseen ennen tämän asian kertomista ja oottehan jo kysellyt paljonkin – sori hiljaisuus. Mutta nyt, HERE WE ARE, Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Martina Aitolehti ja liikemies Stefan Therman kihloihin: ”Minut yllätettiin rapujuhlissa” iltalehti 12:42 06.08

Martina Aitolehti esittelee sormustaan Instagramissa. Yrittäjä Martina Aitolehti kertoo kihlautuneensa miehensä Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti lisäsi Instagramiinsa kuvan, jossa hänen sormessaan koreilee suuri sormus. Näet kuvan alta. – Yes, my friends it means YES. Pari viikkoa sitten rapujuhlissa mun rakkaiden ympäröimänä, mut yllätettiin täysin. Olen totutellut ajatukseen ennen tämän asian kertomista ja oottehan jo kysellyt paljonkin – sori hiljaisuus. Mutta nyt, HERE WE ARE, Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Martina Aitolehti julkaisi pitkästä aikaa yhteiskuvan Stefan-rakkaansa kanssa: "Kohupari" mtv 19:02 23.07

Martina Aitolehti ja Stefan Therman poseeraavat yhteiskuvassa Instagramissa.


Tiger Woods vapautettiin syytteistä kuolemantuottamusjutussa – tyttöystävä ja ravintola yhä syytettyinä iltasanomat 23:17 28.06

Tiger Woods on vapautettu hänen nimeään kantavassa ravintolassa työskennelleen Nicholas Immesbergerin perheen nostamasta kuolemantuottamussyytteestä. Ravintola ja sen toimitusjohtajana toimiva Woodsin tyttöystävä Erica Herman ovat yhä syytettyinä.


Nooralotta Neziri näyttää videolla tekniikkavirheensä – tänään edessä taas kova suomalaistaisto iltalehti 15:28 19.06

Jyväskylässä nähdään keskiviikkona kovatasoiseksi ennakoitu naisten pika-aitakisa. Katseet kiinnittyvät Jyväskylän Harjulla käytävässä yleisurheilun Motonet GP:ssä varsinkin naisten 100 metrin aitoihin, josta on odotettavissa kansallisesti yksi kautta aikain kovimmista. Naisten pika-aidoissa radalla nähdään Suomen tämän hetken aitakuningatar Annimari Korte (kauden kotimainen kärkiaika 12,93), Nooralotta Neziri (12,99), Reetta Hurske (13.04) sekä valkovenäläinen Elvira Herman (12,84), joka voitti viime kesänä Berliinissä Euroopan mestaruuden.


Jukka Hildénin ja Chachi-puolison koira katosi - anovat apua seuraajiltaan iltalehti 08:47 19.06

Jukka Hildénin ja Chachi Gonzalesin koira on karannut. Pariskunta kertoo asiasta sosiaalisessa mediassa. Ensimmäistä yhteistä lastaan odottavat Jukka Hildén ja Chachi Gonzales ovat huolissaan koirastaan, sillä Rex on karannut. Rex on myös suosittu somekoira ja sitä seuraa yli 29 000 ihmistä. Koira asuu Kalifornian Sherman Oaksissa. – Minä ja Chachi emme ole maassa tällä hetkellä ja tarvitsemme kaiken mahdollisen avun. Näet ilmoituksen myös täältä.


Joona-Hermanni Mäkisen kolumni: Suomen on päästävä irti autoriippuvuudesta yle 06:45 11.06

Autoilu on suurimpia ilmastohaittojen aiheuttajia ja on vastuussa miljoonista kuolonuhreista. Uusi liikennejärjestelmä lisäisi hyvinvointia, kirjoittaa Joona-Hermanni Mäkinen.


alkoholilupia – epäillään heidän elämässään kello 16.05 Antti Mestikseen ja lopetti on parantunut aiemmista saalisti kymmeniä lapsia Saksassa syntyi kolme tehty autovaras” Yrittäjä järjesti viininmaisteluja

Hot topics