Hermeksen vakuuttava vire sai jatkoa Kokkolan lämpöisessä illassa jatkoaika.com 22:07 19.01

Hermeksen ja Ketterän välisestä ottelusta ei tunnetta puuttunut. Hermes taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta, eikä joukkue antanut mitään ilmaiseksi, kun se nousi Ketterää vastaan 0-2-tappioasemasta 4-2-voittoon.


Hermeksen vuoro hakea pisteet Kankaan montusta – IPK ui tällä hetkellä syvissä vesissä jatkoaika.com 22:19 17.01

Iisalmen Peli-Karhujen alavireiset otteet saivat jatkoa keskiviikkona kotiluolassa, kun Kokkolan Hermes kävi vieraisilla hakemassa kolme arvokasta sarjapistettä. Joukkueen peli on tällä hetkellä tukevasti takalukossa ja voittamisen pakko takoo pelaajien takaraivossa.


Tehokas Ketterä rokotti armotta - Hermeksen hurja taistelu ei riittänyt jatkoaika.com 22:01 12.01

Sarjanousija Ketterä päätti pudotuspelipaikasta yhä vääntävän Hermeksen kuuden pelin pisteputken Imatralla perjantaina numeroin 4?1. Ottelu ratkesi ainakin numeroita tuijottamalla toisessa erässä, jossa kotijoukkue mässäili peräti kolme maalia ainoastaan muutaman minuutin sisään.


Hermes kadotti täyden pistepotin viimeisessä erässä - Kuiri ratkaisi jatkoajalla jatkoaika.com 22:04 10.01

Hermeksen ja Jokipoikien välinen ottelu oli tasaista alusta loppuun asti. Hermes näytti ottavan täydet kolme pistettä, mutta joensuulaiset onnistuivat pikaisesti iskemään tarvittavat maalit, jotta ratkaisua haettaisiin jatkoajalta. Niko Kuiri onnistui ohittamaan Joonas Haraldin ja näin ollen Hermes nappasi lisäpisteen.


Jokipojat laittoi Hermeksen ahtaalle ? kahden tasaisen taisto Kokkolassa jatkoaika.com 21:54 10.01

Keskiviikon Mestis-kierroksella Hermes sai kotikaukalossaan vastaan uuden vaihteen löytäneen joensuulaisvieraan. Vieraskaukaloon Jokipojat lähti viime lauantain KeuPalta kaivetun 5?1-voiton rohkaisemana. Lopputuloksena olikin tasainen ja jännittävä ottelu, jossa ei ratkaisua varsinaisella peliajalla saatu. Kahdesta tasaisesta vahvempi oli lopulta Hermes 4?3-jatkoaikavoitollaan.


Hermes otti tärkeän kotivoiton Kiekko-Vantaasta jatkoajalla jatkoaika.com 20:58 06.01

Hermeksen ja Kiekko-Vantaan ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi, alusta loppuun asti mentiin tasaisessa merkeissä. Ottelun ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, Hermes oli ennen lauantai-iltaa hävinnyt kaikki viisi pelaamaansa jatkoaikaa, tänään siihen tuli muutos kun Tuomas Vartiainen taiteli voittomaalin isännille.


Vauhdikas ottelu kääntyi altavastaajalle vain sekuntien turvin - Hermeksen Vartiainen sankarina jatkoaika.com 20:21 06.01

Kokkolan Hermeksen ja Kiekko-Vantaan kauden ensimmäisestä kohtaamisesta muodostui vauhdikas ottelu, joka ei jättänyt katsojaa kylmäksi. Tasavahvan taistelun voittajaksi selviytyi Hermes, kun Tuomas Vartiainen ohitti Juho Ratilaisen 3 sekuntia ennen jatkoerän loppua.


IPK raapi työvoiton Hermeksestä ? Katosalmi vapautti kotiyleisön jännityksestä jatkoajalla jatkoaika.com 22:44 03.01

IPK otti keskiviikkona tärkeässä kuuden pisteen ottelussa tärkeät kaksi pistettä, kun se kaatoi vierailija Hermeksen jatkoajan jälkeen 3?2. Etenkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä kotijoukkue oli vahvasti kuskin paikalla, mutta Hermes roikkui sitkeästi mukana aina jatkoajalle saakka.


Kolme toivetta: Hermes tarvitsee ennen kaikkea tasapainoa jatkoaika.com 14:00 19.12

Kokkolan Hermeksen syksy ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Näin joulun alla Jatkoajassa toivotaankin, että joulupukin lahjasäkistä löytyisi apuja kokkolalaisten tukalaan tilanteeseen.


Hermeksen Ahlgren: "Ei kukaan voi olla tyytyväinen omaan tekemiseen" jatkoaika.com 14:00 19.12

Hermes kuuluu Mestis-kauden ehdottomiin pettymyksiin. Vaikka muutokset viime kauteen nähden olivatkin joukkueessa suuria, joukkueen ajautuminen reilusti karsintaviivan alapuolelle ei ole sitä, mitä Kokkolassa odotettiin.


Päätöserässä kuusi maalia ja tasoitus kolmessa sekunnissa - Peliitat voitti uskomattoman ilotulituksen jatkoaika.com 06:30 17.12

Peliittojen ja Hermeksen välisessä ottelussa oli havaittavissa se, että kumpikin joukkue lähti viimeiseen koitokseen ennen joulutaukoa tukalista asetelmista.


Pirteä Espoo United jyräsi vaisun Hermeksen – Kakkosketjun tehokkuus oli myrkkyä vierailijoille jatkoaika.com 08:00 16.12

Espoo United kohtasi perjantai-iltana syyskauden viimeisessä kotiottelussaan tappioputkessa rämpivän Kokkolan Hermeksen, kun joukkueet iskivät yhteen Tapiolan urheilupuistossa. Läpi ottelun isännät pysyttelivät tukevasti kuskin paikalla ja ratkaisi ottelun jo toisessa erässä.


Antti Karhula sivuun Hermeksen päävalmentajan pestistä jatkoaika.com 13:09 14.12

Mestiksessä toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Hermes vaihtaa päävalmentajaa, kun Antti Karhula väistyy tehtävästä sivuun. Uuden päävalmentajan rekrytointi alkaa heti.


KeuPa jyräsi tylysti Hermeksen ylitse Kokkolassa jatkoaika.com 08:00 14.12

KeuPa ja Hermes kohtasivat Kokkolassa. Keuruulaiset tykittivät 4 maalia ensimmäiseen erään ja ratkaisivat ottelun käytännössä ensimmäisessä erässä. Loppulukemat KeuPalle 2-7.


Kokkolassa nähtiin maali-ilotulitusta sekä paljon tehopisteitä jatkoaika.com 20:43 09.12

Hermeksen ja Espoo Unitedin välinen kamppailussa oli menestystrillerin ainekset, sillä se sisälsi läpi ottelun lukuisia erilaisia vaiheita sekä paljon maaleja. Ensimmäisen erän jälkeen näytti pitkään siltä, että illan kotijoukkue menee ottelussa menojaan, mutta pikku hiljaa vierailijat pääsivät paremmin kamppailuun mukaan ja täten voitti lopulta runsasmaalisen ottelun luvuin 8-5.


Jokipojat tuhlaili, vastustaja iski - Hermes jälleen voittamaton jatkoaika.com 21:53 01.12

Mehtimäen lauantai-illassa isäntäjoukkue Jokipojat kohtasi aina yhtä hankalan Hermeksen. Kokkolalaispoppoo on aina ollut joensuulaisille kova vastus, sillä Jokipoikien viimeisin kotikaukalossa otettu voitto Hermeksestä Mestiksen runkosarjassa on vuodelta 2006.


Korkiakoski ei jatka Hermeksessä jatkoaika.com 22:38 30.11

Hermeksen ja hyökkääjä Markus Korkiakosken tiet eroavat.


Ketterä pisti jumalpaidat apeaksi jatkoaika.com 21:29 25.11

Imatran Ketterä kävi kuittaamassa maukkaat vieraspisteet Kokkolasta Hermeksen vieraana. Kotijoukkueen peli hajosi käsiin henkilökohtaisten virheiden takia joista vieraat rokottivat armotta.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Hermeksellä kovia vahvistuksia - ristejä kiekkovakioon iltalehti 13:35 15.11

Keskiviikon vetovihje arvostaa Hermeksen Kärpistä tähän peliin saamia vahvistuksia niin paljon, että Hermes nousee pelikohteeksi. Hermes saa illan KeuPa HT -peliin Kärpistä lainaksi hyökkääjät Aku Kestilän ja Tuomas Vartiaisen sekä puolustaja Taneli Siikaluoman. Yksittäisiin vahvistuksiin ei vedonlyöntimielessä usein kannata kovin voimakkaasti reagoida, mutta Mestiksessä kolmen ylempää tulevan pelaajan panokseen kuuluu jo reagoida - etenkin joukkueessa, joka on ollut aikaisemmin vaikeuksissa tasonsa riittävyyden kanssa.


Kokkolasta Rovaniemelle - "Tykkään, kun tulee minipudotuspelihenki" jatkoaika.com 09:00 27.10

Tulevana viikonloppuna Mestiksessä pelataan täydet kierrokset vuoroin vieraissa -teemalla. RoKi ajelee ensin Kokkolaan Hermeksen vieraaksi ja lauantaina kokkolalaiset matkaavat vuorostaan Rovaniemelle. RoKin Kristian Kangas odottaa vauhdikasta menoa viime kauden joukkuettaan, Hermestä, vastaan.


Uutiset