Bayern haki pisteet BayArenalta - Jolle ei mahtunut edes penkille iltalehti 23:38 12.01

Bayern München voitti Bayer Leverkusenin 3-1. Bundesliigan kevätpuolisko käynnistyi suomalaisittain pienellä pettymyksellä. Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich ei löytänyt tilaa Joel Pohjanpalolle edes kotijoukkueen vaihtopenkiltä, kun Tehtaan 11 kutsui Bayern Münchenin kylään. Toki Herrlichin ratkaisun takana voi olla puhdas matematiikka: Bayernia vastaan ei kannata lähteä yltiöpäisesti hyökkäämään ja hänen avauksessaan oli jo viisi varsin offensiivisesti ajattelevaa pelaajaa: Leon Bailey, Kai Havertz, Karim Bellarabi, Julian Brandt ja Kevin Volland.


Huippufutista ilmaiseksi Iltalehdessä: Bundesliigan illan pelinä Stuttgart-Leverkusen iltalehti 18:09 08.12

Iltalehti esittää tällä kaudella ilmaiseksi kivikovan Saksan Bundesliigan otteluita. Perjantai-illan peli Stuttgart-Leverkusen alkaa kello 21:30. Ottelu alkaa kello 21:30. Video ei toimi Windows Phone -laitteilla. Keskikastin ottelussa on myös suomalaismielenkiintoa, mikäli huuhkajahyökkääjä Joel Pohjanpalo saisi viimein näyttöpaikan Leverkusenin riveissä. Valmentaja Heiko Herrlich on pitänyt suomalaishyökkääjäänsä itsepintaisesti vaihtopenkillä syyskaudella.


Bayer Leverkusenin valmentaja ei halua Joel Pohjanpalon lähtevän: ”Hän on erittäin tärkeä” suomifutis 20:50 05.12

Bayer Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlich kertoi Kicker-lehdelle, että ei halua suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalon lähtevän seurasta. Pohjanpalo, 23, kertoi eilen Kickerin haastattelussa, että ei ole tyytyväinen...


Uutiset