Salon arvokuljetusryöstön yrityksestä tuomittujen vankeusrangaistukset alenivat hovioikeudessa iltalehti 12:56 07.07

Arvokuljetus yritettiin ryöstää vuoden 2016 helmikuussa Salossa. Turun hovioikeus on tänään antanut ratkaisunsa Salossa vuonna 2016 tapahtuneeseen arvokuljetusryöstön yritykseen liittyen. Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi aiemmin syksyllä Hans Hietalan, Matti-Mikael Sarénin, Mauri Ajoksenmäen ja Naim Miftarin ehdottomiin vankeustuomioihin, kestoltaan kuudesta kahdeksaan vuotta.


Saimme hädin tuskin pelastettua naisen Hietalahden satama-altaasta – tikkaista olisi ollut apua hs 06:43 28.06


Pyörällä mereen ajanut Aleksander Lauraéus, 43, oli kuolla Hietalahden satama-altaaseen – nyt hän vaatii lisää tikapuita rantamuureille hs 08:27 26.06


Pohjois-Helsingin rajun palon epäillään alkaneen lasten tulitikkuleikeistä iltasanomat 13:37 19.06

Lasten leikkimisen tulella epäillään aiheuttaneen Pohjois-Helsingin rajun tulipalon sunnuntai-iltana, kertoo poliisin tutkinnanjohtaja Anne Hietala.


Pohjois-Helsingin tulipalo sai alkunsa lasten tulitikkuleikeistä - poliisi: "Erittäin surullinen juttu" iltalehti 12:58 19.06

Helsingin Siltamäessä sunnuntaina syttynyt tulipalo syttyi 9-10-vuotiaiden lasten leikeistä. Pohjois-Helsingissä syttyi myöhään sunnuntaina tulipalo kerrostalon rakennustyömaalla. Liekit nousivat päivystävän palomestarin mukaan noin 15 metrin korkeuteen ja paikalta nousi valtava savupatsas. Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisista kertoo, että luotettavan tiedon mukaan tulipalo sai alkunsa lasten tulitikkuleikeistä.


Kotinsa palosta järkyttynyt muistelee tilannetta - "Hätäännyksissäni yritin päästä sisälle taloon" iltalehti 19:27 03.06

Halsualainen Aulis Hietalahti huokuu sitkeyttä. Vaikka kehoa runtelee useita sairauksia ja tulipalo vei talon, hän ei halua luovuttaa. Aulis Hietalahti, 64, on tuttu näky pesäpallokentillä. Rollaattorin kanssa hiljakseen etenevä mies kirjoittaa edelleen ammattitaitoisella tietämyksellä pelien tapahtumista Perhonjokilaakso-lehteen. Jämäkkä ote ei ole mikään ihme, sillä Hietalahdella on takana muun muassa 16 vuoden ura Kalajoki-lehden päätoimittajana. Keskipohjalaisen elämän sivuille kätkeytyy kuitenkin hurja määrä vastoinkäymisiä, jotka alkoivat vuonna 2007.


Menneisyyden kaipuu ja kustannussäästöt tuovat vanhat ohjelmat takaisin ruutuun – "Formaattikin voi olla klassikko" yle 21:23 17.05

1990-luvulla teinivuosiaan eläneet ovat nyt keski-ikäisiä. Sen takia vuosikymmenellä nähtyjä tv-sarjoja lämmitetään nyt uudelleen, sanoo mediatutkija Veijo Hietala.


Bussi töytäisi kahta naista suojatiellä Joensuussa - bussin ainoa matkustajakin loukkaantui: "Järkyttävä tilanne" iltalehti 19:38 09.05

Kaksi naista loukkaantui Joensuun keskustassa tapahtuneessa onnettomuudessa viime torstaina. Kyydissä ollut nuori nainen antoi ensiapua loukkaantuneille. Savo-Karjalan linjan linja-auto törmäsi kahteen naiseen Joensuun keskustassa viime torstaina. Kyydissä ollut nainen sai äkkijarrutuksesta niskarangan venähdyksen. Hän kokee tulleensa kaltoin kohdelluksi, koska ei päässyt hoitoon yksityiseen sairaalaan. Savo-Karjalan Linja Oy:n toimitusjohtaja Kari-Pekka Hietala puolestaan on sitä mieltä, että teki loukkaantuneen matkustajan eteen kaiken voitavansa. Savo-Karjalan linjan linja-auto törmäsi kahteen naiseen Joensuun keskustassa viime torstaina. Onnettomuus tapahtui Torikadun ja Siltakadun risteyksessä iltapäivällä ennen kello kahta.


Jussi Koivula tyrmäysvoittoon – suomalaiset menestyksekkäitä Turun nyrkkeilyillan esiotteluissa yle 21:39 06.05

Jussi Koivula, Antti Hietala, Oskari Metz ja Jose Antonio Sanchez Romero avasivat Turun nyrkkeilyillan voitoilla.


Turun nyrkkeilyillassa mahtava alku - Antti Hietalalle ensimmäinen ammattilaisvoitto! iltalehti 19:44 06.05

Amatöörikehien kolminkertainen Suomen mestari voitti Serbian Predrag Cvetkovicin tuomariäänin. Hietalan, 22, uran toinen ammattilaisottelu tuotti ensimmäisen voiton, kun Cvetkovic ajautui loppua kohti liian passiiviseksi. Cvetkovicillä, 28, oli saldonaan vain yksi voitto kuudesta ottelusta. Tästä huolimatta hän tuli taistelemaan voitosta.


Helsingin poliisi vahvistaa: Kansanedustaja Leena Merestä jätetty rikosilmoitus iltalehti 13:19 03.05

Kansanedustaja Leena Meren (ps) avustaja Petri Lehtinen on tehnyt esimiehestään rikosilmoituksen työpaikkakiusaamisen ja kunnianloukkauksen vuoksi. Kansanedustaja kiistää Lehtisen väitteet. Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan Iltalehdelle, että kansanedustaja Leena Merestä on tehty sähköisesti rikosilmoitus. Asiasta uutisoitiin eilen, kun Meren avustaja Petri Lehtinen kertoi asiasta julkisuuteen. - Teemme selvittelyjä ja mietimme rikosnimikkeitä ja sitä, miten juttua lähdetään viemään eteenpäin. Konsultoimme mahdollisesti työsuojeluviranomaista, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta kertoo.


Uutiset