Iivo Niskasen ravuritähti mukana taistossa 80000 eurosta iltasanomat 12:44 09.07

St. Michel -ajon voitosta kamppailee viisi kotimaista ja kolme ulkomailta saapuvaa hevosta. Hiihtäjä Iivo Niskasellakin riittää jännitettävää.


Jari Isometsä tapasi Paavo M. Petäjän viimeisen kerran Mika Myllylän haudalla – "Hän oli uranuurtaja ja jämäkkä jätkä" MTV 17:30 27.06

Entinen maastohiihtäjä, seitsenkertainen arvokisamitalisti Jari Isometsä muistaa Paavo M. Petäjän sääntöpuolen uranuurtajana ja jämäkän ehdottomana persoonana. Hiihtoliiton entinen puheenjohtaja Petäjä menehtyi varhain keskiviikkona 81-vuotiaana.


Suomenlahden merivartiosto nappasi juhannusviikolla kiinni 22 etsintäkuulutettua – ”Luku on jopa hieman alle keskiarvon” iltasanomat 23:00 25.06

Kapteeniluutnantti Mikko Lemisen mukaan etsintäkuulutettujen joukossa on monenlaista hiihtäjää, mutta usein kyse ei ole mistään dramaattisesta.


Rajavartiolaitos nappasi juhannusviikolla kiinni 22 etsintäkuulutettua – ”Luku on jopa hieman alle keskiarvon” iltasanomat 23:00 25.06

Kapteeniluutnantti Mikko Lemisen mukaan etsintäkuulutettujen joukossa on monenlaista hiihtäjää, mutta usein kyse ei ole mistään dramaattisesta.


Ampumahiihtäjälegenda Daria Domratsheva lopettaa uransa MTV 16:03 25.06

Kansainvälinen Ampumahiihtoliitto IBU tiedotti maanantaina moninkertaisen arvokisavoittajan Daria Domrastshevan lopettavan uransa. Domratsheva totesi päätöksensä olleen vaikea.


Ampumahiihtäjät jäämässä ilman tukea – hakevat muutosta oikeusteitse MTV 17:55 20.06

Opetus- ja kulttuuriministeriö jätti käsittelemättä Suomen Ampumahiihtoliiton tekemän yleisavustushakukemuksen sillä perusteella, koska hakemus ei olisi saapunut ministeriöön määräajassa.


Mika Myllylän patsashanke kuohuttaa hiihtäjän lapsia – ”Olemme olleet raivostuneita tästä asiasta” iltasanomat 14:18 20.06

Mika Myllylän patsas olisi tarkoitus pystyttää ensi kesänä.


Ristomatti Hakola oli eksyksissä metsässä Jukolan viestissä – ”Meinasi paniikki iskeä” iltasanomat 03:27 17.06

Hiihtäjä myöntää, että äitiä meinasi tulla ikävä.


Kamala tragedia: Alppitähti Bode Millerin 1,5-vuotias tytär hukkui uima-altaaseen MTV 06:34 12.06

Alppihiihtäjä Bode Millerin 1,5-vuotias tytär menehtyi hukuttuaan uima-altaaseen lauantaina Kaliforniassa.


Kamala tragedia: alppitähti Bode Millerin 1,5-vuotias tytär hukkui uima-altaaseen MTV 06:34 12.06

Alppihiihtäjä Bode Millerin 1,5-vuotias tytär menehtyi hukuttuaan uima-altaaseen lauantaina Kaliforniassa.


Olympiavoittajan pieni tytär hukkui uima-altaaseen – ”Emme ikinä ajatelleet, että voisimme kokea tällaista tuskaa” iltasanomat 05:08 12.06

Ex-alppihiihtäjä Bode Millerin Emeline-tytär on kuollut.


IS: Hjallis Iivo Niskasen manageriksi – Harkimo pitää kielen kurissa: "Silloin mä kerron" MTV 10:46 08.06

MTV tavoitti Hjallis Harkimon, mutta hän ei ennen perjantain lehdistötilaisuutta halunnut kommentoida uutista, jonka mukaan hän alkaisi maastohiihtäjä Iivo Niskasen manageriksi.


Iivo Niskanen vaihtaa manageria – aloittaa yhteistyön Hjallis Harkimon kanssa iltasanomat 10:00 08.06

Hiihtäjä Iivo Niskanen vaihtaa manageria ja seuraa.


Mari Laukkanen vietti railakkaita polttareita – Kaisa Mäkäräinen ihasteli kilpakumppaninsa kroppaa MTV 15:22 05.06

Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen menee heinäkuussa naimisiin Itävallan ampumahiihtomaajoukkueen huoltopäällikön Benjamin Ederin kanssa. Viikonloppuna Laukkanen yllätettiin polttareilla Lahdessa.


Dopinghiihtäjä palaamassa kilpaladuille, tähtää MM-kisoihin – Northug uhannut väkivallalla MTV 11:35 02.06

Sotshin olympialaisissa eposta kärynnyt itävaltalaishiihtäjä Johannes Dürr on palaamassa kisaladuille.


Kivulias päätös: Hiihdon sprinttitykki lopettaa uransa vain 26-vuotiaana - ”Aika muuttaa elämää” iltalehti 23:02 29.05

Italialainen maastohiihtäjä Gaia Vuerich, 26, lopettaa uransa. Vuerich ilmoitti päätöksestään Instagramissa. - Tämä päivä tuli aiemmin kuin toivoin, mutta vietettyäni 25 vuotta suksien päällä on aika muuttaa elämää, Vuerich kirjoitti.


Johaugilta myrskyvaroitus! Tähtihiihtäjä pinkoi hirmuajan juoksukisassa ? olisi nöyryyttänyt lähes kaikkia Suomen huippujuoksijoita iltalehti 21:06 25.05

Therese Johaug on kovassa kunnossa. Dopingpannasta vapautuneen tähtihiihtäjän ensimmäiseksi kisaksi valikoitui katujuoksukisa Norjassa. Johaug osoitti heti olevansa hurjassa kunnossa, sillä hän pinkoi 10 kilometrin matkan aikaan 33.36. - Tämä oli ensimmäinen kerta, kun juoksen kymmenen kilometriä. Oli kivaa saada hyvä aika ja tuntea, että keho toimii, Johaug totesi kisan jälkeen NTB:lle.


Iivo Niskanen ja Matti Heikkinen pullistelivat 4 kilometrin Cooperin tuloksillaan: Suomalaisjuoksijalta viiltävä kuitti: ”Juoksin maastossa päälle 8 kilometriä 24 minuuttiin” iltalehti 20:36 24.05

Monipuolinen Topi Raitanen valitsi estejuoksun päälajikseen. Topi Raitanen kertoo videolla treeneistään. Hiihtäjäkaverukset Matti Heikkinen ja Iivo Niskanen nokittelivat toisiaan viime kaudella Iltalehden jutuissa. Väritys alkoi, kun Heikkinen kertoi juoksevansa Cooperin testissä 4 000 metriä. Niskanen ilmoitti, että hän juoksee aina 200 metriä enemmän kuin kilpakumppaninsa.


Nyt tuli rumaa jälkeä! Northugin manageri tippui kolmen metrin korkeudesta naama edellä betoniin iltalehti 18:44 23.05

Huippuhiihtäjä Petter Northugin manageri Are Sørum Langås on loukkaantunut pahasti. Mies on viettänyt viimeiset kymmenen päivää sairaalassa pudottuaan mökillään tikapuilta kolmen metrin korkeudesta naama edellä betoniin. Sørum Langås ei itse muista miksi hän putosi. Rytäkässä managerilta murtui useita luita käsivarsista, kasvoista ja kallosta. Hän oli tajuton hetken aikaa, mutta pystyi silti ajamaan autolla lähikylään Meråkeriin. Sieltä hänet kiidätettiin välittömästi sairaalaan Trondheimiin.


Dopingpannan kärsinyt Therese Johaug palaa kilpakentille MTV 09:13 23.05

Norjan maastohiihtäjä Therese Johaug osallistuu Fornebulopetin kymmenen kilometrin juoksukilpailuun, joka on ensimmäinen lähtö numerolappu selässä 18 kuukauden dopingpannan jälkeen.


ikävä löytö jalkapallon maailmanmestaruuden” jatkuvat – Nora Kiteetä kohosi 32,9 Venäläismedia agentiksi – vastus ”ihastuminen kukkasiin”

Uutiset