Suomen yleisurheilun huippulupaus sai tarpeekseen hirveästä kierteestä – otti urallaan aikalisän iltasanomat 06:55 20.01

Oona Kettunen aikoo juosta tänä vuonna ilman tavoitteita.


Sarjakärki lähes vaivoin voittoon - "Meillä oli hirveää sekoilua" jatkoaika.com 22:03 19.01

Keuruulla perjantai-illassa mentiin kolme erää täyttä vauhtia. KeuPalle kovaksi luuksi jo aiemmin osoittautunut RoKi taisteli loppuun asti, mutta joutui lopulta taipumaan kotijoukkueelle lukemin 5?3.


Nanna Karalahti kertoo hänen ja Jere Karalahden aviokriisin taustoista Kaksplus-lehdessä – ”Olimme molemmat hirveän itsekkäitä” iltasanomat 13:23 17.01

Nanna Karalahti sanoo Kaksplussalle hänellä ja Jere Karalahdella olleen eron jälkeen peiliin katsomisen paikka.


Aina Inkeri Ankeisen luonut Putous-tähti Pilvi Hämäläinen uudesta kaudesta: "Jännitän ja pelkään ihan hirveästi" mtv 20:14 16.01

Yhdeksättä Putous-kautta tähdittävä Pilvi Hämäläinen ei usko, että ohjelman uudet näyttelijät tarvitsevat häneltä neuvoja.


Uutuussarjan kuvauksissa selvisi yllättävä seikka suomalaisten sisarussuhteista: ”Tuntuu hirveältä ajatukselta” mtv 19:03 16.01

AVAlla nähdään keväällä 2018 uutuusohjelma Siskot, jossa päästään tutustumaan suomalaisiin siskoksiin.


"Hirveää vauhtia!" Sveitsin syöksytähti palkitsi kotiyleisön hirmulaskulla – Romarilla vaikeaa MTV 16:03 13.01

Beat Feuz tarjosi kotiyleisölle makoisaa mahan täydeltä juhlimalla Sveitsin Wengenissä syöksylaskun maailmancup-kisan ykkössijaa.


Lapin poliisilaitokselta hätkähdyttävä Facebook-päivitys: Ikävä haju sai pelkäämään pahinta, mutta ”vainaja” olikin elossa iltalehti 20:29 12.01

Päivityksen tarkoituksena on saada ihmiset huolehtimaan toisistaan silloinkin, kun he eivät osaa tai halua pyytää apua. Viime vuosina medioissa on tullut ilmi tapauksia, joissa vanhus on jätetty pitkäksi aikaa yksin kotiinsa. Esimerkiksi viime kesänä vanhus jätettiin kolmeksi päiväksi heitteille kotiinsa Kangasalla. Mikäli huonokuntoinen vanhus asuu yksin kotonaan, hän pääsee ulos yleensä vain silloin, kun kotihoito järjestää hänelle ulkoilua tai virkistystä - jos järjestää. Lapin poliisilaitos julkaisi aiheeseen liittyen tänään perjantaina Facebookissa päivityksen, joka antaa ajattelemisen aihetta niin nuorille kuin vanhoillekin. Päivitys on saanut kymmenessä tunnissa yli 1 800 reaktiota Facebookissa ja sitä on jaettu jo 217 kertaa. Hirveä haju rappukäytävässä


Tänään tv:ssä: Miehen kehoon syntynyt Clarissa, 35, yritti itsemurhaa 7 kertaa iltalehti 06:11 12.01

Clarissa tavataan illan kotimaisessa Elossa 24 h -seurantarealityssä. Helsinkiläinen Clarissa, 35, on nainen, vaikka hänen kehonsa onkin ollut ulkoisesti miehen. Illan kotimaisen seurantarealityn Elossa 24 h:n jaksossa nähdään, kuinka Clarissan ruumis saa lisää naisen sukupuolelle ominaisia piirteitä, eli rinnat. - On hirveän vaikea sanoin kuvailla, miltä tuntuu elää vastakkaisen sukupuolen kehossa. Että aivot viestivät eri asiaa kuin mitä varsinainen ulkopuolinen keho on, Clarissa toteaa jaksossa.


Yhdysvaltalaishyökkääjä istui koko pelin penkin päässä - Tomek Valtonen kommentoi: ”Ei ole hirveästi valinnanvaraa” iltalehti 22:20 11.01

Sportin yhdysvaltalaishyökkääjä Sam Povorozniouk ei saanut Tapparaakaan vastaan sekuntiakaan peliaikaa. Povorozniouk istui torstaina koko pelin penkin päässä ja lähinnä turisi kakkosmaalivahti Mika Järvisen kanssa. Sport voitti torstaina Tampereella Tapparan jatkoajalla 2-1. Povorozniouk puki myös tiistain HIFK-otteluun, vaikkei päässyt Helsingissäkään jäälle.


Kalle Palander erohuhuista: ”Eihän huhutkaan lähde ihan mistä tahansa liikenteeseen” iltalehti 19:31 10.01

Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistunut ex-alppihiihtäjä vakuuttaa, että perheessä kaikki on hyvin. Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander kertoo, että päätti osallistumisestaan Selviytyjät Suomi -ohjelmasta viime metreillä. - Mahtava kokemus! Hienoa, että tuli lähdettyä hirveän väännön jälkeen. En pystynyt lähtemään, kun se ei aluksi ollut hotellin avautumisen takia aikataulullisesti mahdollista. Ja kun on nuoria lapsia, noin pitkä pätkä oli vaikea.


Nyt puhuu kansanedustajien sopeutumiseläkkeitä vastustavan kansalaisaloitteen tekijä: ”Tästä täytyy kiittää hallitusta” iltalehti 13:30 10.01

Kansanedustajien sopeutumiseläkkeiden poistamista kansalaisaloitteella vaatinut Joel Rouvinen kertoo, että Iltalehden uutisointi innoitti osaltaan pohtimaan kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmää. Kansanedustajat joutuvat pohtimaan sopeutumiseläkkeidensä poistamista. Tamperelaisen Joel Rouvisen vireille panema kansalaisaloite keräsi vaadittavat 50 000 kannatusilmoitusta miltei tasan kello yhdeltä päivällä keskiviikkona 10. tammikuuta. - Vähän on pöllämystynyt olo kaiken kaikkiaan. Olihan se jo eilen selvää, että se läpi menee, mutta että noita allekirjoituksia tuli niin hirveää kyytiä. En yhtään valmistautunut siihen, että se menee läpi jo tähän aikaan, Rouvinen kertoo Iltalehdelle.


Hirvi jäi veturin pyörän alle – IC 7 seisahtui keskelle metsää Etelä-Karjalassa iltasanomat 20:35 09.01

Pelastuslaitos lähti irrottamaan Rautjärvellä junan alle jäänyttä hirveä yhdeksän hengen miehityksellä. Juna on ainakin kaksi tuntia myöhässä aikataulusta.


Suomalaishiihtäjälle tuskallinen Tour-päätös – "Veti hirveän vatsakrampin, taistelin maaliin" MTV 17:58 07.01

Antti Ojansivun täytyi kaivaa kaikki taistelutahtonsa rippeet selvitäkseen maaliin raskaalla Tour de Skillä sunnuntaina.


Kolme autoa hinauskuntoon hirvikolarissa Kontiolahdella - hirvi kuoli, ihmiset selvisivät vammoitta iltalehti 10:05 05.01

Torstaina kello 17 aikaan Kontiolahden Romppalassa tapahtuneessa hirvikolarissa oli onni matkassa. Kajaanintien ja Kivisuontien risteyksen kohdalla tapahtui torstaina hirvikolari, jossa oli osallisina kolme henkilöautoa. Oululainen mies oli ajanut henkilöautolla Kajaanintietä Joensuun suuntaan, kun tien vasemmalta puolelta oli tullut tielle päin kaksi hirveä, joista toinen oli kääntynyt takaisin tulosuuntaansa ja toinen oli tullut tielle.


Suomen Yrittäjien pääekonomistilta tukea kiistellylle aktiivimallille - ”Joutunut älämölön kohteeksi” iltalehti 09:34 05.01

Mika Kuismasen mukaan aktiivimalli on askel oikeaan suuntaan. - On outoa, jos ajatellaan, että nykyinen järjestelmä olisi optimaalinen, että se ei kaipaa mitään uudistamista. On selvää, että vaikka suhdanteiden myötä työttömyysaste on alenemassa, niin meillä on hirveän paljon tekemistä työttömyysongelman kanssa, Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen sanoo Iltalehdelle. Kuismanen katsoo, että vuoden alussa voimaan astunut aktiivimalli "on joutunut älämölön kohteeksi".


Melkoinen muodonmuutos! Saara Aallon kilpakumppani Honey G on lähes tunnistamaton iltalehti 09:20 05.01

X Factorista tutun Honey G:n tyyli kerää ylistystä. Kyllähän me muistamme Honey G:n, tuon aurinkolaseja ja verryttelyasujan suosineen naisen, joka sijoittui vuosi sitten viidenneksi X Factorissa. Rap-ura ei oikein ottanut tuulta alleen eikä Honey G:tä ole ihan hirveästi julkisuudessa nähty.


Trump syyttää Irania omien kansalaisten sorrosta: ”Aika muutokselle!” iltalehti 16:13 01.01

Yhdysvalloissa Donald Trump on kommentoinut Iranin tilannetta ja sanoo maassa olevan ”aika muutokselle”. Trump tviittasi asiasta aamulla paikallista aikaa. - Iran epäonnistuu kaikilla tasoilla huolimatta hirveästä sopimuksesta, jonka Obaman hallinto teki heidän kanssaan, Trump kirjoittaa.


Trump syyttää Irania kansalaistensa sorrosta: ”Aika muutokselle!” iltalehti 16:13 01.01

Yhdysvalloissa Donald Trump on kommentoinut Iranin tilannetta ja sanoo maassa olevan ”aika muutokselle”. Trump tviittasi asiasta aamulla paikallista aikaa. - Iran epäonnistuu kaikilla tasoilla huolimatta hirveästä sopimuksesta, jonka Obaman hallinto teki heidän kanssaan, Trump kirjoittaa.


Toiseksi viimeisen leiman saanut Salo: ”En hirveästi jännittänyt” jatkoaika.com 11:30 01.01

Nuorten Leijonien puolustaja Robin Salo joutui jännittämään passinsa leimaamista aina ensimmäiseen turnauspäivään. Taustalla oli kuitenkin sairastelu, jonka vuoksi puolustajan pelikunto oli hieman epävarma.


Kivut veivät Iriksen, 27, työkyvyn - Kelan mielestä pystyy opettamaan erityisluokkaa iltalehti 07:31 01.01

Iriksen äkillinen sairastuminen on ajanut hänet ahdistavaan tilanteeseen. Kelan mielestä hän pystyy tekemään erityisopettajan töitä, vaikka tarvitsee arjessaan henkilökohtaista avustajaa. - Yhteiskunnan pitäisi tukea siinä vaiheessa, kun menee heikommin. Minäkin olen aina ennen tehnyt hirveästi töitä ja olen ollut tosi ahkera opiskelija. Nyt tuntuu tosi ikävältä, että kahden vuoden heikon jakson seurauksena olen yhteiskunnan hylkiö, sanoo 27-vuotias Iris, jonka äkillinen sairastuminen ajoi vaikeaan tilanteeseen. Iris oli vuonna 2014 magneettikuvauksessa. Varjoainekanyylin laittaminen epäonnistui, ja hän sai käteensä hermovaurion.


Uutiset