Honda-pomo vaitonainen Red Bull –neuvotteluista: “Keskityn tähän kauteen” MTV 14:19 21.04

F1-sarjassa kilpailevan Toro Rosso –tallin moottoritoimittajan Hondan tekninen johtaja Toyoharu Tanabe pysyy vaitonaisena valmistajan ja Red Bullin ensi kauden sopimusneuvotteluista.


Amerikkalainen teinipoika tukehtui autoonsa - hätäpuhelut julkaistiin iltalehti 13:35 16.04

Poika kaatui Honda Odysseyn tavaratilaan ja jäi jumiin. Ohiolainen 16-vuotias Kyle Plush oli tavoittelemassa vuoden 2004 mallia olevan Honda Odyssey tila-autonsa tavaratilasta tennisvarusteitaan, kun takapenkki kaatui ja Plush jäi puristuksiin tavaratilaan pää alaspäin. Hän onnistui soittamaan äänikomennoilla kännykällään hätänumeroon.


McLaren-pomo myöntää alkukauden olleen odotuksiin nähden pettymys: Emme todellakaan ole tyytyväisiä MTV 20:03 14.04

Kolme vuotta Hondan moottorien kanssa tuskaillut McLaren toivoi Renaultin moottorien nostavan brittitallin jo tällä kaudella lähelle kärkeä. Kolme ensimmäistä viikonloppua ovat kuitenkin osoittautuneet odotettua vaikeammiksi, vaikka pisteitä on ropissut hyvin viime kausiin verrattuna.


Toro Rosso -pomo: Honda-yhteistyö ollut fantastista MTV 16:48 13.04

Tälle kaudeksi Hondan moottoreihin vaihtanut Toro Rosso on lyönyt epäilijät ällikällä.


Alonson fanit iskivät kiinni radioviestiin – F1-kisan yllättäjä kertoo vain kehuneensa Hondaa MTV 12:10 12.04

Fernando Alonson edellisessä kisassa heittämää lausetta lainannut Toro Rosso -kuljettaja Pierre Gasly kertoo kannustaneensa tokaisullaan moottorivalmistaja Hondaa sen sijaan, että olisi ryppyillyt tätä piikitelleelle Alonsolle.


Marquezilla mielenvikainen MotoGP-kisa – hölmöili startissa, kolasi Rossin ja pudotettiin MM-pisteiltä MTV 22:36 08.04

Hondan Marc Marquez oli mukana niin hyvässä kuin pahassakin MotoGP:n osakilpailussa Argentiinassa sunnuntaina.


McLarenin väitteiltä pohja pois – syy heikkoon suoravauhtiin ei johtunutkaan Hondasta MTV 06:30 08.04

McLarenin väitteet siitä, että heikko suoravauhti olisi ollut moottorivalmistaja Hondan syy ovat vääriä, katsoo C Moren tekninen asiantuntija Ossi Oikarinen.


Äiti unohti laittaa Hondansa pysäköintivaihteelle kotinsa etupihalla Floridassa - auto kellahti uima-altaaseen, aviomies ja tytär sisällä iltalehti 17:29 28.03

Kukaan ei vahingoittunut. Amerikkaisäidille sattui ikävä vahinko tiistaina. Hän ajoi kotinsa pihaan autollaan, mutta unohti vallan laittaa auton pysäköintivaihteelle. Kun nainen juoksi sisälle taloon hakemaan lompakkoaan, Honda Civic liukui kohti uima-allasta. Tilanne oli vaarallinen, sillä auton sisällä oli naisen aviomies ja tytär. Jostain syystä mies ei saanut autoa pysähtymään, ja kohta ajoneuvo oli altaassa lähes kokonaan uppeluksissa.


Äiti unohti parkkeerata Hondansa kotinsa etupihalle Floridassa - auto kellahti uima-altaaseen, aviomies ja tytär sisällä iltalehti 17:29 28.03

Kukaan ei vahingoittunut. Amerikkaisäidille sattui ikävä vahinko tiistaina. Hän ajoi kotinsa pihaan autollaan, mutta unohti vallan parkkeerata auton. Kun nainen juoksi sisälle taloon hakemaan lompakkoaan, Honda Civic liukui kohti uima-allasta. Tilanne oli vaarallinen, sillä auton sisällä oli naisen aviomies ja tytär. Jostain syystä mies ei saanut autoa pysähtymään, ja kohta ajoneuvo oli altaassa lähes kokonaan uppeluksissa.


-Tappara, että äänestät joka Harkimo toivoo Selännettä ilmamassa vaanii järjesti jättiyllätyksen – Johaug joutui Liverpool hyytyi löytää yhtäläisyyksiä pannukakku – myös perustajajäsenet - Ruotsalaisravuri väänsivät maalittoman

Uutiset