Pieleen meni naisten viestissä: ”Olen tehnyt työtä käskettyä”, Ei se ollut mun vika” uusisuomi 15:14 17.02

Maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhä päätti valita veteraanit Aino-Kaisa Saarisen ja Riitta-Liisa Roposen naisten 4x5 viestiin Pyeongchangin olympialaisissa. Kumpikaan ei ollut mitalitason vauhdissa. Kun Kerttu Niskanenkaan ei ollut parhaassa terässään, oli tuloksena Marja-Liisa Kirvesniemeä siteeraten se ”inhottava neljäs sija”.


Seura tutkii: Valioliigan pelaajat varastivat taksin Barcelonassa iltasanomat 12:47 17.02

Ensin hiukoi, sitten tuli kiire takaisin hotellille.


Mies muutti hotellihuoneen huumelaboratorioksi – sitten kävi huonosti stara 08:30 17.02

Huumelaboratorion perustaminen hotellihuoneeseen saattaa kuulostaa Breaking Bad -sarjan juonikuviolta. Todellisuus


Seinäjoella useita havaintoja sudesta – poliisi kehottaa pysymään loitolla iltasanomat 00:41 17.02

Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella on liikkunut susi, kertoo poliisi.


Susi liikkuu Seinäjoella keskustan alueella - ihmisiä kehotetaan välttämään eläintä iltalehti 23:29 16.02

Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa, että Seinäjoen keskustan ja taajaman alueella liikkuu susi. Poliisi on saanut yksittäisen suden liikkeistä lukuisia havaintoja perjantain aikana. Poliisin lähettämän tiedotteen mukaan eläin ei pääse poistumaan alueelta, koska Itäväylä on kauttaaltaan riista-aidattu ja vain liittymän kohdalla on aukkoja, josta se voisi päästä ulos.


Kohupappi Marjaana Toiviainen pääsi helpolla - tuomiokapitulilta kehotus iltalehti 23:12 16.02

Helsingin tuomiokapituli sai pappi Marjaana Toiviaisen toiminnasta 40 kantelua. Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli jätti käytännössä rankaisematta maahanmuuttajien tukemisella kohua aiheuttanutta pappia Marjaana Toiviaista. Kapituli sai Toiviaisen toiminnasta 40 kantelua. Valittajat paheksuivat muun muassa Toiviaisen toimintaa turvapaikanhakijoiden pakkopalautusten vastustajana Metsälän vastaanottokeskuksessa viime huhtikuussa.


Poliisipomo: kansalaiset eivät ymmärrä poliisin päätöksiä - ”Täydellistä munkkilatinaa” iltalehti 21:55 16.02

Tutkinnanjohtajia on kehotettu perustelemaan ratkaisujaan yleiskielellä. Itä-Suomen poliisilaitoksen apulaispäällikkö Jarmo Nykänen kirjoittaa blogissaan perjantaina vaikeaselkoisista lupa- ja tutkintapäätöksistä. Nykäsen mukaan kansalaiset eivät usein ymmärrä päätöksiä. Päätökseen kopioidaan fraaseja muun muassa Korkeimman Hallinto-oikeuden ja Korkeimman Oikeuden päätöksistä.


Perrin mätti hattutempun - TPS:n kolmen vuoden putki Tapparaa vastaan jatkuu iltalehti 21:11 16.02

TPS on jo pitkään ollut vaikea vastustaja kahden edelliskauden mestarille Tapparalle eikä perjantai-illan liigaottelu ollut poikkeus sääntöön. TPS voitti 4-1 Eric Perrinin tehtyä kypärätempun. Voitto oli turkulaisille jo kuudes peräkkäinen Tapparaa vastaan. Voitolla TPS katkaisi Tapparan kuuden ottelun pituisen voittoputken ja nousi sen ohi toiseksi. Sen ulkomaalaiset olivat pelipäällä, Perrinin tehot olivat 3+1 ja Zach Budishin 1+1.


Pariskunta luuli näkevänsä Red Hot Chili Peppersin – päätyivätkin säkkipilliyhtyeen keikalle! stara 18:30 16.02

Suosikkiartistien keikoille matkaavien kannattaa tarkistaa kahteen kertaan esiintyvän artistin nimi.


Salausavaimia ei tuhottu määräajassa Merivoimissa –?asiaa peiteltiin MTV 17:33 16.02

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut sakkoihin Merivoimien ylikersantin ja kersantin, jotka oikeuden mukaan jättivät tuhoamatta salausavaimia määräajassa. Tekoa peiteltiin valheellisilla asiakirjoilla.


Kahden maalin Tolvasella oli sauma myös hattutemppuun - "Lepistö antoi siinä lopussa vielä tyhjän maalin" jatkoaika.com 17:27 16.02

Eeli Tolvanen jatkoi siitä, mihin hän eilisessä Saksa-ottelussa jäi. Tehot 1+3 saivat Norja-ottelussa jatkoa kahden maalin muodossa.


Hirmuvireinen Eeli Tolvanen nöyryytti Norjan maalivahtia suorastaan härskisti - ”Kokeillaan jotain erilaista” iltalehti 17:15 16.02

Eeli Tolvanen on nyt latonut kahdessa pelissä murhaavat tehot 3+3 - ja johtaa olympialaisten pistepörssiä! Video: Eurosport. Katso videolta Suomi-Norja-ottelun kaikki maalit! Tolvanen tirvaisi ensimmäisen maalinsa ylivoimalla Sami Lepistön tarjoilusta. Suosiollista apua tarjosi Norjan maalivahti Lars Haugen, jonka länget olivat sopivasti auki.


Eeli Tolvasen kisastartti lyö Selänteenkin laudalta – ikäluokassaan jo harvassa joukossa MTV 16:48 16.02

18-vuotiaan Eeli Tolvasen kahdessa ensimmäisessä olympiaottelussaan tekemät tehot 3+3 pärjäävät vertailussa jo melkoisia legendoja vastaan.


KRP auttaa Ugandan poliisia suomalaisen liikemiehen kuolinsyyn selvittämisessä - murhatutkintaan ei pyydetty apua iltalehti 16:29 16.02

Sekä Keskusrikospoliisi että Itä-Uudenmaan poliisilaitos auttavat Ugandan viranomaisia suomalaisen liikemiehen kuolinsyyn selvittämisessä. Suomalainen 41-vuotias liikemies löydettiin kuolleena hotellista Kampalassa viime tiistaina. Keskusrikospoliisi (KRP) kertoi perjantaina, että Suomen ja Ugandan poliisiviranomaiset ovat alkaneet vaihtaa tietoa tapaukseen liittyen. KRP:n mukaan Ugandan oikeusapupyyntö koski nimenomaan kuolemansyyn selvittämistä, eikä murhaa. Ugandan poliisin tiedottaja kertoi torstaina Iltalehdelle, että kuolleen suomalaismiehen tapausta tutkitaan murhana.


Unelmien työpaikka: Bahaman luksushotelli etsii flamingojen hoitajaa stara 16:00 16.02

Bahamasaaret ovat kuvankaunis lomakohde, joka houkuttelee vuosittain myös monia julkkiksia


Vuonna -91 syntynyt mies vangittu Pellosniemen kerrostalopalosta - kiistää osallisuutensa iltalehti 15:21 16.02

Nelikerroksinen talo syttyi tuleen tiistaiyönä. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi. Etelä-Savon käräjäoikeus on vanginnut parikymppisen miehen Pellosniemellä myöhään tiistaina syttyneestä tulipalosta. Mikkeliläismies vangittiin tänään todennäköisin syin epäiltynä törkeään tuhotyöhön. Tulipalo syttyi hieman ennen puoltayötä tiistaina nelikerroksisen kerrostalon toisessa kerroksessa. Kaksi asukasta pelastautui rakennuksesta hyppäämällä parvekkeelta alas ja palokunta evakuoi 23 huoneistoa käsittävän rakennuksen.


KRP on yhä ”mediatietojen varassa” Ugandan murhatutkinnassa - kokenut rikostutkija: virka-avun tarjoaminen teoriassa mahdollista iltalehti 11:13 16.02

Ugandassa kuolleen suomalaisen liikemiehen tapausta tutkitaan murhana. Keskusrikospoliisi on toistaiseksi mediatietojen varassa. Iltalehti uutisoi torstaina, että Ugandassa kuolleen suomalaisen liikemiehen tapausta tutkitaan murhana. 41-vuotias mies löytyi viime viikon maanantaina kuolleena hotellihuoneestaan Ugandan pääkaupungissa Kampalassa. Keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö, rikosylikomisario Tero Haapala kertoo Iltalehdelle olevansa mediatietojen varassa. Ugandasta ei ole ainakaan toistaiseksi otettu yhteyttä keskusrikospoliisiin virka-avun merkeissä.


Helsinkiläistä asianajajaa syytetään vuokralaisensa salakatselusta: piilokamera kuvasi eteistä ja makuuhuoneen oviaukkoa iltalehti 10:16 16.02

Tapauksesta luettiin syyte perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa. Asianajajana työskentelevä mies oli vuokrannut toiselle miehelle asunnon makuuhuoneen ja yhteisten tilojen käyttöoikeuden Helsingissä. Kirjallisessa vuokrasopimuksessa ei ollut mainittu saati sovittu siitä, että asuntoon olisi asennettu kamera. Tänään Helsingin käräjäoikeudessa luetun syytteen mukaan niin oli kuitenkin tapahtunut: kamera oli asennettu marraskuussa vuonna 2014 ilman vuokralaisen lupaa. Kamera oli sijoitettu oleskelutilan katon rajaan verhotangon päähän niin, että se oli kuvannut eteistä, josta on päässyt WC- ja kylpyhuonetiloihin, oleskelu- ja ruokailutilaa sekä vuokralaisen makuuhuoneen oviaukkoa.


Valheita, huumeita, asekauppaa ja kuolema loistohotellissa - tämä kaikki tiedetään Uganda-tapauksesta nyt iltalehti 10:10 16.02

Voi viedä pitkään, että suomalaismiehen kuolema on loppuun käsitelty. Maanantaina 5. helmikuuta suomalainen 41-vuotias liikemies matkusti Ugandan pääkaupunkiin Kampalaan seuranaan ex-kokoomusministeri Suvi Lindén. Kampalan lentokentältä alkoi purkautua tapahtumavyyhti, josta on Suomessa uutisoitu tiuhaan viimeisen viikon ajan.


Mä oon ihan naamat, yläfemma! Abimatkalla biletettiin täysillä – MTV seurasi menoa 900 abin hotellissa MTV 09:02 16.02

Kello 04.33: Opi opi opi, hyvää yötä, kuuluttaa dj, ja niin ovat illan viralliset bileet ohi 900 abimatkalaiselle Tallinnan hotelli Meritonissa. Viimeinen biisi oli Anssi Kelan 1972. 


Uutiset