Eturivin Venäjä-asiantuntija Chatham Housen artikkelissa: Käänne on tapahtunut - USA nosti painostuksen Venäjää vastaan uudelle, kovemmalle tasolle iltalehti 18:55 22.04

Jos Eurooppa seuraa Yhdysvaltojen esimerkkiä, Venäjän tilanne muuttuu erittäin tukalaksi, arvioi Nigel Gould-Davies. Britannian arvostetuimpiin Venäjä-asiantuntijoihin kuuluva Nigel Gould-Davies kirjoittaa Britanninan arvostetuimpiin kuuluvan tutkimuslaitoksen Chatham Housen artikkelissa, että Yhdysvaltojen harjoittamat painostuskeinot Venäjää vastaan on nyt nostettu uudelle, ennennäkemättömän kovalle tasolle. Käänne tapahtui tuoreimpien talouspakotteiden tullessa voimaan 6. huhtikuuta tavalla, joka Gould-Daviesin mukaan tietää Venäjälle mahdollisesti enemmän hankaluuksia kuin mitkään aiemmat vuodesta 2014 asti asetetut pakotteet.


Nashvillessa useita ihmisiä ammuttu ravintolassa - hyökkääjä ryntäsi alastomana MTV 16:05 22.04

Yhdysvalloissa Nashvillessa neljä ihmistä on kuollut ja kolme haavoittunut Waffle House -ravintolassa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.


Alaston mies ampui kolme ihmistä vohvelikahvilassa Yhdysvalloissa iltasanomat 14:26 22.04

Kolme ihmistä on kuollut ja ainakin neljä haavoittunut Tennesseen Antiochissa sijaitsevassa Waffle House -ravintolassa.


Ensimmäinen tummaihoinen kätilö - uusi näyttelijä aloittaa tänään Hakekaa kätilössä! iltalehti 06:46 20.04

Lucille Andersonin kautta sarjassa käsitellään myös rasismia. Erikoisjaksojen jälkeen on aika käynnistää pidetyn Hakekaa kätilö! -draaman seitsemäs tuotantokausi virallisesti. Brittisarjassa eletään 1960-luvun alkua, ja kylmä talvi pitää itäistä Lontoota otteessaan. Näissä tunnelmissa työnsä aloittaa uusi, kätilö, Jamaikalta alun alkaen lähtöisin oleva nokkela ja hauska Lucille Anderson. Hän joutuu kohtaamaan taustansa vuoksi rasismia, joka Nonnatus Housessa kuitenkin tuomitaan yksiselitteisesti.


Takavuosien hurmuri John Stamos tuli isäksi ensimmäistä kertaa 54-vuotiaana: ”Tervetuloa Billy Stamos” iltalehti 16:00 16.04

Näyttelijä John Stamos on pienokaisestaan hyvin onnellinen. Mies kertoo perillisestään Instagramissa. John Stamos tunnetaan esimerkiksi sarjoista General Hospital, Full House ja Teho-osasto. Nyt mies on isä. Hän hehkuttaa esikoistaan Instagramissa. - Tästä hetkestä alkaen parasta minussa tulee olemaan vaimoni ja lapseni. Tervetuloa Billy Stamos (nimetty isäni mukaan). En ole enää pelkkä eno. Täysin onnellinen.


Oikaisu Fortum-juttuun iltalehti 20:29 10.04

Iltalehti julkaisi maanantaina jutun otsikolla "Fortumin toiminta Irlannin veroparatiisissa laajenee". Jutussa mainittiin, että "energiayhtiö Fortumin kaikkien kolmen Irlannin rahoitusyhtiön osoite on Shannon Airport House. Tämä toimistohotelli sijaitsee Dublinin lentokentän lähellä, ja kiinteistössä on kätevä pitää lakisääteiset yhtiö- ja hallitusten kokoukset".


Päivän ravivihje: Toto4, Oulu 9.4. iltalehti 13:12 09.04

Toto4-vihjerivi: I:<12 Rio Crowe, 3 Blady Bols Blue, 5 Easy Vacation, 6 E.V. Jory, 1 Victor Face, 11 Amos Shadow, 2 Bluehouse's Power, 4 Snowline Cherry (7,10) II:<4 Bonanza Hoss, 16 Hollywood Hills (12,15)


Hakekaa kätilö! jatkuu tänään - ensin uusia erikoisjaksoja iltalehti 10:01 06.04

Brittidraaman uusi kausi käynnistyy kahden erikoisjakson jälkeen. Pidetty BBC:n brittisarja Hakekaa kätilö! jatkuu tänään uusin osin. Ensin on kahden esikoisjakson vuoro. Niiden perään käynnistyy varsinainen seitsemäs tuotantokausi. Tänään ja ensi viikolla ollaan jouluisissa tunnelmissa. Vuoden 1962 juhlapyhät ovat täynnä perinteitä, mutta nykyaikakin alkaa saavuttaa Nonnatus Housea. Itäisen Lontoon nunnat ja kätilöt saavat levysoittimen.


Martin Luther Kingin ystävä: "Järisytimme tätä kaupunkia perin pohjin" MTV 05:55 04.04

Aktivisti Lonnie C. King Jr. järjesti istumalakkoja Morehousen oppilaitoksessa Atlantassa 1960-luvulla ja sai myös Martin Luther Kingin liittymään niihin. King toi istumalakoille näkyvyyttä niin Atlantassa kuin kaupungin ulkopuolellakin.


Meghan Markle ja prinssi Harry lähettivät hääkutsut - tältä kutsu näyttää iltalehti 09:33 23.03

Meghan Marklen ja prinssi Harryn häihin kutsutaan 600 vierasta. Meghan Marklen ja prinssi Harryn häitä juhlitaan Lontoon Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnassa toukokuun 19. päivänä. Kensingintonin palatsin tiedotteen mukaan hääkutsut on torstaina laitettu postiin. Häihin on kutsuttu 600 vierasta, ja hieman yksityisempään hääjuhlaan Frogmore Houseen on kutsuttu 200 vierasta.


Jools Holland on työskennellyt maailman suurimpien musiikkitähtien kanssa: näin hän muistelee ”taianomaista” Amy Winehousea iltasanomat 11:11 16.03

Pianisti Jools Holland on muusikko ja tv-tähti, joka on työskennellyt maailman suurimpien musiikkinimien kanssa yli neljännesvuosisadan.


hirviölääkärin kanssa kapasiteettia kuvia ”itsensä virittämiseen” lukiolaispojan kimppuun golfkentällä mielipidekirjoituksessa, miksi liittyi näytimme itsellemme, että nyt, mitä hyväksikäyttäjä on luovuttanut keskustassa on vihdoin saanut onnistuneet päiväkodin sämpyläkohussa rullataanko Salah jo suunnitelmiaan tiedotustilaisuudessa tamperelaisjoukkueen mestaruuteen ”Tuntuu, Urheilulehti 17 Veini USAn ihmisoikeusarvostelusta voitti – tutkintapyyntö yleisölle ”kaveripiirejä” kuin jengejä ”Ovat tulleet ”Sukellusvenemurhan” tuomio

Uutiset