29 000 000 dollarin penthouse silkkaa luksusta – näköalat päätä huimaavia! stara 09:20 11.07

Yhdysvalloissa tulee ajoittain myyntiin poikkeuksellisen näyttäviä ja kalliita luksusasuntoja, ja


House of Cards -kollega avautuu häirintäsyytösten keskellä olevasta Kevin Spaceysta: "En tuntenut häntä itseään" mtv 22:11 09.07

Robin Wright kertoo, ettei tuntenut henkilökohtaisella tasolla House of Cards -sarjan ahdistelusta syytettyä vastanäyttelijäänsä Kevin Spaceyta.


House of Cards -kollega avautuu häirintä syytösten keskellä olevasta Kevin Spaceysta: "En tuntenut häntä itseään" mtv 22:11 09.07

Robin Wright kertoo, ettei tuntenut henkilökohtaisella tasolla House of Cards -sarjan ahdistelusta syytettyä vastanäyttelijäänsä Kevin Spaceyta.


Suosittu bloggaaja huijasi metrossa olevansa raskaana – järkyttyi havaitsemastaan lopputuloksesta iltasanomat 17:47 03.07

Vain neljä kymmenestä matkustajasta antoi ”raskaana” olleelle naiselle paikkansa ruuhkametrossa, kertoo äitiysbloggaaja Anna Whitehouse.


Hittirealityt jenkkien tahdissa! Kardashianit, Real Housewives -ja Luksuslukaalit-sarjat C Moreen mtv 12:46 14.06

C Moressa voi jatkossa seurata myös suositteuja jenkkirealityja reaaliajassa. 


Säästi kangasta bilemekossa? Huippukurvikas Miamin kotirouva niukassa asussa stara 08:00 04.06

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 04.06

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen


Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle iltalehti 22:37 26.05

Prinssi Harryn ex-tyttöystävä Chelsy Davy lupasi puhelun aikana, että ei yritä tulla kuokkavieraaksi häiden iltajuhlaan, minne ei saanut kutsua. Prinssi Harry oli yhteydessä pitkäaikaiseen ex-tyttöystäväänsä Chelsy Davyyn ennen häitä. Vanity Fairin mukaan Harry soitti tunteellisen puhelun Chelsylle, joka kyynelehti puhelun aikana. Harry halusi soittaa sen jälkeen, kun kuuli, että Chelsy oli saanut kutsun vihkimiseen, mutta ei iltajuhliin Frogmore Houseen.


Harryn ja Meghanin hääauton alkuperä selvisi - Aiemmin auto kuului syöpään kuolleelle muusikolle iltalehti 16:07 22.05

Sussexin vastavihitty herttuapari ajoi ensimmäisen yhteisen automatkansa näyttävällä Jaguarilla. Sussexin herttuapari, Harry ja Meghan ajoivat häidensä iltajuhlaan Frogmore Houseen tyylillä. Menopelinä oli 350 000 punnan hintaiseksi arvioitu, vuosimallin 1968 Jaguar E-Type. Auton rekisterikilpi E190518 oli personoitu symboloimaan hääpäivän päivämäärää. Brittilehti Daily Mail tietää kertoa, että auto kuului aiemmin Jamiroquai-yhtyeen viime vuonna edesmenneelle muusikolle Toby Grafftey-Smithille. Hän kuoli syöpään vain 46-vuotiaana kuusi vuotta kestäneen sairauden seurauksena. Grafftey-Smith jätti Jamiroquain jo vuonna 2002 kymmenen bändivuoden jälkeen.


Vielä kerran: Pokka pitää tekee tänään paluun! iltalehti 06:01 22.05

Hyacinth Bucket kuuluu kesäohjelmistoon joka arki-ilta. Jos kukkien asettelu, nykyajan etiketti ja kotitöistä täydellisesti suoriutuminen ovat kunnia-asia, Moyra Bremner, Don Aslett ja muut tuskin esittelyä kaipaavat. Hengenheimolainen Hyacinth Bucketkin tuntee heidän kirjalliset tuotoksensa hyvin. Opukset Modern Etiquette ja How to Win at Housework löytyvät tietysti hänen kirjahyllystään. Siellä on myös seikkaperäinen selvitys siitä, kuka kukin (merkittävä) on ja kuinka kirjoittaa tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva kirje. Tulevat kesäviikot saadaan seurata, kuinka Hyacinth noudattaa ammentamiaan oppeja käytännössä. Aina vain Suomessakin suosittua Pokka pitää -brittikomediaa esitetään arki-iltaisin samaan aikaan kello 18.30 25. heinäkuuta saakka. Yhdeksässä viikossa on esitetty kaikki Pokka pitää -jaksot.


Harryn ja Meghanin pienen piirin iltajuhla sisälsi yllätyksiä: Häätanssina Whitney Houstonia! iltalehti 17:12 20.05

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen illallisjuhlassa 200 vierasta sai nauttia koskettavista puheista, luomuruoasta, ilotulituksista ja eksoottisesta drinkkibaarista. ILTV: Jäikö kuninkaalliset häät näkemättä ? katso videokoosteelta kaikki olennainen. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häiden jatkot pidettiin Frogmore House -nimisessä kartanossa Windsorin linnan mailla. Vielä iltapäivän häälounaalla vieraita oli noin 600, mutta iltajuhlaan oli kutsuttu enää 200 vierasta.


Meghanin ja Harryn iltajuhlista tihkuu tietoa - näyttävä ilotulitus ikuistettiin videolle iltalehti 02:01 20.05

Tuoreen avioparin jatkoilla on ilmeisesti nähty komea ilotulitus. Meghanin ja Harryn hääjuhlien jatkoja vietetään Windsorin linnan mailla sijaitsemassa Frogmore Housessa. Sussexin herttuaparin jatkot ovat yksityistilaisuus 200 kutsuvieraalle, mutta niistä on saatu todennäköisesti yksi juhlaelementti selville. BBC:n julkaisi verkkosivuillaan Hello-lehden toimittajan kuvaaman videon ilotulituksesta.


Kannat kattoon! Harryn ja Meghanin satuhäät jatkuvat pitkälle yöhön – supersalaiset jatkot käynnistyivät hulppeissa puitteissa iltasanomat 22:46 19.05

Harryn ja Meghanin hääjuhlat jatkuvat yksityisillä jatkoilla Windsorin linnan mailla sijaitsevassa Frogmore Housessa.


Meghan-morsian vietti yön ennen h-hetkeä äitinsä kanssa - viimeinen kuva ennen morsiuspukua iltalehti 09:22 19.05

Meghan Markle ja Doria Ragland yöpyivät Cliveden House Hotellissa. Briteissä on tänään suuri päivä. Prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle vihitään Pyhän Yrjön kappelissa kello 14 Suomen aikaa. Häitä edeltävän yönsä Harry ja Meghan viettivät perinteitä noudattaen erillään.


Eturivin Venäjä-asiantuntija Chatham Housen artikkelissa: Käänne on tapahtunut - USA nosti painostuksen Venäjää vastaan uudelle, kovemmalle tasolle iltalehti 18:55 22.04

Jos Eurooppa seuraa Yhdysvaltojen esimerkkiä, Venäjän tilanne muuttuu erittäin tukalaksi, arvioi Nigel Gould-Davies. Britannian arvostetuimpiin Venäjä-asiantuntijoihin kuuluva Nigel Gould-Davies kirjoittaa Britanninan arvostetuimpiin kuuluvan tutkimuslaitoksen Chatham Housen artikkelissa, että Yhdysvaltojen harjoittamat painostuskeinot Venäjää vastaan on nyt nostettu uudelle, ennennäkemättömän kovalle tasolle. Käänne tapahtui tuoreimpien talouspakotteiden tullessa voimaan 6. huhtikuuta tavalla, joka Gould-Daviesin mukaan tietää Venäjälle mahdollisesti enemmän hankaluuksia kuin mitkään aiemmat vuodesta 2014 asti asetetut pakotteet.


Nashvillessa useita ihmisiä ammuttu ravintolassa - hyökkääjä ryntäsi alastomana MTV 16:05 22.04

Yhdysvalloissa Nashvillessa neljä ihmistä on kuollut ja kolme haavoittunut Waffle House -ravintolassa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.


Alaston mies ampui kolme ihmistä vohvelikahvilassa Yhdysvalloissa iltasanomat 14:26 22.04

Kolme ihmistä on kuollut ja ainakin neljä haavoittunut Tennesseen Antiochissa sijaitsevassa Waffle House -ravintolassa.


Ensimmäinen tummaihoinen kätilö - uusi näyttelijä aloittaa tänään Hakekaa kätilössä! iltalehti 06:46 20.04

Lucille Andersonin kautta sarjassa käsitellään myös rasismia. Erikoisjaksojen jälkeen on aika käynnistää pidetyn Hakekaa kätilö! -draaman seitsemäs tuotantokausi virallisesti. Brittisarjassa eletään 1960-luvun alkua, ja kylmä talvi pitää itäistä Lontoota otteessaan. Näissä tunnelmissa työnsä aloittaa uusi, kätilö, Jamaikalta alun alkaen lähtöisin oleva nokkela ja hauska Lucille Anderson. Hän joutuu kohtaamaan taustansa vuoksi rasismia, joka Nonnatus Housessa kuitenkin tuomitaan yksiselitteisesti.


Air Force Onesta aloitti matkansa helle-ennuste! johtoon rangaistuspotkulla – osui kahdesti kolmen riittänyt! IS seurasi seurasi MM-finaalia hetki seurassa ”Aivan mahtava

Uutiset