Huhtanen pelaa jälleen vahvuuksillaan ? "Ketjumme pystyy vielä parempaankin" jatkoaika.com 14:21 19.01

Tuomas Huhtasen edellinen täysi kausi on ollut vuosina 2015-16, joten pitkä pelaamattomuus tuntui hyökkääjän kropassa. Paluu kasvattajaseuraan on ollut miellyttävä.


Koeaika tuotti Huhtaselle sopimuksen jatkoaika.com 14:12 19.01

Kahden viikon koeajan jälkeen Ässät ja Huhtanen solmivat loppukauden sopimuksen.


Äijä-koira pääsi lavalle Kultainen Venla -gaalassa - lähti matkaan jo keskiviikkona iltalehti 23:09 12.01

Parhaan tv-ohjelman palkinnon voittaneen Eränkävijöiden Aki Huhtanen ja lapinkoira Äijä matkustivat Helsinkiin Kilpisjärveltä. Eränkävijät vei parhaan tv-ohjelman palkinnon Kultainen Venla -gaalassa. Tuottaja Teemu Hostikka ja ohjelman tähdet Aki Huhtanen ja suomenlapinkoira Äijä kävivät lavalla pokkaamassa yleisöäänestyksen perusteella jaetun palkinnon. Voiton jälkeen takahuoneessa Äijä jaksoi poseerata valokuvaajille, mutta oli omistajansa Huhtasen mukaan tavallista vaitonaisempi. - Äijä meni sanattomaksi, kun piti antaa ensimmäisen kerran haastattelua kameralle. Äijä ei edes haukkunut, kun yleensä se osaa puhua, Huhtanen kertoo nauraen.


Pata paikkaa repaleista hyökkäystään ? Huhtanen koesopimuksella Ässiin jatkoaika.com 12:05 08.01

Ässät hankki riveihinsä jälleen yhden oman kasvattinsa, kun Tuomas Huhtanen vahvistaa patapaitojen hyökkäykstä. Huhtanen pelaa jo tiistain Kärpät-ottelussa.


Tuomas Huhtanen lohipaitoihin viikoksi jatkoaika.com 17:08 31.10

Kiekko-Vantaa on kutsunut Tuomas Huhtasen paikkaamaan miehistöään, kun joukkue kärsii loukkaantumisista. Tällä hetkellä sivussa aloituskokoonpanosta on kymmenkunta pelaajaa, joten hyökkääjä tulee kreivin aikaan.


Uutiset