Kuukausia kateissa ollut Kalle, 16, on löytynyt – ulkopuoliset vihjeet johdattivat yksityisasuntoon MTV 17:28 12.07

Huhtikuusta saakka kateissa ollut Kalle Horsmalahti, 16, on löytynyt, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Horsmalahti löytyi tänään iltapäivällä yksityisasunnosta.


Yli 80 ihmistä saanut surmansa Nicaraguan levottomuuksissa - haavoittuneita yli 860 iltalehti 06:41 27.05

Ainakin kahdeksan ihmistä lisää sai surmansa Nicaraguassa jatkuvissa levottomuuksissa perjantaina ja lauantaina, kertoo uutistoimisto AFP. Levottomuudet alkoivat uudelleen keskiviikkona sen jälkeen, kun kirkon johtamissa neuvottelut hallituksen ja opposition välillä kariutuivat. Neuvotteluiden tarkoituksena oli saada huhtikuusta saakka kestäneet väkivaltaisuudet päätökseen.


Vaatejätti H&M:llä takana karmea vuosi, ja nyt pääomistaja tankkaa halventuneita osakkeita - spekulaatiot yltyvät Ruotsissa iltalehti 14:35 20.05

Ruotsalaisen vaatejätin H&M:n ympärillä kuohuu. Svenska Dagbladetin (SvD) mukaan yhtiön pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Stefan Persson on huhtikuusta alkaen ostanut H&M:n osakkeita pörssistä yhteensä 6,4 miljardin kruunun eli noin 621 miljoonan euron edestä. Viimeiset, vajaan miljardin kruunun osakekaupat Persson teki SvD:n mukaan 14.-16. toukokuuta. Perssonin ja hänen perheensä omistus yhtiössä on nyt SvD:n mukaan 44,5 prosenttia. Perssonin osakekaupat ovat herättäneet laajaa kiinnostusta ja spekulaatiota Ruotsissa. Toisaalta pidetään hyvänä, että pahoissa vaikeuksissa olevan H&M:n pääomistaja luottaa edelleen yhtiöön sijoittamalla sen osakkeisiin suuria summia. Toisaalta Perssonin H&M-tankkaus on nostattanut pelkoja siitä, että hän vetää yhtiön pois pörssistä. Perssonin perheen äänivalta H&M:ssä on yli 70 prosenttia.


Koko viikon Salatut elämät -jaksot voi nyt katsoa putkeen ilman mainoksia - tuottaja: ”Toiveiden täyttymys näille Salkkareiden suurkuluttajille” iltalehti 12:47 28.03

MTV on päättänyt jatkossa julkaista maksullisessa C More -suoratoistopalvelussaan kerralla aina koko viikon Salatut elämät - jaksot. Huhtikuusta lähtien Salatut elämät -sarjan koko viikon jaksot tullaan julkaisemaan kerralla C Moren suoratoistopalvelussa jo maanantaiaamuisin, MTV tiedottaa. Ensimmäinen jaksoerä julkaistaan poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 1.4. klo 18. Pääsiäisen vuoksi sillä viikolla jaksoja on vain neljä kappaletta. Sitä seuraavan viikon viisi jaksoa julkaistaan maanantaina 9.4. ja siitä eteenpäin sama toistuu joka maanantai. Uudella julkaisutavalla halutaan tarjota lisää katseluvaihtoehtoja niille Salattujen elämien ystäville, jotka haluavat katsoa sarjaa ilman mainoksia ja premium-kokemuksena nähdä jaksoja ennakkoon.


neljännestä iskusta Syyriasta evakuoitu

Uutiset