Iltalehti: Kansanedustaja Jani Toivola asuu Helsingissä – on saanut vuosia korotettua tukea tyhjillään olevasta Riihimäen asunnosta MTV 08:29 18.09

Iltalehti uutisoi, että kansanedustaja Jani Toivola on saanut vuoden 2016 huhtikuusta alkaen korotettua kulukorvausta tyhjillään olevasta asunnosta Riihimäen varuskunta-alueella.


Vihreiden Jani Toivola puolustelee eduskuntakauden yli tuhatta taksimatkaansa: "Minulla on selkeä näkemys siitä, miten tätä työtä teen" MTV 17:51 17.09

Kerroimme aiemmin Iltalehden uutisoineen vihreiden kansanedustaja Jani Toivolasta, joka on käyttänyt eduskunnalta saamaansa taksikorttia vuoden 2015 huhtikuusta tämän vuoden elokuun loppuun mennessä yhteensä 1 039 kertaa – myös sairauslomallaan. Nyt Toivola kommentoi taksimatkojaan blogissaan.


Jo 317 kuollut levottomuuksissa Nicaraguassa – hallitus vähätellyt kuolleiden määrää MTV 09:50 06.08

Ainakin 317 ihmistä on kuollut huhtikuusta asti jatkuneissa levottomuuksissa Nicaraguassa. Asiasta kertoo Amerikan valtioiden ihmisoikeuskomissio (IACHR). Aiheesta kirjoittaa CNN.


Jo 317 kuollut levottomuuksissa Nigaraguassa – hallitus vähätellyt kuolleiden määrää MTV 09:50 06.08

Ainakin 317 ihmistä on kuollut huhtikuusta asti jatkuneissa levottomuuksissa Nicaraguassa. Asiasta kertoo Amerikan valtioiden ihmisoikeuskomissio (IACHR). Aiheesta kirjoittaa CNN.


Kuukausia kateissa ollut Kalle, 16, on löytynyt – ulkopuoliset vihjeet johdattivat yksityisasuntoon MTV 17:28 12.07

Huhtikuusta saakka kateissa ollut Kalle Horsmalahti, 16, on löytynyt, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa. Horsmalahti löytyi tänään iltapäivällä yksityisasunnosta.


Yli 80 ihmistä saanut surmansa Nicaraguan levottomuuksissa - haavoittuneita yli 860 iltalehti 06:41 27.05

Ainakin kahdeksan ihmistä lisää sai surmansa Nicaraguassa jatkuvissa levottomuuksissa perjantaina ja lauantaina, kertoo uutistoimisto AFP. Levottomuudet alkoivat uudelleen keskiviikkona sen jälkeen, kun kirkon johtamissa neuvottelut hallituksen ja opposition välillä kariutuivat. Neuvotteluiden tarkoituksena oli saada huhtikuusta saakka kestäneet väkivaltaisuudet päätökseen.


Vaatejätti H&M:llä takana karmea vuosi, ja nyt pääomistaja tankkaa halventuneita osakkeita - spekulaatiot yltyvät Ruotsissa iltalehti 14:35 20.05

Ruotsalaisen vaatejätin H&M:n ympärillä kuohuu. Svenska Dagbladetin (SvD) mukaan yhtiön pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Stefan Persson on huhtikuusta alkaen ostanut H&M:n osakkeita pörssistä yhteensä 6,4 miljardin kruunun eli noin 621 miljoonan euron edestä. Viimeiset, vajaan miljardin kruunun osakekaupat Persson teki SvD:n mukaan 14.-16. toukokuuta. Perssonin ja hänen perheensä omistus yhtiössä on nyt SvD:n mukaan 44,5 prosenttia. Perssonin osakekaupat ovat herättäneet laajaa kiinnostusta ja spekulaatiota Ruotsissa. Toisaalta pidetään hyvänä, että pahoissa vaikeuksissa olevan H&M:n pääomistaja luottaa edelleen yhtiöön sijoittamalla sen osakkeisiin suuria summia. Toisaalta Perssonin H&M-tankkaus on nostattanut pelkoja siitä, että hän vetää yhtiön pois pörssistä. Perssonin perheen äänivalta H&M:ssä on yli 70 prosenttia.


Koko viikon Salatut elämät -jaksot voi nyt katsoa putkeen ilman mainoksia - tuottaja: ”Toiveiden täyttymys näille Salkkareiden suurkuluttajille” iltalehti 12:47 28.03

MTV on päättänyt jatkossa julkaista maksullisessa C More -suoratoistopalvelussaan kerralla aina koko viikon Salatut elämät - jaksot. Huhtikuusta lähtien Salatut elämät -sarjan koko viikon jaksot tullaan julkaisemaan kerralla C Moren suoratoistopalvelussa jo maanantaiaamuisin, MTV tiedottaa. Ensimmäinen jaksoerä julkaistaan poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 1.4. klo 18. Pääsiäisen vuoksi sillä viikolla jaksoja on vain neljä kappaletta. Sitä seuraavan viikon viisi jaksoa julkaistaan maanantaina 9.4. ja siitä eteenpäin sama toistuu joka maanantai. Uudella julkaisutavalla halutaan tarjota lisää katseluvaihtoehtoja niille Salattujen elämien ystäville, jotka haluavat katsoa sarjaa ilman mainoksia ja premium-kokemuksena nähdä jaksoja ennakkoon.


muotokuva onkin kuvamuokkaus Outo fossiililöydös paljastui Pystyvätkö rähisemistä” TPSn kotihallin surkeille tulossa muhkea miljoonapotti

Uutiset