Kohuväite: Jennifer Aniston ja Justin Theroux eivät edes olleet naimisissa iltalehti 19:51 17.02

Mistään ei löydy dokumentteja, jotka vahvistaisivat avioliiton. Pariskunta on pitänyt häät. Näyttelijäpariskunta Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin erosta on huhuttu jo useampi kuukausi. Perjantaina he vihdoin vahvistivat huhut yhteisellä tiedotteella.


Suuri kostonhimo siivitti itävaltalaismuurarin hämmentävää uraa: ”Huhuttiin, että se nosti syväkyykystä 250 kiloa” iltalehti 00:17 17.02

Alppilegenda Hermann Maierin tarina muuraustyömailta maailman kuuluisimmaksi alppitähdeksi on kuin satukirjasta. Hermann Maierin kyky palata huipulle Naganon volttien ja karmean moottoripyöräonnettomuuden jälkeen ruokkivat legendakulttia, mutta oikeastaan miehen koko ura on kuin tuhkimotarina. Vuonna 1972 syntynyt itävaltalainen halusi 5-vuotiaasta alkaen alppihiihtäjäksi, mutta ura juniorivuosina oli korkeintaan keskinkertainen.


Trump-kriitikko, ex-presidenttiehdokas Mitt Romney pyrkii senaattiin - piikitteli heti Trumpin hallintoa iltalehti 17:13 16.02

Yhdysvaltain republikaanipuolueen entinen presidenttiehdokas Mitt Romney ilmoittaa pyrkivänsä maan senaattiin. Romneyn, 70, on pitkään huhuttu aikovan paluuta päivänpolitiikkaan. Perjantaina hän ilmoitti virallisesti pyrkivänsä senaattiin Utahin osavaltiosta. - Pyrin Yhdysvaltain senaattiin palvellakseni Utahin ihmisiä ja viedäkseni Utahin arvoja Washingtoniin, Romney tviittasi.


15 pelin pisteputkikaan ei riitä ? Taylor Hall kaipaa taustatukea jatkoaika.com 21:30 15.02

Taylor Hall on yksi NHL:n tehokkaimpia pelaajia tämän vuoden puolella pelatuissa otteluissa. Samaan aikaan New Jersey Devils kuitenkin kyntää syvällä, ja huhut kovan luokan hyökkääjähankinnasta lisääntyvät.


Kylie Jennerillä ei ole kiire avioon - sormen rinkula on Travis Scottilta saatu raskauslahja mutta ei kihlasormus iltalehti 21:20 15.02

Lähipiirin mukaan kaksiviikkoinen vauva on nyt pariskunnan prioriteettilistalla ykkösenä. Tosi-tv-tähti Kylie Jenneristä, 20, tuli äiti pari viikkoa sitten. Hän synnytti tytön, Stormi Websterin. Lapsen isä on Travis Scott. Jenner piti raskautensa salassa loppuun asti, vaikka siitä huhuttiinkin varmana tietona. Kun lapsi oli syntynyt, onnellinen äiti tiedotti asiasta Instagramissa.


Nanna Karalahti kiistää raskaushuhut: "Ei tarvitse enää isompaa perhettä" mtv 09:09 15.02

Nanna Karalahti kommentoi MTV.fi:lle perhe-elämäänsä.


Prinssi Harrylla suuret suunnitelmat häidensä esiintyjien varalle - huhutaan yllyttäneen Ed Sheerania mukaan iltalehti 18:42 14.02

Prinssi Harryn väitetään kutsuneen brittimuusikko Ed Sheeranin viihdyttämään juhlaväkeä keväthäihinsä. Prinssi Harry ja Meghan Markle vierailivat tiistaina Skotlannissa. Lähipiirilähteet ovat kuiskineet , että prinssi Harry olisi pyytänyt suursuosioon noussutta brittimuusikkoa, Ed Sheerania, esiintymään häihinsä.


Nanna Karalahti kiistää raskaushuhut: ”Haluan laittaa tälle pisteen” iltalehti 14:43 14.02

Nanna Karalahti ei ole saamassa lähiaikoina perheenlisäystä. Nanna Karalahti kertoo videolla riitelevänsä usein siskojensa kanssa. Viimeisin riita käytiin tänä aamuna. Hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti, 30, on onnellinen 1,5 -vuotiaan Jax-pojan äiti. Karalahtien ympärillä ovat viimeaikoina velloneet sitkeät vauvahuhut. Nyt Nanna Karalahti kuitenkin kiistää huhut täysin.


Prinsessa Dianan entinen hovimestari möläytti tosi-tv-ohjelmassa kantansa siihen, kuka on prinssi Harryn oikea isä iltalehti 21:43 13.02

Edesmenneen prinsessa Dianan hovimestarina työskennellyt Paul Burrell on vakuuttunut siitä, että prinssi Harryn isä ei ole Dianan ex-rakastaja James Hewitt. Prinssi Harry vieraili tiistaina Skotlannissa. Prinsessa Dianan ex-hovimestari Paul Burrell on parhaillaan mukana australialaisessa I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! -tosi-tv-sarjassa. kertoo miehen ottaneen ohjelmassa tiistaina kantaa prinssi Harryn ympärillä vuosikausia velloneisiin isyyshuhuihin. Prinsessa Dianan ex-rakastajan James Hewittin on huhuttu olevan prinssi Harryn isä prinssi Charlesin sijaan. Tämän skenaarion puolesta puhuu muun muassa se, että sekä prinssi Harrylla että Hewittilla on punertavat hiukset. Hewitt on itse kiistänyt jyrkästi olevansa Harryn isä.


Pelicansin kultakypärä vaeltelee pimeässä - sekoittiko HIFK-huhu pasmat? iltalehti 21:05 13.02

Jokakeväiset siirtohuhut ovat sekoittaneet Pelicansin parhaan pistemiehen Iikka Kangasniemen pasmat täysin. Yhtä totuutta asiaan tuskin on, mutta kiistaton fakta on silti se, että Kangasniemen tehot ovat olleet pahasti hukassa sen jälkeen, kun eri medioissa kirjoitettiin taikurin siirtyvän ensi kaudeksi Helsingin IFK:n riveihin. Kangasniemi on painanut helmikuun kiikaritehoilla. Edellisissä 14 ottelussa kultakypärä on saldonnut vaivaiset tehot 2+2.


Prinsessa Dianan entinen hovimestari otti jyrkästi kantaa siihen, kuka on oikeasti prinssi Harryn isä – ”Se on totuus” iltasanomat 19:25 13.02

Walesin prinsessan entinen hovimestari Paul Burrell kiistää jyrkästi huhut siitä, että Dianan ex-rakastaja James Hewitt olisi prinssi Harryn oikea isä.


Etelä-Afrikan presidentti kieltäytyy eroamasta – taustalla rahanpesu- ja korruptiosyytökset MTV 16:03 13.02

Huhut korruptiosta syytetyn Etelä-Afrikan presidentin Jacob Zuman ympärillä kiihtyvät.


Koomikko Amy Schumer seurustelee! Esitteli poikaystävänsä suloisella pusukuvalla iltalehti 15:35 12.02

Amy Schumerin ja kokkina työskentelevän poikaystävän suhteesta on huhuttu jo vuosia. Ihan yössä -elokuvasta tuttu yhdysvaltalainen koomikko-näyttelijä Amy Schumer, 36, on varattu nainen. Hän kertoi sunnuntaina Instagram-profiilissaan löytäneensä uuden rakkauden kokki Chris Fischerin kanssa. Julkaisemassaan kuvassa koomikko suutelee poikaystäväänsä Ellen DeGeneresin 60-vuotissyntymäpäivillä. Schumer onnittelee Instagram-julkaisunsa yhteydessä keskusteluohjelman emäntää ja toivottaa DeGeneresille onnea.


Victoria Beckham kumoaa huhut Spice Girlsin kiertueesta iltalehti 09:46 11.02

Victoria Beckham kiistää Voguen haastettelussa, että Spice Girls olisi kokoamassa rivinsä ja lähdössä kiertueelle. Videolla Victoria Beckham kertoo kauhistelevansa Posh Spicena pitämiään vaatteita. Viihdesivusto TMZ kertoi aiemmin viikolla, että 90-luvun suosikkibändi Spice Girls tekee paluun ja lähtee kiertueelle. Sivuston lähteiden mukaan suunnitelmat olisivat jo aluillaan ja kiertueen toteutuminen olisi varmaa.


Leski vahvistaa huhut todeksi: Marlon Brando ja koomikkolegenda olivat rakastavaisia iltalehti 19:07 09.02

Hollywoodin yksi sitkeimmistä huhuista on Marlon Brandon ja Richard Pryorin seurustelu. Joskus huhuilla ei ole katetta, toisinaan on. Näyttelijälegenda Marlon Brandon ja koomikko Richardin Pryorin suhde kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan, ainakin jos on uskomista Pryorin leskeä Jennifer Lee Pryoria ja muusikko Quincy Jonesia. - Brando pani kaikkea. Kaikkea! Postilaattikkoa! James Baldwinia, Richard Pryoria, Marvin Gayeta, Jones sanoi taannoisessa New York Magazinen haastattelussa.


Kunta-alan työriitaan ratkaisu eläkemaksuista? Keva-johtaja torppaa huhut uusisuomi 16:26 08.02

Kevan valtuuskunnan puheenjohtaja on yllättynyt julkisuuteen tihkuneista tiedoista, joiden mukaan ratkaisua julkisten alojen sopimuskiistaan haetaan nyt eläkemaksujen alentamisesta. Mallia puheenjohtaja Harri Jokiranta ei pidä mahdollisena.


Chuck Norris vahvistaa huhut matkastaan Suomeen: "Haluaisin kiittää suomalaisia" mtv 10:44 07.02

Toimintaelokuvatähti Chuck Norris oli eilen Helsingissä Munkkiniemen Hesburgerissa kuvaamassa mainoselokuvia.


Kylie Jennerille, 20, sataa vauvaonnitteluja - tuore isä sekä mummo hehkuttavat uutta pienokaista somessa iltalehti 10:19 05.02

Äidiksi tullut Kylie Jenner paljasti vastikään saaneensa helmikuun ensimmäisenä päivänä tyttövauvan. Kylie Jennerin raskaushuhut lähtivät liikkeelle syksyllä. Kylie Jenner ei hiiskunut raskaudestaan julkisuuteen vaan synnytti kaikessa mediahiljaisuudessa tyttövauvan 1. helmikuuta. Hän julkisti vauvauutisen omissa sosiaalisen median kanavissaan myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa.


Uutiset