"Testiin voi joutua milloin vain" – venäläiskiekkoilijat tarkan suurennuslasin alla MTV 22:53 16.12

Venäjän naisten jääkiekkomaajoukkue elää parhaillaan hulabaloossa. Viimeisten tietojen mukaan yli 30 venäläisurheilijaa on saanut elinikäisen kilpailukiellon olympialaisiin – heistä kuusi on naiskiekkoilijoita.


Kiekko-Vantaa teki tyhjän reissun Iisalmeen – IPK otti Kokkolan johdolla tärkeän kotivoiton jatkoaika.com 22:41 15.12

Jos kotijoukkue IPK oli keskiviikon LeKi ottelussa askeleen jäljessä heti alkuvihellyksestä, niin perjantaina joukkue oli raikkaalla jalalla mukana heti alusta alkaen. Karhulauma hyödynsi tehokkaasti paikkansa ja juhli ansaitusti 5?2 voittoa.


Eduskunnan ”Alko-kerho” taisteli tänään monopolinkin puolesta iltalehti 19:34 15.12

Valtion vähittäismyyntimonopolin Alkon hallintoneuvostossa istuu 11 kansanedustajaa. Perjantain ratkaisevimmassa äänestyksessä, jossa asia eteni suureen valiokuntaan, vain kolme oli nakertamassa Alkon monopolia esimerkiksi nelosoluen ja aidon lonkeron vähittäismyyjänä: hallintoneuvoston puheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala sekä hallintoneuvoston jäsenet Sari Sarkomaa (kok) ja Juha Rehula (kesk). Hallintoneuvoston jäsenet Tuula Haatainen (sd), Anna-Maja Henriksson (r), Suosanna Huovinen (sd), Ulla Parviainen (kesk), Aino-Kaisa Pekonen (vas), Annika Saarikko, Pekka Puska (kesk) ja Päivi Räsänen (kd) eivät olleet halukkaita laskemaan prosenttirajaa ja äänestivät sen mukaan.


Eduskunnassa värikäs alkoholikeskustelu aamuyöllä: ”Tervetuloa Korsoon, Suomen Pariisiin” iltalehti 10:09 15.12

Eduskunta kävi torstai-iltana ja perjantain vastaisena yönä ”polveilevan ja monituntisen” keskustelun alkoholilain sisällöstä, kuten viimeisenä puhujana kello 2.45 aloittanut SDP:n Joona Räsänen keskustelua kuvasi. Keskustelu alkoi torstai-iltana kello 21.16. Puheenvuoroja pitivät erityisesti ne edustajat, jotka suhtautuvat uudistukseen kriittisesti. Äänessä oli myös alkoholilain uudistuksesta vastanneet nykyinen ja entinen sosiaali- ja terveysminsteri Annika Saarikko (kesk) ja Juha Rehula(kesk).


Antti Karhula sivuun Hermeksen päävalmentajan pestistä jatkoaika.com 13:09 14.12

Mestiksessä toiseksi viimeisenä oleva Kokkolan Hermes vaihtaa päävalmentajaa, kun Antti Karhula väistyy tehtävästä sivuun. Uuden päävalmentajan rekrytointi alkaa heti.


Seksuaalisesta ahdistelusta syytetty republikaani Roy Moore tunnetaan näistä kohulausunnoista iltasanomat 20:25 12.12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tukee vaaleissa Roy Moorea, jonka ehdokkuus jakaa republikaanipuoluetta kahteen leiriin.


Alabaman vaalitulos selviää aamulla: Ahdistelusta syytetty Roy Moore tunnetaan myös näistä kohulausunnoista iltasanomat 20:25 12.12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tukee vaaleissa Roy Moorea, jonka ehdokkuus jakaa republikaanipuoluetta kahteen leiriin.


IPK katkaisi tappioputkensa - Peliitat kaatui toisen erän rynnistyksellä jatkoaika.com 22:30 08.12

"Ulkona pyryttää, hallissa ei." Näin mainostettiin IPK:n Instagram-videolla ennen peliä. Ensimmäisessä erässä pyry kuitenkin tuiversi hallissa IPK-päätyyn, sillä Peliitat tuli ennakkoluulottomasti ja ennen kaikkea suoraviivaisesti. Toisessa erässä ottelu kuitenkin kääntyi karhulaumalle ja se vei taiston lukemin 5?3.


Alkoholilain kätilöinyt Juha Rehula on sitoutunut 5,5%:iin – ”Olen kokenut kokoomuksen kampituksen” uusisuomi 15:52 08.12

Suomen eduskunta pääsee ensi viikolla päättämään alkoholilain kokonaisuudistuksesta. Lopultakin on sana, jonka näkee jo suoraan uudistuksesta ministerinä vastanneen, nyt kansanedustajana vaikuttavan Juha Rehulan (kesk.) kasvoilta.


Hirvikoira hulahti avantoon Heinävedellä – pintapelastajat uivat apuun MTV 20:31 07.12

Hirvikoiran metsästysharjoitukset olivat päättyä dramaattisesti Heinävedellä Etelä-Savossa tänään iltapäivällä. Isäntä huomasi koiratutkalla, että eläin paikantuu jäälle eikä liiku.


Nämä olivat Suomen katsotuimmat Youtube-videot vuonna 2017 iltalehti 09:40 07.12

Vuoden katsotuimmaksi musiikkivideoksi Suomessakin nousi puertoricolaisen Luis Fonsin kappale Despacito. Suosituimmaksi musiikkivideoksi katselukertojen perusteella nousi Luis Fonsin Despacito. Kappaleessa esiintyy myös Daddy Yankee. Toiseksi katsotuin musiikkivideo oli puolestaan Robinin Hula Hula. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan videoiden katselun lisääntyneen. - YouTubessa kanavien seuraaminen on lisääntynyt ja monilla tekijöillä on uskollinen katsojakunta. Suomessa YouTube-videoiden ympärille on kehittynyt kasvava ja aktiivinen ekosysteemi, jossa tekijät, yleisö sekä yritykset toimivat hyvässä yhteistyössä, kertoo Googlen Yacine Samb.


Entinen sote-ministeri ällistyi ”pörriäisistä”: ”Huh huh – käynnissä häikäilemättömät ostot” uusisuomi 10:46 05.12

Sote-uudistusta hallituskauden ensimmäisen puolivälin valmistellut Juha Rehula (kesk.) kritisoi yksityisten terveyspalveluyritysten nykyistä toimintaa kunnissa.


Koulukiusattua urheasti puolustanut Liisi, 19, sai kutsun Linnan juhliin - ”Tuli todella otettu olo” iltalehti 19:57 03.12

Liisi Laitila toivoo omien tekojensa vähentäneen kiusaamista. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö huomioi tapauksen ja kutsui 19-vuotiaan Laitilan Linnan juhliin. Välikohtaus Karhulan koulun pihalla on jäänyt hyvin Liisi Laitilan mieleen. Koulun pihalla oli meneillään tappelu, jota useat nuoret seurasivat kamerakännyköidensä kanssa. Kukaan ei puuttunut kiusaamiseen.


IPK:n kaamosmasennus sai jatkoa ? KeuPa ratkoi ottelun toisen erän ylivoimilla jatkoaika.com 21:05 25.11

Vaikeaa kautta maaottelutauon jälkeen pelaava IPK lähti hakemaan ensimmäisiä pisteitään tauon jälkeen Keuruulta. Tuloksena oli kuitenkin hukkareissu, sillä jäähyilyyn jälleen sortunut karhulauma katkesi toisessa erässä, ja KeuPa kirmasi selvään 6?2-voittoon.


Nyt on tuliliemi kohdallaan - suomalaishiihtäjä juo erikoista ”käärmekeittoa” joka aamu: ”Vaikea kuvailla sen makua” iltalehti 20:01 23.11

Ristomatti Hakola pyrkii hulauttamaan aamuisin kurkustaan alas havupuu-uutejuomaa. Hiihtäjä Ristomatti Hakola juo aamuisin erikoista tulilientä, sillä hän uskoo sen parantavan suorituksiaan. - Vaikea kuvailla sen käärmekeiton makua. Hyvin oon hiihtänyt, kun olen sitä juonut, Hakola naurahtaa.


Poliisilla usean partion operaatio Kotkan Korkeakoskella iltalehti 20:47 16.11

Poliisit tutkivat torstai-iltana omakotitalon piha-aluetta sekä pizzerian edustaa Karhulantien tuntumassa. Raskaasti aseistautuneet poliisit selvittelivät tapahtunutta väkivaltarikosta Karhulantiellä sijaitsevan pizzerian edustalla Kotkan Korkeakoskella torstai-iltana. Poliisit olivat varustautuneet luotiliivein, kypärin sekä suojakilvin. Paikalla oli ainakin neljä partiota poliiseja sekä ensihoidon yksikkö. Myös koirapartio oli tapahtumapaikalla. Paikalta poliisit siirtyivät läheisen omakotitalon pihalle. Poliisit tutkivat aluetta koiran avulla.


Katso: Radioamatöörin mastokamera tallensi Pohjois-Suomen valoilmiön - totuus paljastui vasta videosta iltalehti 20:38 16.11

Radioamatööri Johannes Karhulan radiomastossa sijaitseva videokamera tallensi Pohjois-Suomen taivaan valkaisseen kirkkaan valoilmiön etelämpänä Lohtajalla. Tulipallo nähtiin aina Pohjois-Suomea myöten. Silminnäkijähavaintoja on tehty niin Inarissa kuin Kittilässäkin. - Maston lähellä sijaitsee puolustusvoimien harjoittelualue. Luulin sitä aluksi niiden pommiksi ennen kuin katsoin videon, Karhula kertoo.


Poliisilla on meneillään usean partion operaatio Kotkan Korkeakoskella iltalehti 19:43 16.11

Poliisit tutkivat omakotitalon piha-aluetta sekä pizzerian edustaa Karhulantien tuntumassa. Raskaasti aseistautuneet poliisit selvittelivät tapahtunutta väkivaltarikosta Karhulantiellä sijaitsevan pizzerian edustalla Kotkan Korkeakoskella. Poliisit olivat varustautuneet luotiliivein, kypärin sekä suojakilvin. Paikalla oli ainakin neljä partiota poliiseja sekä ensihoidon yksikkö. Myös koirapartio oli tapahtumapaikalla. Paikalta poliisit siirtyivät läheisen omakotitalon pihalle. Poliisit tutkivat aluetta koiran avulla.


Ex-ministeri käsi paketissa eduskunnassa: ”Hyvä kysymys, mitä tapahtui” iltalehti 18:05 09.11

Perhe- ja peruspalveluministerin tehtävät heinäkuussa jättänyt Juha Rehula (kesk) kuunteli torstaina eduskunnan kyselytunnilla hallituksen ja opposition kansanedustajien välistä sanailua vasen käsi napakassa kantositeessä. - Urheiluvamma kahden ja puolen viikon takaa, Rehula kertoi kyselytunnin jälkeen Iltalehdelle.


Uutiset