Jari-Matti Latvala nöyrtyi tosiasioiden edessä – "Tämä ei ole enää pelkkää huonoa tuuria" MTV 17:14 18.05

Toyotan kokeneen suomalaiskuskin Jari-Matti Latvalan surkea alkukausi sai jatkoa Portugalin MM-rallissa heti perjantaiaamuna.


Yrittäjät löysivät SDP:n vero-ohjelmasta oudon kohdan: ”Sehän nimenomaan auttaa pienituloisia” uusisuomi 16:24 16.05

Suomen Yrittäjät arvioi, että SDP:n aikaisemmin keskiviikkona julkistetussa vero-ohjelmassa hyvää ovat ehdotus osinkoverotuksen veropohjan tiivistämisestä ja arvonlisäveron alarajan nostamisesta. Huonoa ovat yrittäjien mukaan ehdotukset alv:n alarajan huojennuksesta ja yrittäjävähennyksestä luopumisesta.


Jethro Rostedtin isoisä kuoli - tytär Maarit moittii isänsä huonoa kohtelua: ”Sanoin, että isä kuolee. Hoitajat nauroivat ja sanoivat, että ei kuole” iltalehti 21:12 14.05

Hoidon laatuun pahasti pettynyt Maarit Rostedt on ottanut yhteyttä potilasasiamieheen, osaston esimieheen ja ylilääkäriin. Kiinteistönvälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedtin isoisä kuoli Turun kaupunginsairaalassa sunnuntaina, kertoo Iltalehdelle Jethron äiti Maarit Rostedt. - Isäni menehtyi eilen 81-vuotiaana kaupunginsairaalan osasto 27:lla. Kerroin Jethrolle eilen. Pappa oli Jethrolle erittäin tärkeä, Maarit Rostedt kertoo.


Taas maalannut Eeli Tolvanen soimasi itseään: ”Ei ollut timanttia pelaamista” iltalehti 00:21 14.05

Eeli Tolvanen on osunut kahdessa perättäisessä pelissä. Eeli Tolvanen oli Suomen harvoja onnistujia tappiollisessa Saksa-ottelussa pyhäehtoona. - Ei pelattu kovin hyvin. Etenkin toka erä oli huonoa peliä meiltä, Tolvanen sanoi.


Kuka äänesti ketäkin? Selviytyjien finaaliäänet julki – ”Kaksi huonoa vaihtoehtoa” iltasanomat 21:57 13.05

Sampo Kaulanen voitti Selviytyjät Suomi -kilpailun murskalukemin.


Leijonien fyysisyyden puute yhä suurempi huolenaihe - Lauri Marjamäki myönsi: ”Tanska oli parempi kamppailuissa” iltalehti 00:59 10.05

Kolme hienoa avausvoittoa jättivät vain yhden kysymysmerkin: miten nuori ja suhteellisen pienikokoinen Leijonat kestää kovaa peliä. Päävalmentaja Lauri Marjamäki joutui selittämään tappion syitä heti, kun vastaan tuli ensimmäinen fyysisempi mittari eli Tanska. Sen yllätysvoitto kirjattiin numeroin 3-2. - Tiedettiin, että tulee huippuvastustaja vapaapäivältä. Mun mielestä valmistauduttiin ihan hyvin, eikä peli meiltä huonoa ollut. Viimeinen puristus jäi uupumaan. Vastustaja halusi pikkaisen enemmän, kamppaili vahvasti ja puolusti sitoutuneesti maalinedustaa.


Lauri Marjamäki näki tappiossa myös hyvää – ”Kaikenlaisia kokemuksia tarvitaan” iltasanomat 00:50 10.05

Päävalmentaja Lauri Marjamäen mielestä Leijonien peli ei ollut tappiosta huolimatta huonoa.


Raju video: Voimakas hiekkamyrky jatkaa riehumistaan Intiassa – kuolonuhreja jo ainakin 125 MTV 11:18 04.05

Ainakin 125 ihmisen kerrotaan kuolleen hiekkamyrskyssä Intian pohjoisosassa. Viranomaiset ovat varoittaneet, että huonoa säätä on luvassa vielä lisää.


Voimakas hiekkamyrky jatkaa riehumistaan Intiassa – Ainakin 125 on kuollut MTV 11:18 04.05

Ainakin 125 ihmisen kerrotaan kuolleen hiekkamyrskyssä Intian pohjoisosassa. Viranomaiset ovat varoittaneet, että huonoa säätä on luvassa vielä lisää.


Kommentti: Hallitustrio vetää hyvää kesäteatteria, mutta puoluebarometri lupaa huonoa MTV 15:47 02.05

Viikon takainen tunnin mittainen hallituskriisi päättyi odotetun onnellisesti, kun hallituspuolueiden puheenjohtajien trio katsoi toisiaan silmiin, puhdisti ilmaa ja ilmoitti, että hallituksen henki on hyvä. Tämä oli taas teatteria parhaimmillaan, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.


Suomalaisministeri Donald Trumpin tullipäätöksestä: ”Epävarmuus on huonoa taloudelle” uusisuomi 09:26 01.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on päättänyt lykätä EU:lle, Kanadalle ja Meksikolle kaavailtuja teräksen ja alumiinin tuontitulleja kesäkuun 1. päivään asti.


Patrian Slovakia-hanke joutui sisäpoliittisen kiistelyn kohteeksi: "Tämä on huonoa liiketoimintaa" MTV 18:35 30.04

Patria on toimittanut Slovakiaan puolustusministeriöiden yhteistyöhankkeessa ajoneuvoalustan. Nyt tämä ajoneuvohanke on joutunut Slovakiassa sisäpoliittisen kiistelyn kohteeksi.


Täysin murtunut Valtteri Bottas peitti pettymyksen aurinkolasien taa - kommentoi CMorella: ”En tuntenut mitään” iltalehti 17:45 29.04

Valtteri Bottas menetti uransa neljännen GP-voiton rengasrikkoon. Bottas hallitsi vielä uusintastarttia kisan lopussa, mutta hän ajoi hiilikuituroskaan, joka rikkoi takarenkaan. 25 MM-pisteen sijaan saldo ei kasvanut lainkaan. - Eipä tässä oikein mitään voi sanoa, huonoa säkää, Bottas sanoi CMoren haastattelussa.


Opiskelija kertoo HS:n mielipidekirjoituksessa, miksi liittyi aivovuotoon: ”Suomi ei ole enää sivistysvaltio” iltalehti 11:55 25.04

Mies kertoo lähteneensä ulkomaille, koska koki, että sivistystä ei arvosteta Suomessa. Ulkomaille opiskelemaan lähtenyt mies kirjoittaa Helsingin Sanomien , miksi ei jäänyt jatko-opintoihin Suomeen valmistuttuaan humanististen tieteiden kandidaatiksi vuonna 2017. - Ympäri Suomea lakkautettiin opinto-ohjelmia, yliopistoista leikattiin rajusti, ja tuntemani yliopistotyöntekijät valittivat epävarmuutta ja huonoa ilmapiiriä. Yleisessä keskustelussa humanistiset alat leimattiin turhiksi, ja poliitikot paasasivat inno-vaatioista ja kaupallistamisesta. Ajatus siitä, että joutuisin jatkamaan opintoja tuossa ilma-piirissä, ahdisti.


Kysely: Liian pieni palkka vaivaa suomalaisia työelämässä - muitakin ärsytyksen aiheita löytyy iltalehti 06:39 13.04

Yli kolmasosa suomalaisista pitää palkkaansa liian pienenä, LähiTapiolan kysely kertoo. Suomalaiset pitävät työelämän pahimpina ongelmina liian pientä palkkaa työn vaativuuteen nähden, työn stressaavuutta sekä huonoa johtamista. Nämä asiat selviävät LähiTapiolan Arjen katsaus -kyselytutkimuksesta.


Leijonille lisää jätti-isoja menetyksiä: Mikko Koskinen ei pääse MM-kisoihin - paljasti loukkaantuneensa jo olympialaisissa iltalehti 21:41 10.04

Leijonien valmistautumista tuleviin MM-kisoihin ovat leimanneet huippunimien kieltäytymiset. Ainakin Aleksander Barkov, Rasmus Ristolainen, Jussi Jokinen ja Petri Kontiola ovat joutuneet sanomaan ei, kukin syystä tai toisesta. Nyt myös maalivahtiosastolle kuuluu huonoa. Suomen maalilla olympialaisissa torjunut Mikko Koskinen ei hänkään lähde kevään MM-kisoihin.


Ferrarin pääjohtaja valitteli Räikkösen epäonnea ja ylisti Vetteliä – ”Olen pahoillani Kimin puolesta” iltasanomat 21:59 08.04

Ferrarin iso pomo Sergio Marchionne valitteli Räikkösen huonoa tuuria – ja ylisti Vettelin suoritusta.


Helena Petäistön kolumni: Macronin tulevaisuus voi olla rautatieläisten varassa – pysäyttääkö lakkoilu uudistusvimman? MTV 15:18 07.04

– Merde! totesi kollegani Gabrièle ärrä säristen treffipaikkamme pöydässä Le Nemrod -kahvilassa Rue du Cherche Midin kulmassa. Hänenä olisin kyllä itsekin kironnut huonoa tuuria, kirjoittaa MTV Uutisten entinen kirjeenvaihtaja, Ranskassa asuva kirjailija Helena Petäistö.


F1-kuski lähestyy Heikki Kovalaisen kyseenalaista ennätystä: ”En ole niin tietoinen siitä” iltalehti 13:50 06.04

Marcus Ericsson on ajanut lähes 50 osakilpailua ilman pisteitä. Hän lähestyykin kovaa vauhtia suomalaiskuskin ennätystä. Sauber-tallin ruotsalaiskuski Marcus Ericsson on ajanut 49 peräkkäistä F1-kisaa ilman pisteitä. Mikäli hän ei saavuta tulevana viikonloppuna Bahrainin osakilpailusta pisteitä, tulee hänestä F1-historian kuudes kuski, joka on jäänyt ilman pisteitä 50:ssä peräkkäisessä osakilpailussa. - Minulla on usein paljon huonoa onnea. En ole niin tietoinen siitä, kuten media, Ericsson sanoi sveitsiläislehti Blickille.


Asukkaat kyllästyivät naapurin vuosia jatkuneeseen möykkäämiseen - ”Hei möhömahat, piupali-paupali” iltalehti 14:56 04.04

Isännöitsijä ei ole talon asukkaiden mielestä suhtautunut heidän tekemiinsä valituksiin vakavasti. Lappeenrantalaisen kerrostalon asukkaat ovat kertomansa mukaan joutuneet vuosia kestämään naapurimiehen huonoa käytöstä, eikä talon isännöitsijä ole heidän näkemyksensä mukaan ottanut valituksia vakavasti. Asukkaiden mukaan mies soittaa musiikkia kovalla äänenvoimakkuudella myöhään yöhön sekä aikaisin aamulla.


ettei veri kanssa ranskaa! kuin poika leikkikaluilla” levinnyt myös viereisiin olisi jo raiskatun 10-vuotiaan oikeudesta Saako saunavuorolistoissa umpisurkeasta tekee

Uutiset