Vastasyntynyt vauva löytyi parkkipaikalta Kööpenhaminassa - lapsen tila kriittinen iltalehti 12:03 02.01

Tyttövauva löytyi parkkipaikalta Kööpenhaminan lounaisosassa. Poliisi sai tiedon parkkipaikalle hylätystä vastasyntyneestä vauvasta tiistaina ennen aamuyhdeksää. Tyttövauva vietiin sairaalahoitoon, ja hänen tilansa kerrotaan olevan kriittinen.


HIFK-leiri raivostui hylätystä maalista - nyt puhuu Pelicansin maalivahti: ”Menin itsekin vähän sekaisin” iltalehti 20:54 26.12

Juha-Pekka Haatajan hylätty maali sai Helsingin jäähallin yleisön buuaamaan rajusti. Toisen erän tilanne olisi tuonut HIFK:lle 2-3-kavennuksen, mutta maali hylättiin heti, syy: maali ei ollut paikallaan. Toinen tolppa oli hieman irti. Haataja teki maalin läpiajosta eikä hänkään voinut käsittää tuomita ja oli jo lyödä mailansa säpäleiksi. Kotiyleisö buuasi voimakkaasti läpi loppupelin.


Yli 7 miljoonan dollarin NHL-floppi ällistyi hylätystä maalista – ”En saa maalia edes silloin,... suomikiekko 09:45 10.12

Ottawa Senatorsin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa nähtiin hyvin paljon puhetta aiheuttanut tilanne kolmannessa erässä. Senators-hyökkääjä Bobby Ryan luuli jo tehneensä joukkueensa 4-1-kavennusmaalin, mutta...


Griezmann ei lannistunut hylätystä maalista - iski loppuhetkien voiton Atleticolle iltalehti 19:30 02.12

Atletico Madrid taisteli tappioasemasta 2-1-voittoon Real Sociedadia vastaan. Vieraiden puolustusmuurin mursi lopullisesti Antoine Griezmann vain pari minuuttia ennen loppua. Madridissa kohtasivat lauantaina punavalkopaitainen kotijoukkue Atletico ja sinivalkopaitainen Real Sociedad. Vieraat pysyivät pitkään jopa voitossa kiinni, mutta joutuivat lopulta tunnustamaan leveällä materiaalilla myllyttäneen kotijoukkueen paremmaksi. Real Sociedad siirtyi yllätysjohtoon, kun se sai rangaistuspotkun 28. minuutilla. Pilkku vihellettiin, kun Atleticon slovenialaismaalivahti kaatoi pallontavoittelutilanteessa yksin läpi olleen Mikel Oyarabalin. Pallo näytti karkaavan tilanteessa päätyrajan yli, mikä sai kotijoukkueen pelaajat protestoimaan tuomiota voimakkaasti.


Jokerien maalivahti ihmetteli tuomaritoimintaa: ”Välillä tuntuu, ettei ole samat säännöt” iltalehti 21:46 28.11

Karri Rämö on napannut tiukan otteen pelaavan maalivahdin paikasta Jokereiden maalilla. Tiistaina mainiosti esiintynyt Rämö päästi taakseen vain yhden osuman. Jokerit kaasutti 2-1-voittoon yhdestä hylätystä maalista huolimatta. Rämö ilmaisi epäsuorasti tyytymättömyytensä tuomioon.


Huumekartellien raa'alle sodalle ei näy loppua Meksikossa - maantien varteen hylätystä roskapussista löytyi 7 paloiteltua ruumista iltalehti 11:45 06.11

Rikollisjengien välienselvittelyt johtavat maassa jatkuvasti silmittömiin tappamisiin. Chilapan kaupungissa Guerreron osavaltiossa Meksikossa on löytynyt roskapusseista seitsemän paloiteltua ruumista. Ruumiit löytyivät sunnuntaina maantien varresta. Kuolemat liittyvät huumekartellien väliseen sotaan, joka on tehnyt Guerreron osavaltiosta vaarallisen ja väkivaltaisen ja heikentänyt huomattavasti aiemmin turistien suosiman osavaltion kehitystä. Paikallinen poliisi kertoo uutistoimisto AFP:lle, että osavaltiossa taistellaan erityisesti siitä, kenellä on suurin osuus oopiumin ja sen johdannaisen heroiinin myynnistä.


Jukureille kolme pistettä videotarkistusten jälkeen: "Kalliit on lunnaat hylätystä maalista" jatkoaika.com 20:17 21.10

HPK:n tasoitusmaalin hylkäys ei maistunut kaikille osapuolille. Jukurit oli koko ottelun maalin edellä ja otti kolme pistettä videotarkistusten jälkeen.


Trumpin maahantulokielto torpattiin jälleen - Tuomari: Kärsii samoista ongelmista kuin edellinen iltalehti 05:26 18.10

Yhdysvalloissa havaijilainen liittovaltion tuomari on päättänyt osittain jäädyttää presidentti Donald Trumpin tuoreimman maahantulokiellon täytäntöönpanon. Kiellon oli määrä astua voimaan varhain keskiviikkoaamuna. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on määrännyt kautensa aikana tähän mennessä kolme maahantulokieltoa, joista jokaisen toimeenpano on lopulta estetty tuomioistuimessa. Maahantulokielto erosi aiemmin helmikuussa voimaan asetetusta ja sittemmin hylätystä toisesta kiellosta, joka koski Libyaa, Syyriaa, Sudania, Irania, Jemeniä ja Somaliaa. Päätöstä nimitettiin laajasti muslimikielloksi, koska se koski kuutta muslimienemmistöistä valtiota. Uusi kielto olisi vaikuttanut myös Venezuelaan, Tšadiin ja Pohjois-Koreaan. Sudania ei uudessa maahantulokiellossa mainittu. Tuomarin päätös ei kuitenkaan jäädytä Venezuelalle ja Pohjois-Korealle asetettuja matkustuskieltoja.


Uutiset