Dohan MM-kisojen kammomaraton söi naista – suomalaisjuoksija kulutti nestettä ennätysmäärän

iltalehti 10:18 28.09

Anne-Mari Hyryläinen joi MM-kisan aikana 6–8 litraa. Normaalisti menee ainakin puolet vähemmän. Dohan kammomaraton söi naista rotan lailla, sillä esimerkiksi Suomen Anne-Mari Hyryläisen nesteen kulutus kilpailun aikana oli ennätysmäistä. –?Anne joi 6–8 litraa. Normaalisti menee ainakin puolet vähemmän, juoksijan henkilökohtainen valmentaja Simo Wannas kertoi.


Hyryläinen taisteli äärimmäisissä olosuhteissa nesteen imeytymisongelmien kanssa: "Onhan tämä aika epäinhimillistä"

yle 07:25 28.09

Anne-Mari Hyryläinen teki nousujohteisen kilpailun ja oli lopputuloksissa 19:s.


Suomalaisjuoksijat taistelivat itsensä maaliin brutaalilla MM-maratonilla – 28 juoksijaa keskeytti karujen olojen takia

MTV 07:07 28.09

Suomalaiset maratonjuoksijat Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio todistivat sitkeytensä Dohan MM-kisojen avauspäivän päätteeksi. Hyryläinen kamppaili juuri ennen puolta yötä alkaneessa 42 kilometrin ja 195 metrin kilpailussa 19:nneksi. Lopussa väsähtänyt Vainio oli 26:s.


Suomalaisjuoksijat taistelivat itsensä maaliin brutaalissa MM-maratonissa – 28 juoksijaa keskeytti karujen olojen takia

MTV 07:07 28.09

Suomalaiset maratonjuoksijat Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio todistivat sitkeytensä Dohan MM-kisojen avauspäivän päätteeksi. Hyryläinen kamppaili juuri ennen puolta yötä alkaneessa 42 kilometrin ja 195 metrin kilpailussa 19:nneksi. Lopussa väsähtänyt Vainio oli 26:s.


Suomalaismaratoonarin sisällä ei pysynyt mikään – kiivas vessaralli kesken kisan

iltalehti 05:50 28.09

Anne-Mari Hyryläinen taisteli upeasti vatsaongelmista huolimatta sijalle 19 Dohan MM-maratonilla. Suomalaismaratoonari Anne-Mari Hyryläinen kärsi huomattavista vatsaongelmista MM-kisan 25 ensimmäistä kilometriä. Suomalaisen sisällä ei pysynyt mikään. –?Se ei johtunut juomista tai geeleistä, vaan ilmasta. Kun keho ylikuumentuu, on vaikea saada imeytymään mitään, Hyryläinen kertoi.


Naista kaatui posketon määrä kammomaratonilla – suomalaisilta upeat suoritukset: ”Epäinhimilliset olosuhteet”

iltalehti 03:59 28.09

Anne-Mari Hyryläinen oli yhdeksästoista ja Alisa Vainio 26:s Dohan MM-maratonilla. Anne-Mari Hyryläinen juoksi komeasti sijalle 19 naisten MM-maratonilla lauantain vastaisena yönä. –?Aika epäinhimilliset olivat olosuhteet. Tämä oli lähellä extremeä. Lähdin parantamaan edellisen MM-kisan tulosta, ja siinä onnistuin, uransa parhaan arvokisavedon tehnyt Hyryläinen kommentoi.


Hyryläinen oli viidenneksi paras eurooppalaisjuoksija huippurankalla MM-maratonilla – Vainio taisteli maaliin asti

yle 03:33 28.09

Yleisurheilun MM-kisojen ensimmäinen maailmanmestaruus meni Keniaan. Naisten maratonilla keskeyttäneitä oli liki 30.


Alisa Vainiolta hieno taistelu brutaalilla MM-maratonilla – armottomat olosuhteet koituivat monien kohtaloksi

iltasanomat 02:59 28.09

Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio kestivät hienosti Dohan maratonin infernaaliset olosuhteet.


”Tässä on Suomen joukkueen potentiaalisin kisaturisti numero yksi” – toimittajat pohjustavat MM-kisojen avauspäivää

iltalehti 11:21 27.09

Aamulehden konkaritoimittaja Tapani Salo ja Iltalehden Santtu Silvennoinen spekuloivat oheiselle videolla, montako mitalia Suomi Dohasta saa ja miten sujuu sinivalkoisten urheilijoiden avauspäivä aavikon paahteessa. Yleisurheilun MM-kisat alkavat perjantaina Qatarin Dohassa. Avauspäivän ohjelmassa on stadionilla vain alkukilpailuja. Suomalaisista mukana ovat Krista Tervo, Sara Kuivisto, Wilma Murto, Camilla Richardsson, Ella Junnila ja Simo Lipsanen. Puolenyön maissa alkaa naisten raastava maraton päälle 30 asteen helteessä. Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio Suomen joukkueesta sujahtavat asvaltin poltteeseen. Tämän vuoden ensimmäisen MM-mitalit jaetaan lauantain vastaisena yönä.


Kuumuus ja kosteus MM-maratonin suurimmat haasteet, Hyryläinen muutti yökisan takia vuorokausirytmiäänkin: "En ole immuuni kuumuudelle"

yle 11:01 27.09

Aikuisten arvokisojen debytantti Alisa Vainio ja konkari Anne-Mari Hyryläinen starttaavat puolenyön aikaan maratonille. Hyryläiselle Dohan tukalat olosuhteet ovat tutut, mutta Vainiolle kuumassa ja kosteassa yökisassa kilpaileminen on hyppy tuntemattomaan.


Yleisurheilun MM-kisojen avauspäivän kruunaa naisten maraton – katso tästä päivän ohjelma

yle 07:11 27.09

Yleisurheilun MM-kilpailujen avauspäivänä Dohassa nähdään heti peräti kahdeksan suomalaista tositoimissa. Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio starttaavat puolenyön aikaan maratonille.


100?000 kannattajaa 2019 mestarijoukkue! IS Lontoon keskustan Miehensä itsemurhan sorsaa Päijänteellä taas kotikentällään tähän päivään taklaus ilmensi parhaiten tehtiin arvokas vain metrin syvyydestä

Hot topics