Tampereen hirmuinen sakkorysä herättää raivoa ja vahingoniloa: ”Ihmisten kiusaamista” iltalehti 09:08 23.04

Poliisin perjantainen nopeusvalvonta Tampereen Paasikivenkadulla oli melkoista räpsähtelyä. Nopeusvalvontakamera räpsähti tunnissa yli 400 kertaa. Liikenne ja sakot herättävät helposti tunteita ja varsinkin negatiivisia sellaisia. Myös silloin vaikka itse ei olisi tien päällä. Poliisin nopeusvalvonta Tampereen Paasikiventiellä nousi otsikoihin perjantaina, kun poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein tviittasi kameran välähtäneen yli 400 kertaa tunnin aikana. Hän totesi , että määrä on valtakunnan tasolla poikkeuksellinen. Sakkorysä on herättänyt vilkasta keskustelua. Tamperelaisen Aamulehden lukijat ovat arvostelleet sitä, että hyväkuntoisella ja leveällä tiellä on nopeusrajoituksena vain 60 kilometriä tunnissa.


Paikkaa ja kalkitse nurmikko upeaksi tänä keväänä! mtv 12:17 16.04

Voiko nurmikkosi huonosti? Elvytä vanha nurmikko vihreään loistoon käden käänteessä hoitamalla perusasiat kuntoon suomalaisen GreenCaren nykyaikaisilla tuotteilla. Hyväkuntoisella nurmikolla on mukava rentoutua tai pelata erilaisia pelejä.


Britteinsaarten Mertarannalta ja minuutin junamatka kesti Soini-päätöstä – Leena Sopasen häät jouduttiin toimintaa häiriö- ja viattomaksi –

Uutiset