Supertähden housut repesivät takapuolesta – kuittasi tilanteen korona-ajan vitsillä

iltalehti 16:14 25.05

Tom Brady on pelimies myös golfkentillä. NFL-legendat Tom Brady ja Peyton Manning osallistuivat The Match -nimellä mainostettuun hyväntekeväisyysgolfiin. Brady sai parikseen Phil Mickelsonin ja Manning Tiger Woodsin. Bradyn kierros alkoi hieman nihkeästi, kunnes seitsemännellä väylällä mies tempaisi birdien sisään noin sadasta metristä.


Urheilun supertähden housut repesivät suorassa televisiolähetyksessä – yritti paikkailla tilannetta myöhemmin huumoriviestillään

iltasanomat 12:56 25.05

Tom Brady osallistui hyväntekeväisyyskisaan yhdessä kolmen muun maailmantähden kanssa.


Tom Bradyn upea suoritus vaiensi hänelle ilkkuneen NBA-legendan – sitten tapahtui jotain hämmentävää

MTV 10:29 25.05

Floridassa pelattiin sunnuntaina varsin poikkeuksellinen golfottelu, joka tuotti hyväntekeväisyyteen 20 miljoonaa dollaria, noin 18 miljoonaa euroa. Golfmestarit Tiger Woods ja Phil Mickelson saivat pareikseen kaksi NFL:n historian suurimpiin kuuluvaa pelinrakentajaa, Tom Bradyn ja Peyton Manningin.


Golf- ja NFL-legendat keräsivät sievoisen summan koronakamppailuun – hyväntekeväisyysottelussa naljailtiin hyvässä hengessä

yle 09:03 25.05

Tiger Woods, Phil Mickelson, Peyton Manning ja Tom Brady antoivat tukea Yhdysvalloissa jylläävän koronaviruspandemian vastaiseen taisteluun.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 25.05

OINAS 21.3.–19.4. Turhaudut joutuessasi odottelemaan hitaampia. Sen sijaan, että osoittaisit mieltäsi tai hoputtaisit muita, keskity sellaisiin asioihin, joissa voit edetä omaan tahtiisi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Kaipaat merkityksellisyyttä ja tunnetta siitä, että olemassaolollasi on väliä. Omistaudu hyväntekeväisyydelle, auta naapuria tai yllätä ystäväsi, niin saat hyvän mielen.


Parituhatta talebanvankia vapaaksi ”hyväntahdon eleenä”

iltasanomat 23:47 24.05

Talebanien julistama kolmen päivän tulitauko alkoi sunnuntaina.


Sebastian Vettel voi maksaa pelkällä olemassaolollaan Lewis Hamiltonille monta miljonaa – ex-kuski muistuttaa sopimusneuvotteluiden dynamiikasta: "He eivät ole mitään hyväntekijöitä"

MTV 18:05 23.05

Mercedes-tallilla on edessään mielenkiintoiset sopimusneuvottelut. Lewis Hamilton saa jatkaa tallissa suurella todennäköisyydellä ensi kaudellakin – mutta ei hinnalla millä hyvänsä, tuumii entinen F1-kuljettaja David Coulthard.


Haluatko miljonääriksi?: Perussuomalaisten kansanedustaja kiipelissä Mannerheim-kysymyksessä - tiedätkö oikean vastauksen?

iltalehti 09:08 23.05

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio jatkaa miljoonajahtia illan visailuohjelmassa. Viime lauantaina Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa pelipaikalle jäi perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio. 35-vuotias oikeustieteen maisteri asuu Turussa, mutta hänen juurensa ovat Lappeenrannassa. Tavio kerää kisassa hyväntekeväisyyspottia itse valitsemalleen taholle. Hän lahjoittaa voittorahansa Operaatio Ruokakassi -yhdistykselle, joka jakaa vähävaraisille ruoka-apua Varsinais-Suomessa. Viime jaksossa Tavio selvitti suvereenisti neljä ensimmäistä kysymystä. Tämän illan peli lähtee käyntiin tilanteessa, jossa hänellä on potissaan 700 euroa ja kaikki oljenkorret ovat käyttämättä. Taviolle osuu muutama helppo kysymys, hän muun muassa tietää oitis Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen logossa komeilevan luontokappaleen sekä yhdysvaltalaisen lehden, joka julkaisee joka vuosi maailmankuulun uimapukunumeron.


Post Malone järjesti virtuaalisen beer pong -turnauksen – keräsi samalla rahaa hyväntekeväisyyteen

stara 23:20 22.05

Kotiin eristäytyminen ei tarkoita juhlimisen lopettamista kokonaan, ainakaan räppäri Post


Lentismiesten luottopelaaja hamuaa yhä paikkaa ulkomaille, mutta ei hinnalla, millä hyvänsä – "En lähde ruokapalkalla tai ihan pelaamisen ilosta mihinkään"

yle 12:16 22.05

Lentopallomaajoukkueen keskitorjuja Tommi Siirilä ei vielä tiedä, missä hän pelaa ensi kaudella.


Herätys: Selvitimme hyvän elämän palasia, Hongkongia uhkaavat uudet mellakat, lämmin viikonloppu alkamassa

yle 06:21 22.05

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Kaivurikuski esitteli taitojaan – lastasi lasten lelukuormurit oikealla kaivinkoneella

stara 20:40 21.05

Viraalina levinneellä videolla päästään todistamaan todellista hyvän mielen tilannetta. Siinä


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 21.05

Viraalina levinneellä videolla päästään todistamaan todellista hyvän mielen tilannetta. Siinä


Tuberkuloosia ja korona-aikaa yhdistää pelko tuntemattomasta – Aino Matilaisen keuhkosairautta hoidettiin parantolassa puoli vuotta: "Luotin tervehtymiseeni koko ajan"

yle 07:43 21.05

Keväällä myyntiin tullut Härmän vanha parantola on yksi Suomen tuberkuloosiparantoloista. Jylhät parantolat rakennettiin yleensä kauniin mäntymetsän keskelle hyvän hengitysilman toivossa.


Italialaisnainen voitti arpajaisissa ja sai miljoonan euron arvoisen Picasson maalauksen

yle 02:55 21.05

Hyväntekeväisyysarpajaisilla kerättiin rahaa vesiprojekteihin Afrikassa.


Ylen MOT:lle moitteet hyvän journalistisen tavan rikkomisesta: haastateltavan hoitotietoja ei olisi saanut julkaista

yle 14:14 20.05

Julkisen sanan neuvoston päätös koskee 9.12.2019 esitettyä MOT-ohjelmaa. Kyse oli alaikäisen haastateltavan yksityisyyden suojasta.


Hyvän mielen biisi, joka ylistää elämää ja bändi on toivojaansa vuoden nuorempi – arvaa, ja voita Mukipeli!

yle 09:35 20.05

Neljäs Urheiluluuri tarjoaa jälleen seitsemän urheiluvierasta levytoiveineen ja mahdollisuuden kuulijoille voittaa vaaleanpunainen Urheilustudion muki.


Tempparit-Vilman lapsivedet menivät kesken somevideon kuvaamisen – julkaisee nyt itkuisia videoita sairaalasta: lapsen isä ei pääse synnytykseen koronan vuoksi

iltasanomat 08:29 20.05

Temppareista tutuksi tulleiden Vilman ja Juuson esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä. Juuso ei kuitenkaan pääse mukaan synnytykseen koronasäädösten vuoksi.


Ministeri Kosonen ei ota kantaa Mirjami Penttisen tapaukseen, mutta pitää sopua hyvänä asiana: "Toimintakulttuurin pitää muuttua"

yle 21:23 19.05

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kososen mielestä Suomessa ollaan urheilun eettisessä valvonnassa vasta alkumatkalla.


Muodostelmaluistelujupakka paljasti aukkokohtia Suomen urheilun kurinpidossa – muutospaine yltyy

iltasanomat 18:43 19.05

SUEKin pääsihteeri pitää Taitoluisteluliiton ja HSK:n sopuratkaisua hyvänä


Hot topics