Maajoukkuehiihtäjä Perttu Hyvärinen kärsii viheliäästä vaivasta: ”Pakko se on sanoa jo ääneen” iltasanomat 09:06 12.10

Perttu Hyvärisen vaivaa on hoidettu levolla, kylmä- ja sähköhoidolla, hieronnalla, ultralla, osteopatialla ja fysioterapialla.


Hiihtotähti Perttu Hyvärinen kärsii viheliäästä vaivasta: ”Pakko se on sanoa jo ääneen” iltasanomat 09:06 12.10

Perttu Hyvärisen vaivaa on hoidettu levolla, kylmä- ja sähköhoidolla, hieronnalla, ultralla, osteopatialla ja fysioterapialla.


Nyt tekee pahaa katsoa! Mailasta saanut liigahyökkääjä joutui nenänsuoristusoperaatioon: "Aika kovaa kidutusta" MTV 20:53 07.10

Jääkiekon Liigassa Mikkelin Jukureita edustava Ville Hyvärinen sai pelin tiimellyksessä iskun kasvoihinsa, minkä seurauksena puolustajan nenä jäi vinoon. KalPa-kasvatti kuvasi lähes koko kylmiä väreitä aiheuttavat nenän suoristusoperaation videoblogiinsa.


Hyvärisen koeaika tuotti sopimuksen jatkoaika.com 23:38 19.09

Koeajalla KalPassa ollut hyökkääjä Toni Hyvärinen sai sopimuksen kuopiolaisryhmään.


Toni Hyvärinen antoi vakuuttavat näytöt – jatkaa KalPassa iltasanomat 11:36 19.09

Hyvärinen sai kuopiolaisseuralta loppukauden kattavan sopimuksen.


KalPa-hyökkääjä Kantola sairastuvan puolelle - oma kasvatti tulee koeajalle jatkoaika.com 10:31 16.08

KalPa joutuu tulemaan seuraavat viikot toimeen ilman hyökkääjä Kai Kantolaa. Kuopiolaisryhmä saa hyökkäykseensä myös täydennystä, kun Toni Hyvärinen tulee koeajalle joukkueeseen.


IPK hankki Mestis-kokemusta hyökkäykseensä - Hyvärinen siirtyy Iisalmeen jatkoaika.com 00:07 02.08

IPK:n hyökkäys vahvistuu urallaan Mestiksessä yli 200 ottelua pelanneella Mika-Matti Hyvärisellä.


Helteet voivat olla erittäin vaarallisia vanhuksille: Nestehukalta voi välttyä juomalla ja syömällä hyvin MTV 12:30 26.07

Helle on erityisen vaarallista vanhuksille, muistuttaa geriatrian erikoislääkäri Maritta Hyvärinen Espoon sairaalasta.


23-vuotias nainen haki töitä seinän kokoisella ilmoituksella – ei ainuttakaan tarjousta iltasanomat 12:44 27.06

My Hyvärinen sanoo olevansa avoin monenlaisille vaihtoehdoille.


My, 23, maalasi seinän kokoisen työnhakuilmoituksen – ei ainuttakaan työtarjousta iltasanomat 10:46 27.06

My Hyvärinen sanoo olevansa avoin monenlaisille vaihtoehdoille.


Fortum ryhtyi oikeustoimiin Venäjän hallituksen virallisessa lehdessä julkaistujen valheiden takia - ”Ei ole ensimmäinen kerta, kun meihin kohdistuu lokakampanja” iltalehti 19:01 16.04

Toistaiseksi Fortumin työ virheellisen tiedon oikaisemiseksi ei ole tuottanut tulosta. Valtionyhtiö Fortum on ryhtynyt oikeustoimiin Venäjällä ilmestyneiden virheellisten kirjoitusten oikaisemiseksi. Asiasta uutisoi ensin . Fortumin yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Esa Hyvärinen vahvistaa oikeustoimet Iltalehdelle.


Äiti tai isä lähtee ryyppäämään, lapset päiväkausia yksin kotona - Moni lapsi jää heitteille, eikä kukaan tiedä siitä mitään iltalehti 06:57 16.04

Lapsi ei osaa kertoa heitteillejätöstään kenellekään, sillä tilanne voi tuntua lapsesta normaalilta. Tavallisissakin perheissä lapset voivat kokea vakavaa yksinäisyyttä ja pelkoa. Monen kodin seinien sisään kätkeytyy lapsia, jotka eivät osaa kertoa kenellekään kokemastaan yksinäisyydestä, turvattomuudesta ja suoranaisesta heitteillejätöstä. Syy on se, että tilanne on muodostunut näille lapsille normaaliksi, vaikka niin ei todellakaan pitäisi olla, sanoo johtava asiantuntija Sauli Hyvärinen Lastensuojelun Keskusliitosta.


etsimä mies on ”tavallaan tappoivat useita ihmisiä ”Kirja

Uutiset