Suomen menestyneimpiin korutaitelijoihin kuulunut Matti Hyvärinen on kuollut - ”Hän oli kaksi päivää ennen menehtymistään töissä” iltalehti 10:29 13.12

Matti Hyvärinen sai urallaan lukuisia merkittäviä palkintoja. Hän menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen. Suomen menestyneimpiin korutaitelijoihin kuuluva Matti Hyvärinen on kuollut 80-vuotiaana. Asian vahvistaa Iltalehdelle Hyvärisen poika Tomi Hyvärinen. - Hän lähti maanantai-iltana kello 23.15. Hän taisteli pitkäaikaista sairautta vastaan monta vuotta, sitten voimat vain loppuivat, Hyvärinen sanoo.


Keravan teinimurhan pääepäilty myönsi teon poliisille – "Hän on kertonut mitä on tehnyt" MTV 15:57 08.12

Keravalla 16-vuotiaan tytön murhasta epäilty mies ei vastustanut rikosnimikettä murha vangitsemisoikeudenkäynnissä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen.


Keravan murhaepäilty on tunnustanut surman - poliisi: uhrin sijainti kertoo tekotavasta iltalehti 15:28 08.12

Keravan murhasta epäilty ei vastustanut vangitsemistaan. Vantaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina vuonna 1986 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä 16-vuotiaan tytön murhasta. Vangitsemista vaati poliisin puolesta tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen. Surman rikosnimike kiristyi tutkinnan edetessä taposta murhaksi.


Kadulta Keravalla löydetyn 16-vuotiaan tytön kuolemaa tutkitaan nyt murhana – poliisi esittää vangittavaksi MTV 12:00 08.12

Keravan teinitytön henkirikosta tutkitaan nyt murhana, vahvistaa tapauksen tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen MTV Uutisille.


Kadulta Keravalla löydetyn 16-vuotiaan tytön kuolemaa tutkitaan nyt murhana MTV 10:28 08.12

Keravan teinitytön henkirikosta tutkitaan nyt murhana, vahvistaa tapauksen tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen MTV Uutisille.


16-vuotiaan tytön taposta epäiltyä on kuulusteltu - myös muiden henkilöiden osallisuutta selvitetään iltalehti 13:10 07.12

Keskiviikkona aamulla Keravan keskustassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi 16-vuotias tyttö kuolleena. Kuulustelut ovat poliisilla kesken. Vainajan ruumiissa oli poliisin mukaan merkkejä ulkoisesta väkivallasta. Tapausta tutkiva rikoskomisario Kimmo Hyvärinen kertoo Iltalehdelle, että tapausta tutkitaan tällä hetkellä tappona. Poliisi tiedottaa, että tytön kuolemaan johtaneiden tapahtumien kulku on alkanut tarkentua. Poliisi on kuullut teosta epäiltynä kiinniotettua vuonna 1986 syntynyttä miestä. Kuulusteluissa epäilty on kertonut tapahtumien kulusta.


Kohta se alkaa! Tällä kokoonpanolla Suomi käynnistää hiihdon maailmancupin Rukalla iltalehti 12:34 20.11

Suomen Hiihtoliitto on julkistanut Rukan maailmancupiin osallistuvat hiihtäjät. Ryhmissä ei ole suuria yllätyksiä, ja ainoat merkittävät poissaolijat ovat Lari Lehtonen ja Perttu Hyvärinen. Muutoin mukana on koko Suomen kansainvälinen ja kansallinen kärkikaarti. Rukan maailmancup-viikonloppu alkaa hiihtokilpailujen osalta perjantaina, jolloin ohjelmassa ovat sprintit. Lauantaina hiihdetään miesten (15 km) ja naisten (10 km) perinteisen hiihtotavan kisat. Sunnuntaina hiihdetään samanmittaiset vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailut. Suomen joukkue


Uutiset