Saga Andersson, 17, taivutti seiväshypyn kotimaisen kärkituloksen MTV 22:03 12.01

Esbo IF:n Saga Andersson, 17, kohensi seiväshypyn kauden kotimaisen kärkituloksen ja halliennätyksensä lukemiin 435. Tulos syntyi seiväshypyn talvikarnevaalien avauspäivänä perjantaina Pajulahti-hallissa Lahden Nastolassa.


IF Troja-Ljungby lainaa Juuso Rajalan Saksasta jatkoaika.com 19:11 12.12

Dresden Eislöwen ja IF Troja-Ljungby ovat sopineet, että Allsvenskan-seura lainaa suomalaishyökkääjä Juuso Rajalaa. Lainasopimus ulottuu joulukuun loppuun asti. Rajalalla on kokemusta Liigasta ja Mestiksestä, ja hän pelasi viisi ottelua Allsvenskanissa Leksands IF:n riveissä kaudella 2015-2016.


Pelottava mysteeri piinaa ruotsalaista jääkiekkoa: 20 pelaajaa joutui pelistä sairaalaan salaperäisten oireiden takia iltalehti 09:31 24.10

Ruotsin pohjoisen 2. divisioonan ottelu Överkalix IF:n ja haaparantalaisen Haparanda Hockeyn välillä sai pelottavia sävyjä, kun peräti 20 pelaajaa alkoi oireilla mystisesti. Lauantaina pelatussa ottelussa molempien joukkueiden pelaajat alkoivat yhtäkkiä yskiä valtoimenaan ja kärsiä hengitysvaikeuksista. Asiasta kertoi ensimmäisenä paikallinen Norrländska Socialdemokraten. Pelaajat joutuivat lähtemään sairaalahoitoon. Överkalixin puheenjohtaja Leif Stoltzille on edelleen täydellinen arvoitus, mikä mystiset oireet on voinut aiheuttaa.


Uutiset