Leijonatähti Noora Räty kommentoi paluutaan naisjääkiekon pariin: "Olin eksyksissä" MTV 11:37 13.02

Naisleijonien maalivahti Noora Räty kommentoi IIHF:n verkkosivuilla kokemuksiaan miesjääkiekosta.


Suomen ja Ruotsin liigat yhteen? NHL-legenda tyrmäsi ison pomon ehdotuksen: ”Olin tosi yllättynyt, että hän sanoi sellaista” iltalehti 08:58 02.02

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel tipautti joulukuussa melkoisen villin ehdotuksen, jolle aivan kaikki eivät lämpene. Fasel osallistui Moskovan EHT-turnauksen yhteydessä järjestettyyn keskustelupaneeliin, jossa hän käytti puheenvuoronsa yleiseurooppalaisen liigan puolesta puhumiseen. Hänestä sellaisen luominen on välttämätöntä. - Meillä on Euroopassa yli sata joukkuetta, jotka kilpailevat korkealla tasolla. Se on liikaa. Meillä ei ole riittävästi pelaajia joukkueiden täyttämiseksi, Fasel perusteli.


Etelä-Korea janoaa jymypaukkua olympiakiekossa - luottaa Kanadasta saamaansa maalivahtiin iltalehti 10:26 18.01

Etelä-Koreaa luotsaava Jim Paek, kaksinkertainen Stanley Cp -voittaja, on ilmoittanut tavoitteeksi olympiakullan. Tavoite kuulostaa älyttömältä, oikeastaan vitsiltä, mutta Paek järkeilee heidän lähtevän voittamaan jokaista ottelua. Eihän kukaan lähtisi valmiiksi häviämään. On silti hyvä muistaa realiteetit. Etelä-Korea on mukana miesten olympiakiekossa vain siksi, koska se on isäntä. Sen sijoitus Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n rankingissa on 21:s.


Uutiset