4-vuotias lapsi jäi auton alle ja raahautui sen mukana Tyrnävällä – loukkaantui vakavasti iltasanomat 06:01 19.10

Nelivuotias lapsi loukkaantui vakavasti jäätyään auton alle torstaina iltapäivällä Tyrnävällä Pohjois-Pohjanmaalla.


Miksi hallitus ajaa lakia, jolla ei ole mitään merkitystä? iltasanomat 06:01 19.10

Äreät vanhat äijät -podcastin Jan Erolalla ja Kalle Isokalliolla on tälläkin viikolla monta syytä olla hyvin äreinä.


Sää Turku: Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila 4ºC. Enimmäkseen selkeää. Lämpötilat: ylin 10-12ºC, alin 3-5ºC. Osittain pilvistä. Alin lämpötila 4ºC. Tuuli WSW ja vaihtelevaa. 60.45 22.2833333 sää.tv 06:00 19.10

Sääennusteet suomesta ja maailmalta


Nelivuotias lapsi jäi auton alle, loukkaantui vakavasti – raahautui lyhyen matkan auton alla MTV 05:56 19.10

Neljävuotias lapsi loukkaantui liikenneonnettomuudessa Tyrnävällä eilen keskiviikkona iltapäivällä kello neljän jälkeen, kertoo Oulun poliisi tiedotteessaan.


Patrik Laineen ”laser” puhui tylyä kieltä – suomalaishyökkääjän ketjulta väkeviä otteita MTV 05:52 19.10

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine iski kauden kolmannen maalinsa, kun Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä Jets kaatoi Vancouver Canucksin lukemin 4-1.


Kimi Räikkösen vastaus sai F1-toimittajan repeämään nauruun: ”Luulet tietäväsi kaiken minusta…” MTV 05:49 19.10

Kimi Räikkösestä kertova tuore kirja ja Minttu-vaimon sosiaalisen median päivitykset voivat antaa F1-kuskin seuraajille kuvan, että he tietävät nyt kaiken Kimistä. Kuskin itsensä mukaan hyvin paljon on vielä tietämättä.


Huomenna jyrähtää – lento Merkuriukseen asettaa suomalaisen osaamisen äärimmäiseen testiin: "Monta vuotta tässä saa jännittää" MTV 05:48 19.10

Huomenna Ranskan Guyanassa Etelä-Amerikan pohjoisrannikolla kuullaan kovaa pauhetta ja jylinää, kun Ariane 5 -kantoraketin on määrä ampaista avaruuteen.


Lähde CNN:lle: Muellerin Venäjä-tutkinta saataneen valmiiksi vuoden loppuun mennessä MTV 05:45 19.10

Yhdysvalloissa apulaisoikeusministeri Rod Rosenstein ei ole antanut Venäjä-tutkintaa johtavalle erikoissyyttäjä Robert Muellerille tarkkaa päivää, milloin tutkinta on saatava päätökseen, kertoo uutiskanava CNN lähteeseensä vedoten.


Mikko Rantanen hurjassa vireessä – nousi NHL:n syöttöpörssin kärkeen iltasanomat 05:44 19.10

Coloradon suomalaistähti jatkoi pisteputkeaan.


Omistaja laittoi kansanedustajien kellarikodin vuokralle – katso kuvat Hakkaraisen kuuluisasta sauna-asunnosta iltasanomat 05:40 19.10

Hakkaraisen ja Vähämäen ex-kotiin pääsee vihtomaan ja vastomaan.


Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit iltasanomat 05:38 19.10


Mikko Rantasella monsteri-ilta NHL:ssä – kokosi kasaan messevät tehot! MTV 05:28 19.10

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen vietti todellista monsteri-iltamaa, kun Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä Avalanche kaatoi New Jersey Devilsin lukemin 5-3.


Tulossa järeämpiä toimia? Teollisuusliitto pohtii tänään työtaistelutoimien jatkoa MTV 05:21 19.10

Teollisuusliiton hallitus kokoontuu aamupäivällä pohtimaan, millä tavalla se jatkaa toimiaan hallituksen irtisanomislakihanketta vastaan.


MT: Presidentti Niinistön mielestä EU on pudonnut pois päättäjien pöydistä – ”Kiina, USA ja Venäjä pyörittävät nyt tätä palloa” iltasanomat 05:20 19.10

Presidentti Sauli Niinistö on huolissaan EU:n asemasta kansainvälisessä järjestelmässä. Niinistö puhuu asiasta Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa.


LM: Olkiluodossa vuototapauksia keskimääräistä enemmän viime vuosina – Nyt vuotaa polttoainenippu MTV 05:16 19.10

Olkiluodon ydinvoimalaitoksella seurataan parhaillaan vuotavaa polttoainenippua, uutisoi Lännen Media. Vuototapauksia on viime vuosina ollut keskimääräistä enemmän. 


Isoveljen kuolema sai Liisa Jaakonsaaren haluamaan lapsena myös taivaaseen iltasanomat 05:15 19.10

Liisa Jaakonsaari hyppäsi pienenä kevättulvan aikaan joeksi muuttuneeseen ojaan. –?Muistan vain hyvän ja uteliaan olon, hän kirjoittaa elämäänsä summaavassa kirjassa.


Kuvat jättioperaatiosta: Poliisi tutkii vakavaa "henkeen ja terveyteen" kohdistuvaa rikosta Kuortin kylässä MTV 05:14 19.10

Pertunmaan Kuortissa Etelä-Savossa tutkitaan vakavaa henkeen ja terveyteen kohdistuvaa rikosta, kertoo poliisi tiedotteessa.


Viihdelehti Stara.fi stara 05:00 19.10

Suosittu poptähti Anna Abreu, eli nykyisin pelkkä Abreu, on viime


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Maaeudun Tulevaisuudelle: Valtioiden on ryhdyttävä tekoihin arktisen alueen pelastamiseksi MTV 05:00 19.10

Suomen on toimittava ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi, mutta samaa on vaadittava muilta valtioilta, sanoo Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa.


laati järkyttävän ottelusta Habib Pyeongchangin olympialaisten surkuhupaisimman tuomiot huomioitiin maailmalla ”Kiina,

Uutiset