Kommentti: Avicii on traaginen esimerkki siitä, kuinka kukaan ei neuvo nuoria tähtiä hidastamaan iltasanomat 18:59 21.04

Avicii menehtyi perjantaina vain 28-vuotiaana, vaikka hänen taistelunsa terveysongelmien ja julkisuuden tuomien paineiden kanssa vaikutti olevan parempaan päin. Pinnan alla kuitenkin kuohui, kirjoittaa IS:n toimittaja Wilma Ruohisto.


Norjan kohuasiantuntija täräytti muille kovan varoituksen Therese Johaugin hirmukunnosta: ”Siitä tulee helvetti” iltalehti 17:32 21.04

Norjalaisesta dopingista ja eritoten tapaus Therese Johaugista kärkeviä mielipiteitä esittänyt Ernst Lersveen on jälleen avannut suunsa. Lersveen on kärkevien mielipiteidensä takia ollut monesti poikkiteloin niin Norjan hiihtoliiton kuin FIS:nkin kanssa. Lersveen toimii Norjan TV2:n asiantuntijana. Nyt kun Johaug on lusinut 18 kuukauden kilpailukieltonsa ja on valmis tekemään paluun maailman huipulle, on Lersveenillä jälleen sanottavaa. Norjalainen on tarkkaillut, missä kunnossa Johaug tällä hetkellä harjoittelee. Hän on nähnyt saman kuin muutkin: kunto on hirmuinen.


Miten Suomen verottaja suhtautuu sugar daddy -ilmiöön? Aiheeseen perehtynyt juristi ei peitellyt ajatuksiaan – ”Tässä mennään siihen maailman vanhimpaan ammattiin” iltasanomat 08:03 21.04

Veroihin perehtynyt juristi kertoi IS:n haastattelussa siitä, miten verottaja suhtautuu sokerideittailuilmiöön.


Ihmisten idiotismi raivostutti Minna Kaupin – IS:n lukijat ärähtivät roskaajille: ”500 euron sakot, putkaan, vappu­jätökset siivoamaan” iltasanomat 07:55 21.04

Ilta-Sanomien lukijat kertovat näkemyksiään siitä, miten entisen huippusuunnistajan paheksuma roskaamisongelma saataisiin kuriin.


Muistatko nämä ikimuistoiset hetket? Testaa tietosi ja pelaa SM-liigan finaalivisa iltasanomat 20:37 20.04

Muistatko, mitä on tapahtunut tämän vuosikymmenen aiemmissa loppuotteluissa? Nyt voit testata tietosi IS:n finaalivisassa.


Testaa yleistietoasi! Tee 20 kysymyksen IS:n huhtikuun pubivisa iltasanomat 09:33 20.04

Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista. Osallistu nyt IS:n pubivisaan!


Ottiko Hjallis mallia Macronilta? - IS: Harkimo perustaa Liike Nyt -yhdistyksen iltalehti 20:53 19.04

Harry ”Hjallis” Harkimon uudessa yhdistyksessä on samoja piirteitä Ranskan Emmanuel Macronin voittoisan poliittisen liikkeen kanssa. Kokoomuksen kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo kertoi torstaina tiedotustilaisuudessa eroavansa kokoomuksesta. Iltalehden tietojen mukaan Harkimolla on meneillään hanke, jossa on kyse ainakin aluksi poliittisesta liikkeestä, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon eduskunnan ulkopuolelta. Ilta-Sanomat , että Harkimo on perustamassa Liike Nyt -nimistä yhdistystä. Myös Iltalehti on nähnyt Patentti- ja rekisterihallituksen perustamisilmoituksen, jossa kerrotaan Liike Nyt -yhdistyksen perustamisesta. IS:n mukaan yhdistyksen sääntöehdotukseen on merkitty, että ”yhdistyksen tarkoituksena on uudistaa politiikan toimintatapoja ja päätöksenteon prosesseja".


Testaa yleistietoasi! Tee 20 kysymyksen IS:n pubivisa iltasanomat 17:30 19.04

Ympäri Suomea järjestetään pubivisoja, joissa mitataan olennaisen ja täysin turhan tiedon osaamista. Osallistu nyt IS:n pubivisaan!


IS:n lukijat ottivat kantaa: Leijonien päävalmentajan pelityyli ja johtamistapa syinä NHL:n pelaajien kieltäytymiseen iltasanomat 17:39 18.04

Lähes puolet IS:n lukijakyselyyn vastanneista piti Leijonien päävalmentajaa Lauri Marjamäkeä syyllisenä siihen, että osa NHL:n suomalaispelaajat on kieltäytynyt edustamasta Leijonia MM-kisoissa.


Visulahti, Visulahti, siinä on kesäloman tahti – näin kävi itse mainoksen tekijälle Visulahden lippujonossa iltasanomat 15:42 17.04

IS:n juttusarjassa muistellaan vanhoja tv-mainoksia ja kerrotaan tarina niiden takaa. Mika Sundqvistia on kiittäminen ja syyttäminen mikkeliläisen matkailukeskuksen ikimuistoisesta mainostunnarista.


IS:n asiantuntija povaa HIFK:lle finaalipaikkaa – ”Kärpät ei ole päässyt odotetulle tasolle” iltasanomat 13:22 14.04

Kärpät ja HIFK iskevät yhteen lauantaina Oulussa ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa.


Johnny Depp valloittaa Helsingin Alice Cooperin kanssa – rocklegenda ylistää Hollywood-tähden soittotaitoja: ”Aluksi olimme pelkkä baaribändi” iltasanomat 13:06 14.04

Johnny Deppin ja Alice Cooperin yhtye Hollywood Vampires saapuu Suomeen. Alice Cooper kehuu IS:n haastattelussa Deppin soittotaitoja.


Suomalainen strategian opettaja arvioi Syyrian iskuja IS:n suorassa lähetyksessä iltasanomat 12:02 14.04

Maanpuolustuskorkeakoulun strategian pääopettaja, komentaja Jaakko Jäntti kommentoi öisiä iskuja IS:n studiossa lauantaina.


Suomalainen strategian opettaja arvioi Syyrian iskuja IS:n suorassa lähetyksessä kello 11.10 iltasanomat 11:58 14.04

Maanpuolustuskorkeakoulun strategian pääopettaja, komentaja Jaakko Jäntti kommentoi öisiä iskuja IS:n studiossa suorassa lähetyksessä kello 11.


Suomalainen strategian opettaja arvioi Syyrian iskuja IS:n suorassa lähetyksessä kello 11 iltasanomat 09:42 14.04

Maanpuolustuskorkeakoulun strategian pääopettaja, komentaja Jaakko Jäntti kommentoi öisiä iskuja IS:n studiossa suorassa lähetyksessä kello 11.


Suomalainen strategi arvioi Syyrian iskuja IS:n suorassa lähetyksessä kello 11 iltasanomat 09:28 14.04

Maanpuolustuskorkeakoulun strategian pääopettaja, komentaja Jaakko Jäntti kommentoi öisiä iskuja IS:n studiossa suorassa lähetyksessä kello 11.


jääkone kuolonkolarissa Ranualla ole kyse lahjonnan palaa Norjan maajoukkueeseen petauspatjaan käärittynä saanut uuden rehtorin sekä tukea tähtensä, myös SM-liigan Varhaiskasvattajien lakko laajenee – arvokkuus – jatkaa valmentamista

Uutiset