Nooralotta Nezirin kausi päättyi – kohupotkut saanut valmentaja lähetti terveiset iltasanomat 22:06 16.07

Jussi Ihamäki reagoi nopeasti uutiseen Nezirin kauden päättymisestä.


Ovatko Nooralotta Nezirin valmentajat puheväleissä? "En varmaan ihan heti ole yhteydessä" iltalehti 15:47 22.06

Nooralotta Nezirin uusi valmentaja Petteri Jouste uskoo, että hänen suojattinsa yltää vielä tänä kesänä koviin aikoihin. Aitajuoksijan ulkoratakausi on sujunut alle odotusten, ja viime päivinä pyöritys hänen ympärillään on ollut kovaa. Suomalaisaiturin pitkäaikainen valmentaja Jussi Ihamäki käytti maanantaina Iltalehden jutussa kovia sanoja puhuessaan suojattinsa kaudesta.


Nooralotta Neziri ja valmentaja Jussi Ihamäki sovussa – marssivat peräkanaa treeneihin Porissa iltasanomat 14:31 20.06

Suomen aitalupaustoivo Nooralotta Neziri harjoittelee Porissa normaalisti.


Nooralotta Nezirin valmentaja pelkää välirikkoa – ”Todella sääli, jos 11 vuoden valmennussuhde päättyisi” iltasanomat 20:05 19.06

Nooralotta Nezirin valmentaja Jussi Ihamäki sanoo, ettei hänen tarkoituksensa ollut kritisoida suojattiaan.


Nooralotta Neziri huonossa kunnossa - valmentajalta suorat sanat taustoista iltalehti 10:34 19.06

Nooralotta Nezirin heikko vire hämmästyttää. Henkilökohtainen valmentaja Jussi Ihamäki pesee kätensä aitajuoksijan ongelmista. Vuosi sitten Kuortaneen eliittikisoissa Nooralotta Neziri juoksi 100 metrin aidoissa Suomen ennätyksen 12,81. Ura oli jyrkässä nousukiidossa. Lauantaina porilainen palasi Kuortaneelle, mutta nousukiidosta ei ole enää kuin muisto. Kellot pysähtyivät aikaan 13,53.


Suomen aiturilupauksen tärkein mentori on maajoukkuehiihtäjä – "Hän on auttanut minua silloin, kun tarve on ollut suurin" yle 10:07 04.06

Vasta 17-vuotias Viivi Lehikoinen on ympäröinyt itsensä osaavilla ihmisillä. 400 metrin aituri tavoittelee tänä kesänä ennätysparannusta sekä menestystä nuorten EM-kilpailuista, mutta hänen valmentajansa Jussi Ihamäki näkisi juoksijalupauksen mielellään myös Lontoon MM-kisoissa.


Uutiset