Suru hiljensi Turun iskun uhrin kotikylän: "Hän oli iloinen, ystävällinen ja lämmin ihminen" iltalehti 20:42 20.08

Puukotuksen uhriksi joutunut nainen tunnettiin kotikylällään iloisena ja lämpimänä ihmisenä, jota monet jäävät kaipaamaan. Varsinaissuomalaisessa Kyrössä uutinen on levinnyt nopeasti. Toinen Turun perjantaisessa puukotuksessa menehtyneistä on 31-vuotias nainen omalta kylältä. Hän oli perjantaina Turun kauppatorilla jakamassa Jehovan todistajien esitteitä. - Tämä on ollut aika pysäyttävä asia, tämä on pieni kylä, sanoo paikallinen nainen, joka ei halua nimeään julkisuuteen.


Mikael Forssell muisteli Pertti Alajaa - ”Hyvin harva ymmärsi, miten iso ja arvostettu ihminen hän oli” iltalehti 20:08 19.08

Pallokentän liput olivat puolitangossa. Pertti Alajan muistoa kunnioitettiin myös surunauhoin. HIFK:n Mikael Forssell aloitti ottelun RoPS:aa vastaan vaihtopenkillä. Hänellä oli musta surunauha verryttelypuseronsa hihassa. Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja menehtyi perjantaina.


Linja-auton alle jäänyt ihminen kuoli 9-tiellä Tampereella – liikenne kulkee taas normaalisti onnettomuuspaikalla hs 10:10 19.08


Linja-auton alle jäänyt ihminen kuoli 9-tiellä Tampereella – liikenne suljettiin onnettomuuspaikalla Jyväskylän suuntaan hs 09:01 19.08


Presidentti Trump on erottanut päästrategisti Steve Bannonin iltalehti 21:53 18.08

Valkoisen talon tiedottaja ei kerro erotettiinko Bannon vai irtisanoutuiko hän itse. Presidentti Donald Trump on erottanut päästrategisti Steve Bannonin. Kaksi asiaan perehtynyttä henkilöä kertoi tapahtuneesta Reutersille. Republikaaninen puolue on painostanut Trumpia erottamaan Bannonin Virginian iskun jälkeen. Presidentti Trump ei tuominnut heti päälleajoa, vaan tuomitsi levottomuudet yleisesti. Iskussa valkoista ylivaltaa kannattanut mies ajoi väkijoukkoon Charlottesvillessä. Yksi ihminen kuoli iskussa ja useita loukkaantui. Bannonin toimi aikaisemmin Breitbart-sivuston toiminnanjohtajana. Sivustoa on syytetty muun muassa muukalaisvihasta.


Presidentti Trump on erottanut kiistellyn päästrategisti Steve Bannonin iltalehti 20:37 18.08

Presidentti Donald Trump on erottanut päästrategisti Steve Bannonin. Kaksi asiaan perehtynyttä henkilöä kertoi tapahtuneesta Reutersille. Republikaaninen puolue on painostanut Trumpia erottamaan Bannonin Virgianian iskun jälkeen. Presidentti Trump ei tuominnut heti päälleajoa vaan tuomitsi levottomuudet yleiesti. Iskussa valkoista ylivaltaa kannattanut mies ajoi väkijoukkoon Charlottesvillessä. Yksi ihminen kuoli iskussa ja useita loukkaantui. Bannonin toimi aikaisemmin Breitbart-sivuston toiminnanjohtanan. Sivustoa on syytetty muun muassa muukalaisvihasta.


Yksi kuollut teräasehyökkäyksessä Saksan Wuppertalissa iltalehti 19:12 18.08

Wuppertalissa Saksassa yksi ihminen on kuollut ja yksi loukkaantunut teräasehyökkäyksessä perjantaina. Poliisin mukaan tekijä on edelleen karkuteillä. - Voimme vahvistaa kuolemaan johtaneen rikoksen. Yksi mies on kuollut ja toinen mies on sairaalassa, poliisin edustaja kertoi.


Turkulaisen ravintolan omistaja: "Ihmiset ovat järkyttyneitä ja peloissaan" iltalehti 18:11 18.08

Turussa puukotuksen tapahtumapaikan läheisyydessä ravintolaa pitävä nainen kertoo Iltalehdelle nähneensä yhden kuolleen. Turun Kauppatorilla ja Puutorilla on silminnäkijöiden mukaan useita ihmisiä liikkeellä teräasein, kertoo Turun Sanomat. Lehden mukaan yksi ihminen on puukotettu. Alueella on myös kuultu laukauksia. Iltalehteen yhteyttä ottanut ravintolan omistaja kertoo lähteneensä töistä kotiin, kun hän huomasi tapahtumat Turussa Puutorilla.


IL seuraa: Useita puukotettu Turussa, poliisi ampunut yhtä epäiltyä - vältä kaupungin keskustaa iltalehti 17:34 18.08

Poliisi etsii lisää mahdollisia tekijöitä Turussa, ja kehottaa ihmisiä edelleen poistumaan kaupungin keskustasta. Lounais-Suomen poliisin mukaan useita on puukotettu Turun keskustassa Kauppatorilla ja Puutorilla. Silminnäkijöiden mukaan useita ihmisiä oli liikkeellä teräasein, kertoo . Lehden mukaan yksi ihminen on puukotettu. Alueella on myös kuultu laukauksia. mukaan Puutorilla makaa maassa ainakin yksi henkilö elottoman näköisenä. Lisäksi kaksi ihmistä on loukkaantunut. Myös Kauppatorilla on loukkaantuneita.


IL seuraa: Useita puukotettu Turussa, poliisi ampunut yhtä epäiltyä - vältä kaupungin keskustaa iltalehti 16:55 18.08

Poliisin mukaan useita on puukotettu Turun keskustassa Kauppatorilla ja Puutorilla. Turun Kauppatorilla ja Puutorilla on silminnäkijöiden mukaan useita ihmisiä liikkeellä teräasein, kertoo . Lehden mukaan yksi ihminen on puukotettu. Alueella on myös kuultu laukauksia. mukaan Puutorilla makaa maassa ainakin yksi henkilö elottoman näköisenä. Lisäksi kaksi ihmistä on loukkaantunut. Myös Kauppatorilla on loukkaantuneita.


Uutiset