Tuli pääsi irti kerrostaloasunnon keittiössä – yksi ihminen ja kaksi kissaa loukkaantui iltasanomat 19:04 20.10

Palo ei levinnyt muualle, eikä kerrostalon asukkaita tarvinnut evakuoida sammutustöiden ajaksi.


Veitsimies puukotti satunnaisia ihmisiä ostoskeskuksessa Puolassa - yksi kuoli, 7 sairaalahoidossa iltalehti 17:49 20.10

Teon motiivia ei vielä tiedetä eikä sitä ole vahvistettu terrori-iskuksi. Yksi ihminen kuoli ja liki 10 ihmistä joutui sairaalaan, kun veitsellä varustautunut mies hyökkäsi heidän kimppuunsa ostoskeskuksessa Stalowa Wolassa Puolassa perjantaina. Kansainvälisten uutistoimistojen mukaan 27-vuotias mies oli käyttäytynyt sekavasti ja puukottanut ihmisiä satunnaisesti. Puukotus alkoi paikallista aikaa kolmen aikaan iltapäivällä. Mies ei ollut puukotushetkellä päihteiden vaikutuksen alaisena. Poliisin mukaan miehellä ei ole rikostaustaa.


Tutkijalta hurja väite: Aivot toimivat vielä kuoleman jälkeen, joten saatat itse tiedostaa kuolleesi iltasanomat 13:10 20.10

Aivojen ajatteleva osa voi tutkijan mukaan toimia vielä 20 sekuntia sen jälkeen, kun ihmisen sydän on pysähtynyt. Tämä tarkoittaa teoriassa sitä, että ihminen voi ehkä itse käsittää kuolleensa.


Tutkimus: kun kuolet tiedät olevasi kuollut, koska aivot toimivat vielä iltalehti 09:32 20.10

Tietoisuus toimii sydämen pysähdyttyä. Kun olet kuollut, tiedät sen itsekin, koska aivot toimivat vielä muiden elintoimintojen lakattua, paljastaa uusi tutkimus. Tämä tarkoittaa, että ihminen voi jopa kuulla, kun hänet julistetaan kuolleeksi sydämen lakattua lyömästä.


Yksi loukkaantui kerrostaloasunnon tulipalossa Helsingin Ruoholahdessa iltalehti 05:22 19.10

Tulipalo syttyi torstain vastaisena yönä. Tulipalo syttyi Jaalarannassa kerrostalon kolmannessa kerroksessa noin kolmelta aamuyöllä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle savu oli täyttänyt jo kerrostalon porraskäytävän toisesta kerroksesta ylöspäin. Kolmannen kerroksen palohuoneiston ovi oli ehtinyt palaa puhki. Asunnosta pelastettiin yksi ihminen, joka vietiin sairaalaan saamaan hoitoa.


Elisa olisi voinut herätä aamulla menehtyneen puolisonsa vierestä - tiibetinspanieli Nuppu pelasti hengen iltalehti 18:09 18.10

Kaksivuotias Nuppu herätti emäntänsä Elisan keskellä yötä haukkumalla. Nuppu oli aistinut isäntänsä laskeneen verensokerin. Kennelliitto on tänään palkinnut kaikkiaan 18 sankarikoiraa ihmishenkien pelastamisesta. Yksi palkituista on kaksivuotias Nuppu. Kaksivuotias tiibetinspanieli Nuppu herätti emäntänsä Elisan haukkumalla ja juoksentelemalla makuuhuoneessa. Elisa reagoi koiran metelöintiin, kuten yöllä kesken uniensa herätetty ihminen usein tekee: ärtyneesti ja pyrkien rauhoittamaan haukkuvaa koiraa.


Kykyjenetsijä äimistelee: Työ 2000 euron kk-palkalla ei kelvannut työttömille - kieltäytymisten syyt ihmetyttävät iltalehti 17:28 18.10

Kykyjenetsijä ei ole vielä saanut työntekijää avoinna olevaan asiakaspalvelutehtävään. Hänen mielestään osalla työttömistä on väärä asenne. Noin 20 vuotta kykyjenetsijänä toimineen miehen mielestä Suomessa on liian hyvät työttömyystuet, koska liian moni ihminen makaa mieluummin kotona kuin vastaanottaa tarjottua työtä. - Kyseessä ei ole marginaali-ilmiö vaan tilanne on oikeasti laajempi kuin myönnetään. Meillä on iso joukko ihmisiä, jotka ovat oppineet käyttämään järjestelmää hyväksi, mies toteaa.


Jokainen ihminen on laulun arvoinen, Marko Anttila ikivihreän jatkoaika.com 14:01 18.10

Jokerien rivit ovat pursuneet vahvoja suorittajia alkaneella kaudella, mutta yksi on ylitse muiden. Ja ei, se ei ole Eeli Tolvanen.


Yksi ihminen ja koira kuolivat omakotitalon tulipalossa Lohjalla iltasanomat 02:13 18.10

50-luvulla rakennettu talo tuhoutui kokonaan öisessä palossa.


Useita puukotettu lontoolaisella metroasemalla: Yksi kuollut, kaksi loukkaantunutta iltalehti 00:03 17.10

Yksi ihminen on kuollut ja kaksi muuta loukkaantunut Lontoossa Parsons Greenin metroaseman ulkopuolella tapahtuneessa puukotuksessa. Scotland Yard ei tutki tapausta terrori-iskuna. Asiasta kertoo muun muassa BBC. Pidätyksiä ei ole toistaiseksi tehty. Kaksi loukkaantunutta on viety sairaalaan. Poliisit kutsuttiin paikalle kello 19.30 paikallista aikaa. Samalla asemalla tapahtui viime kuussa terrori-isku, jossa loukaantui 30 ihmistä.


Kolmea puukotettu Parsons Greenin metroaseman ulkopuolella Lontoossa iltasanomat 23:52 16.10

BBC:n mukaan yksi ihminen on kuollut ja kaksi viety sairaalaan.


Useita ihmisiä puukotettu Parsons Greenin metroaseman ulkopuolella Lontoossa iltasanomat 23:52 16.10

BBC:n mukaan yksi ihminen on kuollut ja kaksi viety sairaalaan.


Moottoripyörä törmäsi peuraan Raaseporissa – yksi loukkaantui vakavasti ja yksi lievästi iltasanomat 00:11 16.10

Raaseporissa yksi ihminen loukkaantui vakavasti ja yksi lievästi peuraonnettomuudessa sunnuntai-iltana.


Uutiset