USA:n sotilaat tulittivat ilmavoimien tukikohtaan väkisin pyrkinyttä autoa Britanniassa - yksi kiinni iltalehti 17:33 18.12

Tukikohta on Yhdysvaltojen ilmavoimien käytössä. Britannian ilmavoimien RAF:n lentotukikohdassa on tapahtunut "merkittävä turvallisuusuhka", brittimedia ja uutistoimistot kertovat. Välikohtaus tapahtui puoli kahden jälkeen paikallista aikaa, kun auto yritti tunkeutua tukikohtaan. USA:n sotilaat tulittivat kohti autoa. Suffolkin poliisin mukaan yksi ihminen, autoa kuljettanut mies otettiin kiinni. Hän sai tilanteessa "haavoja ja mustelmia".


Arttu Wiskari viettää erilaista joulua: ”Tykkään joulusta, mutta en ole jouluihminen” iltalehti 17:44 17.12

Arttu Wiskari esittää kolmantena adventtina Sydämeeni joulun teen. Upeaääninen Arttu Wiskari esittää kolmantena adventtina Sydämeeni joulun teen -kappaleen. Wiskari ei ole jouluihminen. - Ei, minua ei voi sanoa jouluihmiseksi. Kun olin pieni, meillä ei ollut jouluna mitään ihmeellistä, koska sisarukset ovat niin paljon vanhempia kuin olen itse. Heti kun pystyin, aloin tekemään töitä jouluisin.


Yksi kuoli huoneistopalossa Turussa MTV 16:38 15.12

Yksi ihminen kuoli huoneistopalossa kerrostalossa Turussa perjantaina. Pelastuslaitos sai hälytyksen Västäräkinpolulla syttyneestä palosta noin kello 15.


Kuinka helppoa on viedä ase laivaan? Viking Linen tiedotuspäällikkö vastaa iltalehti 13:31 15.12

Viime yönä tapahtunut ampuminen Viking Grace -laivalla oli tiedotuspäällikkö Christa Grönlundin mukaanensimmäinen laivayhtiön historiassa. Ruotsin poliisin mukaan torstain ja perjantain välisenä yönä Turusta Tukholmaan matkalla olleella Viking Grace -laivalla yksi ihminen on haavoittunut ampumisessa. Henkilö on toimitettu sairaalahoitoon Ruotsissa.


Poliisi tutkii epäiltyä ampumatapausta Viking Grace -laivalla iltalehti 12:39 15.12

Yhden ihmisen epäillään haavoittuneen ampumisessa ruotsinlaivalla perjantaiyönä. Ruotsin poliisi sai torstain ja perjantain välisenä yönä ilmoituksen, jonka mukaan Turusta Tukholmaan matkalla olleella Viking Grace -laivalla yksi ihminen olisi haavoittunut ampumisessa. Yksi henkilö on toimitettu ambulanssihelikopterilla sairaalahoitoon Ruotsissa. Iltalehti uutisoi aiemmin perjantaina, että Viking Gracella on ollut pelastus- ja viranomaisoperaatio. Viking Line vahvisti, että laivalla tapahtui välikohtaus, joka edellytti pelastushelikopterin hälyttämistä paikalle. Laivayhtiön mukaan tilanne ei aiheuttanut vaaraa kenellekään toiselle matkustajalle.


Media: Hollannissa kaksi kuollut ja useita loukkaantunut puukotuksessa iltasanomat 00:23 15.12

Hollannissa yksi ihminen on kuollut puukotuksessa Maastrichtissa, kertovat muun muassa Independent ja hollantilainen De Telegraaf.


Media: Hollannissa yksi kuollut ja useita loukkaantunut puukotuksessa iltasanomat 00:04 15.12

Hollannissa yksi ihminen on kuollut puukotuksessa Maastrichtissa, kertovat muun muassa Independent ja hollantilainen De Telegraaf.


Olli Lindholmin käsiongelmat pakottivat pitämään mikrofonia vain vasemmassa kädessä: ” Se oli henkisesti raskasta, en kokenut olevani sama ihminen” iltalehti 11:20 14.12

The Voice of Finland -ohjelmassa tähtivalmentajan roolissa nähtävä Olli Lindholm on painiskellut olkapääongelmien kanssa, ja hän on joutunut kolmesti viikossa korjauttamassa operoitua olkapäätä. - Kädessä oli paljon rikki, jännekin oli murskana. Koko kevään pidin kättä kantositeessä, mutta yhtään keikkaa ei peruttu, Lindholm sanoo ammattiylpeyttä äänessään.


Kuuntele outo nauha IL-TV:stä: Helsingin kaupungin puhelinvastaaja on kuin kauhuelokuvasta iltalehti 14:48 13.12

Helsingin palvelunumeroiden yleisneuvonnan numeron puhelinvastaaja kuulostaa siltä, että ystävällisen asiakaspalvelijan sijaan nauhalla alkaakin yhtäkkiä puhua joku epäinhimillinen olento. Onko se karhu? Onko se riivattu ihminen vai kenties jopa jonkinlainen demoni? Ei. Se on Helsingin kaupungin palvelunumeroiden yleisneuvonnan puhelinvastaaja. Ääniviesti alkaa aivan normaalisti ilmoituksella: "Olet soittanut Helsingin kaupungin neuvontaan. Kaikki puhelut nauhoitetaan". Heleä naisääni kertoo saman ruotsiksi ja englanniksi.


Maria Veitola sai inboxiin hävyttömän viestin liittyen sunnuntain tv-esiintymiseen – ”Taas yritettiin laittaa muija ruotuun” iltasanomat 16:11 12.12

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola julkaisi sosiaalisessa mediassa napakan kirjoituksen siitä, kuinka tuntematon ihminen haukkui hänen vaatteitaan.


Maria Veitola Instagramissa: ”Olen ollut mielenterveyspotilas ja voi olla että tuun joskus vielä olemaan” iltalehti 15:35 12.12

Juontaja, toimittaja Maria Veitola ottaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan kantaa saamaansa palautteeseen. Maria Veitola on tunnettu juontaja ja toimittaja. Veitola toimi esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomarina. Tuoreessa Instagram -päivityksessään Veitola pohtii saamaansa palautetta, jonka tarkoituksena oli mollata Veitolan tyyliä. Palaute ei kuitenkaan onnistunut tavoitteessaan, vaan sai Veitolan pohtimaan asiaa enemmänkin. - Jäin miettimään sellaista kun sain Tähdet tähdet -finaalilähetyksen aikana Twitterissä sellaisen viestin, että ”miks sun täytyy aina pukeutua niin kuin mielenterveyspotilas ja mikset voi pukeutua niin kuin normaali ihminen”? Jäin miettimään tietysti tätä normaalin ihmisen käsitettä? Mikä ja kuka nyt sit on normaali? Mut ennen kaikkea jäin miettimään tota mielenterveyspotilasaspektia: onko mielenterveyspotilailla siis joku tietty tyyli?


Yksi kuollut ja useita loukkaantunut kaasuräjähdyksessä Itävallassa iltasanomat 12:28 12.12

Itävallassa yksi ihminen on kuollut ja lukuisia muita loukkaantunut räjähdyksessä maakaasun risteysasemalla.


Jasmin Mäntylällä yleensä erikoinen ongelma treffeillä – Jarmo-rakkaalta ratkaisu iltasanomat 11:10 12.12

Kohukaunotar kertoo olevansa yleensä erittäin hankala ihminen, mitä tulee yhteisen tekemisen keksimiseen. Miesystävä Jarmo keksi viedä Jasminin ampumaradalle.


Mies yritti itsemurhaiskua Manhattanilla – oli itse ainoa loukkaantunut, poliisi otti kiinni MTV 17:01 11.12

New Yorkissa Manhattanilla tapahtui itsemurhaiskun yritys bussiterminaalissa maanantaina aamulla paikallista aikaa. Ainoa ihminen, joka loukkaantui tilanteessa, on otettu kiinni.


Live juuri nyt: Mies yritti itsemurhaiskua Manhattanilla – oli itse ainoa loukkaantunut, poliisi otti kiinni MTV 17:01 11.12

New Yorkissa Manhattanilla tapahtui itsemurhaiskun yritys bussiterminaalissa maanantaina aamulla paikallista aikaa. Ainoa ihminen, joka loukkaantui tilanteessa, on otettu kiinni.


New Yorkin räjähdyksestä epäilty on pidätetty iltalehti 15:16 11.12

Yksi ihminen on otettu kiinni New Yorkin keskustassa maanantaina sattuneessa räjähdyksessä. New Yorkin putkipommi-iskusta epäilty henkilö on pidätetty. New Yorkin poliisin mukaan Manhattanilla New Yorkin keskustassa Port Authorityn bussiterminaalissa tapahtui maanantaina jonkinlainen räjähdys. Monia metrolinjoja on tällä hetkellä poissa käytöstä, ja matkustajia on evaukuoitu bussiterminaalista.


Kosmetologi muistuttaa: Tämä tärkeä asia unohtuu liian usein! stara 14:00 11.12

Ikääntyminen on väistämätön osa sitä, että ihminen on elossa. Ikääntymisen


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 11.12

Ikääntyminen on väistämätön osa sitä, että ihminen on elossa. Ikääntymisen


Uutiset