Sensuroimaton Päivärinta tänään: Miksi mustasukkainen ihminen tappaa? iltalehti 14:01 28.06

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman yhdeksännessä ja kevään viimeisessä jaksossa käydään taas tänään mielenkiintoista keskustelua. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinnan vieraaksi studioon saapuvat psykologi ja parisuhdeterapeutti Tony Dunderfelt sekä perussuomalaisten eduskuntaryhmän jättänyt kansanedustaja Veera Ruoho. Raaseporin murha on järkyttänyt suomalaisia viikon ajan. Motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta. Parisuhdeterapeuttina Dunderfelt tuntee mustasukkaisuuden. Dunderfelt ottaa kantaa myös siihen, miksi suomalaisten parisuhteet kestävät kesää huonosti - avioeroissa kun on piikki elokuussa.


Venäläinen kyselytutkimus: Kaikkien aikojen merkittävin ihminen oli Stalin hs 15:55 26.06


Huoneistopalo kerrostalossa Helsingin Töölössä - yksi kuoli iltalehti 13:08 26.06

Helsingin pelastuslaitoksen mukaan naapuri oli huomannut palovaroittimen äänen ja savun hajua. Helsingin Ruusankadulla on menehtynyt yksi henkilö huoneistopalossa. Helsingin pelastuslaitoksen mukaan kyseessä on vanhempi ihminen. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtuneesta vähän kello kahdentoista aikaan päivällä. Kerrostalon yksiössä oli pieni palo ja vähän savua. Pelastuslaitos löysi henkilön kuolleena.


Ihminen vajosi pinnan alle Naantalissa - meripelastus lopetti etsinnät iltalehti 10:20 25.06

Turun Meripelastus etsii varhain aamulla Rymättylässä pinnan alle vajonnutta ihmistä. Turun Meripelastuskeskus kertoo, että Rymättylän Röölän edustalla etsitään ihmistä vedestä. Varsinais-Suomen hätäkeskus sai hieman kello seitsemän jälkeen sunnuntaiaamuna ilmoituksen ihmisen painumisesta veden alle. Hän putosi moottoriveneestä. Meripelastusjohtaja Jussi Ikola Länsi-Suomen merivartiostosta, kertoo, että rannalla ollut ihminen oli huomannut moottoriveneen pyörivän ympymää hänen rantansa edustalla. Veneen kuljettaja oli huutanut ihmisen joutuneen veden varaan.


Voiko onnellinen ihminen olla kiusaaja? hs 10:08 25.06


Etsinnät Naantalissa lopetettu: Seurassa olleet yrittivät kannatella ennen kuin mies vajosi veden alle iltalehti 10:04 25.06

Seurassa olleet kaksi miestä kertoo, että he ehtivät kannatella moottoriveneestä pudonnutta miestä ennen kuin hän vajosi pinnan alle. Sunnuntaiaamuna Naantalin Rymättylässä veden alle painuneen ihmisen etsinnät on lopetettu. Pelastuslaitos sai ilmoituksen veteen vajonneesta miehestä hieman seitsemän jälkeen, ja etsintöjä tehtiin siitä asti. Nyt poliisi kertoo, että veden alle painunut ihminen on vuonna 1981 syntynyt mies. Hän putosi moottoriveneestä Sattirauman alueella.


Ihminen vajosi pinnan alle Naantalissa - meripelastus etsii iltalehti 08:49 25.06

Turun Meripelastus etsii varhain aamulla Rymättylässä pinnan alle vajonnutta ihmistä. Turun Meripelastuskeskus kertoo, että Rymättylän Röölän edustalla etsitään ihmistä vedestä. Varsinais-Suomen hätäkeskus sai hieman kello seitsemän jälkeen sunnuntaiaamuna ilmoituksen ihmisen painumisesta veden alle. Hän putosi moottoriveneestä. Meripelastusjohtaja Jussi Ikola Länsi-Suomen merivartiostosta, kertoo, että rannalla ollut ihminen oli huomannut moottoriveneen pyörivän ympymää hänen rantansa edustalla. Veneen kuljettaja oli huutanut ihmisen joutuneen veden varaan.


Paikalla olijat pelastivat veden varaan joutuneen Järvenpäässä iltasanomat 15:06 24.06

Ihminen pelastettiin, ennen kuin viranomaiset ehtivät paikalle.


Salli uskoo syntyneensä onnelliseksi: Pahin virhe on jäädä kotiin murehtimaan - tee asioita, joista nautit iltalehti 19:05 23.06

Huittislainen Salli Lehtisaari iloitsee siitä, mitä hänellä jo on. Aviomies, lapset ja lastenlapset. Siinä elämän tärkeimmät asiat, tuumaa huittislainen Salli Lehtisaari. Lehtisaari sanoo avoimesti olevansa onnellinen ihminen. Hänellä on ihana perhe, mahtavat ystävät, kiinnostavat harrastukset ja paljon kiitollisuutta eletystä elämästä.


Juhannuksen vietossa kuollut jo yksi ihminen - veneelleen lähtenyt ihminen hukkui Puumalassa iltalehti 09:08 23.06

Etelä-Savossa Puumalassa yksi ihminen on löydetty hukkuneena, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin Joni Himbergin mukaan onnettomuus tapahtui Puumalan itäpuolella Saimaalla. Pelastuslaitoksen mukaan joukko ihmisiä oli viettämässä juhannusta saaressa, kun yksi seurueen jäsenistä oli lähtenyt veneelleen ja ilmeisesti liukastunut kalliolla.


Bisquitin kolumni: Juhlapuoliasioita iltasanomat 08:08 23.06

”Kaikkea muuta se ihminen katuu paitsi nuorena naimistaan.”


Juhannuksen vietossa hukkunut yksi ihminen hs 06:46 23.06


Juhannuksen vietossa hukkunut jo yksi ihminen hs 06:46 23.06


Veneelleen lähtenyt ihminen hukkui Puumalassa iltalehti 01:27 23.06

Etelä-Savossa Puumalassa yksi ihminen on löydetty hukkuneena, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin Joni Imbergin mukaan onnettomuus tapahtui Puumalan itäpuolella Saimaalla. Pelastuslaitoksen mukaan joukko ihmisiä oli viettämässä juhannusta saaressa, kun yksi seurueen jäsenistä oli lähtenyt veneelleen ja ilmeisesti liukastunut kalliolla.


Käsimerkkejä perussuomalaisten puoluekokouksessa koskevista väitteistä on tehty uusi tutkintapyyntö poliisille iltalehti 16:14 20.06

Lapuan poliisille tehtiin maanantaina tutkintapyyntö väitteistä, joiden mukaan perussuomalaisten puoluekokouksessa tehtiin käsimerkkejä eli käytännössä natsitervehdyksiä. Tutkinnanjohtaja Vesa Ojanperä sanoi, että asiaa tutkitaan kunnianloukkauksena. Varsinaisia epäiltyjä ei ole, vaan poliisi vasta käy läpi julkisuudessa ollutta materiaalia ja selvittää, onko rikoksen tunnusmerkistö täyttynyt, Ojanperä sanoi. Tutkinnanjohtaja Ojanperän mukaan epäillyn rikoksen uhri on tutkintapyynnön tehnyt ihminen, jonka mukaan julkisuudessa on väitetty hänen tehneen käsimerkin. Ojanperä lisää, että tutkintapyynnön tekijä on pyytänyt poliisia selvittämään, onko joku syyllistynyt häntä kohtaan kunnianloukkaukseen.


EU julisti supikoiran haitalliseksi vieraslajiksi iltalehti 08:31 20.06

EU on lisännyt supikoiran torjuttavien haitallisten vieraslajien luetteloon. Supikoira oli yksi listalle lisätyistä 12 lajista, kertoo maa- ja metsätalousministeriö. Siitä tulee kuitenkin virallisesti vieraslaji vasta keväällä 2019 siirtymäajan jälkeen. Vieraslajilla tarkoitetaan eliölajia, jonka ihminen on tuonut tarkoituksella tai vahingossa sen luontaisen levinneisyysalueen ulkopuolelle. Haitallinen vieraslaji uhkaa luonnon monimuotoisuutta uudella elinalueellaan.


ME-tuloksen hypännyt Patrik Sjöberg suomalaisesta pedofiilivalmentajastaan: ”Hän oli hirviö ja sairas ihminen” iltasanomat 07:03 20.06

Korkeushyppääjä Patrik Sjöberg ei anna ennätyksestään mitään kunniaa entiselle valmentajalleen Viljo Nousiaiselle, joka oli myös hänen isäpuolensa.


Uutiset