Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa iltalehti 21:16 23.04

Useita ihmisiä on loukkaantunut. Törmäys tapahtui vilkkaassa risteyksessä. Poliisin mukaan jopa 10 ihmistä on loukkaantunut. Pakettiauto pakeni paikalta eikä sitä ole toistaiseksi saatu tavoitettua.


Ventovieraat ihmiset arvostelevat törkeästi Ninja Sarasalon painoa - ”Surullisia ja huonokäytöksisiä ihmisiä” iltalehti 06:41 23.04

Malli Ninja Sarasalon paino on joillekin ventovieraille ihmisille punainen vaate. Malli Ninja Sarasalo nähdään tänään kampaajasiskonsa Misa Luttisen kanssa Avan Siskot-sarjassa. Puheeksi nousee ihmisten moukkamaisuus ja huonot käytöstavat. Etenkin Misa ihmettelee, miten ihmiset voivat puhua mistä ja miten tykkäävät ilman minkäänlaista suodatinta. Hän ottaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa käydyn keskustelun, joka sai alkunsa Ninjan julkaistua itsestään kuvan alusvaatteisillaan.


Sanna Ukkola muistelee tänään tv:ssä, kuinka Jussi Halla-ahon kannattajat uhkailivat häntä: ”Säikähdin” iltalehti 06:00 23.04

Sanna Ukkola on tänään vieraana Jenny+-keskusteluohjelmassa. Ylen toimittaja Sanna Ukkola tunnetaan värikkäänä politiikan toimittajana. Tänään hän on mukana TV2:n keskusteluohjelmassa Jenny+, jonka aiheena on moukkamaisuus. Ukkola kertoo olevansa tottunut siihen, että hänen tekemisensä ja sanomisensa saattavat suututtaa ihmisiä.


Mies soitti suutaan matkailijoille ja tappeli kahvilassa – maailmanperintökohde evakuoitiin Ranskassa iltasanomat 17:28 22.04

Ranskan suosituimpiin turistinähtävyyksiin kuuluva Mont Saint Michelin luostarisaari Normandian rannikolla evakuoitiin sunnuntaina sen jälkeen, kun tunnistamaton mies uhkaili ihmisiä ja sanoi hyökkäävänsä paikallisten poliisien kimppuun.


Nashvillessa useita ihmisiä ammuttu ravintolassa - hyökkääjä ryntäsi alastomana MTV 16:05 22.04

Yhdysvalloissa Nashvillessa neljä ihmistä on kuollut ja kolme haavoittunut Waffle House -ravintolassa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.


Pysäyttävä kuvapari: malli laihtui äärimmilleen syömällä vain 500 kaloria päivässä – pelottava hetki muutti elämän suunnan iltasanomat 15:41 22.04

Malli Liza Golden-Bhojwan haluaa herätellä ihmisiä muotimaailman julmuuteen kuvallaan, jossa hän poseeraa hoikimmillaan.


Kabulissa tuhoisa itsemurhaisku – kymmeniä ihmisiä kuollut iltasanomat 12:44 22.04

Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa on tehty tuhoisa itsemurhaisku väkijoukkoon.


Tuhoisa itsemurhaisku Kabulissa - yli 30 kuollut ja kymmeniä loukkaantunut iltalehti 12:30 22.04

Iskun tekijä räjäytti pommin äänestäjien rekisteröintikeskuksen läheisyydessä. Kymmeniä ihmisiä on kuollut itsemurhaiskussa Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa sunnuntaina. Maan viranomaisten mukaan yli 30 ihmistä on kuollut ja yli 50 haavoittunut, kertoo uutistoimisto AP.


Joukkotappelu Tukholmassa: jalkapallokannattajat ottivat rajusti yhteen – useita ihmisiä sairaalaan MTV 11:49 22.04

Ruotsalaisen iltapäivälehden Aftonbladetin mukaan Tukholmassa nähtiin viime yönä raju joukkotappelu kahden jalkapalloseuran kannattajien välillä.


Suloinen tilanne: Marsut pääsivät tapaamaan vauvaa stara 21:00 21.04

Monet lemmikit voivat pelätä pieniä ihmisiä ja säikkyä taaperoiden nopeita


Daniel Ortega vaikenee, varapresidenttivaimo haukkuu vastustajiaan vampyyreiksi – Nicaraguassa pahimmat levottomuudet vuosikymmeneen MTV 18:52 21.04

Useita ihmisiä on kuollut Nicaraguaa viime päivät koetelleissa sosiaaliturvan muutosten synnyttämissä levottomuuksissa. Tiedot kuolleiden määrästä vaihtelevat kolmen ja kymmenen välillä. Lisäksi kymmeniä ihmisiä on loukkaantunut.


Rinne haukkuu Sipilän ja Orpon maanrakoon: ”Ihmisiä, joiden pankkitilillä on entistä vähemmän rahaa, ei voi eikä kannata yrittää huijata” iltalehti 14:54 21.04

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne piti lauantaina puheen puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä. Rinne ei säästellyt sanojaan arvostellessaan pääministeri Juha Sipilän (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok) toimintaa. Rinne aloitti puheensa mukailemalla vanhaa afrikkalaista sananlaskua, jonka mukaan "jos haluat mennä nopeasti, mene yksin; jos haluat mennä pitkälle, mene yhdessä". Heti perään kuultiinkin piikki pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallituksen suuntaan. - Hakaniemestä ei ole pitkä matka Senaatintorille, missä nykyhallitus pitää kokouksiaan. Erona on vain se, että kun Sipilän hallituksen avokonttorissa tuskaillaan keskinäisten riitojen ja kuluneen kolmen vuoden ongelmien kanssa, me keskitymme täällä tulevaisuuteen, Rinne sanoi.


Viimeisillään raskaana oleva Emily nostelee hurjia rautoja - ihmisiltä viharyöppy - ”Ei olisi kannattanut harrastaa seksiä” iltalehti 13:25 21.04

Yhdysvaltalainen crossfit-urheilija ja henkilökohtainen kuntovalmentaja Emily Breeze tekee raskaana ollessaan asioita, jotka tuntuvat monille täysin mahdottomilta ymmärtää. Urheilu on ollut Emily Breezen elämässä keskeisessä asemassa lapsesta saakka. Viimeisten 10 vuoden aikana kohisten voimistunut fitness-buumi on tarjonnut hänelle mahdollisuuden luoda myös uraa rakastamansa elämäntavan parissa. Breeze on osallistunut vuosittain järjestettäviin CrossFit Gameseihin kaksi kertaa. Fyysisesti erittäin vaativaan tapahtumaan selvittää tiensä vuosittain vain 40 mies- ja naisurheilijaa, joiden joukosta haetaan "maailman kovakuntoisimpia" ihmisiä.


Kaakkois-Aasiassa elää heimo, joista evoluutio on muokannut ”meri-ihmisiä” MTV 13:00 21.04

Malakan niemimaalla Kaakkois-Aasiassa elää kalastajia, jotka viettävät lähes koko elämänsä merellä.


Lehti paljastaa: Kymmeniä uusnatseja poliiseina Saksassa MTV 19:46 20.04

Saksalaisen Der Spiegel -lehden paljastuksen mukaan Saksan turvallisuusorganisaatioissa kuten poliisissa ja armeijassa on töissä kymmenittäin ihmisiä, jotka kuuluvat äärioikeistolaiseen liikkeeseen.


Video: Rivitalopalosta leviää vaarallista savua Kokkolassa – ihmisiä kehotetaan sisätiloihin MTV 10:41 20.04

Kokkolassa Kälviän keskustassa on tuhoutunut kahdeksan asunnon rivitalo, jonka jälkisammutustyöt ovat yhä käynnissä. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle Kälviäntielle hieman ennen aamuseitsemää perjantaina.


Järvenpäässä vuodeosastolla putkirikko – 20 ihmistä evakuoitiin MTV 06:48 20.04

Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskuksen vuodeosastolta evakuoitiin varhain perjantaiaamuna useita ihmisiä putkirikon takia, kertoo pelastuslaitos.


- ”merkitys avuksi purjehdukselle Capitals eteni etsitty” ja iski nyrkillä Kelirikkokausi Kommentti Voiko Tapparan legendasta meininki, mitä ollaan NHL julkaisi King oikoo virheellistä uutisointia oli useassa Porin Pakettiauto jyräsi peräti 14 rukouspiirin – Ely-keskus – määrä valmistua ”merkitys

Uutiset