Roope Salminen kimpaantui Sara Sieppiä arvostelleelle koomikolle: ”Mitä v****a sä tiedät Saran osaamisesta?” iltalehti 15:11 23.04

Tv-tähti ja koomikko ovat ilmiriidoissa Twitterissä. Kiista sai alkunsa, kun koomikko Iikka Kivi arvosteli Sara Siepin työtä Onnenpyörä-tyttönä. - Olen varmaankin vähän ilkeä ajatellessani näin. Mutta kun näen Miss Suomen kääntelemässä Onnenpyörän laattoja ja kävelemässä edestakaisin sanomatta mitään, tulee väkisinkin mieleen, että siinä on kerrankin löydetty titteliä ja osaamista vastaava työ, Kivi kirjoitti.


Jaakko Laakso kiistää lahjusväitteet jyrkästi: ”Siinä ei ole kyse lahjonnan saamisesta eikä lahjonnan antamisesta” iltalehti 14:59 23.04

Vasemmistoliiton ex-kansanedustaja Jaakko Laakso sanoo, ettei hän ole ottanut vastaan lahjuksia. Iltalehti uutisoi tänään Talouselämä-lehden juttuun perustuen, että Azerbaidžan on maksanut lahjuksia Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen jäsenille ja korruptoinut neuvostoa vastapalvelukseksi maan ihmisoikeusrikkomusten painamisesta villaisella. Uutinen perustuu Euroopan neuvoston ulkopuolisen tutkimusryhmän sunnuntaina julkistamaan raporttiin. Siinä mainitaan viisi entistä parlamentaarikkoa, joiden epäillään ottaneen vastaan lahjuksia.


Olli Lindholmin ja Eveliina-rakkaan suudelma - harvinainen yhteiskuva iltalehti 14:55 23.04

Yö-yhtyeen konkari julkaisi suloisen pusukuvan rakkaansa kanssa. Laulaja Olli Lindholm, 54, on seurustellut tamperelaisen liikunnanohjaajan, Eveliinan, kanssa parin vuoden ajan. Pariskunta on tuttu näky jääkiekkopeleissä ja liikuntaharrastusten parissa. Lindholm on kertonut aikaisemmin harrastavansa rakkaansa kanssa esimerkiksi kuntosaliharjoittelua. Iltalehdelle mies kertoi keväällä löytäneensä Eveliina-tyttöystävänsä myötävaikutuksesta uuden liikuntalajin - zumban.


Kiinalaisjätti mukaan Kuopion sellutehdashankkeeseen MTV 14:25 23.04

Finnpulpin suunnitteleman sellutehtaan perussuunnittelu on käynnistynyt. Tehdas on tarkoitus rakentaa Kuopion Sorsasaloon.


Tallipomo perusteli Sunisen yllätysvalintaa MTV 14:25 23.04

Ensi viikonloppuna ajettava Argentiinan MM-ralli ei kuulunut Teemu Sunisen alkuperäiseen ohjelmaan, mutta M-Sport Fordin tallipäällikkö Malcolm Wilson järjesti suomalaiskuljettajalle iloisen yllätyksen.


Kuortaneella tulvapiina pahenee, satoja rakennuksia uhattuna: ”Pitäisikö vene ottaa vesille ja käydä ankkuroimassa tavaroita?” iltalehti 14:18 23.04

Kuortaneenjärven vedenpinta jatkaa edelleen kevättulvan seurauksena nousuaan. Kuortaneella sadat mökit ovat kastumisvaarassa ja moni mökki sekä rantarakennus on jo kastunut. Kuortaneenjärven länsirannalla asuva mökkiläinen Raimo Aho saapui mökilleen viime perjantaina. Veden pinta oli selkeästi silloin jo jonkin verran noussut, mutta viikonloppuna järven vedenpinta nousi reilusti. Viimeksi vesi on noussut näin korkealle vuonna 1984, ja nyt voidaan saavuttaa jopa vuodesta 1939 alkaneen vedenkorkeuden havainnoinnin ennätyslukemat. - Tämä mökki on ollut tässä 25 vuotta, ja tänä aikana ei ole ollut tälläistä, mutta vanhalla mökillä oli vesi korkealla, Aho muistelee.


Suomalaiskaunotar Wilhelmiinalta huikea sijoitus kansainvälisessä pin up -kisassa – korjaa nyt yleisen harhaluulon tyylisuuntauksesta iltasanomat 14:07 23.04

Kansainväliseen maineeseen kiirivä suomalaiskaunotar Wilhelmiina al Fera menestyi Las Vegasin kansainvälisissä pin up -kisoissa.


Uusi lääkärinlausunto käräjäsaliin - Turun puukottaja ei pysty tulemaan viikkoon oikeuteen iltalehti 13:04 23.04

Terroristisista murhista ja niiden yrityksistä syytetty marokkolainen ei ole lääkärin mukaan siinä kunnossa, että pystyisi osallistumaan oikeudenkäyntiin. Turun puukotusten oikeudenkäynnin puheenjohtaja Tapio Katajamäki kertoi asiasta maanantaina lounastauon jälkeen. Lääkäri oli ennen istuntoa toimittanut todistuksen, jonka mukaan syytetty Abderrahman Bouanane ei kykene osallistumaan oikeudenkäyntiin maanantaina. Lounastauon jälkeen oikeus kertoi uudesta paperista, joka toteaa, että Bouananella ei ole edellytyksiä paikallaoloon loppuviikolla.


Yli 30 kiinalaisturistia kuoli bussiturmassa Pohjois-Koreassa iltasanomat 12:08 23.04

Kuolleista 32 on Kiinan kansalaisia, vahvistaa Kiinan ulkoministeriö.


Gazan tulituksissa kuollut maaliskuun lopun jälkeen jo 40 palestiinalaista iltasanomat 11:56 23.04

Uutistoimisto AFP kertoi maanantaiaamuna kahden Israelin armeijan ampuman mielenosoittajan kuolleen vammoihinsa.


Vakava bussiturma Pohjois-Koreassa – yli 30 turistia kuoli MTV 11:00 23.04

Pohjois-Koreassa on tapahtunut vakava bussionnettomuus. Kiinan ulkoministeriö vahvistaa, että onnettomuudessa kuoli 32 kiinalaista turistia sekä neljä pohjoiskorealaista.


Temptation Island -Eveliinan Instagram-video sytytti someraivon – rasistinen sana oli liikaa: ”En edes halua kuulla mitään anteeksipyyntöä” iltasanomat 09:20 23.04

Eveliinan julkaisema rusketusvideo sai aikaan varsinaisen mylläkän.


Tapparan Kristian Kuusela on kerran kääntänyt 3–0-otteluvoitot – "Ei siinä ollut mitään spesiaalia" jatkoaika.com 08:50 23.04

Tappara kärsi jälleen karvaan tappion Kärpille lauantaina Oulussa. Kirvesrintojen kultakypärää kantava Kristian Kuusela kuitenkin uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin vielä nousta 3?0-tappiosta taisteluun täysillä mukaan.


Näkökulma: Kolmet potkut ja kolme mestaruutta - Kai Suikkanen on minulle mysteeri iltalehti 07:46 23.04

Kai Suikkanen on karismaattinen sheriffi ja kömpelö studiokommentaattori, josta ei ota selvää, kirjoittaa Sasha Huttunen Oulusta. On voinut pitää jonkinmoisena nyrkkisääntönä, että kun valmentaja saa kahdet potkut peräkkäin, se alkaa olla hänen osaltaan siinä. Näin ajattelin myös Kai Suikkaselle käyneen. Hän sai toisella tulemisellaan kenkää TPS:stä marraskuussa 2014 ja yhden välivuoden jälkeen myös Kärpät näytti ovea viime keväänä, kun Suikkanen ei saanut hilattua pohjoisen suurseuraa edes puolivälieriin.


Sipilän hallitus ilmoitti koventavansa seksuaalirikollisten rangaistuksia - rikosoikeuden professori vastaa: ”Siinä on vedetty kyllä mutkia suoraksi” iltalehti 07:19 23.04

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallitus on ilmoittanut koventavansa seksuaalirikollisten rangaistuksia. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) esitteli valtioneuvoston selonteon julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2019-2022 eduskunnassa tiistaina. Kymmenisen minuuttia kestäneen puheenvuoronsa lopuksi Orpo nosti esiin turvallisuuden ja oikeusvaltion toiminnan. - Turvaamme 7 200 poliisin tason koko kehyskaudella. Me haluamme, että Suomen tiet ja kadut ovat turvallisia jatkossakin. Me vahvistamme myös oikeusjärjestelmän uskottavuutta. Palautamme käyttöön muuntorangaistuksen, jolloin taparikollisten sakot voidaan jälleen muuttaa vankeudeksi. Kovennamme myös seksuaalirikollisten rangaistuksia, Orpo luetteli.


Blogi: Selviytyjien Sampo Kaulanen selittää vaimonsa kirjeen aiheuttamaa romahdusta: ”Hengetön tuotos, missä rakkaus loisti poissaolollaan” iltalehti 23:27 22.04

Sampo Kaulanen kertoo, että tiesi jo kirjeen tervehdyksestä, että kaikki ei ole kotona hyvin. Kyläkauppias Sampo Kaulanen sai illan Selviytyjät-jaksossa kirjeen vaimoltaan Michelleltä eli Mintulta. Toisin kuin muut kilpailijat, Sampo kertoi kotiväeltä saadun kirjeen vaikuttaneen häneen negatiivisesti. Ahdistus, ikävä ja syyllisyydentunto kasvoivat. Monet katsojat tuomitsivat Michellen lähettämän kirjeen, koska tämä kertoi siinä parin pienen tyttären uskovan, että isä on taivaassa ukin kanssa.


Pientä koulutyttöä puukotettiin 37 kertaa – Britanniaa jo 25 vuotta piinannut murhamysteeri on viimein ratkeamassa MTV 23:09 22.04

Britanniaa 25 vuotta piinannut murhamysteeri on loultas elviämässä, kun vuonna 1991 väkivaltaisesti kuolleen seitsemänvuotiaan koulutytön epäilty murhaaja on pidätetty. Asiasta uutisoi muun muassa yleisradioyhtiö BBC.


Gladiaattorien Barbi julkaisi kisakuvan yli 10 vuoden takaa - huima ero nykykuntoon! iltalehti 21:24 22.04

Minna Pajulahti toimi viikonloppuna tuomarina Fitness Classicissa Helsingin Kulttuuritalolla. Kisojen alla hän julkaisi kuvan Fitness Classicista vuodelta 2007. Tuolloin myös Gladiaattorien Barbina tutuksi tullut Pajulahti kilpaili vielä amatöörinä fitnessissä. - Tuosta kisasta on tosi hyvät muistot. Siinä oli ollut muutama vuosi hakemista, mutta tuolloin tuli voitto ja pääsin edustamaan Suomea MM-kisoihin, hän kertoo.


20000 kilometriä vuodessa italialainen taistelee torjuntavastuusta Lohjalla Kerrostalon rapusta Pariisin iskujen eloonjäänyt pois ja laittoi Raivostuneet kansalaiset heittelivät reistaili, siihen paikkaan” taitaja temppu faneilla Uusi lääkärinlausunto vastaa ”Siinä on ”Suomi on

Uutiset