Aatu Hämäläinen jatkaa karhunutussa jatkoaika.com 18:20 11.07

Iisalmen Peli-Karhut pääsivät yhteisymmärrykseen kokeneen Aatu Hämäläisen kanssa. Sopimus on kestoltaan yksivuotinen.


Henkilöauto törmäsi radanvarren sähköpylvääseen Lapinlahdella - junaliikenne palautumassa normaaliksi iltasanomat 12:44 26.06

Kuopion ja Iisalmen välistä junaliikennettä häirinnyt sähköratavaurio on korjattu, kertoo VR verkkosivuillaan.


Junaliikenne palaamassa ennalleen Kuopion ja Iisalmen välillä – sähköratavaurio korjattu MTV 12:13 26.06

Kuopion ja Iisalmen välistä junaliikennettä häirinnyt sähköratavaurio on korjattu, kertoo VR verkkosivuillaan. Vaurion takia matkustajajunia on korvattu tiistaina linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä.


Junia korvataan linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä sähköratavaurion takia MTV 09:54 26.06

Matkustajajunia korvataan linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä ainakin iltapäivään saakka, kerrotaan Liikenneviraston rataliikennekeskuksesta.


Jere-Matias Alanen Iisalmen Peli-Karhuihin jatkoaika.com 16:13 24.05

Hyökkääjä Jere-Matias Alanen vaihtaa saukkopaidan karhupaitaan.


IPK:lle kovia kiinnityksiä pelaajistoon ja valmennukseen ? Julius Rantaeskola uutena nimenä Iisalmeen jatkoaika.com 16:14 18.05

Iisalmen Peli-Karhut kaappasi Kiekko-Vantaasta Julius Rantaeskolan, ja viime kauden luottopuolustaja Iiro Sulin jatkaa seurassa. Penkin taakse palaa IPK-orientoitunut Sauli Tapaninaho.


IPK:lle lahjakas hyökkääjä Oulusta - Tuomas Vartiainen Iisalmeen jatkoaika.com 17:10 11.05

Iisalmen Peli-Karhut on tehnyt sopimuksen kolmella eri sarjatasolla edellisellä kaudella pelanneen Tuomas Vartiaisen kanssa.


IPK:n maalivahtiosastolle täydennystä KalPasta ? Hämäläinen ja Nevalainen jatkavat joukkueessa jatkoaika.com 17:55 09.05

Iisalmen Peli-Karhut kiinnitti Elmeri Metsävainion KalPasta ja solmi jatkosopimukset edelliskauden runkopelaajilleen Aleksi Hämäläiselle ja Juuso Nevalaiselle. Kaikkien pelaajien sopimukset kattavat yhden kauden.


IPK kiinnitti kaksi runkopuolustajaansa ? Kinnunen ja Koponen kiekkoilevat jatkossakin Iisalmessa jatkoaika.com 16:50 23.04

Iisalmen Peli-Karhut on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Saku Kinnusen ja Janne Koposen kanssa. Kinnunen ja Koponen olivat viime kaudella IPK:n ja KalPan yhteistyöpelaajia, mutta tulevalla kaudella puolustajat kuuluvat ainoastaan iisalmelaisjoukkueeseen.


61-vuotiaan naisen surmaajaa epäillään murhasta Kiuruvedellä - ”Vakaata harkintaa ollut” iltalehti 12:14 28.03

Rikoksesta epäilty mies on kuulusteluissaan myöntänyt syyllisyytensä puukotukseen. Iisalmen poliisi on saanut esitutkinnan päätökseen Kiuruvedellä joulukuussa tapahtuneessa henkirikoksessa. Kiuruvedellä asuva 61-vuotias naishenkilö löydettiin joulukuun 28. päivän iltana surmattuna keskustassa olevasta kerrostaloasunnosta.


Poliisitutkinta Kiuruveden henkirikoksesta on valmistunut - 61-vuotiaan naisen surmaajaa epäillään murhasta iltalehti 12:02 28.03

Rikoksesta epäilty mies on kuulusteluissaan myöntänyt syyllisyytensä puukotukseen. Iisalmen poliisi on saanut esitutkinnan päätökseen Kiuruvedellä joulukuussa tapahtuneessa henkirikoksessa. Kiuruvedellä asuva 61-vuotias naishenkilö löydettiin joulukuun 28. päivän iltana surmattuna keskustassa olevasta kerrostaloasunnosta.


Karhut eivät myyneet nahkaansa halvalla – SaPKo välieriin jatkoerätrillerissä jatkoaika.com 23:38 19.03

Iisalmen Peli-Karhut taisteli ja kaatui saappaat jalassa, kun SaPKo vei maanantai-illassa voiton puolivälierien kuudennessa kamppailussa jatkoerässä lukemin 4?5. Samalla SaPKo matkasi Mestiksen välieriin voitoin 4?2. Pässilaumaa vastaan asettuu TUTO.


Metsäpalovaroitus lähes toistuvasti kuukausien ajan Viipuria takaisin Putinilta virheestään –

Uutiset