IPK jatkaa venäläispelaajien haalimista - Mark Petrov Iisalmeen jatkoaika.com 20:53 15.11

Loukkaantumisista kärsinyt Iisalmen Peli-Karhut ovat tehneet koeaikasopimuksen venäläispuolustaja Mark Petrovin kanssa, mikä ylettyy joulutaukoon saakka.


Kouliiko karhulauman komentaja Kazanin möröstä Liiga-tason puolustajan? jatkoaika.com 11:00 14.11

Suomessa kolmatta vuotta kiekkoilevalle Damir Galinille ei riitä enää Mestis-kiekko. Onko Iisalmen Peli-Karhujen luottopuolustajasta aineksia Liiga-pakiksi? Kysymystä pohtii IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen.


Kaksi hyvää erää ei riittänyt Peli-Karhuille ? Hermeksen Markkula synkensi Iisalmen illan jatkoaika.com 22:31 31.10

Piristymisen merkkejä viime peleissä osoittanut Iisalmen Peli-Karhut lähti keskiviikkoiltana kotikaukalossaan hakemaan ensimmäistä kotivoittoaan. Vastaan asettui vahvaa syksyä pelannut Hermes, joka löytyy sarjataulukosta komeasti kakkostilalta.


Poliisia kohti ammuttiin viikonloppuna Iisalmella – syy murhanyritykselle ei ole selvillä MTV 14:32 29.10

Poliisi ei ole saanut selville motiivia lauantain ja sunnuntain väliseen ampumavälikohtaukseen, jonka yhteydessä poliisipartiota kohti ammuttiin pitkäpiippuisella aseella Iisalmen Sopenkylässä.


Sinkkosen IPK kävi ryöstöretkellä Heinolassa jatkoaika.com 22:12 24.10

Iisalmen Peli-Karhut jatkaa nousemisestaan sarjan hänniltä. Tasainen ottelu kääntyi kolmannessa erässä IPK:lle. Kotijoukkue Peliitat joutui lopulta taipumaan maalein 1–4.


Vahvat kaksi ensimmäistä erää ei riittänyt - IPK jäi taas pisteittä jatkoaika.com 21:44 12.10

Iisalmen Peli-Karhuille on kertynyt jo peikko. Peikko voittamisesta. IPK:lla on takana seitsemän ottelua, pisteitä on kertynyt yksi. Perjantai-illassa kohdattu LeKi ei tuottanut toivottua tulosta vieläkään.


RoKi nousi kolmen maalin takaa tasoihin ja ohi - IPK:lle ensimmäinen piste jatkoaika.com 22:13 10.10

Iisalmen Peli-Karhut nappasi avauspisteensä jatkoajalla Rovaniemen Kiekkoa vastaan. IPK aloitti ottelun erittäin vahvasti rynnistämällä peräti 3-0 johtoon avauskympillä, mutta RoKi kampesi itsensä tasoihin ja käänsi ottelun voitoksi.


Tällä kertaa IPK:lta pisteet vei TUTO Hockey - IPK ainoana nollakerhossa jatkoaika.com 00:06 06.10

Iisalmessa kohtasi kaksi nollakerholaista. Loukkaantumista kärsivä TUTO Hockey ja tehottomuudesta kärsivä Iisalmen Peli-Karhut. Ratkaisu syntyi suurista jäähymääristä riippumatta vasta kolmannen erän viimeisellä kymmenyksellä.


Jokipojat jatkoi voitokkaasti Peli-Karhujen kustannuksella jatkoaika.com 20:23 29.09

IIsalmen Peli-Karhut kärsi perjantaina tappion avauskierroksella RoKin vieraana varsin vaisulla esityksellä. Kasvojen pesuun tarjoutui mahdollisuus heti lauantaina kotiluolassa, kun Jokipojat saapui vieraaksi kankaanmonttuun. Vaisu vaihe jatkui kuitenkin myös lauantaille ja vieraat vei ansaitusti pisteet 1-4 voitolla.


Kausiennakko: IPK on vain vahvistunut, mutta riittääkö sekään? jatkoaika.com 18:00 26.09

Iisalmen Peli-Karhut on kohtalaisen uutena seurana pystynyt asettautumaan Mestikseen loistavasti. Joukkue on parantanut lineaarisesti. Kotikaupungissa IPK on tärkeä asia, mutta pystyykö joukkue myös urheilullisesti nousemaan isojen joukkoon?


IPK:n Tuomas Vartiainen lupaa: "Olemme ilkeä, fyysinen ja yhdessä töitä tekevä joukkue" jatkoaika.com 18:00 26.09

Iisalmen Peli-Karhut on kesän aikana uusiutunut kovasti. Puhuri on käynyt niin puolustus- kuin hyökkäysosastolla, mutta lähtijöiden tilalle on saatu mitat täyttäviä miehiä. Etenkin hyökkäykseltä on lupa odottaa kahta aikaisempaa Mestis-kautta parempaa tulivoimaa, eikä Damir Galinin paluuta puolustukseen sovi vähätellä.


IPK:lle testiin Sportin A-junioreiden kapteeni Jere Erkkilä jatkoaika.com 15:32 28.08

Iisalmen Peli-Karhut on tehnyt koeaikasopimuksen hyökkääjä Jere Erkkilän kanssa.


Viimeinen silaus IPK:n palapeliin - Damir Galin jatkaa Iisalmessa jatkoaika.com 17:16 25.08

Iisalmen Peli-Karhut vahvistui tutulla puolustajalla, kun Damir Galin laittoi nimensä jatkosopimukseen. Viime kaudella Mestiksen eliittipuolustajiin noussut venäläinen on merkittävä lisä karhulauman puolustukseen.


Iäkäs mies uhkasi kauhistunutta saksalaisturistia kirveellä Iisalmessa –? Poliisi: ”Naapurikontrolli on toiminut siellä” iltasanomat 07:05 09.08

Saksalainen toimittaja kirjoittaa laajalevikkisellä uutissivustolla, miten iäkäs mies hyökkäsi häntä kohti kirveellä ja rautaputkella Iisalmen maaseudulla. Lisäksi hän kritisoi suomalaisen hätäkeskuksen toimintaa.


Aatu Hämäläinen jatkaa karhunutussa jatkoaika.com 18:20 11.07

Iisalmen Peli-Karhut pääsivät yhteisymmärrykseen kokeneen Aatu Hämäläisen kanssa. Sopimus on kestoltaan yksivuotinen.


Henkilöauto törmäsi radanvarren sähköpylvääseen Lapinlahdella - junaliikenne palautumassa normaaliksi iltasanomat 12:44 26.06

Kuopion ja Iisalmen välistä junaliikennettä häirinnyt sähköratavaurio on korjattu, kertoo VR verkkosivuillaan.


Junaliikenne palaamassa ennalleen Kuopion ja Iisalmen välillä – sähköratavaurio korjattu MTV 12:13 26.06

Kuopion ja Iisalmen välistä junaliikennettä häirinnyt sähköratavaurio on korjattu, kertoo VR verkkosivuillaan. Vaurion takia matkustajajunia on korvattu tiistaina linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä.


Junia korvataan linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä sähköratavaurion takia MTV 09:54 26.06

Matkustajajunia korvataan linja-autoilla Kuopion ja Iisalmen välillä ainakin iltapäivään saakka, kerrotaan Liikenneviraston rataliikennekeskuksesta.


Jere-Matias Alanen Iisalmen Peli-Karhuihin jatkoaika.com 16:13 24.05

Hyökkääjä Jere-Matias Alanen vaihtaa saukkopaidan karhupaitaan.


IPK:lle kovia kiinnityksiä pelaajistoon ja valmennukseen ? Julius Rantaeskola uutena nimenä Iisalmeen jatkoaika.com 16:14 18.05

Iisalmen Peli-Karhut kaappasi Kiekko-Vantaasta Julius Rantaeskolan, ja viime kauden luottopuolustaja Iiro Sulin jatkaa seurassa. Penkin taakse palaa IPK-orientoitunut Sauli Tapaninaho.


1?300 asukkaalta brexit-kaaos Britannialla on kotoa ja katosi repi raa’asti SAKn jäsenmäärä syöksyssä

Uutiset