Päivän veto- ja vakiovihjeet: KeuPa HT uudestaan - vakiossa kuumottavia vääristymiä iltalehti 13:27 12.01

Perjantain vetovihje uskoo KeuPa HT:n nöyryyttävän IPK:ta toisen kerran parin päivän sisään. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran keskiviikkona Iisalmessa ja vaikka KeuPa HT voitti "vain" 3-2, oli joukkueiden tasoero kenttäpelissä aika suuri. KeuPa voitti esimerkiksi laukaukset 62-40, eikä IPK päässyt juuri lainkaan vaarallisille sektoreille. Vaikka pelit eivät olekaan veljiä keskenään, voi IPK:lle povata edellisen pelin perusteella vaikeuksia nyt vieraissakin. Kauden ensimmäisen Keuruun-kohtaamisen KeuPa voitti 6-2.


KeuPa tyly vieras Iisalmessa – Tehoton ja haluton IPK taipui kotihallissaan jatkoaika.com 21:45 10.01

Iisalmen Peli-Karhut oli varsin hampaaton isäntä, kun sarjajohtaja KeuPa kävi hakemassa kauden ensimmäisen voittonsa Iisalmesta lukemin 2?3. Vaikka lukemat olivatkin näennäisesti tasaiset, itse peli ei sitä ollut. Vieraat veivät ottelua koko kuusikymmentä minuuttia ja kotijoukkue onnistui käytännössä illan molemmista maalipaikoistaan.


Petra, 27, synnytti auton etupenkillä - ”Mies ajatteli näkevänsä unta” iltalehti 11:06 03.01

Iisalmessa asuvan Petra Kekäläisen kolmas lapsi tuli maailmaan suoraan auton etupenkille kesken ajomatkan sairaalaan. Kolmen lapsen äiti, iisalmelainen Petra Kekäläinen, 27, on onnellinen, mutta edelleen hieman järkyttynyt. Hänen kolmannen lapsensa synnytys ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan sairaalassa, kuten kaksi edellistä. Maanantain ja tiistain välisenä yönä alkoivat supistukset, ja Kekäläinen lähti miehensä kanssa ajamaan Kuopion sairaalaan.


Sähkökatkot piinaavat Savoa - lumen aikaansaama tilanne jatkunee vielä huomenna iltalehti 19:30 02.01

Pahimmillaan asiakkaita vailla sähköjä on ollut 2234. Iltaa kohden tilanne on helpottanut. Savon Voima kertoo verkkoalueensa pohjoisosien kärsivän sähkökatkoista. Pahimmat alueet ovat olleet Sonkajärvellä sekä Iisalmessa Kotikylällä, Hernejärvellä ja Soinlahdessa. Tiistain aikana sähköttömien asiakkaiden määrä on Savon Voiman tietojen perusteella vaihdellut muutamasta sadasta reiluun kahteen tuhanteen. Savon Voiman mukaan kaikkia nyt tiedossa olevia vikapaikkoja ollaan korjaamassa.


IPK karisti RoKin kirouksen – Peli-Karhut juhli kotiluolassa jatkoaika.com 21:08 30.12

Jos perjantaina SaPKon paineen alta IPK:lla oli suuria vaikeuksia lähteä hyökkäyksiin, lauantaina kotonaan karhulauma pystyi aivan eri peliin RoKia vastaan. Ottelu olikin heti ensi minuuteista lähtien isätien, eikä napapiirin pojille montaa tekopaikkaa suotu. RoKin vaikea viikko sai jatkoa, kun perjantain Hermes-tappio sai jatkokseen 1-4-tappion Iisalmessa.


IPK karisti RoKin kirouksen – Peli-Karhut juhlivat kotiluolassa jatkoaika.com 21:08 30.12

Jos perjantaina SaPKon paineen alta IPK:n oli suuria vaikeuksia lähteä hyökkäyksiin, niin lauantaina kotonaan karhulauma pystyi aivan eri peliin RoKia vastaan. Ottelu olikin heti ensi minuuteista lähtien isätien, eikä napapiirin pojille montaa tekopaikkaa suotu. RoKin vaikea viikko sai jatkoa, kun perjantain Hermes-tappio sai jatkokseen 4-1 tappion Iisalmessa.


Kolme toivetta: Iisalmessa odotetaan maalintekijää ja tasaisuutta suorituksiin jatkoaika.com 14:00 20.12

Iisalmen Peli-Karhujen toinen kausi Mestiksessä on syksyn osalta ollut pienoista vuoristorataa. Syksy käynnistyi hyvin ja etenkin kotona peli kulki. Maaottelutauko marraskuussa koitui kuitenkin joukkueelle kompastuskiveksi ja huonot otteet tauon jälkeen pudottivat joukkueen ainakin hetkeksi pudotuspelijunasta.


Koulubussi ja kuorma-auto törmäsivät Iisalmessa - koulubussi ajoi ojaan iltalehti 09:38 18.12

Kuorma-auto ja pieni koulubussi ajoivat varhain maanantaiaamuna risteyskolarin Iisalmessa Sonkajärventiellä. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että koulubussi oli ajamassa Iisalmessa Sonkajärventietä Sonkajärven suuntaan. Samalla pohjoisen suunnasta valtatie 5:llä etelään matkalla ollut, tienpitoon käytetty kuorma-auto nousi Sonkajärventien rampille tarkoituksenaan jatkaa Sonkajärventien yli Kuopion suuntaan. Kuorma-auton kuljettaja ei kuitenkaan huomannut koulubussia vaan ajoi kolmion takaa suoraan koulubussin kylkeen. Koulubussi ajoi törmäyksen seurauksen ojaan.


Kuorma-auto törmäsi koulubussiin Iisalmessa – ajoi kolmion takaa suoraan kylkeen iltasanomat 09:24 18.12

Koulubussissa oli onnettomuuden sattuessa kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Kukaan ei loukkaantunut.


Kuorma-auto törmäsi koulubussiin Iisalmessa – ei loukkaantuneita MTV 09:05 18.12

Tänään aamulla hieman ennen seitsemään koulubussikäytössä ollut pikkubussi ja kuorma-auto kolaroivat Iisalmessa Sonkajärventiellä, kertoo poliisi.


Koulubussi ja kuorma-auto kolaroivat Iisalmessa – ei loukkaantuneita MTV 09:05 18.12

Tänään aamulla hieman ennen seitsemään koulubussikäytössä ollut pikkubussi ja kuorma-auto kolaroivat Iisalmessa Sonkajärventiellä, kertoo poliisi.


Nuori nainen törmäsi autoon Iisalmessa - kaatui konepellille ja luisui maahan iltalehti 11:02 17.12

Jalankulkija oli juossut täysin yllättäen auton eteen ja kaatunut sen konepellille. Iisalmessa sattui lauantaiyönä kello kolmen jälkeen erikoinen tapaus. Jalankulkija nimittäin törmäsi henkilöauton keulaan. Autoilija kertoi ajaneensa Pohjolankadun vasemmanpuoleista ajokaistaa pohjoisen suuntaan, kun Pohjolankadun ja Kankaankadun risteyksen jälkeen oli kulkusuunnasta vasemmalta juossut täysin yllättäen nuori nainen auton eteen. Autoilija kertoi ehtineensä jarruttaa hieman ennen törmäystä.


Operaatio Lumihiutale auttaa tien päällä pulaan joutuneita MTV 18:35 16.12

Autoliiton perinteinen Operaatio Lumihiutale päivystää jälleen loppuvuoden liikenteessä. Operaation yhteislähtö tapahtui tänään Tampereella ja Iisalmessa.


KalPan meno ei hyydy - Kapanen teki valmentajana seurahistoriaa iltalehti 21:08 05.12

Kuopion juhlaottelussa kotijoukkue KalPa nappasi HPK:n päänahan maalein 5-2. KalPa rallatteli toisen erän alkuun ratkaisevan tuntuisesti jo 4-0-johtoon, mutta sen jälkeen kuopiolaisten ote herpaantui. HPK:n Eetu Tuulola ja Severi Sillanpää naputtelivat taululle kaksi nopeaa maalia, ja peli oli jälleen auki. HPK hallitsi hienokseltaan kiekollista peliä ottelun toisen puoliskon, mutta lisämaaleja joukkue ei saanut. Tommi Jokinen viimeisteli viimeisen osuman tyhjiin, mutta ottelun hahmo oli pääosin Mestistä Iisalmessa tällä kaudella pelannut Topi Piipponen, joka iski tehot 2+1.


KalPan meno ei hyydy - Kapanen teki valmentajana seurahistoriaan iltalehti 21:08 05.12

Kuopion juhlaottelussa kotijoukkue KalPa nappasi HPK:n päänahan maalein 5-2. KalPa rallatteli toisen erän alkuun ratkaisevan tuntuisesti jo 4-0-johtoon, mutta sen jälkeen kuopiolaisten ote herpaantui. HPK:n Eetu Tuulola ja Severi Sillanpää naputtelivat taululle kaksi nopeaa maalia, ja peli oli jälleen auki. HPK hallitsi hienokseltaan kiekollista peliä ottelun toisen puoliskon, mutta lisämaaleja joukkue ei saanut. Tommi Jokinen viimeisteli viimeisen osuman tyhjiin, mutta ottelun hahmo oli pääosin Mestistä Iisalmessa tällä kaudella pelannut Topi Piipponen, joka iski tehot 2+1.


Mies ratsasti auton vetämän pellin päällä Iisalmessa – törmäsi kahteen tyttöön iltasanomat 21:17 02.12

Iisalmen Pörsänmäellä sattui myöhään perjantai-iltana erikoinen turma.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Pelimerkit KeuPalle iltalehti 14:04 29.11

Keskiviikon vetovihje uskoo KeuPa HT:n jatkavan Mestiksessä IPK:ta vastaan siitä, mihin se lauantaina jäi. IPK jäi neljä päivää sitten Keuruulla kotijoukkueen jyräämäksi lukemin 6-2. Vaikka lukemat ehkä hieman turhan tylyiksi muodostuivatkin, tuli joukkueiden tämän hetken tasoero selvästi esille. Vaikka kotiedulle kuuluukin näissä tietenkin jonkinlainen paino antaa, pidän KeuPa HT:tä tänään Iisalmessakin Veikkauksen arvioita suurempana suosikkina.


Suurpalo puutehtaan höyläämössä Iisalmessa aiheuttaa miljoonaluokan vahingot iltalehti 11:52 29.11

Suurpalo Iisalmessa Pohjois-Savossa Lunawoodin lämpöpuutehtaalla aiheuttaa miljoonaluokan vahingot. Suuri palo syttyi lämpöpuuta valmistavan Lunawoodin höyläämörakennuksessa keskiviikkoaamuna. Pelastuslaitoksen mukaan palo sai alkunsa lämpöpuun käsittelylinjasta, joka oli huoltotilassa. Työntekijät yrittivät alkusammuttaa paloa, mutta koska palo oli kiihtynyt, työntekijät olivat joutuneet poistumaan tilasta.


Puutehtaan höyläämössä syttyi suuri tulipalo Iisalmessa - lukuisia pelastuslaitoksen yksiköitä paikalla iltalehti 10:44 29.11

Iisalmessa Pohjois-Savossa Lunawoodin lämpöpuutehtaalla on syttynyt tulipalo. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kahdeksan aikaan aamulla. Pohjois-Savon pelastuslaitokselta kerrotaan, että Lunawoodin höyläämörakennuksessa on suuri tulipalo. Palo sai alkunsa höylälinjasta.


Uutiset