Vitali vaihtoi poliisista ihmisoikeuksien puolustajaksi - ”Siivoan huonoa ainesta” iltalehti 20:37 17.02

Viktor Filinkovin asianajaja Vitali Cherkasov puolustaa ihmisoikeusloukkauksien uhreiksi joutuneita henkilöitä Venäjällä. Aktivisti Viktor Filinkovin asianajaja Vitali Cherkasov puolustaa ihmisoikeusloukkauksien uhreiksi joutuneita henkilöitä Venäjällä. Cherkasov on yksi Agoran (Association of Human Rights Organizations) asianajajista. Kyseessä on ihmisoikeusjärjestö, joka taistelee etenkin Venäjän viranomaisten kuten poliisien ja turvallisuusviranomaisten tekemiä ihmisoikeusloukkauksia vastaan. Agora on avustanut muun muassa toimittajia, aktivisteja ja bloggareita. Järjestön toiminta kiellettiin Venäjällä kaksi vuotta sitten.


Curling ja kotisiivous yhdistettiin – lapset näyttävät mallia stara 13:00 17.02

Verkossa on nähty hauskoja videoita, joissa omistajat leikkivät lemmikkiensä kanssa


Me Naiset: Kokki Kari Aihinen, 45, paljastaa pitkän avioliittonsa salaisuuden – seksi ja siivooja: ”Yksi riidanaihe vähemmän” iltasanomat 09:33 15.02

Tv-kokki Kari Aihinen muistelee Me Naisten haastattelussa rakkauselämänsä myllerryksiä.


Huolestuttava vaara vaanii Iivo Niskasta päämatkalla: miten suomalainen pääsee karkuun? - ”Pitää miettiä joku taktiikka” iltalehti 23:20 14.02

Pyeongchangin kisaladuilla on todella vaikea karata muilta yhteislähtökilpailussa ennen viimeisiä kilometrejä. Video: Eurosport. Simen Hegstad Krüger kaatui yhdistelmäkisan alussa. Silti hän kykeni saavuttamaan Iivo Niskasen ja voittamaan kilpailun. Iivo Niskanen hiihti kuin viimeistä päivää sunnuntaina miesten 30 kilometrin yhdistelmäkisan ensimmäiset 15 kilometriä perinteisellä.


TES-neuvottelut jäissä: PAM uhkaa siivoojien ja talonmiesten lakolla iltalehti 20:50 14.02

Kiinteistöpalvelualan lakot alkaisivat maaliskuun alussa, mikäli työehtosopimusta ei saada sitä ennen aikaiseksi. Palvelualojen ammattiliitto PAM on antanut lakkovaroituksen kiinteistöpalvelualalle. Lakko koskisi siivoojia, kiinteistöhoitajia ja talonmiehiä kahdessatoista yrityksessä eri puolilla maata. PAMin ja Kiinteistötyönantajien väliset neuvottelut katkesivat eilen tiistaina osapuolten palattua neuvottelupöytään liki kahden viikon tauon jälkeen. PAM on sanonut tiedotteessaan, ettei edellytyksiä neuvottelujen jatkamiselle ollut.


PAMilta lakkovaroitus: ”Teemme näkyväksi siivoojien työn” uusisuomi 13:43 14.02

Palvelualojen ammattiliitto PAM on jättänyt lakkovaroituksen kiinteistöpalvelualalle. Maaliskuun ensimmäiselle päivälle suunniteltu lakko koskisi noin 1000 työntekijää.


PAM uhkaa lakolla – ”Teemme näkyväksi siivoojien työn” uusisuomi 13:43 14.02

Palvelualojen ammattiliitto PAM on jättänyt lakkovaroituksen kiinteistöpalvelualalle. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä uhkaava lakko koskee noin 1000 työntekijää.


Mitä tapahtui Iivo Niskaselle? Sprinttereille kukkoillut mies pehmeni oudosti ja jättää seuraavan startin väliin iltalehti 16:05 13.02

Maailmanmestari kertoi, että päivän vire ei ollut kohdallaan. Video: Eurosport. Näin Ristomatti Hakola hyytyi sprintin finaalissa. Suomen paras sprinttihiihtäjä Ristomatti Hakola virnuilee Iivo Niskaselle, kun normaalimatkojen mies tulee muutaman kerran kaudessa "kukkoilemaan" sprinttimiesten harjoituksiin. Niin tapahtui muun muassa Rukan maailmancupissa ja nyt Koreassa.


Iivo Niskanen yritti pysyä Hakolan vauhdissa: ”Ei tarttunut koukku” MTV 15:24 13.02

Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola eivät sopineet yhteistä taktiikkaa maastohiihdon sprintin olympiapuolivälierissä.


Kuka nappaa suomalaismiesten viimeisen viestipaikan? Isometsä näkee vahvan suosikin MTV 21:33 12.02

Suomen hiihtomiehillä kolme viestipaikkaa ovat käytännössä korvamerkittyinä Iivo Niskaselle, Ristomatti Hakolalle ja Matti Heikkiselle. Mutta kumpi kaksikosta Anssi Pentsinen ja Lari Lehtonen nappaa viimeisen jaossa olevan paikan?


Iivo Niskanen keskeytti haastattelun - norjalaiskehut olivat liikaa iltalehti 15:56 12.02

Iivo Niskanen antoi sunnuntaina kovan näytön kunnostaan 30 kilometrin yhdistelmäkisan perinteisellä osuudella. Norjalaisten kiitokset eivät kiinnostaneet ruotsalaismedian haastattelussa. Video: Eurosport. Näin dramaattisesti alkoi olympiavoittajan kisa.


Nyt on söpöä! Kaisa Mäkäräinen opettaa Iivo Niskasta kutomaan peittoa presidenttiparin pojalle iltasanomat 14:23 12.02

Suomen joukkue on jälleen lankahommissa olympialaisissa.


Vahvistus: Iivo Niskanen mukana sprintissä – tällä joukkueella menestysjahtiin MTV 11:40 12.02

Suomen maastohiihtomaajoukkue on vahvistanut valinnat tiistain perinteisen olympiasprinttiin.


Lahden tietojärjestelmien siivous jatkuu MTV 11:29 12.02

Lahden kaupungin tietojärjestelmien puhdistus jatkuu edelleen. Kaupungin kaikki tietokoneet oli viime viikolla pantu louhimaan virtuaalivaluutta bitcoinia. Haittaohjelma on nyt tunnistettu ja pysäytetty. Puhdistus jatkuu ainakin kahdesta kolmeen päivään.


Isometsä ylistää Iivo Niskasen rajua taktiikkaa – "Nyt tietää olevansa kunnossa" MTV 10:31 12.02

C Moren asiantuntija Jari Isometsä jakaa kehuja Iivo Niskasen taktiikalle sunnuntaisessa yhdistelmähiihdossa. Isometsän mukaan perinteisen osuuden luja vauhdinpito kärkimiehenä palveli Niskasen olympiakisojen jatkoa.


Kuvat: Suomen olympiajoukkue valmistelee lahjaa presidenttiparin vauvalle - Iivo Niskanen saa neulomisohjeita Kaisa Mäkäräiseltä iltalehti 04:46 12.02

Suomen olympiajoukkueella on kilpailusuoritusten ohessa käynnissä kunnianhimoinen käsityöprojekti. Neljä vuotta sitten Sotshin olympialaisissa Suomen joukkue neuloi yhteistyönä valtaisan huivin. Käsityöprojekti on aloitettu myös Pyeongchangissa.


4 autoa kolaroi liukkaalla Valtatie 9:llä Tampereella iltalehti 21:08 11.02

Pirkanmaan pelastuslaitos vahvistaa Iltalehdelle, että tiellä 9 Tampereen ja Jyväskylän välillä on tapahtunut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisina neljä autoa, joissa oli kyydissä yhteensä kahdeksan matkustajaa. Yksi matkustajista loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen kello 19.41. Onnettomuuspaikan siivoaminen on saatu lähes kokonaan hoidettua ja liikenteen pitäisi palautua normaaliksi.


Mertaranta: "Iivo näytti mitä on luvassa" – Niskasen ja Heikkisen hiihdossa kutkuttavia merkkejä MTV 18:11 11.02

Vaikka Iivo Niskasen ja Matti Heikkisen avaushiihto Pyeongchangin olympialaisissa oli tuloksellisesti pettymys, se ei antanut koko kuvaa kaksikon iskukyvystä, C Moren hiihtoselostaja Antero Mertaranta linjaa.


IL seurasi livenä olympiapäivää: Suomalaiset yllättivät ampumahiihdossa - uran parhaat sijoitukset! iltalehti 14:59 11.02

Iltalehti seuraa hetki hetkeltä päivän suomalaissuorituksia Pyeongchangissa. Slopestyle-karsinnan peruuntumisen takia suomalaisaamu alkoi miesten 15+15 kilometrin yhdistelmähiihdolla. Suomen ykköstykkinä kisaan lähtenyt Iivo Niskanen johti kisaa puolivälissä, mutta hyytyi lopulta sijalle 19. Naisleijonat puolestaan avasi olympiaurakkansa niukalla 1-3-tappiolla USA:ta vastaan.


Uutiset