Ikonen laukaisi KPL:n paineet iltalehti 22:24 27.06

Kaakonkulman nousijaseura Imatran Pallo-Veikot pystyi ahdistamaan Kouvolan Pallonlyöjiä kolme ja puoli vuoroparia. Kaikki Superpesiksen kauden kotiottelunsa ilman jaksotappiota voittanut KPL luovi kuitenkin voittoon 2-0 (5-4, 6-1). - Avausjakson lopussa näkyi, että voittoja on tullut. Jossain vaiheessa lyönnit vain lähtevät sujumaan, kiteytti "Koplan" pelinjohtaja Eero Pitkänen.


Jokerit hankki nuorten maailmanmestarin iltalehti 10:23 19.06

Henri Ikonen siirtyy Jokereihin. Sopimus on kaksivuotinen. Ikonen, 23, on pelannut viisi viime kautta Pohjois-Amerikassa.


Henri Ikonen palaa rapakon takaa Suomeen - sopimus Jokereihin jatkoaika.com 10:22 19.06

KHL-joukkue Jokerit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa. Viimeiset kolme kautta Ikosella ovat kuluneet pääosin AHL:ssa Syracuse Crunchin riveissä.


Asiantuntija: Homeoireiden vähättely on yleistä iltalehti 14:16 20.05

Hengitysliiton asiantuntijan mukaan on yleistä, että sisäilmasta oireilevat ja sairastuneet kohtaavat oireidensa vähättelyä ja ongelmia asioidensa hoitamisessa. Vähättelyä ja hankaluuksia ilmenee niin terveydenhuollossa, työpaikoilla, kouluissa kuin viranomaisten kanssa asioidessa. Sairastuneiden oireita yritetään toisinaan liittää mielenterveysongelmiin. - On selvää, että terveydellisten ja taloudellisten vaikeuksien kasautuessa voimavarat ovat koetuksella. Jatkuvan epäuskon kohtaaminen saattaa sairastuneiden kertomusten mukaan viedä viimeisetkin voimat, suunnittelija Kiti Poikonen Hengitysliitosta kertoo.


Viihdyttävälle suomalaishyökkääjälle jatkopaperi kouraan ja iso ruutu SHL-hopearyhmään yle 18:43 15.05

Suomalaishyökkääjä Juuso Ikonen jatkaa SHL:n hopeajoukkue Brynäsissä.


Kärpille vahvistuksia puolustukseen ja hyökkäykseen jatkoaika.com 11:43 02.05

Joonas Lyytinen, Jasse Ikonen ja Jyri Junnila siirtyvät Kärppiin. Kaikkien sopimukset ovat kaksivuotisia.


Uutiset