Suomalaishyökkääjä ratkaisi viimeisellä minuutilla SHL:n pudotuspeleissä iltasanomat 22:59 12.03

Juuso Ikonen teki Brynäsin voittomaalin.


JYP solmi jatkosopimuksia puolustajilleen - Ikonen ja Lindroos jatkavat Jyväskylässä jatkoaika.com 21:27 11.03

Ossi Ikonen ja Alex Lindroos ovat solmineet JYPin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.


Hirsitalotehtaan varasto tuhoutui tulipalossa - vahingot miljoonaluokkaa iltalehti 09:32 10.03

Tulipalo on tuhonnut Honkatalot-talotehtaan hirsivaraston Alavudella lauantaiaamuna. Palon havaitsi tehtaan naapurissa asuva henkilö. Pelastuslaitos sai tiedon palosta noin kello 3.30. - Tulipalossa ei loukkaantunut ketään, mutta varaston tuhoutumisesta sekä tuotannon keskeytymisestä aiheutuu useiden miljoonien eurojen vahingot, arvioi päivystävä palomestari Marko Riikonen Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta.


Näin The Voice of Finland etenee - Tänään viimeiset kaksintaistelut iltalehti 07:53 09.03

The Voice of Finlandin finaali tulee 20. huhtikuuta. 13 laulajaa ottaa tänään toisistaan mittaa The Voice of Finlandissa, kun on viimeisten kaksintaisteluiden aika. Anna Puun joukkueessa kyse on tosin kolmintaistelusta, kun Angelika Hälvä, 20, Elsa Rusi, 27, ja Mia Suszko, 25, esittävät Dua Lipan New Rulesin. Muut laulajat illan jaksossa ovat Eetu Kaijankoski ja Jenna Ikonen, Eveliina Määttä ja Suvi Ekman, Roberto Brandao ja Mathias Nylund, Lea Irina Männistö ja Riikka Leskinen sekä Taneli Läykki ja Laura Tattari.


Ex-pormestari Ikonen nousee kokoomuksen valtiosihteeriksi – taustalla närää herättänyt nimitys uusisuomi 17:21 05.03

Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, entinen pormestari Anna-Kaisa Ikonen nousee kokoomuksen ministeriryhmän uudeksi valtiosihteeriksi.


Kokoomuksen ministeriryhmän valtiosihteeriksi nousee Anna-Kaisa Ikonen iltasanomat 16:58 05.03

Tehtävä vapautuu, koska Risto Artjoki siirtyy Jyrki Kataisen kabinettipäälliköksi.


Pelicansin ote kirpoaa - Joni Ikonen säkenöi Lahdessa iltalehti 21:41 01.03

Pelicansin vaisut otteet otteet liigassa sen kuin jatkuvat. Lahtelaisnippu on tätä vauhtia valumassa ulos pudotuspeleistä. Ilves hönkii jo niskaan, sillä se on viiden pisteen päässä Pelicansista. Sen lisäksi tamperelaiset ovat pelanneet yhden ottelun lahtelaisia vähemmän. Pelicans on onnistunut keräämään nyt kuudesta viimeisimmästä kamppailustaan murheelliset kaksi pistettä.


Poliisi varoittaa aggressiivisista lomaosakemyyjistä suomalaisten suosimissa turistikohteissa - kauppaa usein mahdoton purkaa iltalehti 09:24 19.02

Poliisi kehottaa varovaisuuteen asioidessa turistikohteissa lomajaksoja tai lomaosakkeita myyvien kaupustelijoiden kanssa. Länsi-Uudenmaan poliisin tietoon on ilmoitettu tapauksista, joissa turistikohteissa lomailevat suomalaiset ovat joutuneet hyvin aggressiivisten myyntiyritysten kohteeksi. Rikoskomisario Viola Ikonen kertoo, että viimeisin poliisin tietoon tullut tapaus sattui Kanarian saarilla. Myyjät kehuvat myyvänsä poikkeuksellisen edullisesti lomajaksoja tai lomaosakkeita. Myyntiä saatetaan tehostaa kuohuviinitarjoilulla tai pienillä lahjoilla. Kohteikseen myyjät valikoivat yleensä iäkkäämpiä, vakavaraisen näköisiä turisteja.


SuomiLOVE huipentuu tänään livekonserttiin - osa esiintyjistä pysyy visusti salassa iltalehti 08:11 17.02

SuomiLOVEn neljäs kausi huipentuu suoraan lähetykseen Lahden Sibeliustalolta Kauden parhaimmista antimista ja rakkauslauluista päästään nauttimaan päätöskonsertissa, jonka juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Musiikista vastaa Ako Kiisken johtama LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius. Illan artistivieraina loistavat muun muassa Haloo Helsinki!, Ellinoora, Erin ja Laura Närhi. 1,5 tuntia kestävään konsertin tarkempaa sisältöä ei ole paljastettu julkisuuteen. Kaikkia esiintyjiä ei ole julkistettu ja Sibeliustaloon povataankin yllätyksiä.


Tampereen yliopiston siirtymäkauden hallitus päätti kiistellystä johtosäännöstä – ”palaute otettiin laajasti huomioon” iltasanomat 19:40 10.02

Tampereen yliopiston siirtymäkauden hallitus päätti tänään uuden yliopiston johtosäännöstä, kertoo Tampere3-hankkeen johtaja Anna-Kaisa Ikonen STT:lle.


Ruotsista kuljetettiin Suomeen 19 kiloa amfetamiinia - poliisi julkaisi kuvia huumeista, aseista ja takavarikoiduista rahoista iltalehti 09:24 31.01

Huumausaineet tuotiin Suomeen ajoneuvoihin kätkettynä. Helsingin poliisi on paljastanut yhdessä Ruotsin poliisin kanssa rikosorganisaation, jonka epäillään järjestäneen Ruotsista Suomeen suuren määrän amfetamiinia. Esitutkinnan mukaan kolmella tuontikerralla Ruotsista on kuljetettu Suomeen yhteensä 19 kiloa amfetamiinia. - Ruotsin poliisi pysäytti Helsingin poliisin pyynnöstä Pohjois-Ruotsissa Suomeen levitettäväksi tarkoitetun noin kymmenen kilon amfetamiinierän, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Nikonen Helsingin poliisilaitokselta sanoo tiedotteessa.


Influenssa kaataa väkeä nyt koko maassa - Sairastunut on tartuttaja noin viikon ajan iltalehti 20:00 09.01

Influenssaan sairastuneita on nyt kaikissa sairaanhoitopiireissä, mutta eniten varmistettuja tapauksia on Etelä- ja Pohjois- Savossa. Influenssatartuntoja on tähän mennessä ilmoitettu jo kaikista sairaanhoitopiireistä ja kaiken ikäisiltä potilailta. Influenssaan sairastuneiden määrä onkin kasvanut verrattuna viime viikkoihin, ja uusia tapauksia odotetaan edelleen. - Epäilen, että ei huippuviikkoja ole vielä saavutettu, toteaa THL:n erityisasiantuntija Niina Ikonen.


Helsingin poliisi takavarikoi satojentuhansien eurojen arvosta huumeita: ”Metamfetamiinin pitoisuus erittäin vahvaa” iltalehti 15:34 04.01

Poliisin mukaan se takavarikoi yhteensä noin kolme kiloa vahvaa metamfetamiinia. Helsingin poliisilaitoksen tiedotteen mukaan tutkinnan aikana on otettu kiinni ja vangittu kolme henkilöä. - Takavarikoidun metamfetamiinin arvo suhteutettuna katukaupassa myytävään metamfetamiinin pitoisuuteen olisi ollut noin 225 000-270 000 euroa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Nikonen kertoo.


Nuorten Leijonien hyökkääjä teki maalin, ei edes koskenut kiekkoon – "Mitä siinä oikein tapahtui" MTV 07:01 31.12

Nuorten Leijonien Joni Ikonen sai tililleen eriskummallisen maalin 5-2-voittoon päättyneessä ottelussa Slovakiaa vastaan.


Hupsista! – Suomelle todella onnekas maali nuorten MM-kisoissa MTV 01:26 31.12

Suomella kävi melkoinen tuuri nuorten MM-kisojen ottelussa Slovakiaa vastaan. Ottelun kolmannessa erässä kolmosketjun sentteri Joni Ikonen hävisi aloituksen Slovakian Adam Ruzickalle, joka kaapaisi kiekon omaan maaliin.


Uutiset