Nuorten Leijonien huippulupaus iski hattutempun - Suomen turnaus päättyi silti rumaan tappioputkeen iltalehti 10:19 06.08

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue hävisi viime yönä jatkoajalla Ruotsille 5-6. Kyseessä oli Plymouthissa järjestetyn World Junior Summer Showcase -turnauksen päätösottelu. Suomen ykköshärkä ottelussa oli kiekkolegenda Juha Ikosen poika Joni Ikonen, joka iski tyylipuhtaan hattutempun kolmannessa erässä. Jokainen maaleista syntyi ylivoimalla. Myös Aapeli Räsänen oli pelipäällä, sillä Tappara-kasvatti syötti kaksi Suomen maaleista.


ADHD-diagnosoidun Lauran huoli: "Sote-huumassa ei ole huomioitu vanhuksia, vammaisia ja heitä, joilla ei ole omaa ääntä" iltalehti 22:04 16.07

Laura Ikosen vauhdikas elämä pysähtyi ahdistusoireisiin, joiden taustalta löytyi lopulta ADHD. Nyt Ikonen opettelee uudenlaista elämää ja samalla pelkää sote-muutosten vaikeuttavan hoidon saamista. Ensimmäiset parikymmentä vuotta Laura Ikosen aikuiselämä oli täynnä vauhtia: näyttämötaiteen opintoja, keikkaa Salatuissa Elämissä, ravintolakoulua seurannutta ravintola-alan uraputkea ja tulipa käytyä hovimestarikilpailuissakin kisaamassa. Ikonen kertoo työpaikkojen vaihtuneen tiuhaan ja uran lähteneen pirstaloitumaan, kun vaatimukset kasvoivat liian suuriksi ja Ikonen yritti löytää arkeen jatkuvasti elämyksiä - joko näyttelijäntöiden tai uusien työpaikkojen kautta.


Kuvat: Keskisen kyläkaupassa Tuurissa tulipalo - palomestarilta kehut henkilökunnalle iltalehti 17:26 03.07

Keskisen kyläkaupalla Alavuden Tuurissa syttyi palon alku tänään iltapäivällä. Henkilökunnan ripeä toiminta sammutti rasvakeittimen palon nopeasti. Alavuden palokunta sai hälytyksen Keskisen kyläkaupalle tänään kello 15. Kohteena oli Kyläkaupan ruokapuoti, missä sijainnut rasvakeitin oli syttynyt tuleen. Vs. palomestari Marko Riikosen mukaan palokunnan tehtäväksi jäi vain tarkistaa tilanne henkilökunnan ripeän toiminnan ansiosta. - He olivat sammuttaneet palon erittäin nopeasti. Tämä ehkäisi myös sen, ettei savua päässyt muodostumaan niin paljon, että tiloja olisi jouduttu tyhjentämään. Henkilökunnalle täysi tunnustus asian hoitamisesta, kiitteli Riikonen.


Henri Ikonen palaa rapakon takaa Suomeen - sopimus Jokereihin jatkoaika.com 10:22 19.06

KHL-joukkue Jokerit on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa. Viimeiset kolme kautta Ikosella ovat kuluneet pääosin AHL:ssa Syracuse Crunchin riveissä.


Nuorten maailmanmestari siirtyy Jokereihin iltasanomat 10:20 19.06

Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Henri Ikosen kanssa.


JYP jatkosopimuksiin Kuukan ja Olkinuoran kanssa - puolustukseen paluumuuttaja Mestiksestä jatkoaika.com 21:06 04.05

JYP on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Jussi Olkinuoran ja puolustaja Mikko Kuukan kanssa. Puolustukseen joukkue hankki myös viime kaudet Mestiksessä tehoilleen Ossi Ikosen.


Kärpät nappasi Ikosen HIFK:sta ja kaksi pelaajaa KalPasta hs 18:38 02.05


Kärpät nappasi Ikosen HIFK:sta ja kaksi pelaajaa Kalpasta hs 18:38 02.05


Uutiset