Nilkkansa taittanut Heli pettyi yksityisen lääkäriaseman nopeuslupaukseen odoteltuaan liki vuorokauden hoitoa - ”vakuutus on pelkkää rahastusta” iltalehti 20:26 20.01

Työmatkalla liukkauden vuoksi kaatunut ja nilkkansa loukannut vantaalainen Heli on tyrmistynyt kokemastaan pompottelusta ja toivoo, että olisi hakeutunut julkisen puolen hoitoon. Vantaan Korsossa asuva Heli taittoi nilkkansa työmatkalla keskiviikkoiltana kuuden maissa. Heli päätti hakeutua hoitoon Terveystaloon, koska hänen työnantajansa oli viime syksynä ottanut työntekijöitä varten vakuutuksen, joka mahdollistaa nopean hoitoon pääsyn yksityiselle. Vakuutus on voimassa myös vapaa-ajalla ja kattaa työtapaturmat. - Asun kolmen kilometrin päässä Peijaksen sairaalasta, mutta ajattelin, että kun on tällainen mahdollisuus yksityiseen niin käytän sitä. Ajattelin, että yksityiseltä saa parempaa palvelua, Heli sanoo.


Viidesosa on jo käyttänyt äänioikeutensa presidentinvaalissa - uurnilla vilkkaampaa kuin 6 vuotta sitten iltalehti 20:07 20.01

Oikeusministeriön tulospalvelun perusteella naiset ovat olleet miehinä innokkaampia ennakkoon äänestäjiä. Presidentinvaalin ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin kello 20 saakka. Oikeusministeriön tulospalvelun mukaan runsas viidesosa, 21,6 prosenttia, äänioikeutetuista on äänestänyt ennakkoon.


Ilkka Herola hyvin huojentuneena palkintopallipaikan jälkeen – iso viesti olympialaisia ajatellen MTV 18:38 20.01

Yhdistetyn maailmancupissa Ilkka Herola ylsi komeasti kolmanneksi Ranskan Chaux-Neuvessa. Herola lähti ladulle yhdeksäntenä, ja vahva kiri huipentui palkintopallipaikkaan.


Ennakkoäänestys jatkuu vilkkaana, useampi kuin joka viides on jo äänestänyt iltasanomat 18:12 20.01

Presidentinvaaleissa on annettu jo yli 900 000 ääntä.


Ilkka Herolan henkinen lukko rysähti auki – ”On tässä taisteltu, rimpuiltu ja väännetty” iltasanomat 16:41 20.01

Ilkka Herola saavutti lauantaina uransa toisen palkintokorokesijan. Edellisestä oli kulunut jo yli kaksi vuotta.


Ilkka Herola nousi palkintopallille! Komea kiri hiihto-osuudella MTV 14:04 20.01

Ilkka Herola nousi komeasti kolmanneksi yhdistetyn maailmancupin normaalikisassa Ranskan Chaux-Neuvessa. Herola lähti hiihto-osuudelle yhdeksänneltä sijalta, mutta teki ladulla lujaa jälkeä.


Ilkka Herola nousi palkintopallille! Luja harppaus hiihto-osuudella MTV 14:00 20.01

Ilkka Herola nousi komeasti kolmanneksi yhdistetyn maailmancupin normaalikisassa Ranskan Chaux-Neuvessa. Herola lähti hiihto-osuudelle yhdeksänneltä sijalta, mutta teki ladulla lujaa jälkeä.


Mahtava nousu! Ilkka Herola rynnisti väkisin palkintopallille iltalehti 13:58 20.01

Jan Schmid on voittanut yhdistetyn maailmancupin osakilpailun Ranskan Chaux-Neuvessa. Toiseksi kisassa tuli Japanin Akito Watabe. Hän jäi norjalaisesta vain 1,4 sekuntia. Suomen Ilkka Herola nousi upeasti kisassa kolmanneksi. Hän kukisti loppukiritaistossa Itävallan Lukas Klapperin 0,3 sekunnin erolla.


Ilkka Herola upeasti palkintokorokkeelle yhdistetyn maailmancupissa! Edellisestä kerrasta yli kaksi vuotta iltasanomat 13:56 20.01

Ilkka Herola nousi toista kertaa urallaan palkintokorokkeelle yhdistetyn maailmancupissa.


Ilkka Herolalta loisto-onnistuminen mäkiosuudella – lähtee ladulle voittotaisteluun iltasanomat 12:33 20.01

Ilkka Herola onnistui loistavasti yhdistetyn mäkiosuudella. Eero Hirvonen sen sijaan jäi kauas tasostaan.


Ilkka Herola onnistui mäessä - taistelee tänään palkintopallipaikasta! iltalehti 12:31 20.01

Yhdistetyn maailmancup jatkuu tänään Chaux-Neuven kisalla. Juuri päättyneen mäkiosuuden kingi oli Japanin Akito Watabe, jonka hyppy kantoi HS118-mäessä 118 metriä. Toiseksi liiteli Norjan Jarl Magnus Riiber, joka lähtee hiihto-osuudelle 22 sekuntia Wataben perässä. Mäen kolmanneksi parhaasta ilmalennosta vastasi Itävallan Wilhelm Denifl.


Ilkka Herola yhdistetyn ladulle kärkikymmenikössä – hyvät asemat palkintopallitaisteluun MTV 12:30 20.01

Ilkka Herola onnistui mainiosti yhdistetyn maailmancupin normaalikisan mäkiosuudella Ranskan Chaux-Neuvessa.


Ilkka Herola yhdistetyn hiihtoladulle kärkikymmenikössä! MTV 12:23 20.01

Ilkka Herola onnistui mainiosti yhdistetyn maailmancupin normaalikisan mäkiosuudella Chaux-Neuvessa.


Vilkkaana alkanut ennakkoäänestys jatkuu läpi viikonlopun iltasanomat 03:35 20.01

Presidentinvaalien ennakkoäänestys jatkuu tänään.


Nelipyörä ajoi poliisilta karkuun ruuhkaista jalkakäytävää pitkin Lohjalla - poliisi kaipaa havaintoja iltalehti 14:47 19.01

Tilanne sattui torstaina noin kello 15 Lohjalla koettiin eilen torstaina vaarallinen episodi, kun katettu nelipyörä ajoi poliisia karkuun vilkkaita jalkakäytäviä ja pyöräteitä pitkin noin kello 15. Poliisin tiedotteen mukaan tapahtuma-aikana oli runsaasti muuta liikennettä, kuten jalankulkijoita. Nelipyörä oli tumman värinen ja sen kate musta. Pyörän rekisterikilpi oli teipattu ja siitä näkyi vain B-kirjain. Nelipyörässä oli kuljettajan lisäksi matkustaja.


Keskustelu TPS:n Ilkka Pikkaraisen ulosajosta jatkui Turussa - ”Saako häntä vastaan pelata miten vaan?” iltalehti 22:49 18.01

TPS-luotsi Kalle Kaskinen ei täysin ostanut luottopelaajansa ulosajoa. TPS:n Ilkka Pikkarainen lensi suihkuun TPS-Jukurit-ottelusta summerin soitua toisen erän päätteeksi. Ruuhkatilanteesta puhallettu epäselvä keihästystuomio jätti paljon kysymysmerkkejä jälkeensä.


”Sonkajärven Sonni” ulos isoista ovista - oliko keihästys vai ei? iltalehti 21:12 18.01

TPS:n Ilkka Pikkarainen menetti Turussa täysin malttinsa. TPS-Jukurit -ottelussa nähtiin keskustelua herättänyt ulosajo. TPS:n Ilkka Pikkarainen ajettiin kentältä toisen erän päätteeksi. Syyksi ulosajoon mainittiin keihästys.


Video: Ilkka Pikkarainen joutui suihkuun – kopautti vastustajaa herkkään paikkaan iltasanomat 20:46 18.01

Ilkka Pikkaraisen ilta päättyi toisen erän jälkeen Turussa.


Pikkaraiselle ulosajo toisen erän päätteeksi ? keihästi Jukurien pelaajaa jatkoaika.com 20:15 18.01

TPS:n Ilkka Pikkarainen keihästi Jukurien puolustajaa torstai-illan ottelussa, kun joukkueiden välistä kamppailua oli pelattu kaksi erää.


Miehet rakastavat metsästämistä – myös ihmissuhteiden alkuvaiheessa stara 15:00 18.01

Deittailukulttuurin ollessa vilkkaimmillaan, saattavat naiset huomata miesten hylkäävän heidät kerta


Uutiset