Salkkarit-Kalle saa järkyttävän tiedon – seksikumppanilla hyytävää asiaa! mtv 17:02 22.05

Salattujen elämien tiistai-illan jaksossa Kalle kuulee seksikumppaninsa sairaudesta.


Päivän veto- ja vakiovihje: PS Kemi venyy iltalehti 11:21 22.05

Iltalehden vetovihje uskoo PS Kemin syttyvän omalle kotikentälleen Sauvosaareen pääsystä tänään niin paljon, ettei Ilves ainakaan voita illan PS Kemi-Ilves ottelua. Ei PS Kemiä tämän kauden (saldo 1-1-6 maalit 10-19) otteluista kauheasti toistaiseksi kehua voi, mutta ei se myöskään ole sillä lailla erottunut sarjassa ns. toivottamaksi tapaukseksi. Onnistuessaan - etenkin kotikentällään - siltä voi nykytasolla ihan hyvin odotella menestymistä lähes mitä joukkuetta vastaan tahansa. Tänään omalle kotikentälleen pääsyn voi laskea hieman nostavan onnistumisen mahdollisuuksia. Lisäksi ei Ilveskään ole tällä kaudella erikoisemmin vakuuttanut. Puolustus kyllä toimii, mutta maalinteko on ainakin toistaiseksi ollut kovin hankalaa.


Häiriö rautatieliikenteessä Tampereella ohi - palo sai alkunsa kipinästä iltalehti 20:10 21.05

Palosta levisi voimakkaasti savua ympäristöön. Tampereen valtatien ylittävä rautatiesilta oli alkuillasta tulessa Tampereen keskustan tuntumassa. Junaliikenne sekä Tampereen valtatiellä kulkeva liikenne jouduttiin pysäyttämään. Päivystävän palomestari Risto Salosen mukaan palku sai alkunsa kipinästä, joka osui sillan kannen puupölkkyihin.


Kipinä sytytti rautatiesillan tuleen Tampereella – ”Ainekset vakavaan onnettomuuteen” iltasanomat 19:41 21.05

Tampereen keskustassa Jokikadun kohdalla olevalla rautatiesillalla oli tulipalo maanantaina illalla.


Kipinä sytytti rautatiesillan tuleen Tampereella – junat myöhässä pahimmillaan reilun tunnin iltasanomat 19:41 21.05

Tampereen keskustassa Jokikadun kohdalla olevalla rautatiesillalla oli tulipalo maanantaina illalla.


Kipinä sytytti rautatiesillan tuleen Tampereella – junaliikenne pysähdyksissä iltasanomat 19:34 21.05

Tampereen keskustassa Jokikadun kohdalla olevalla rautatiesillalla oli tulipalo maanantaina illalla.


Salkkarit-uhkailija koventaa otettaan – Alissa järkyttyy pahasti! mtv 17:01 21.05

Salattujen elämien illan jaksossa maanantaina 21.5. Alissan uhkailija koventaa otteitaan.


Tässäkö illan rohkein asu? Ciara räväytti nakumekollaan Billboard Music Awardseissa iltalehti 09:29 21.05

Laulaja nähtiin musiikkigaalassa hopeisessa läpikuultavassa asussa. Laulaja Ciara, 32, saapui Billboard Music Awards -gaalaan asussa, joka ei jättänyt paljoakaan tilaa mielikuvitukselle. Ciaran asu olikin yksi illan rohkeimmista. Billboard Music Awardsit järjestettiin USA:n Las Vegasissa sunnuntaina paikallista aikaa. Näyttelijänäkin kunnostautunut tähti säväytti hopeisessa puvussa, jossa oli avonainen selkä. Puvun materiaali oli läpikuultavaa ja siinä oli hyvin ylhäällä halkio. Nakumekko paljasti myös Ciaran vatsalihakset.


Yhdysvallat nappasi pronssimitalit kotiinviemiseksi jatkoaika.com 19:49 20.05

Kanada ja Yhdysvallat taistelivat pronssipelissä ennen illan finaalia. Yhdysvallat onnistui voittamaan hieman tylsähkön ottelun lukemin 4-1, ja saivat näin ollen pronssimitalit ja kanadalaiset saavat lähteä tyhjin käsin kotimatkalleen.


Ruotsin Detroit-tähti hehkuttaa Kööpenhaminan sinikeltaista yleisömerta: ”Tunnelma on uskomaton” iltalehti 17:22 20.05

Ruotsi pelaa illan MM-finaalissa Kööpenhaminassa kuin kotiyleisönsä edessä. Sveitsi yrittää jatkaa jymy-yllätyksiään ja voittaa kiekkohistoriansa ensimmäisen MM-kullan. Yhdettätoista mestaruuttaan metsästävällä Ruotsilla on kuitenkin etulyöntiasema. Sillä on puolellaan pitempi palautumisaika, kun se pelasi eilen ensimmäisessä välierässä, sekä yleisön tuki. Ruotsista on lyhyt matka Tanskaan, ja sinikeltainen yleisömeri kannustaa Tre Kronoria Kööpenhaminan Royal Arenassa. Toki Sveitsilläkin on lehtereillä omat, äänekkäät faninsa, mutta he jäävät auttamatta vähemmistöön.


Lavatanssikausi on käynnistynyt - Katri Helena on yhä kestosuosikki iltalehti 16:18 20.05

On aika silittää kukkamekko ja kiristää rokkitossujen nauhat. Tanssikesä on nimittäin alkanut. Katri Helena ja Jari Sillanpää puhuvat juhannustansseista. Video viime kesältä. Muun muassa Yläneen Valasrannassa, Riihimäen Riutanharjussa ja Naapurinvaaran huvikeskuksessa Sotkamossa tanssitaan jo, loputkin lavat avaavat ovensa viimeistään kesäkuun alkupuolella.


Legendaarisen scifileffan ohjaajaa syytetään raiskauksesta - 27-vuotias näyttelijätär väittää saaneensa huumattua teetä iltalehti 10:15 20.05

Luc Besson on saanut syytteen Ranskan poliisilta. Seksuaalinen häirintä ja väärä vallankäyttö ovat olleet tärkeä puheenaihe elokuva-alalla viime aikoina. Viime viikolla Cannesin elokuvajuhlilla käytiin lävitse kyseistä teemaa. Nyt puolestaan ranskalainen elokuvaohjaaja Luc Besson on saanut syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 27-vuotias ranskalaisnäyttelijä on tehnyt ilmoituksen ohjaajasta Ranskan poliisille, asiasta uutisoi ensimmäisenä ranskalainen verkkolehti Europe 1. Syytteen mukaan ohjaaja oli laittanut näyttelijän teehen huumattua ainetta, jonka jälkeen hän oli raiskannut näyttelijän Pariisilaisessa hotellissa. Elokuvaohjaaja on myöntänyt asianajajansa välityksellä tunteneensa näyttelijän vuosien ajan, mutta kieltää kuitenkin syytteet. Besson on ohjannut lukuisia elokuvia, kuten legendaarisen elokuvan Fith Elementin. Hän on ollut naimisissa vuodesta 2004 elokuvatuottaja Virgiene Sillan kanssa.


Lähes kaikki muuttolintulajit jo havaittu – Virolahdella nähtiin lähes käsittämätön määrä alleja yhden illan aikana iltasanomat 10:08 20.05

Virolahdella nähtiin puolisen miljoonaa allia


Kuollut mies löytyi sillan alta MTV 10:04 20.05

Keuruun Lapinsalmen sillan alta löytyi eilen iltapäivällä kuollut mies.


Vainaja löytyi sillan alta Keuruulla iltalehti 10:04 20.05

Asiassa ei epäillä rikosta. Poliisi sai lauantaina päivällä yhden aikaan ilmoituksen kuolleesta henkilöstä. Vainaja oli Keuruun Lapinsalmen sillan alla, Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan. Asiassa ei epäillä rikosta. Vainaja on ulkopaikkakuntalainen.


Ensi viikolla lotossa tarjolla ennätyspotti – 14,5 miljoonaa! MTV 22:50 19.05

Illan lottoarvonassa oli tarjolla 10 miljoonan euron päävoitto.


Kanadan kaatajat MM-finaaliin! Sveitsi jysäytti jättiyllätyksen, joka ei oikeastaan ollut yllätys iltalehti 22:34 19.05

Sveitsi voitti Kanadan Kööpenhaminan lauantai-illan MM-välierässä maalein 3-2. Sveitsi jysäytti MM-välierässä yllätyksen, joka ei oikeastaan ollut yllätys. Alppimaa kaatoi lauantai-iltana Kööpenhaminassa Kanadan maalein 3-2 ja eteni sunnuntain loppuotteluun Ruotsia vastaan.


- hiljaisen hätähuudon - Ruusu siirtyy 18-vuotias lupaus solmi 72 %n aiheutti maastopaloja alas Loreley-kalliolta fiksu ja hallituksen jäsen siirtyy Harvinaisella Nipah-viruksella jo ja hallitusyhteistyö perussuomalaisten jutun vielä toukokuussa kaksi kannettavaa, älypuhelin konekiväärillä Lappeenrannassa – Kuusikymppistä miestä kuvasi hiekan lohkojaon mukaan porukkaan pakatut pommit ryöstää kauppaa Kuopiossa sairaat pikkulapset yksin SJK on taantunut Tappohelle koitunut tarkkailtu ulkoilevat lapset ”Ase vastustaa Kärkkäisen

Uutiset