Tristan Thompsonin yhden illan juttu: ”Poikani on aivan hänen näköisensä!”

stara 13:20 29.05

Kerroimme aiemmin, että malli Kimberly Alexander väittää, että NBA-pelaaja Tristan


16 ihmistä joutui sairaalaan ja rumpalilta paloivat hiukset Danny-show’ssa 1968 – laulaja muistelee uraansa illan ohjelmassa

iltasanomat 07:55 29.05

Musiikkineuvos Danny kertoo elämästään tänä iltana Kuvia ja käännekohtia: Danny -ohjelmassa.


Kotimainen villa käy kaupaksi nyt raakana ja jalostettuna, mutta rahdataan valtaosin ulkomaille pestäväksi – arvokas lanoliini jää hyödyntämättä

yle 06:00 29.05

Lampurit ovat innostuneet tuottamaan lihan rinnalla myös villaa. Villan jatkojalostus kaipaisi kuitenkin nostetta.


Pohjanpalolle osuma tiukassa kärkikamppailussa – HSV tuhlasi johtonsa

iltasanomat 23:28 28.05

Joel Pohjanpalon illan onnistuminen oli kauden neljäs.


Pohjanpalolle osuma tiukassa kärkikamppailussa!

iltasanomat 23:10 28.05

Joel Pohjanpalon illan onnistuminen oli kauden neljäs.


Tänään tv:ssä: Maanviljelijä uhmaa valtiota - hoitaa radioaktiivisia lehmiä

iltalehti 07:01 28.05

Illan Ulkolinja matkustaa Japanin Fukushimaan seuraamaan ydintuhon jälkiä. Japanin Fukushimassa on paiskittu valtavasti jälleenrakennustöitä jo yhdeksän vuotta. Vuonna 2011 maanjäristykset ja tsunami aiheuttivat sähkökatkoksineen ydinvoimalan reaktorien räjähdykset. Ilmaan pääsi valtavat määrät radioaktiivista säteilyä. Historian pahimpiin kuuluvan ydinvoimalaturman jälkityö nielee yhä valtavasti resursseja. Osa saastuneista alueista on kuitenkin jo julistettu puhtaaksi ja evakkoon aikanaan lähteneitä on houkuteltu palaamaan. Mutta onko palaamiselle edellytyksiä?


Syntyykö kunta-alalle vihdoin palkkaratkaisu? Ylen tiedot: Työnantaja teki esityksen ja odottaa vastausta vielä tämän illan aikana

yle 19:54 27.05

Ylen tietojen mukaan liittojen on vastattava tarjoukseen klo 21 mennessä.


Kuntaneuvotteluissa ratkaisujen ilta – työnantaja KT jätti palkka­tarjouksen

iltasanomat 19:43 27.05

Pitkään hiertäneissä kuntaa-alan neuvotteluissa on edistytty ja sopimukseen pääsy on mahdollista vielä tänään. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kuntatyönantaja on jättänyt työmarkkinaosapuolille tarjouksen, johon vastauksia odotetaan illan aikana.


Ravivihje: Toto86 Åby ja Örebro 27.5.2020

iltasanomat 11:23 27.05

Amazing Warriorin on aika onnistua illan 86-kierroksella.


Lukas Hradeckylta synkkä tuomio murheellisen tiistai-illan jälkeen: "Esityksemme oli anteeksiantamaton"

MTV 10:45 27.05

Bundesliigan kärkikamppailussa mukana olevan Leverkusenin 12 ottelun tappioton putki tuli päätökseen tiistai-iltana, kun se kärsi 1-4-tappion Wolfsburgille.


TIS-Vallu pelkää tunteiden ottavan vallan viimeisessä kohtaamisessa Emilian kanssa: ”Jos kumminkin olemme, että koitetaan vielä...”

iltalehti 09:53 27.05

Temptation Island Suomessa selviää tänään, jatkavatko Vallu ja Emppu yhdessä. Temptation Island Suomen seitsemännellä kaudella on edetty loppusuoralle. Vuorokauden mittaisia unelmatreffejä viedään ja Emilia ja Vallu istuvat jo viimeiselle iltanuotiolle toistensa ja Sami Kurosen grillattaviksi. Värikkään TIS-taipaleen tahoillaan käyneet Emppu ja Vallu lähtevät illan roihuun melko samanlaisin miettein.


Tänään tv:ssä: Tanskan kuningatar Margareeta ajatteli jäävänsä sinkuksi – toisin kävi

iltalehti 07:55 27.05

Tanskan kuningattaren elämäntarinaa valotetaan tuoreessa dokumentissa. Tanskan kuningatar Margareeta täytti pyöreät 80 vuotta huhtikuussa. Hän syntyi toisen maailmansodan aikaan viikon kuluttua siitä, kun saksalaiset olivat miehittäneet Kööpenhaminan. Illan värikäs ja koskettava dokumentti pureutuu kuningattaren elämään aina lapsuudesta tähän päivään. Kuningatar on aivan erityisesti ikätovereidensa rakastama. Dokumentissa muun muassa näyttelijä Ulf Pilgaard ja Tanskan entinen ulkoministeri Uffe Ellemann-Jensen kuvailevat yhteistä historiaansa ja elämäänsä kuningattaren aikalaisina. Ohjelmassa nähdään paljon ennen julkaisematonta nostalgista kuvamateriaalia kuningattaren elämän varrelta ja otteita hänen haastatteluistaan. Kuningatarta kuullaan muun muassa 8-vuotiaana radiohaastattelussa, jossa hän kertoo koulunsa opinnoista. Ujo Margareeta oli onnessaan siitä, että hänen ei tarvinnut olla koulunäytelmässä kaikkien tuijottama prinsessa, vaan sen roolin hoiti luokkatoveri. Margareeta kertoo pelänneensä teini-ikäisenä sitä päivää, kun hän joutuisi astumaan isänsä jälkeen valtaistuimelle. Se koitti kuninkaan kuoltua vuonna 1972. Sittemmin Margareeta on hyväksynyt kohtalonsa hallitsijana ja tehnyt siitä henkilökohtaisen elämäntyönsä.


Bundesliigan mestari lähes selvillä – Bayern repi kaulan Dortmundiin, teinisensaatio Haaland nilkutti kentältä

iltasanomat 21:59 26.05

Norjalaishyökkääjän loukkaantuminen synkensi Dortmundin illan.


Espoon räjähdystalossa asuva naapuri kuvailee hetkiä, kun tajusi että jotain vaarallista on meneillään: ”Bum bum bum!”

iltasanomat 10:24 26.05

Espoon Mäkkylässä sijaitsevan räjähdystalon pihassa oli tiistaiaamuna rauhallista. Edellisillan räjähdyksestä ja sitä seuranneesta poliisioperaatiosta muistuttavat vain pohjakerroksessa sijaitsevan asunnon rikkoutuneet ikkunat ja poliisin eristysnauhat.


Tänään tv:ssä: Orgasmi kolmessa minuutissa? Painekiihotin villitsee Ruotsissa

iltalehti 10:08 26.05

Illan ruotsalaisdokumentti on kuin seksilelun pitkä ostos-tv-mainos. Orgasmitakuu-dokumentissa ruotsalaiset naiset kertovat omakohtaisia kokemuksiaan uudenlaisesta vibraattorista, jolla väitetään olevan orgasmitakuu. Vempaimen väitetään tuottavan naiselle orgasmin maksimissaan kolmessa minuutissa. Saksalainen Michael Lenke kehitti 70-vuotiaana paineaaltokiihottimen, jonka testiversioiden koekaniinina toimi hänen vaimonsa. Vuonna 2013 julkaistu vekotin saavutti maailmanlaajuisen suosion. Sen toiminta perustuu klitorista stimuloivaan paineeseen.


Tänään tv:ssä: Azazel-yhtyeen satanisti Lord Satanachia, 45, antaa palaa: Haluaa polttaa kirkon ja vihaa ihmisiä

iltalehti 09:33 26.05

Suomen synkimmällä metallimiehellä Lord Satanachialla on tänään televisiossa sananen sanottavanaan. Riku Rantala ja Tunna Milonoff lähtevät illan Madventures Suomi -jaksossa ajelulle halki Suomen kaivaakseen esiin kansallisen identiteetin siemenet. He selvittävät, mitä on suomalainen sisu, impivaaralainen luova kylähulluus, härmäläinen melankolia ja perisuomalainen rehellisyys. Jaksossa kaksikko tapaa suomalaisen black metal -yhtye Azazelin jäsenet keskustellakseen suomalaisesta synkkyydestä. Jaksossa varoitetaan videomateriaalin sisältävän karkeaa kieltä ja epäsovinnaista käytöstä, eikä se siksi sovellu herkimmille katsojille.


Miljonääriäiti-Gunillan alaikäisen tyttären somekuvista skandaali – liian laiha ja paljasteleva?

stara 08:40 26.05

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson toimii


Tänään tv:ssä: Nuoret rahoittavat opintojaan seksillä - Carly Rae tehtailee lesbopornoa kotona

iltalehti 05:59 26.05

Kaksiosaisessa brittidokumentissa ääneen pääsevät korkeakouluopiskelijat, jotka rahoittavat opintojaan seksityöllä. Britanniassa yliopistojen lukuvuosimaksut ovat kalliita ja siihen päälle tulevat vielä maan tyyriit asumiskustannukset. Moni opiskelija ei halua ottaa opintolainaa, tai jos ottaakin, se ei riitä kattamaan kaikkia kuluja. Seksityö on opiskelijoiden keskuudessa yleistä, sillä yhdessä illassa ansiot voivat ylittää kaupan tai ravintola-alan viikon palkan. Illan dokumentti perehtyy opiskelijoiden seksityöhön. Muotialaa opiskellut Carly Rae haki satoja töitä 19-vuotiaana. Kun mikään ei tärpännyt, hän päätti kokeilla seksityötä nettikameran välityksellä.


Kuvat illanvietosta käräyttivät La Liga -seuran pelaajat – nostivat nyt kätensä pystyyn

MTV 08:17 25.05

Neljä Sevillan jalkapallojoukkueen pelaajaa on rikkonut koronaviruksen hillitsemiseksi asetettuja kokoontumisrajoituksia, kertoi muun muassa Marca-lehti kotisivuillaan.


Hot topics