Rekka juuttui siltaan Helsingin Kalliossa – kaistoille levinnyt betonielementin palasia

iltasanomat 08:23 22.10

Poliisi kertoo, että rekka on juuttunut sillan alle Helsinginkadun ja Sturenkadun risteyksessä


Ylen MOT: Veikkauksen todellinen liike­vaihto 13 miljardia – raha­peli­auto­maattien osuus 11 miljardia

iltasanomat 22:57 21.10

Veikkaus käyttää sisäisesti liikevaihdostaan paljon suurempaa lukua kuin se, josta se kertoo julkisuuteen, Ylen MOT:n maanantai-illan dokumentti kertoo. Rahapeliautomaatit tuottavat 13 miljardin liikevaihdosta leijonanosan.


Kaapo Kakon tilanne puhuttaa New Yorkissa - Rangers-luotsi vihjasi uudesta roolista

iltalehti 11:56 21.10

Kaapo Kakon kausi on alkanut vaihtelevissa merkeissä. New York Rangersin suomalainen superlupaus on ottanut paikkansa joukkueen kokoonpanosta, mutta tekijämiesten viereltä paikkaa ei ole vielä löytynyt. Sunnuntai-illan Canucks-tappiossa Kakko sai viimein mahdollisuuden Rangersin ykkösylivoimassa, mutta tasakentällisin ketjukavereina olivat Brett Howden ja Brandon Lemieux.


Kaako Kakon tilanne puhuttaa New Yorkissa - Rangers-luotsi vihjasi uudesta roolista

iltalehti 11:56 21.10

Kaapo Kakon kausi on alkanut vaihtelevissa merkeissä. New York Rangersin suomalainen superlupaus on ottanut paikkansa joukkueen kokoonpanosta, mutta tekijämiesten viereltä paikkaa ei ole vielä löytynyt. Sunnuntai-illan Canucks-tappiossa Kakko sai viimein mahdollisuuden Rangersin ykkösylivoimassa, mutta tasakentällisin ketjukavereina olivat Brett Howden ja Brandon Lemieux.


BB-Jukka tapaili naista juuri ennen taloon tuloa - vakuutteli hänelle: ”En mene sinne harrastamaan seksiä”

iltalehti 11:37 21.10

Jukka tunnusti yön pimeinä tunteina olleensa tapailusuhteessa juuri ennen BB-taloon astelemistaan. Big Brother -talosta häädettiin sunnuntaina Milla. Illan käännyttyä yöksi talon sikarikerholaiset Jukka, Helmeri, Kimmo ja Kristian äityivät keskustelemaan talon ulkopuolisista tapailusuhteista. Helmeri kertoi tapailleensa naista ennen taloon astelemistaan. Hän kuitenkin tuli taloon sinkkuna. Helmeri avautui huolenaiheestaan miehille. Häntä askarrutti se, että hänen tapailukumppanilleen on voinut tulla paha mieli siitä, kun Helmeri ja Anu ovat lähentyneet talossa.


TTK-juontaja Tuija Pehkosen glamouria henkivässä mekossa huima halkio - katso kuva

iltalehti 20:01 20.10

Juontaja Tuija Pehkosen kimaltavan mekon juju on rohkea halkio. Tanssii tähtien kanssa -juontaja Tuija Pehkosen illan asussa on roimasti glamouria ja säihkettä. Juontaja on pukeutunut kimaltavaan iltapukuun, jonka juju on reiden paljastava huima halkio.


Vauhtia ja vaarallisia tilanteita – Täysi pistepotti itärajalle

jatkoaika.com 22:04 19.10

Kokkolan Hermes sai vastaansa Ketterän Imatralta illan Mestis-kamppailussa. Vierailijat hallitsivat ottelun ensimmäistä erää ja rankaisivat kotijoukkuetta jäähyilystä kahdella maalilla ensimmäiseen viiteen minuuttiin. Toinen erä mentiin kotijoukkueen hallinnassa, mutta tehokkuus uupui. Hermes ei saanut missään vaiheessa kunnon kiriä aikaiseksi maalien muodossa ja pisteet matkasivat itärajalle lukemin 2–5.


Mestis-kierros: Illan hurjasta maalimäärästä lähes joka neljäs TUTOlle

jatkoaika.com 21:17 19.10

Lauantain viiden ottelun kierroksella nähtiin maaleja jälleen runsain määrin, kun tilastoihin merkittiin kaikkiaan 44 osumaa. TUTO jyräsi Peliitat Heinolassa peräti 2?10. Muilla paikkakunnilla erot olivat hiukan tiukemmat.


Jokereiden ote kesti vain puoli peliä

jatkoaika.com 20:16 19.10

Helsingin Jokerit pelasi lauantai-illan taistossa avauspuolikkaan mainiosti, mutta toinen 30 minuuttinen meni surkeasti. Isäntien 3-1-johto suli, ja lopulta Torpedo kampesi voiton jatkoajalla.


Big Brother: Anun ja Helmerin treffit päättyivät huutoitkuun

iltalehti 15:52 19.10

Anu ja Helmeri saivat viettää illan kahdestaan Big Brother -talon salaisessa bistrossa. Helmeri oli edellisellä viikolla viikkotehtävän, eli kuntoradan paras kilpailija. Palkinnoksi hän sai illanvieton, jonne valitsi seuralaisekseen Anun. Kaksikolla oli ”salabistrossa” hauskaa, ja he nauttivat jonkin verran alkoholijuomia.


IS seuraa kiihkeää brexit-väittelyä: Johnson pelkää kiistellyn ehdotuksen vesittävän illan dramaattisen äänestyksen – suora lähetys

iltasanomat 13:52 19.10

Brittiparlamentti äänestää lauantaina pääministeri Boris Johnsonin johdolla neuvotellusta brexit-sopimuksesta. IS seuraa tapahtumia lauantaina hetki hetkeltä tässä artikkelissa.


Ruotsalaistähti kertoo illanvietostaan Therese Johaugin kanssa: "Selvästikin karmein päivällinen"

MTV 09:23 19.10

Norjalaiseen TV-ohjelma Landskampeniin osallistuva Ruotsin hiihtotähti Sebastian Samuelsson kertoi Sportbladetille raskaasta illasta Therese Johaugin seurassa.


Junat kulkevat taas Kaakkois-Suomessa

yle 17:52 18.10

Liikenne palautuu normaaliksi illan aikana.


Finnair: Sumu viivästytti lentoliikennettä, nyt rajoitukset on poistettu – lennonjohdon mukaan pisin viivästys oli 80 minuuttia

yle 13:31 18.10

Helsinki-Vantaan kentälle sumun vuoksi asetetut rajoitukset ovat Finnairin mukaan poistettu. Sääennusteet ovat huonot, joten viivästyksiä voi vielä tulla illan ja alkuyön lentoihin, arvioi lennonjohdosta vastaavasta ANS Finland aiemmin iltapäivällä.


Finnair: Sumu on viivästyttänyt saapuvien koneiden laskeutumista keskimäärin 45 minuuttia – lennonjohdon mukaan pisin viivästys oli 80 minuuttia

yle 13:31 18.10

Helsinki-Vantaan kentälle on asetettu rajoituksia sumun vuoksi. Viivästyksiä voi tulla myös illan ja alkuyön lentoihin, arvioi lennonjohdosta vastaavasta ANS Finland.


Liigan jumbofinaalissa rajut panokset: Sport yrittää lyödä TPS:n entistä pahempaan ahdinkoon

iltalehti 12:11 18.10

Illan omalla tavallaan mielenkiintoisin Liiga-peli on Sport-TPS. Tässä kaksi pahasti kyntänyttä joukkuetta yrittävät palata elävien kirjoihin. Liigan häntään juuttuneet Sport ja TPS ovat hävinneet viimeisestä kahdestatoista ottelustaan yhteensä yksitoista. TPS:n viimeisin voitto on syyskuulta. Sport onnistui katkaisemaan oman tappioputkensa edellisessä kotipelissään KalPaa vastaan. TPS:n tekeminen on ollut kauttaaltaan heikkoa. Kotona joukkueen hyökkäyspelaaminen on aivan kipsissä ja vastaavasti vieraissa vastustajat pääsevät jatkuvasti rakentamaan maaliodotusta neljän maalin tuntumaan ja viime peleissä ylikin. Tilannetta ei paranna spekulaatiot valmentaja Kalle Kaskisen asemasta. Jo aikaisemmin seura sekoili Jonne Virtasen kanssa. Onko joukkueella enää tietä ylös ilman henkilövaihdoksia?


Suomalaiset häpeävät köyhyyttä ja leipäjonoon joutumista: ”Pelätään, että omaiset näkevät tai naapuri näkee”

iltasanomat 08:31 18.10

Illan lyhytdokumentissa käsitellään leipäjonoa. Jonoon joutumisesta koetaan häpeää, mutta köyhyyttä ei voi piilottaakaan.


Prime Time: Jatkuuko DJ-Zibanejadin tehoilu Canucksia vastaan?

jatkoaika.com 08:00 18.10

NY Rangers ja Vancouver Canucks ottavat yhteen sunnuntaina parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan. Rangers-hyökkääjä Mika Zibanejad on aloittanut kauden terävästi ja jahtaa lisää tehopisteitä illan ottelussa. Ottelu näkyy poikkeuksellisesti myös Jim-kanavalla.


Tellervo ja Assi Koivisto olivat yhdessä Mauno Koivisto -näytelmän ensi-illassa – Rouva Koivisto, 90: ”Ikään suhteutettuna kuuluu hyvin hyvää”

iltasanomat 06:55 18.10

Rouva Tellervo Koivisto ja Assi Koivisto näkivät torstaina Inkoon työväentalolla Maunon Koiviston elämästä kertovan näytelmän ensi-illan.


HIFK kaatoi Kärpät Teemu Turusen johdolla

jatkoaika.com 21:48 17.10

HIFK ja Kärpät esittelivät uudet hankintansa illan ottelussa Helsingissä. HIFK aloitti ottelun vahvasti, mutta Kärpät ei helpolla luovuttanut. Ottelun ratkaisua saatiinkin odottaa aina jatkoajalle asti.


– joutui myöhemmin

Hot topics