Kansanedustaja selvitti Kela-taksien ongelmaa: Sairaalassa käytössä poikkeusjärjestely uusisuomi 13:40 11.07

Kansanedustaja, Kelan varavaltuutettu Ilmari Nurmisen (sd.) mukaan Kela-taksien ongelmien suurin syy on puhelinpalveluissa.


Misanossa loukkaantunut suomalaismoottoripyöräilijä sai murtumia ja ilmarinnan – jää sairaalaan tarkkailtavaksi iltasanomat 21:11 08.07

Ratamoottoripyöräilijä Eemeli Lahti loukkaantui Supersport-luokan MM-sarjan kilpailussa Misanon radalla Italiassa sunnuntaina.


Ilmari, 26, riuhtaisi suolla männynnärettä – hirveä totuus Kyllikin kohtalosta alkoi paljastua iltasanomat 08:00 24.06

Metrin kokoinen mänty jäi miehen käteen. Maassa oli outoja viiltoja.


”Suomesta katoaa 330 000 työpaikkaa ja 800 000 työpaikkaa muuttuu” – TE: Eläkepomolta kova ennuste Finlandia-talossa uusisuomi 13:12 31.05

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen johtoon nousevan Jouko Pölösen mukaan suomalaisia odottaa valtava työpaikkojen murros, joka vaikuttaa yli miljoonaan työpaikkaan.


Traktori lähti 16-vuotiaan käsistä, vieressä istunut pikkuveli lensi tuulilasin läpi - Helpottunut isä: ”Ei saa antaa pelolle valtaa” iltalehti 07:31 24.05

Nuoret isännät voivat nyt isänsä Eeron mukaan ”ihan ok” olosuhteisiin nähden. Molemmat pojat päätyivät onnettomuuspaikalta sairaalaan. Edelleen käveleminen on vaikeaa ja toisella veljeksistä on tikkejä. Sen piti olla tavallinen lauantaipäivä Kuuminaisten tilalla Porissa. Julius Kuuminainen, 16, hyppäsi aamuseitsemältä traktorin puikkoihin hakeakseen pikkuveli Ilmari Kuuminaisen, 15, mukaansa peltotöihin. Työt oli suunniteltu ja maatilan tehtäviä oli viikonloppuna tarkoitus jakaa oikein kolmen sukupolven kesken. Pojat ajelivat rauhassa Valtralla Preiviikintien reunaa. Aamuaurinko paistoi. Sen jälkeen mikään ei enää ollutkaan entisellään. Tapahtumat alkoivat vyöryä.


Mehiläisen omistus uusiksi - FT: kauppasumma 1,8 miljardia euroa iltalehti 10:26 18.05

LähiTapiola, Varma ja Ilmarinen ovat ostaneet Mehiläisen yhdessä Mehiläisen johdon ja CVC Capital Partnersin hallinnoiman rahaston kanssa. Suuret järjestelyt Suomen sote-yrityskentässä jatkuvat. Mehiläinen tiedotti tänään, että LähiTapiola, Varma ja Ilmarinen ovat ostaneet Mehiläisen yhdessä Mehiläisen johdon ja CVC Capital Partnersin hallinnoiman rahaston kanssa.


Jo toinen jättikauppa terveysalalla tällä viikolla – Mehiläinen myytiin, pääomistajaksi luxemburgilainen sijoitusyhtiö MTV 10:01 18.05

Lähitapiola, Varma ja Ilmarinen ovat ostaneet terveydenhuoltopalveluja tarjoavan Mehiläisen yhdessä pääomasijoitusyhtiö CVC Capital Partnersin hallinnoiman rahaston kanssa.


Kanavuoren bunkkerikiduttaja yritti vapautua raiskaussyytteestä - katsoi poliisin johdatelleen naisen kertomaan teosta iltalehti 01:33 17.05

Vaasan hovioikeus on pitänyt ennallaan jyväskyläläisen Aki Ilmari Bergqvistin viiden ja puolen vuoden vankeustuomion. <!--#include virtual="/iltv/ssi/playPlayer.shtml?videoID=D9B5D791&autoPlay=true&hideIltvAds=true" --> Naisen onnistui vapautua jaloissaan olleesta nippusiteestä noin puolen tunnin kuluttua. Hän kömpi ulos metsään ja tajusi olevansa jollakin korkealla paikalla.


Vienti sakkaa, euro keulii ja työvoimasta on pulaa - synkkiä pilviä kerääntyy taloustaivaalle, mutta uutta taantumaa ei vielä tarvitse pelätä iltalehti 14:01 13.05

Talousasiantuntijat vakuuttavat, että talouskasvun hidastumisesta huolimatta taantumaa ei ole näköpiirissä. Suomen talouden kehittymisestä on viime aikoina esitetty huolestuneita näkemyksiä. Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen tuoreen ennusteen mukaan talouskasvu on jo hiipumassa. Myös Tullin julkaisemat maaliskuun vientiluvut kertovat, että vienti kääntyi laskuun maaliskuussa ensimmäisen kerran vuoden 2016 joulukuun jälkeen. Tullin mukaan viennin arvo putosi vuoden 2017 maaliskuuhun verrattuna noin prosentin.


Mies pahoinpiteli naista, pakotti aseella uhaten bunkkeriin, raiskasi ja jätti sidottuna pakkaseen – hovioikeus piti tuomion ennallaan MTV 20:30 11.05

Vaasan hovioikeus piti ennallaan 29-vuotiaan jyväskyläläisen bunkkeriraiskaajan Aki Ilmari Bergqvistin viiden vuoden ja kuuden kuukauden vankeustuomion.


Eriävä mielipide sote-lausunnosta: ”Lakiesitysten kunnollinen käsittely on ollut mahdotonta” uusisuomi 09:41 10.05

Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän työelämä- ja tasa-arvovaliokuntaryhmä, kansanedustajat Tarja Filatov, Ilmari Nurminen ja Merja Mäkisalo-Ropponen jättivät keskiviikkona eriävän mielipiteen valiokunnan lausuntoon sosiaali- ja terveysvaliokunnalle.


Työeläkepomo vakuuttaa: "Lasten väheneminen ei nosta painetta eläkemaksujen korotukseen vielä" MTV 11:54 27.04

Syntyvyyden lasku Suomessa ei aiheuta tarvetta eläkemaksujen korotukseen vielä, sanoo työeläkeyhtiö Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander.


HJK:n kapteeni otti vastuun ratkaisumaalista iltalehti 19:18 21.04

HJK:n kapteeni Rafinha otti kontolleen KuPS:n voittomaalin. KuPS:n Ilmari Niskanen ratkaisi ottelun Luis Murillon keskityksestä, joka lähti Rafinhan tontilta. - Lopussa minun virhe, ja kävi näin, Rafinha sanoi.


KuPS:n sankari huusi äänensä käheäksi - ”Tuntui aivan saatanan hyvältä!” iltalehti 18:55 21.04

KuPS:n ratkaisija Ilmari Niskanen ehti huutaa äänensä käheäksi pukukopissa HJK-voiton jälkeen. Niskanen taituroi KuPS:n 2-1-voittomaalin. Äänenkäheyteen vaikutti varmasti myös KuPS:n fanien edessä juhliminen. - Tuli Murilta (Luis Murillo) aivan loistava keso taka-alueelle. Jatkoin juoksua sinne, ja pakko myöntää, että tyylikäs viimeistelykin oli, Niskanen hymyili.


Ilmarinen ennustaa: talouskasvu hiipuu jo ensi vuonna 1,5 prosenttiin iltalehti 11:20 20.04

Eläkeyhtiö Ilmarinen ennustaa kuluvalle vuodelle 2,5 prosentin talouskasvua, mutta ensi vuonna kasvu sen mukaan jo hiipuu 1,5 prosenttiin. Ilmarisen perjantaina julkaistun ennusteen mukaan "vuonna 2016 käynnistynyt talouskasvu jatkuu, ja bruttokansantuotteen odotetaan saavuttavan tänä vuonna tason, jolla se oli viimeksi ennen finanssikriisiä 2008". Ilmarisen mukaan kasvun moottoreina on viennin ja investointien voimakas kasvu. Eläkeyhtiön mukaan vientiä tukevat vahvistuneen kysynnän lisäksi myös kilpailukykyä parantaneet palkkaratkaisut. Niiden vaikutus ulottuu vuoteen 2019 asti.


Korkein oikeus ei muuttanut tuomiota: Töölön pyöräturmaan syyllistyneelle 2 vuotta 8 kuukautta vankeutta iltalehti 09:30 16.04

Korkein oikeus (KKO) on pitänyt ennallaan Töölön pyöräturmaan syyllistyneelle miehelle tuomitun 2 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistuksen. Mies oli elokuussa 2015 ajanut autollaan pyöräilijän eteen sillä seurauksella, että pyöräilijä oli suistunut pää edellä asfalttiin. Seuraavana päivänä 66-vuotias pyöräilijä oli kuollut saamiinsa vammoihin. Hovioikeus oli tuominnut Pasi Ilmari Rouhiaisen törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennepaosta tieliikenteessä.


Tommi oli kiertänyt vuosia rakennustyömaita ja saanut useita kertoja potkut, ennen kuin hän perusti oman firman - ja ylsi kymmenien miljoonien liikevaihtoon iltalehti 09:09 15.04

Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen toivoo, ettei hänen kaltaisiaan työmiehiä enää palkata. Tommi Hämäläisen perustama Bolt Works Oy on kasvanut 50 prosenttia jokseenkin joka vuosi. Liikevaihto vuonna 2017 oli komeat 9,2 miljoonaa euroa. Vuonna 2010 perustettu yritys aikoo alustatalouden ja tekoälyn avulla mullistaa työnvälityksen toimintamallit niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Siihen luottaa myös vakuutusjätti Ilmarinen. Se omistaa Bolt Worksista peräti 19,9 prosenttia.


Katsokaa! J.R.R. Tolkienilta tulee uusi kirja - ilmestyy vielä tänä vuonna iltalehti 13:44 11.04

Fall of Gondolin -kirjan on toimittanut fantasialegendan poika Christopher Tolkien. Kirjan on tarkoitus ilmestyä elokuussa. Taru Sormusten Herrasta -trilogiasta kertovan elokuvan alussa haltijaruhtinatar Galadriel harmittelee, että jotkut asiat, jotka eivät olisi saaneet unohtua, katosivat. Kommentti liittyy tietenkin valtasormukseen, jonka ympärille armoitetun fantasiakirjailijan J.R.R. Tolkienin kolmeosainen saaga rakentuu. Monet fanit ovat harmitelleet, että Tolkienin tunnetuimpien teosten Taru Sormusten Herrasta ja Hobitin ohella häneltä jäi paljon keskeneräisiä tekstejä unohduksiin ja kadoksiin, kun hän kuoli vuonna 1973. Hänen poikansa Christopher Tolkien on julkaissut niitä isänsä kuoleman jälkeen parhaansa mukaan. Tunnetuimmat teokset lienevät Silmarillion ja Keskeneräisten tarujen kirja.


Legendaarinen suomalaisvoimailija saa vieläkin lapset haukkomaan henkeään! Täyttää kesällä 50 vuotta iltalehti 07:44 11.04

Kuka muistaa, kuka nappasi edellisen suomalaisen painonnoston arvokisamitalin ennen Anni Vuohijokea ja Meri Ilmarista? Jos kyseinen fakta on päässyt unohtumaan, se ei ole välttämättä suuri ihme. Siitä on nimittäin aikaa peräti 17 vuotta! Asialla oli Karoliina Lundahl, joka vei EM-pronssimitalin vuonna 2001. Suomalaisen naisten painonnoston edelleen viimeisin kansainvälinen supertähti oli ennen kyseistä mitalia ehtinyt jo napata muun muassa kaksi maailmanmestaruutta, vuosina 1994 ja 1998. Edustipa hän Suomea olympialaisissa asti myös toisessa leipälajissaan kuulantyönnössä.


hellevaroitus laajalla alueella perjantain F1-harjoituksista – ”Tapaaminen oli suuri

Uutiset