Hjallis Harkimo raivostui otsikoinnista - IS kertoo Teemu Selänteen syrjäyttävän hänet Jokereissa: ”Ihan perseestä!” iltalehti 11:26 15.03

Ilta-Sanomat kirjoittaa, että Jokerien pääomistajan ja puheenjohtajan Harry Harkimon tulevaisuus helsinkiläisseuran peräsimessä olisi tulossa päätökseensä. Harkimo väläytteli asiaa omassa blogissaan Iltalehdessä marraskuussa. - On vaikea ennakoida mitä Jokereille tapahtuu tulevaisuudessa. Jotenkin alkaa tuntua, että olen oman osani seuran puolesta tehnyt, Harkimo kirjoitti.


IS: Hjallis Harkimo luopumassa Jokereista – Selänne halutaan seurajohtoon MTV 10:45 15.03

Pääomistaja Hjallis Harkimo on luopumassa Jokereista ja Teemu Selänne on ehdolla hänen korvaajakseen, uutisoi Ilta-Sanomat.


IS: Pääkaupunkiseudulla kaahannut nuorukainen yritti murhata konstaapelin, epäilee poliisi MTV 17:56 12.03

Viranomaisia hurjapäisesti pakoon kaahannut 23-vuotias yritti murhata poliisin, epäilee Itä-Uudenmaan poliisi. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.


IS: Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen hakattiin ja ryöstettiin: ”Tappelin aika rajusti vastaan” mtv 07:23 12.03

Jukka Haapalaisen kimppuun hyökättiin hänen kotitalonsa aulassa Lontoossa, uutisoi Ilta-Sanomat.


IS Tanskassa: Madsenin pajasaaren ihmiset ovat järkyttyneitä: ”Kaikki täällä toivovat, että hän mätänee helvetissä” iltasanomat 08:06 10.03

Ilta-Sanomat vieraili saarella, josta Tanskaa ja muuta maailmaa järkyttäneen sukellusvenemurhan tapahtumat saivat alkunsa.


IS: Krista Pärmäkoski käytti olympialaisissa kiellettyä ainetta poikkeusluvalla - lääkäri IL:lle: erivapauksiin ei liity dramatiikkaa iltalehti 19:29 09.03

Krista Pärmäkoski käyttää erityisluvalla lääkeainetta, joka on tavallisesti urheilussa kielletty, kertoo Ilta-Sanomat. Krista Pärmäkoski pressitilaisuudessa Pyeongchangin olympialaisten aikaan. Erityisluvan Pärmäkosken tiedottaja Heidi Lehikoinen. Pärmäkoski ei halunnut kommentoida asiaa tarkemmin Ilta-Sanomille.


IS: Krista Pärmäkoski käytti olympialaisissa kiellettyä ainetta poikkeusluvalla iltalehti 18:58 09.03

Krista Pärmäkoski käyttää erityisluvalla lääkeainetta, joka on tavallisesti urheilussa kielletty, kertoo Ilta-Sanomat. Krista Pärmäkoski pressitilaisuudessa Pyeongchangin olympialaisten aikaan. Erityisluvan Pärmäkosken tiedottaja Heidi Lehikoinen. Pärmäkoski ei halunnut kommentoida asiaa tarkemmin Ilta-Sanomille.


IS: Krista Pärmäkoski käytti olympialaisissa kiellettyjä aineita poikkeusluvalla iltalehti 14:32 09.03

Krista Pärmäkoski käyttää erityisluvalla lääkeainetta, joka on tavallisesti urheilussa kielletty, kertoo Ilta-Sanomat. Erityisluvan Pärmäkosken tiedottaja Heidi Lehikoinen. Pärmäkoski ei halunnut kommentoida asiaa tarkemmin Ilta-Sanomille. Pärmäkoski oli Pyeongchangin olympialaisissa suomalaisten mitalirohmu. Hän saavutti yhden hopean ja kaksi pronssia.


Mitä nainen oikein haluaa? Suomalaiset julkkismiehet kertovat, millaisia naiset todella ovat: ”Nainen ansaitsee kohteliaan totuuden” iltasanomat 19:29 08.03

Naistenpäivän kunniaksi Ilta-Sanomat pyysi julkkismiehiä kommentoimaan yleisiä naisiin liitettyjä stereotypioita.


JSN:ltä langettava päätös IS:lle iltasanomat 16:31 08.03

Ilta-Sanomat on saanut langettavan päätöksen koskien verkossa julkaistua kommenttikirjoitusta.


Kaleva, Kauppalehti ja Ilta-Sanomat saivat Julkisen sanan neuvostolta langettavan – STT:lle vapauttava asianajaja-uutisoinnista MTV 15:25 08.03

Kaleva, Kauppalehti ja Ilta-Sanomat ovat saaneet Julkisen sanan neuvostolta (JSN) langettavan päätöksen. Kalevaa huomautettiin piilomainonnasta, Kauppalehteä sidonnaisuuksista kertomatta jättämisestä ja Ilta-Sanomia olennaisesta asiavirheestä.


7 keskeistä asiaa agentin myrkkymurhan yrityksestä: Mitä tapahtui, missä ja minkä vuoksi iltasanomat 22:52 07.03

Ilta-Sanomat kokosi yhteen asiat, mitä salamurhayrityksestä tiedetään varmasti ja mistä vasta spekuloidaan.


IS: Ex-ministeri Paula Lehtomäki nousemassa Sipilän esikunnasta huippuvirkaan uusisuomi 17:11 07.03

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) valtiosihteeri Paula Lehtomäki (kesk.) on saamassa huippuviran Kööpenhaminasta, kertoo Ilta-Sanomat.


Uutiset