Nuori suomalaisnainen löydettiin kuolleena Thaimaan Phuketista iltasanomat 20:02 17.01

Suomen ulkoministeriön viestintäpäivystys vahvistaa kuolemantapauksen Ilta-Sanomille.


Tour de Skin kisat peruttiin karmeiden olosuhteiden takia – ”En ole nähnyt vastaavaa” iltasanomat 14:23 03.01

Suomen maajoukkueen huoltopäällikkö Matti Haavisto kuvaili Ilta-Sanomille puhelimitse Oberstdorfin kisaoloja.


IS: Turun terrori-iskun uhriksi joutunut pienen lapsen äiti on toipunut hyvin - puolustaa edelleen turvapaikanhakijoita iltalehti 07:58 02.01

Turun puukotuksessa vakavasti haavoittunut 33-vuotias nainen kertoo kauheasta kokemuksestaan Ilta-Sanomille. Yksi Turun terrori-iskun uhreista on pienen lapsen äiti. Iltalehti kertoi äidin kohtalosta pian teon jälkeen silminnäkijöiden kautta. Turun torilla olleet naiset vauvasta sillä aikaa, kun vakavasti loukkaantunut äiti vietiin sairaalaan. haastattelussa nainen kertaa omat muistikuvansa tilanteesta.


IS: Teuvo Hakkarainen repi humalassa Päivi Räsästä tukasta vuosi sitten pikkujouluaikaan iltalehti 22:22 19.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kävi vuosi sitten pikkujouluaikaan käsiksi kollegaansa Päivi Räsäseen (kd), kertoo Ilta-Sanomat. Ilta-Sanomille tapauksen vahvistanut Päivi Räsänen ei ole puhunut asiasta aiemmin. Ilta-Sanomien mukaan useat ihmiset näkivät, kuinka Teuvo Hakkarainen kävi vuosi sitten käsiksi Räsäseen. Hakkarainen oli voimakkaassa humalassa eikä pysynyt miltei pystyssä ilman mukana olleen saattajan apua. Tapaus sattui keskellä päivää.


Uusi paljastus Teuvo Hakkaraisesta: repi humalassa Päivi Räsästä tukasta keskellä päivää iltasanomat 21:59 19.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kävi vuosi sitten pikkujouluaikaan käsiksi kollegaansa Päivi Räsäseen. Nyt Räsänen kertoo tapauksesta Ilta-Sanomille.


Hjallis Harkimo luopuu kohutusta paikastaan Veikkauksen hallituksessa iltasanomat 11:11 11.12

Kansanedustaja, urheiluvaikuttaja Harry ”Hjallis” Harkimo (kok) kertoo Ilta-Sanomille luopuvansa paikastaan Veikkauksen hallituksessa.


Kolme kiinni polttopulloiskusta synagogaan Göteborgissa – Poliisi IS:lle: Epäillyt eivät ole kertoneet syitä tekoihinsa iltasanomat 09:54 10.12

Göteborgin poliisi kertoo Ilta-Sanomille, että kolme synagogan törkeästä tuhopolttoyrityksestä epäiltyä on otettu kiinni.


Kekkonen armahti, Niinistö ei – Suomi täyttää taas pyöreitä, mutta nyt ei rikollisia armahdeta juhlan kunniaksi iltasanomat 12:46 08.12

Tämä vuosi ei ole armahduksissa millään lailla poikkeava, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Ilta-Sanomille.


Kekkonen armahti, Niinistö ei – Suomi täyttää taas pyöreitä, mutta historia ei toistu vuonna 2017 iltasanomat 07:30 06.12

Tämä vuosi ei ole armahduksissa millään lailla poikkeava, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Ilta-Sanomille.


IS: Tellervo Koivisto Linnaan - tytär kannusti iltalehti 12:27 05.12

Ilta-Sanomat uutisoi, että keväällä menehtyneen presidentti Mauno Koiviston puoliso Tellervo on menossa Linnan juhliin. uutisoi, että leski Tellervo Koivisto osallistuu Linnan juhliin viiden vuoden tauon jälkeen. - Assi (Koivisto) sanoi, että olisi hyvä mennä, kun on tällainen juhlavuosi, rouva Koivisto sanoi Ilta-Sanomille.


IS: RoPS:n puheenjohtaja analysoi Timo Stavitskin 600 000 euron siirron merkitystä – lupaus tulevasta suomifutis 20:56 03.12

RoPS sai aikaisen joululahjan, kun Timo Stavitski siirtyy ranskalaiseen SM Caeniin peräti 600 000 euron siirtosummalla. RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva avasi siirron merkitystä Ilta-Sanomille. Lue...


Leena Kaskela paljasti elämänsä pysäyttävimmät uutiset IS:lle: ”Olisin halunnut tulla sinä iltana töihin auttamaan” iltasanomat 16:28 03.12

Pitkän uran tehnyt uutisankkuri Leena Kaskela muisteli vuonna 2011 uransa vaiheita ja kohokohtia Ilta-Sanomille.


Valtiosihteeri IS:lle takakonttiin menostaan: ”Haluan takaisin kotiin, mitä mä teen?” iltalehti 14:18 19.11

Valtiosihteeri Samuli Virtanen avautui Ilta-Sanomille. Iltalehti listasi PS:n hajoamiskohun käänteitä. Iltalehti uutisoi 27. lokakuuta, että ulkoministeri Timo Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen kävi tapaamassa pääministeri Juha Sipilää perussuomalaisten puoluekokouksen ollessa vielä kesken viime kesäkuussa. Iltalehti ja Aamulehti kertoivat 9. marraskuuta, että Virtanen poistui tuosta sunnuntain 11. kesäkuuta tapaamisesta auton peräkonttiin piiloutuneena.


Tuli nieli yli sata­vuotiaan perinne­yrityksen tehtaan – nyt puhuu Kylmänen: ”Tästä noustaan” iltasanomat 11:28 11.11

”Tästä noustaan”, sanoo Kylmänen Foodin toimitusjohtaja Ilta-Sanomille. Yrityksen lihanjalostamo paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä.


Presidentti Sauli Niinistö IS:lle: ”En ole ollut tietoinen sotaharjoituksen valmistelusta” iltasanomat 14:30 10.11

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo Ilta-Sanomille, ettei hän ole ollut tietoinen puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) kaavaileman suursotaharjoituksen valmistelusta.


Liettuan puolustus­ministeri IS:lle: Zapad-sota­harjoitus todisti Venäjän kyvyn hyökätä 24 tunnissa iltasanomat 16:23 07.11

Liettua puolustusministeri kertoo Ilta-Sanomille, että maa olisi halukas osallistumaan Suomea viime päivinä puhuttaneeseen sotaharjoitukseen.


Ruotsalainen meteorologi lähetti hyytäviä terveisiä Etelä-Suomeen – selittää nyt ennustettaan iltasanomat 20:36 06.11

Ruotsin television meteorologi Nitzan Cohen selittää nyt Ilta-Sanomille tarkemmin, millä perusteella hän ennustaa eteläisimpään Suomeen kunnon talvea.


IS: Eero Heinäluoma meni kihloihin iltalehti 07:01 03.11

Ilta-Sanomat kertoo, että Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir kihlautuivat alkuviikosta. Kansanedustaja Eero Heinäluoma (sd) ja eduskunnassa työskentelevä Ayla Shakir ovat Ilta-Sanomien mukaan olleet yhdessä vuoden. - Kyllä. Näin onnellisesti on päässyt käymään, että olemme kihlautuneet. Elämääni on tullut uusi valo. Ja tuo valo valaisee myös syksyn pimeän keskellä, Eero Heinäluoma kertoo Ilta-Sanomille.


Uutiset