Touko Aalto kertoi erostaan Facebookissa – kommentit tulvivat sekä tukea että haukkuja iltasanomat 16:23 10.08

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoi tiistaina Ilta-Sanomille, että avioero oli pariskunnan yhdessä tekemä päätös. Nyt erokeskustelu käy kuumana.


KRP vahvistaa: Ilja Janitskin otettu kiinni Andorrassa, luovutusta Suomeen valmistellaan iltasanomat 20:55 04.08

MV-lehden päätoimittajaksi kutsuttu Ilja Janitskin on otettu kiinni Andorrassa, keskusrikospoliisi vahvistaa Ilta-Sanomille.


KRP vahvistaa: Ilja Janitskin otettu kiinni Andorrassa iltasanomat 20:55 04.08

MV-lehden päätoimittajaksi kutsuttu Ilja Janitskin on otettu kiinni Andorrassa, keskusrikospoliisi vahvistaa Ilta-Sanomille.


S-Pankin asiakkaat olivat pulassa – kortilla maksaminen ei onnistunut pariin tuntiin iltasanomat 19:05 02.08

S-Pankin mobiilisovelluksessa, verkkopankissa ja kortilla maksamisessa ilmeni keskiviikkoiltana ongelmia, pankin viestintäjohtaja Raija Gynther vahvistaa Ilta-Sanomille.


Tarja Halonen jäi lääkärin neuvosta pois Helsingin-lennolta 1978 – kone putosi järveen ja räjähti iltasanomat 10:58 02.08

Presidentti Tarja Halonen kommentoi Ilta-Sanomille Rissalan lento-onnettomuutta, jossa hän olisi ollut mukana ilman lääkärin neuvoa 1978.


Presidentti Halonen Venäjän Suomea mustamaalaavista videoista Ilta-Sanomille: ”Väärät tiedot pitää korjata” iltasanomat 14:41 14.07

Presidentti Tarja Halosen mukaan Venäjän median levittämien väärien tietojen kanssa ei voi enää jäädä vain odottamaan ajatuksella, että ”antaa olla, kyllä se siitä kuolee”.


IS: Venäläismedia väittää Suomen sekaantuneen asesalakuljetukseen - ulkoministeriö kuittaa väitteet tekaistuiksi iltalehti 13:52 13.07

Venäjän mediassa leviää väite, jonka mukaan Suomen viranomaiset ja diplomaatit olisivat sekaantuneet sotateknisen materiaalin salakuljetukseen Venäjältä Suomeen, kertoo Ilta-Sanomat. Ilta-Sanomat perustaa tietonsa muun muassa Izvestija-lehden juttuun. Jutun mukaan salakuljetusrenkaan organisoinnista epäillään Dmitri Bogatshevia, jolla on myös Suomen kansalaisuus. Ulkoministeriö kuittaa Ilta-Sanomille venäläismedian väitteet "täysin tekaistuiksi".


Valtteri Bottaksen lähdöstä nousi kohu – kisatuomari Mika Salo kertoo taustat: ”Valtterilla kävi h**vetinmoinen tuuri” iltasanomat 18:53 09.07

Mika Salo oli mukana Itävallan F1-osakilpailun tuomaristossa. Hän kävi Ilta-Sanomille läpi Valtteri Bottaksen lähdön, joka on puhuttanut F1-maailmassa.


Valtteri Bottaksen lähdöstä nousi kohu – kisatuomari Mika Salo kertoo taustat: ”Valtterilla kävi h**vetin hyvä tuuri” iltasanomat 18:53 09.07

Mika Salo oli mukana Itävallan F1-osakilpailun tuomaristossa. Hän kävi Ilta-Sanomille läpi Valtteri Bottaksen lähdön, joka on puhuttanut F1-maailmassa.


Kansanedustaja otti torkut ruumiiden vieressä iltasanomat 10:20 05.07

Poliitikot paljastivat Ilta-Sanomille mielenkiintoisimmat työkokemuksensa.


Suomalaisvetoinen verkosto selvitti: Terroristijärjestö al-Shabaab on valmis neuvotteluihin iltasanomat 05:57 29.06

Rauhantyön ammattilainen Antti Pentikäinen kertoo Ilta-Sanomille, että somalialainen terroristijärjestö al-Shabaab olisi valmis neuvotteluihin.


PS-leiristä irtaantunut Veera Ruoho pitää paluutaan pyytäneiden perussuomalaisten nimet omana tietonaan iltalehti 21:58 27.06

Puolueen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon Facebook-seinällä on tänään käyty monipolvista keskustelua kansanedustaja Veera Ruohon takaisin pyytämisestä. Ruohoa on vaadittu paljastamaan, kuka häntä on houkutellut takaisin. Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtaantunut Veera Ruoho kertoi tänään Ilta-Sanomille, että puolueesta loikanneita on houkuteltu takaisin monin tavoin - jopa eduskuntaryhmän puheenjohtajuutta lupaamalla. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kiistää väitteet takaisinhoukuttelusta. Halla-aho totesi Iltalehdelle käyneensä keskustelua PS:n eduskuntaryhmän kanssa, eikä kenellekään hänen mukaansa ollut tietoa Ruohon kanssa käydyistä keskusteluista.


Jussi Halla-aho ärähtää: "Emme tahdo opportunisteja riveihimme" - kiistää Veera Ruohon väitteet iltalehti 20:29 27.06

Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan loikkareita ei ole houkuteltu palaamaan millään tavalla takaisin puolueeseen. Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronnut kansanedustaja Veera Ruoho kertoi tiistaina Ilta-Sanomille, että häntä on houkuteltu takaisin PS:n eduskuntaryhmään esimerkiksi ryhmän puheenjohtajan paikkaa lupaamalla. Ruohon mukaan yritys houkutella loikkareita takaisin emopuolueeseen on tällä hetkellä kova. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi uutista tuoreelta Facebook-päivityksessään ja totesi Ruohon väitteet perusteettomiksi.


Ruoho IS:lle: Lupailtiin ps-ryhmän puheenjohtajan paikkaa, jos palaisin - Halla-aho kiistää iltalehti 15:47 27.06

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä toissa viikolla eronnut kansanedustaja Veera Ruoho kertoo Ilta-Sanomille, että häntä on houkuteltu takaisin muun muassa ryhmän puheenjohtajan paikkaa lupailemalla. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kiistää Facebookissa, että Ruohon kanssa olisi käyty asiasta minkäänlaisia keskusteluja. Halla-aho sanoo puhuvansa paitsi omasta puolestaan myös puolueen muun puheenjohtajiston sekä perussuomalaisen eduskuntaryhmän puolesta.


Juha Sipilä kommentoi sote-kiistaa Ilta-Sanomille: esitykseen tehdään ”tarvittavat muutokset” iltasanomat 19:11 26.06

Pääministeri Juha Sipilä kertoo, että hallituksen sote-esitykseen voidaan tehdä muutoksia perustuslakivaliokunnan lausunnon pohjalta.


Uutiset