Kun Suomi kokeili kesäaikaa 1942, Orimattila piti viisarit omassa ajassa – ”Olemme jääräpäisiä hämäläisiä” iltasanomat 13:31 16.09

Vuonna 1942 Orimattilassa näki ilmoituksia, joissa kerrottiin tilaisuuden alkavan kello 12 ”Orimattilan aikaan”. Juttu on julkaistu alun perin Ilta-Sanomissa 2. huhtikuuta 2017.


Huima historia: Tällainen on 103-vuotias Helsingin Kalastajatorppa, jossa Donald Trump yöpyy iltasanomat 10:47 14.07

Kalastajatorpan yli satavuotinen historia hakee Suomessa vertaistaan. Rita Tainolan juttu on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin kesäkuussa 2015.


Huima historia: Tällainen on 103-vuotiaan Helsingin Kalastajatorppa, jossa Donald Trump yöpyy iltasanomat 10:47 14.07

Kalastajatorpan yli satavuotinen historia hakee Suomessa vertaistaan. Rita Tainolan juttu on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin kesäkuussa 2015.


Jukka Tannerin vastine pöllönpoikasen kuvasta julkaistuihin artikkeleihin Ilta-Sanomissa iltasanomat 13:33 20.06


IS: Samuli Edelmann ei aio enää koskaan tehdä elokuvia Aku Louhimiehen kanssa: ”Koin Akun kanssa työskentelyn erittäin epämiellyttävänä ja väkivaltaisena” iltalehti 09:23 26.05

Näyttelijä Samuli Edelmann kertoo Ilta-Sanomille päättäneensä Riisuttu mies -elokuvan kuvausten jälkeen, ettei aio enää koskaan tehdä yhteistyötä ohjaaja Aku Louhimiehen kanssa. Useat eturivin naisnäyttelijät ovat kritisoineet voimakkaasti ohjaaja Aku Louhimiehen käytöstä. Samuli Edelmann kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa tukevansa näitä naisnäyttelijöitä eikä hän usko heidän valehdelleen. - Minulla on omakohtaista kokemusta Akun vallankäytöstä ja manipulaatiosta. Koin Akun kanssa työskentelemisen erittäin epämiellyttävänä ja väkivaltaisena, suoranaisena alistamisena, Edelmann lataa Ilta-Sanomissa.


IS: Pikku Kakkosesta tutun Tuttiritarin eli Jukka Leistin kova kohtalo: esikoispoika kuoli vauvana iltalehti 16:11 12.05

Ilta-Sanomissa Pikku Kakkosesta tuttu Tutturitaria näyttelevä Jukka Leisti on kokenut kovan surun, oman lapsensa kuoleman. uutisoi, että lastenohjelmasta tuttu Tuttiritaria näyttelevä Jukka Leisti, on kärsinyt kovan kohtalon. Hänen esikoispoikansa syntyi vuonna 1989, mutta vastasyntyneellä todettiin synnynnäinen sydänvika.


Kristiina Mäkelä tyrmistyi Urheiluliiton väitteestä: "Valehteleminen on rumaa!" MTV 21:12 09.05

Suomalainen huippukolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä tyrmää Suomen Urheiluliiton toimitusjohtajan Jarmo Mäkelän Ilta-Sanomissa esittämän väitteen. Jarmo Mäkelän mukaan Urheiluliiton valmennuksen johto olisi ollut osaltaan kokoamassa "tukihenkilöryhmää, joka Kristiinalla on valmentajan lisäksi".


Maastopalot ja mutavyöryt aiheuttivat päänvaivaa: Mikko Kuustosen uuden biisin musavideo purkitettiin haasteena vain yhdessä päivässä iltasanomat 10:00 04.05

Mikko Kuustosen uuden singlen musiikkivideo ensiesityksessä vain Ilta-Sanomissa.


IS: Minttu kutsuttiin oikeuteen todistamaan – Kela veti tuet pois kyseiseltä päivältä MTV 08:31 23.04

Kutsu todistajaksi oikeuteen johti työmarkkinatuen menettämiseen, kertoo 29-vuotias Minttu Ilta-Sanomissa.


Tom Packalén: ”Kuinka pahasti media voi leimata poliitikkoa ilman perusteita?” uusisuomi 16:57 16.04

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén pitää loukkaavana ja absurdina Ilta-Sanomissa esitettyä väitettä, jonka mukaan hän olisi ”Tehtaankadun mies”. 


IS: Milana Misic epäilee, että hänen tuttipulloonsa laitettiin vauvana alkoholia: ”Sillä tavalla en häiritse juhlia” iltalehti 14:09 14.04

Laila Kinnusen tytär kertoo Ilta-Sanomissa rankasta lapsuudestaan keskellä alkoholisoituneen äidin juhlia ja baarikäyntejä. Iskelmätähti Laila Kinnusen tytär, muusikko Milana Misic kertoo haastattelussa avoimesti lapsuudestaan alkoholisoituneen äidin varjossa. Milana oli usein äitinsä mukana lähiravintolassa, missä tämä tutustui muihin alkoholisteihin. Äiti halusi aina jatkoillekin, vaikka mukana oli pieni tytär. Hän muistaa, kuinka kerran oli menossa äidin sylissä vieraan naisen kanssa juhliin.


Väyrynen on mukana keskustan puheenjohtajataistossa sääntövehkeilystä huolimatta: ”Sipilä lupasi, että äänestää rätkäytetään” iltalehti 16:10 13.04

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on edelleen täysin sydämin mukana keskustan puoluejohtajakisassa, vaikka häntä yritetään kammeta kisasta pois sääntömuutosten avulla. Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska totesi 13.4. Ilta-Sanomissa, että lopullisen päätöksen Väyrysen vaalikelpoisuudesta tekee Sotkamossa kesällä kokoontuva keskustan puoluekokous ja sen menettelytapavaliokunta. Keskustan puoluevaltuusto käsittelee kuitenkin jo ensi viikolla Lahdessa sääntömuutosta, joka voisi toteutuessaan panna stopin Väyrysen puheenjohtajahaaveille, koska se estäisi puheenjohtajaksi pyrkimisen niiltä, jotka ovat kuluneen vuoden aikana kuuluneet johonkin toiseen puolueeseen.


Bisquit on pakinoinut Ilta-Sanomissa 100 vuotta – aloitti aprillipäivänä 1968 iltasanomat 11:53 01.04

Aprillia! Vasta ensimmäinen puolivuosisata täynnä.


IS: Susanna Ingerttilällä parantumaton sairaus - syö lääkkeitä lopun elämäänsä iltalehti 07:01 27.03

Susanna Ingerttilä kertoo Ilta-Sanomissa alkaneensa ihmetellä outoja oireita. Missikilpailuista ja tosi-tv-ohjelmista tunnettu Jani Sievisen ex-vaimo Susanna Ingerttilä sairastaa harvinaista Addisonin tautia, joka tunnetaan myös lisämunuaisen vajaatoimintana. Ingerttilä kertoo Ilta-Sanomille havahtuneensa outoihin oireisiin. Hän sairasti vuodenvaihteessa keuhkokuumeen, mutta sen jälkeen vointi ei kohentunut. Olo oli jatkuvasti voimaton ja Susanna alkoi unohdella asioita. Hän myös herkistyi koville äänille ja kärsi unettomuudesta.


koira pelastautuivat palavasta maalivahdiksi - ranskalainen sisään, tunnustanut osallisuutensa tapahtuneeseen

Uutiset