IL: Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa – terveydentila ei ole kohentunut iltasanomat 09:35 23.07

Iltalehden mukaan Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa terveydentilansa vuoksi.


Kuuntele: Suomalaistoimittaja sai esittää kysymyksen Donald Trumpille – Trump veti vastauksen aivan läskiksi MTV 13:03 13.07

Donald Trump vastasi koppavasti Iltalehden toimittajan kiinnostavaan kysymykseen.


IL: Matti Silmu ei saanut lähestymiskieltoa Simo-veljelleen: ”Tänä päivänä sananvapaus on Suomessa niin laaja” mtv 10:32 03.07

Yölintu-yhtyeestä tutut Silmun veljekset eivät ole toistensa kanssa missään tekemisissä. Matti Silmu kertoo hakemastaan lähestymiskiellosta Iltalehden haastattelussa.


Näkökulma: Touko Aalto on seuraavan hallituksen varmin ministeri uusisuomi 15:38 29.06

Uuden Suomen ja Iltalehden kesäkuun puoluekannatusmittaus vahvistaa kuvaa, että tulevissa eduskuntavaaleissa pääministerin paikasta kamppailee kaksi puoluetta: SDP ja kokoomus.


Iltalehti valitsi uuden vastaavan päätoimittajan Helsingin Sanomista MTV 12:45 21.06

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Erja Yläjärvi.


Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi Erja Yläjärvi iltasanomat 12:21 21.06

Yläjärvi aloittaa uudessa tehtävässä syyskuussa.


Eija-Riitta Korhola IL:n blogissa: ”Voimiani on verottanut vakava, aggressiivinen syöpä” iltasanomat 09:13 21.06

Entinen kokoomuksen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola kertoo Iltalehden blogissaan, että hän on sairastanut aggressiivisen syövän.


Hornetin seuraajaehdokkaat näytillä Tikkakoskella: ”Näkemättä on esimerkiksi Gripen ilmassa” uusisuomi 12:01 16.06

Ilmavoimat juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Sen kunniaksi Jyväskylän Tikkakoskella järjestetään Ilmavoimat 100 vuotta –juhlalentonäytös lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtumaan odotetaan Iltalehden mukaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. 


IL: 102-vuotias kuoli terveyskeskuksen lopetettua hänen nesteytyksensä – Tytär arvostelee päätöstä MTV 08:56 04.06

Iltalehden haastattema nainen arvostelee huhtikuussa kuolleen äitinsä hoitoa Tornion terveyskuksen vuodeosastolla. Tyttären mukaan 102-vuotiaan äidin nesteytys ja lääkehoito päätettiin lopettaa ilman omaisten kanssa neuvottelua.


IL: Pullonpalautusarpajaisia pyörittävä yhtiö konkurssikypsä – lahjoituksissa outo kato uusisuomi 12:28 01.06

”Tunnetuimmat ja luotettavimmat hyväntekeväisyysjärjestöt takaavat sen, että apu menee varmasti perille ja oikeaan kohteeseen.” Näin kuvaa toimintaansa niin sanottuja pullonpalautusten ”panttiarpajaisia” pyörittävä Parpa Oy, jonka tilitykset hyväntekeväisyyteen ovat Iltalehden mukaan jääneet kauas tavoitteita.


Katso video: Poliisi ampui hirven keskellä aamuruuhkaa Hyvinkäällä iltalehti 13:52 30.05

Poliisi joutui ampumaan hirven keskiviikkoaamuna Hyvinkäällä. Iltalehden lukija kuvasi videon kello seitsemän jälkeen keskiviikkoaamuna, kun hän oli ajamassa etelään päin Hyvinkäältä. Videolla näkyy, kuinka poliisi ampuu hirven pistoolin näköisellä aseella. Lukijan arvion mukaan eläin oli loukkaantunut. Tapahtumapaikka on noin kilometrin päässä Hyvinkään ABC:n rampilta.


Näkökulma: Perustuslakivaliokunta on pahasti politisoitunut, ja eilen sille saatiin sinetti iltalehti 11:36 30.05

Eilinen perustuslakivaliokunnan vuotokohun jälkeinen tiedotustilaisuus vahvisti sen, että perustuslakivaliokunta on pahasti altistunut poliittiselle vaikuttamiselle, kirjoittaa Iltalehden Kreeta Karvala. Kansanedustaja ja perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Annika Lapintie puhuu eduskunnan asiakirjavuodosta. Politisoitumisen lisäksi toiveet valiokunnan jäsenten ”objektiivisuudesta” lepäävät lähinnä uskon ja toivon varassa. Vuotokohun taustat


Stella-yhtyeen laulaja Marja Tahvanainen, 38, on menehtynyt iltalehti 08:43 30.05

Iltalehden tietojen mukaan Stella-yhtyeen laulaja Marja Tahvanainen menehtyi alkuviikosta. Lähipiiristä asia vahvistettiin. Marja Tahvanainen oli suositun joensuulaisen Stella-yhtyeen laulaja. Iltalehden saamien tietojen mukaan Tahvanaisen kuolema oli yllättävä, ja se tapahtui alkuviikosta.


Tiedätkö, minkä ikäinen Michael Schumacher oli voittaessaan ensimmäisen F1-mestaruutensa? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 05:00 30.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Minkä ikäinen Michael Schumacher oli voittaessaan ensimmäisen F1-mestaruutensa? 2) Missä neljässä M-alkuisessa kaupungissa on pelattu jalkapallon MM-finaali?


Bachelor-kakkonen Kaisa: ”Ehkä Joni piti minua liian helppona - hän halusi saalistaa” iltalehti 22:15 29.05

Kaisa on Bachelor-Jonin päätöksestä loppujen lopuksi helpottunut. Kaisa jäi Bachelor-kisassa kakkoseksi eli "hävisi" Jonin Janettelle. Se ei kuitenkaan Iltalehden tavoittamaa naista enää ihan kauheasti harmita. Reissu oli hyvä ja kaiken jälkeen päällimmäisenä tunteena on helpotus. - Mahtava kokemus, jota en vaihtaisi mihinkään! Olen myös tyytyväinen Jonin päätökseen, Kaisa sanoo.


Näkökulma: Hallitus tempaisi vaalilisäbudjetin keskellä sote-taistoa iltalehti 22:10 29.05

Lisäbudjetti sisältää lähes 400 miljoonan euron edestä uusia menoja, ja liikennehankkeita riittää, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen. Juha Sipilän (kesk) hallitus päätti tiistaina vuoden 2018 ensimmäisestä lisätalousarvioesityksestä. Uusia menoja siinä on yhteensä 381 miljoonaa euroa. Uusia tuloja kertyy peräti 1,7 miljardia euroa, mutta niistä pääosa eli 1 443 miljoonaa euroa tulee siitä, kun valtion omistama Suomen Vientiluotto Oy maksaa ennenaikaisesti takaisin valtiolta, siis omistajaltaan lainaamansa jälleenrahoitusluotot. Siis puhtaasti kertaluonteinen erä.


Bachelor-Joni teki päätöksensä: ”Olet unelmieni nainen” iltalehti 21:55 29.05

Joni joutui särkemään yhden sydämen, mutta toisaalta hän myös löysi onnen. Videolla Iltalehden viihdetoimittajien analyysi Bachelor-kaudesta. Bachelor Suomen kolmas kausi päättyi onnen hetkiin.


Näkökulma: Iron Maiden oli Helsingissä oikein hyvä - ainakin sen perusteella, mitä kännykkäkameroiden välistä onnistui näkemään iltalehti 18:17 29.05

Iron Maiden tarjosi Hartwall-areenalla maanantaina tanakan hevielämyksen, kirjoittaa Iltalehden Jaakko Sandqvist. Vanha kunnon Iron Maiden ei tuottanut pettymystä: hevimusiikin elävät legendat pystyvät tarjoamaan yli kuusikymppisinäkin aidosti energisen ja laadukkaan show'n. Keikkasetti oli hyvin rakennettu ja bändi on oivallisessa vireessä. Iron Maiden soittaa Helsingissä vielä toistamiseen tiistai-iltana. Moitimme:


Carunan vastine Iltalehden uutiseen sähkön siirtohintojen korotusten syiden tutkinnasta iltalehti 16:05 29.05

Iltalehti julkaisee Carunan vastineen sähkön siirtohintojen korotusta koskevaan juttuun. Iltalehti julkaisi tänään 29. toukokuuta uutisen otsikolla . Uutisessa kerrottiin, että työ- ja elinkeinoministeriö alkaa tutkia syitä sähkön siirtohintojen korotusten takana. Uutisessa kerrottiin esimerkkinä siirtohinnan noususta Carunan suorittamia hinnankorotuksia.


Ampuja kuollut, HJKlla suotuisa linja-autoasemalla ravikomeettaa – ”Tervehtymiseen – onnettomuus ruuhkautti

Uutiset