Koppanen matkaa loppukaudeksi Pohjois-Amerikkaan ? "Juttu oli suunnitelmissa jo ennen kauden alkua" jatkoaika.com 18:37 11.03

Ilveksen pelit päättyivät runkosarjaan, mutta tamperelaisjoukkueen nuori pelimies Joona Koppanen ei aloita vielä kesänviettoa. Päinvastoin, hyökkääjä suuntaa Pohjois-Amerikkaan, hänet varanneen Boston Bruinsin organisaatioon.


Pikkuleijonien hyökkääjä lähtee loppukaudeksi SM-liigasta Pohjois-Amerikkaan iltasanomat 17:32 11.03

Ilveksen Joona Koppanen suuntaa Boston Bruinsin organisaatioon.


Ilveksen pelaaja-arviot 2017-18: Syksyn mahalasku koitui kohtaloksi - Meskanen antoi vahvat näytöt MM-kisoja silmällä pitäen jatkoaika.com 15:00 11.03

Ilves lähti kauteen varovaisen positiivisin odotuksin mainion edelliskevään jälkeen, mutta kokoonpanon kapeus iski syksyllä vasten kasvoja. Tamperelaiset vahvistivat rivejään kauden aikana, mutta kova loppukiri ei riittänyt pudotuspeleihin asti - eroa pudotuspelipaikkaan jäi vaivaiset kaksi pistettä. Etenkin alkukaudesta maalivahti- sekä puolustuspeli olivat sanalla sanoen heikkoja. Lisäksi nuorisokaarti ei onnistunut nousemaan esiin toivotulla tavalla.


"Tuli lumipallovyöry" – Karri Kivi avaa Kärppien menestyksen salat MTV 12:19 11.03

Oulun Kärpät oli SM-liigan runkosarjan suvereeni valtias yllettyään piikkipaikalle 11 pisteen erolla ennen TPS:ää. C Moren jääkiekkoasiantuntija ja Tampereen Ilveksen valmentaja Karri Kivi sanoo, että oululaisjoukkueella on natsannut tällä kaudella kaikki.


Lukolla järkyttävä kyykistyminen kotiyleisön edessä - HIFK konttasi Ässien vieraana iltalehti 19:47 10.03

Ilves möyhensi Lukon Raumalla. Vapaassa pudotuksessa oleva Lukko ei ole viime aikoina antanut kannattajilleen paljon aihetta iloon eikä tehnyt sitä lauantainakaan SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Ilves aloitti maalinteon ajassa 2.07 ja teki toisen maalinsa 40 sekuntia myöhemmin. Lukon valmentaja Pekka Virta otti tässä vaiheessa aikalisän, josta ei ollut apua kuin Ilvekselle. 43 sekuntia Lukon aikalisän jälkeen Ilves teki kolmannen maalinsa, kun Valtteri Viljanen onnistui rangaistuslaukauksessa. Ilveksen ensimmäisen ja kolmannen maalin väli oli vain minuutti ja 23 sekuntia.


Tässä ovat SM-liigan pudotuspeliparit! iltalehti 19:38 10.03

Runkosarjan päätöskierros ei pitänyt sisällään yllätyksiä. SM-liigan 60 ottelun pituinen runkosarja saatiin pelattua loppuun lauantaina. Kärpät oli jo aikoja sitten varmistanut runkosarjan voittonsa. Myös TPS:n kakkossija oli varma ennen lauantaita, samoin kabinettipäätöksellä SM-liigaan nostettujen Jukurien, KooKoon ja Sportin jääminen kellarikerrokseen eli sijoille 13, 14 ja 15. HPK:n ja Ilveksen jääminen säälipudotuspelien ulkopuolelle oli myös varmistunut jo ennen päätöskierrosta.


Lukolla järkyttävä kyykistyminen kotiyleisön edessä - HIFK konttaa Porissa iltalehti 18:40 10.03

Ilves möyhentää Lukkoa Raumalla. Vapaassa pudotuksessa oleva Lukko ei ole viime aikoina antanut kannattajilleen paljon aihetta iloon eikä näytä tekevän sitä lauantainakaan SM-liigan runkosarjan päätöskierroksella. Ilves aloitti maalinteon ajassa 2.07 ja teki toisen maalinsa 40 sekuntia myöhemmin. Lukon valmentaja Pekka Virta otti tässä vaiheessa aikalisän, josta ei ollut apua kuin Ilvekselle. 43 sekuntia Lukon aikalisän jälkeen Ilves teki kolmannen maalinsa, kun Valtteri Viljanen onnistui rangaistuslaukauksessa. Ilveksen ensimmäisen ja kolmannen maalin väli oli vain minuutti ja 23 sekuntia.


Sihvonen: Liigassa isot ovat isoja ja pienet pieniä – "Viiden joukkueen kausi on ohi" MTV 10:36 09.03

Viiden seuran kausi 2017-2018 Liigassa loppuu runkosarjaan. Sportin, KooKoon, Jukureiden, HPK:n ja Ilveksen sesonki päättyy ilman huipennusta. Asetelmassa on ongelmia, jotka on syytä nostaa pöydälle.


SM-liigan runkosarjan loppu sai jälleen irvokkaan maun - ”Sääli, että tilanne on tällainen” iltalehti 22:23 08.03

Jääkiekon SM-liigan runkosarjan loppu sai irvokkaan maun. Pelicansin piti saada tänään Kouvolan KooKoolta vähintään kaksi pistettä varmistaakseen pudotuspelipaikkansa. Pelicans voittikin KooKoon 3-1, mikä tarkoitti, että HPK:n ja Ilveksen pudotuspelihaaveet kaatuivat lopullisesti. KooKoon kauden loppuminen runkosarjaan puolestaan varmistui jo tovi sitten. Kouvolalaiset ovat pelanneet jo pitkän aikaa roimasti vajaalla kokoonpanolla, ja Pelicansia vastaan joukkue sai jalkeille kolme hyökkäysketjua ja viisi puolustajaa.


Ilveksen kausi päättyy lauantaina - Arto Laatikainen: ”Matka jatkuu pois Tampereelta, se on varma” iltalehti 22:03 08.03

Ilves pelaa kauden viimeisen ottelunsa lauantaina Raumalla. Asia varmistui, kun Pelicans voitti omassa ottelussaan KooKoon. Ilves kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Lukon. Sen jälkeen päättyy myös Arto Laatikaisen 17:s kausi jääkiekon SM-liigassa.


Ilves käveli Sportin yli - pudotuspelihaaveet kariutuivat voitosta huolimatta jatkoaika.com 21:39 08.03

Ilveksen suvereenista voitosta huolimatta tupsukorvien viimeinen kotiottelu Sportia vastaan runkosarjassa oli myös kauden viimeinen. Vaisu Sport ei kyennyt haastamaan tamperelaisisäntiä vaikeuksien jälkeenkään ja Ilves otti selvän 5?1-voiton.


Ilves jyräsi Sportin - molempien kausi päättyy runkosarjaan iltalehti 21:23 08.03

Ilves otti selvän voiton Sportista, mutta samalla varmistui, että tamperelaisten kausi päättyy runkosarjaan. Ilveksen SM-liigakauden 2017-2018 päättyminen runkosarjaan varmistui, kun Pelicans voitti kotiottelussaan KooKoon. Ilves voitti Sportin 5-1, mutta ero viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan Pelicansiin säilyi viidessä pisteessä, ja kautta on jäljellä molemmilla joukkueilla yksi ottelu.


Ilves vaivattomaan voittoon Sportista – pudotuspelihaaveet haihtuivat lopullisesti iltasanomat 21:06 08.03

Ilveksen kausi päättyy runkosarjaan Sport-voitosta huolimatta.


Mankisen osumat johdattivat Pelicansin pudotuspeleihin – Ilveksen ja HPK:n jahdille päätös MTV 20:59 08.03

Pelicansin Jesse Mankinen oli joukkueensa sankari, kun hän iski kaksi maalia 3-1-voitossa KooKoota vastaan.


Leijonien legendaarinen maalivahti Juhani Lahtinen on kuollut iltalehti 19:57 08.03

Peräti viisi SM-kultaa Ilveksen paidassa voittanut Juhani Lahtinen on kuollut. Ilves tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Lahtinen kuoli 79-vuotiaana pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Lahtinen oli kiinteä osa tamperelaisten 50- ja 60-lukujen dynastiaa. Plakkariin kertyi viiden mestaruuden lisäksi neljä hopeaa ja kolme pronssia. 252 ottelullaan hän on Jukka Tammen jälkeen toiseksi eniten pelejä Ilves-maalilla pelannut maalivahti. Lahtinen edusti Ilvestä koko uransa.


Pitkäaikainen sairaus vei leijonalegendan 79-vuotiaana iltasanomat 19:40 08.03

Ilveksen pitkäaikainen maalivahti on poissa.


Ilves vei runkosarjan näytöstyyliin, Naisten Liigan pudotuspelit käyntiin jatkoaika.com 16:32 08.03

Naisten Liigan runkosarja päättyi viime viikonloppuna Ilveksen selvään voittoon. Pudotuspelit käynnistyivät puolivälierillä tiistaina, kun Blues ja Kuortane nappasivat avausvoittonsa.


Pudotuspelijuna on lähdössä, ehtiikö Ilves mukaan? jatkoaika.com 07:00 08.03

Lauantain tappio Jukureita vastaan teki Ilveksen loppukauden panokset selväksi. Pudotuspeleihin päästäkseen Ilveksen täytyy voittaa jäljellä olevat ottelunsa ja saada apua muilta joukkueilta.


387 kissan saalis oli edellisvuotta heikompi - ilvesjahti päättyi viime viikolla iltalehti 14:02 06.03

Helmikuun lopussa päättyneellä metsästyskaudella jäi käyttämättä 37 ilveksen kaatolupaa. Viime viikolla päättyneellä ilveksen metsästyskaudella saaliiksi päätyi 387 ilvestä, tiedottaa Suomen riistakeskus. Metsästäjien haaviin jääneiden tupsukorvien määrä laski hieman edellisestä metsästyskaudesta, jolloin saalis oli 399 ilvestä. Riistakeskus oli myöntänyt poikkeusluvan yhteensä 424 ilveksen metsästämiseen. Lupien käyttöaste oli siis 91 prosenttia, mikä on neljä prosenttiyksikköä edellisvuotta alhaisempi.


Uutiset