Pelicans yhä Ilveksen painajainen – lahtelaisille jo yhdeksäs perättäinen voitto tupsukorvista MTV 21:14 12.01

Pelicans nappasi jo yhdeksännen perättäisen voittonsa Ilveksestä SM-liigassa, kun se kukisti tupsukorvat 5-4 jatkoajalla perjantaina.


HPK:n Vesalaiselta huipputehokas paluu – SaiPan ylivoima mursi Pelicansin MTV 20:59 09.01

Kristian Vesalaisen paluu HPK:n kokoonpanoon sujui tehokkaasti, kun hän merkautti 2+2-tehot HPK:n 6-5-jatkoaikavoitossa Ilveksestä


HPK:n Vesalainen palasi tehokkaasti – SaiPan ylivoima mursi Pelicansin MTV 20:59 09.01

Kristian Vesalaisen paluu HPK:n kokoonpanoon sujui tehokkaasti, kun hän merkautti 2+2-tehot HPK:n 6-5-jatkoaikavoitossa Ilveksestä


Helenius hörppäsi ja hölmöili, mutta Ilves taisteli jatkoajalle ? "Hyvä, että saimme kerättyä itsemme" jatkoaika.com 22:09 03.01

Sarjakärki Kärppien ja paikasta pudotuspeleihin taistelevan Ilveksen ottelusta jäivät päällimmäisenä mieleen maaleihin johtaneet harhasyötöt. Paikoin lepsusti pelanneet oululaiset saivat Ilveksestä tiukan vastuksen, mutta tupsukorvien pirteät hetket eivät kantaneet jatkoajalle selviytymistä pidemmälle.


Kärpät tiukilla Ilvestä vastaan – maaliahne hyökkääjä nousi sarjakärjen sankariksi MTV 21:57 03.01

Kärpät nappasi tiukan 5-4-voiton Ilveksestä jatkoajalla SM-liigan keskiviikon kierroksella. 


Normipäivä Hakametsässä ? Tappara teurasti kissapedot jatkoaika.com 22:38 17.11

Tappara otti tänään entistä vahvemman kiinnityksen Tampereen herruuteen. 1?4 voitto Ilveksestä kasvatti Tapparan voittoputken jo yhdeksään otteluun ja samalla venytti Tampereen derbyjen tämän kauden maalieron lukemiin 15?2. Tupsukorvat ovat kerta toisensa jälkeen törmänneet viimeistään muuriin nimeltä Dominik Hrachovina.


Tapparan päävalmentaja kehui omiaan: ”Erittäin sitoutunut ryhmä” iltalehti 22:37 17.11

Jukka Rautakorven miehistölle perjantain voitto oli yhdeksäs perättäinen. Perjantain voitto Ilveksestä oli Tapparalle jo yhdeksäs perättäinen. Joukkue on viimeksi hävinnyt yli kuukausi sitten Kouvolassa jatkoajalla. - Aina pelitauon jälkeen on hieman hankalaa saada peliä liikkeelle. Toiseen erään saimme peliä nopeutettua ja otimme kentän haltuun. Kolmas erä oli meiltä erittäin jämäkkä esitys. Meillä on erittäin sitoutunut ryhmä, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi sanoi, kun Ilves kaatui 4-1.


Onko Ilveksestä peittoamaan mörköään? jatkoaika.com 07:00 03.11

Pelicans on voittanut Tampereen Ilveksen seitsemässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa liigajäillä. Ilveksellä on nyt kuitenkin hyvät saumat hakea pisteitä Lahdesta, sillä Pelicansilla on ollut meneillään kuivempi kausi.


Meskanen loukkaantui, TPS karkasi ? "Tämä peli oli rutiiniplus" jatkoaika.com 20:14 21.10

TPS porhalsi voittoon Ilveksestä, kun joukkue iski toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla kolme maalia.


Uutiset